Yaaa ne güzel, güzel bir yer çıkar insallahHerbelife odem atici cayinida basladim offf esim iste ödul kazanmis tatil odulu cok heycanlandim kizlar acaba nereye cikicakmorel oldu
ne guzel insallah iyi bir yere cikarHerbelife odem atici cayinida basladim offf esim iste ödul kazanmis tatil odulu cok heycanlandim kizlar acaba nereye cikicakmorel oldu
Sarfancim az ve oz olmus afiyet olsun cnmKahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 kaşık lor peyniri
1 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
1 büyük kase kabak çorbası
3 çatal menemen
1 bardak ayran
Ara
Kahve
Akşam
4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
Salata, ayran
Cnm 6 lara nasil gelicem bilmiyorum kıpırdama varda az sok diyette yapmak istemiyorum 1 hafta veriyorum 1 hafta ayniyim bilmiyorum ki sporami ağırlık versem diyetede tam uymuyorum şöyle layıkıyla yapamadim daha yazmiyorum sizede çekirdek ve dondurma da yedim gün içinde kolay olmuyor adapte olmakpko icin de en cok tercih edilen liste arbonsuz beslrnmekmis cnim iste bna ilk zamnlar pko baslngici olablir dedi kadin dogumcu hemn karbonu kestirdi sonra hizli bir sekilde kilo vericeksin dedi o zamn ilk kez karataya baslmistim ve cdden kiko veriyordum hic ac klmadan hmde bikac gun icinde snra tatile gtmistik kisti ve bn sekere gomulmustum yine
cnimcim senin nasil gdiyor hedefi 6 lara dikme zamani coj guzel gttin bu zamna kdar smdi gelsin
6 lar var mi bu hafta oynayan cnm
AA ne güzel inşallah güzel bir yere cikarHerbelife odem atici cayinida basladim offf esim iste ödul kazanmis tatil odulu cok heycanlandim kizlar acaba nereye cikicakmorel oldu
Hayir yanlis ifade ettim heralde 1 ay daha arkadasim listesini ornek alarak herbelife icerek denerim..diyetisyen ve ya seker ilacina bu 1 ayda da kg weremezsem baslarim yani yeni bi karar almak icin 1 ay werdim kendime.ne guzel insallah iyi bir yere cikar
Cnim diyete bir ay daha devam edecegim dedin ya iste o diyet degil yasam felsefesi olmali diyelim ki 1 ay sonra veremedin o zaman birakcaksin yani yeniden kilo mu alicaksin oyle bisey yapmazsin dimimoralini bozma sakin heoimizin basina geldi boyle seyler
Sarfancim az ve oz olmus afiyet olsun cnm
Pilawla aburcubur kismi olmasa cok iyimisSabah
1 has.yumurta com.salatalik,peynir,zeytin,1 dil ekmek 1 tk tereyag cay
Ara sütlü kahve
Öğlen kahve 2 sarma 2 biskuvili lokum 1 top dondurma
Aksam 1 servis kaşığı taze fasulye, 1 servis kaşığı pilav,1 servis kaşığı yeşil salata 1 bardak cacık
1,5 saat tempolu yürüyüş oglen
2 lt su bitti
Sabah yarim saat leslie
Ekmek sabah haricinde yemedim ama biraz aburcuburlu oldu
Canim zaten sok diyet yaomana hic ama hic gerek yok hatta bnce yapmamalisin da sen soyle diyet gibi gitsen ara ogunlu falan gider senden sarfanin listesini ugugulayacaktin sanki cnmCnm 6 lara nasil gelicem bilmiyorum kıpırdama varda az sok diyette yapmak istemiyorum 1 hafta veriyorum 1 hafta ayniyim bilmiyorum ki sporami ağırlık versem diyetede tam uymuyorum şöyle layıkıyla yapamadim daha yazmiyorum sizede çekirdek ve dondurma da yedim gün içinde kolay olmuyor adapte olmak
AA ne güzel inşallah güzel bir yere cikar
Yemeyecegin şeyin tadını alınca devamı geliyor. Tadına bakmamak daha iyi. İyiki almamistim cikolataÖğle yemeğinden sonra
1 soda
1 bardak şekersiz sade Nescafe
Arada
1 kağıt bardak su oralet denilen şeyden içtim. Canım çok maximus çikolata istedi ama almadm bir ısırık kurtaramazdi beni cnku.
Akşam
Eki Görüntüle 2284904
Aynen cnm bir ısırık alsam kalanı atmayayim diye yiyecektim sonuçtaYemeyecegin şeyin tadını alınca devamı geliyor. Tadına bakmamak daha iyi. İyiki almamistim cikolata
Ekmeksiz di benimde menulerim aciktim walla ama bugunki aglamalarimi dusunup yemiyorum hic bisi1 fincan sade türk kahvesi ve iki çay kaşığı ballı fındık ezmesi ile günü kapatıyorum. Bugün hiç bir şey değil de tatlı krizim tuttu benim
Sözde onu uyguluyorum cnm sabah güzel gidiyor sonra birşeyler ekliyorum neyse bugünü bol sporlu bitirdim akşamda ağırlık ve 1 mil leslie yaptım toplamda 2,5 saat spor olduCanim zaten sok diyet yaomana hic ama hic gerek yok hatta bnce yapmamalisin da sen soyle diyet gibi gitsen ara ogunlu falan gider senden sarfanin listesini ugugulayacaktin sanki cnm
Sabah kalkınca limonlu su
Saat 9:00
1 fincan sade Türk kahvesi
Kahvaltı
1 domates
Yarım salatalık
2 piliç sinitzel
1 tk taze peynir
1 yumurta
1 fincan sade nescafe
1 kayısı
3 tane kiraz
Öğle
1 tuzlu kurabiye
20 kiraz
3 şekerpare kayısı
1 soda
1 tuzlu kurabiye
Akşam
6 yk etli sebze yemeği (patlıcan tava)
5 tane şekerpare kayısı
Ayy hadi hayırlısı bakalım ne zaman gideceksinizHerbelife odem atici cayinida basladim offf esim iste ödul kazanmis tatil odulu cok heycanlandim kizlar acaba nereye cikicakmorel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?