Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kilo werme degilde alma yarisi olsa kesin 1. Ci olurdum oyle bi istaha sahibim bende utanaraktan

Bu renkli sey neler war icinde

Afiyet olsun ii yaptin sen ne is yapiosun cocuk warmi
canım içinde
domates
yoğurt
maydonoz
közlediğim patlıcanlar
tuz
@demirleke aldım İngiliz karbonati
Nasıl kullanacağım ?
canım benimkinin üzerinde yazıyor .
1 buçuk lt suya çay kaşığının yarısı kadar
çok kolay . koy haşlansın . tuttuğun gibi soyuluyor . eldiven kullandım . ellemedim hiç gibi . tencereye koyarken de soyarken de .

sonra doğra , zeytin yağı sarımsak tuz

çok basit .

başlayanlar memnun kalıyor bildiğim kadarıyla.
burda bi hocamız var . o da senin gibi inisülin direnci var .
doktor ilaç önermemiş .
sağlıklı beslenip tatlıyı yemezse düzeleceğini söylemiş .
2 saatte bi kuru meyve yemen lazım .
2 incir . 2 kayısı gibi.
çantanda bulundurman lazım .

Ekmeksiz di benimde menulerim aciktim walla ama bugunki aglamalarimi dusunup yemiyorum hic bisi
tatil ne zaman ve nereye gidersiniz acaba.
şans işte . çok sevindim .
Yemeyeceğim dedim ama dayanamadım dün akşam şu çorbaların yanında verilen pidelerden yedim birtane . Salatam vardı suyuna bana bana. Pişman mıyım evet o yüzden bugün hafif tutacağım
kilo verme döneminde uzak dur aslında . böyle şeyleri bi kez reddedersen daha bi güçlü devam edersin sağlıklı beslenme şeysine.

dün sabah kaltım . bir kaç meyve attım ağzıma.
gece uyuyamamıştım zaten .
ablam trafik kazası geçirdi.
işe gelmedim dün .
hastaneye gittik .
ama öncesinde evde karpuz yedim 5 dilim falan
2 domates
1 bardak süt ile kahve.
12 de evden çıktık . kızı kreşe bıraktım . abileri aldım yanıma.
4 gibi eve döndük . hastane çıkışı abiler acıktı.
çok harika bi yere götürdü eşim .
kamyoncular derneği. ( aile yeri varmış . ) daha önce gitmiş çok kez eşim arkadaşlarıyla. aile yerini görünce bizi de götürdü.
orda tavuk yedim . mangalda yapılmış . biber , domates , şalgam , ayran ,
hepsini açıkta getirdiler . doğa vs şahaneydi.
böyle yerlere bayılıyorum .
lüks restroranlardan gına geldi. evlilik yıldönümü vs gidiyoruz . pek gitmiyoruz dışarı yemeğe . onda da çocuklar oluyor yanımızda. evlilik yıldönümüne bile götürüyoruz . bi şey anlamıyoruz tabi yediğimizden içtiğimizden . bu yıl daha güzel geçer diye düşünüyorum . kızçem biraz daha büyüdü çünkü. daha huzur verir .

o gittiğimiz yerde sıcak ramazan pidesi gibi pide getirdiler .
tereyağı bal . onunla baya pide yedim .
kahvaltı üzerinden baya zaman geçmişti.
3 buçukta yedim yemeği. başka da yemedim zaten .
ballı tereyağlı pide
tavuk şiş
parka gittik .
eve gelince saat 10 da 1 kase cacık .

Ekmeksiz di benimde menulerim aciktim walla ama bugunki aglamalarimi dusunup yemiyorum hic bisi
ekmek yerine sagliklo yaglar koyablirein aciktirmaz hem seni
Sözde onu uyguluyorum cnm sabah güzel gidiyor sonra birşeyler ekliyorum neyse bugünü bol sporlu bitirdim akşamda ağırlık ve 1 mil leslie yaptım toplamda 2,5 saat spor oldu
Anladim cnim belki zihnen henuz hazir degilsindir uygulamaya ama.sporu baya yapmissin tebrikler cnm

Kızlar cosmetica da bu set 20 lira
Ben aldım da benim kıza almak isteyen olur diye sizle de indirim haberini paylaşmak istedimEki Görüntüle 2285047
sağ ol safran cım
çok küçük . içindekiler bize yetmez . ben çoktan aldım . geçen bayramda tatile gittik çünkü.
evde dolu var . her yaz alıyorum 1-2 kutu. ertesi seneye de az da olsa kalıyor içinde.

bunları aldım . tokalon etkili değil ama diğerleri etkili. en üstteki yüz için aldım .
yine de buğday ten olduğum için çabuk kararıyorum .
leke olmaması için düzenli kullanmaya başladım 2-3 yıldır . dikkat ediyorum yani . lekeler var ufak tefek . sivilce sıktığım zaman güneşe çıkmıştım . tam burnumun üstünde .

bir de senin paylaştığın markanın büyük güneş koruyucuları var . 200 ml olanlardan . hep 50 faktör alıyorum . çocuklara . çok fazla güneşin altında kalıyorlar . 3-4 saat denizde duruyorlar en az . bu 5 saate kadar çıkıyor bazen .

akşam süt almak için a101e gittik bende aldım o karbonattan
bidefa bizde kamyoncular derneğinde balık yemişti çok harikaydı ben normalde tatlı su balığını yemezdim ama öyle birşey yemem işim kiremitte pişirmişlerdi bide
Kızlar cosmetica da bu set 20 lira
Ben aldım da benim kıza almak isteyen olur diye sizle de indirim haberini paylaşmak istedimEki Görüntüle 2285047
ben bebeğede kullanabilir iyim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…