Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 kaşık lor peyniri
1 dilim ekmek

Ara
Türk kahvesi

Öğlen
1 büyük kase kabak çorbası
3 çatal menemen
1 bardak ayran

Ara
Kahve

Akşam
4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
Salata, ayran

Herbelife odem atici cayinida basladim offf esim iste ödul kazanmis tatil odulu cok heycanlandim kizlar acaba nereye cikicak morel oldu
ne guzel insallah iyi bir yere cikar
Cnim diyete bir ay daha devam edecegim dedin ya iste o diyet degil yasam felsefesi olmali diyelim ki 1 ay sonra veremedin o zaman birakcaksin yani yeniden kilo mu alicaksin oyle bisey yapmazsin dimi moralini bozma sakin heoimizin basina geldi boyle seyler
Sarfancim az ve oz olmus afiyet olsun cnm

Sabah 1 dilim ekmek uzerine 1 dilim suzme peynir ve 1 tatli kasigi bal sade kahve ile yedim
Oglen
Karnibahar kisir yapip icine cok az da ton baligi karistirdim harika oldu
Ara
1 dilim ekmek 1 dilim peynir ve 1 kare bitter
Aksam
5 6 adet sarma
1 kepce kuru fasulue
3 kasik yogurt

Cnm 6 lara nasil gelicem bilmiyorum kıpırdama varda az sok diyette yapmak istemiyorum 1 hafta veriyorum 1 hafta ayniyim bilmiyorum ki sporami ağırlık versem diyetede tam uymuyorum şöyle layıkıyla yapamadim daha yazmiyorum sizede çekirdek ve dondurma da yedim gün içinde kolay olmuyor adapte olmak
Herbelife odem atici cayinida basladim offf esim iste ödul kazanmis tatil odulu cok heycanlandim kizlar acaba nereye cikicak morel oldu
AA ne güzel inşallah güzel bir yere cikar

Hayir yanlis ifade ettim heralde 1 ay daha arkadasim listesini ornek alarak herbelife icerek denerim..diyetisyen ve ya seker ilacina bu 1 ayda da kg weremezsem baslarim yani yeni bi karar almak icin 1 ay werdim kendime.

Sabah
1 has.yumurta com.salatalik,peynir,zeytin,1 dil ekmek 1 tk tereyag cay
Ara sütlü kahve

Öğlen kahve 2 sarma 2 biskuvili lokum 1 top dondurma
Aksam 1 servis kaşığı taze fasulye, 1 servis kaşığı pilav,1 servis kaşığı yeşil salata 1 bardak cacık
1,5 saat tempolu yürüyüş oglen
2 lt su bitti
Sabah yarim saat leslie

Ekmek sabah haricinde yemedim ama biraz aburcuburlu oldu

Ķ
Pilawla aburcubur kismi olmasa cok iyimis

Canim zaten sok diyet yaomana hic ama hic gerek yok hatta bnce yapmamalisin da sen soyle diyet gibi gitsen ara ogunlu falan gider senden sarfanin listesini ugugulayacaktin sanki cnm

Yemeyecegin şeyin tadını alınca devamı geliyor. Tadına bakmamak daha iyi. İyiki almamistim cikolata

Canim zaten sok diyet yaomana hic ama hic gerek yok hatta bnce yapmamalisin da sen soyle diyet gibi gitsen ara ogunlu falan gider senden sarfanin listesini ugugulayacaktin sanki cnm
Sözde onu uyguluyorum cnm sabah güzel gidiyor sonra birşeyler ekliyorum neyse bugünü bol sporlu bitirdim akşamda ağırlık ve 1 mil leslie yaptım toplamda 2,5 saat spor oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…