- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
canım içindeKilo werme degilde alma yarisi olsa kesin 1. Ci olurdum oyle bi istaha sahibimbende utanaraktan
Bu renkli sey neler war icinde
Afiyet olsun ii yaptin sen ne is yapiosun cocuk warmi
canım benimkinin üzerinde yazıyor .@demirleke aldım İngiliz karbonati
Nasıl kullanacağım ?
çok kolay . koy haşlansın . tuttuğun gibi soyuluyor . eldiven kullandım . ellemedim hiç gibi . tencereye koyarken de soyarken de .Hoşbulduk..Daha iyiyim şükür..Aynen ben de milletle hiiiç uğraşamam..Onun için yazlık yok..
Canım sürekli içmiyoruz ki..Arada ailecek film keyfinde patlamış mısırın yanına başka bir şey yakıştıramıyorum nedense..
Tadını hep merak ederim bu az denerim tatilde belki..Görüntüsünü ise korkunç buluyorum..ben sanırım hiç elleyemem..Yılanı anımsatıyor ki ben yılandan nefret ederim..en iyisi hazır pişmiş yemek..Sana tebriksss
diyet değil de sağlıklı beslenme olsun adı. boş ver diyeti.Bugun ofistekiler yine diyet patlattilar neler oldugunu soylemicem bile hic can kaldirmaya gerek yok ama bana tabak uzatilmasina rahmen geri cewirdim
başlayanlar memnun kalıyor bildiğim kadarıyla.Kizlar bide fikirinize ihtiyacim war bugun eczaci arkadasimla gorustuk diyetteyim ama insilin direncim war weremezsem hic cok uzulcem dedim...oda dediki bu ay diyetini yap weremezsen yada az werirsen su seker hastalarina dr. Werdigi ilac tan baslayalim sana 2. Ayinda 1aylik ondan dene kesin werirsin hizli sekilde dedi....bicok kg weren kullaniyor seker hastasi olmasa bile dedi.hic bi sakincasi yok dedi..sizin dusunceniz ne 2.ayda da ona baslim diyorum
tatil ne zaman ve nereye gidersiniz acaba.Ekmeksiz di benimde menulerim aciktim walla ama bugunki aglamalarimi dusunup yemiyorum hic bisi
kilo verme döneminde uzak dur aslında . böyle şeyleri bi kez reddedersen daha bi güçlü devam edersin sağlıklı beslenme şeysine.Yemeyeceğim dedim ama dayanamadım dün akşam şu çorbaların yanında verilen pidelerden yedim birtane . Salatam vardı suyuna bana bana. Pişman mıyım evet o yüzden bugün hafif tutacağım
baya bi spor yapmışsın bugün canımcımSözde onu uyguluyorum cnm sabah güzel gidiyor sonra birşeyler ekliyorum neyse bugünü bol sporlu bitirdim akşamda ağırlık ve 1 mil leslie yaptım toplamda 2,5 saat spor oldu
ekmek yerine sagliklo yaglar koyablirein aciktirmaz hem seniEkmeksiz di benimde menulerim aciktim walla ama bugunki aglamalarimi dusunup yemiyorum hic bisi
Anladim cnim belki zihnen henuz hazir degilsindir uygulamaya ama.sporu baya yapmissin tebrikler cnmSözde onu uyguluyorum cnm sabah güzel gidiyor sonra birşeyler ekliyorum neyse bugünü bol sporlu bitirdim akşamda ağırlık ve 1 mil leslie yaptım toplamda 2,5 saat spor oldu
Olan olmuş canım bugün telafi etYemeyeceğim dedim ama dayanamadım dün akşam şu çorbaların yanında verilen pidelerden yedim birtane . Salatam vardı suyuna bana bana. Pişman mıyım evet o yüzden bugün hafif tutacağım
Tarih we yer belliolmamis hala merakla bwkliyoruzAyy hadi hayırlısı bakalım ne zaman gideceksiniz
sağ ol safran cımKızlar cosmetica da bu set 20 lira
Ben aldım da benim kıza almak isteyen olur diye sizle de indirim haberini paylaşmak istedimEki Görüntüle 2285047
antalya , alanya tarafını çok merak ediyorum . hiç gitmedim .Tarih we yer belliolmamis hala merakla bwkliyoruz
Ergenligim hep alanya da gecti cok guzel ama cok sicak nemli yillaridr hic gtmiyorum o nedenleantalya , alanya tarafını çok merak ediyorum . hiç gitmedim .
bakalım size neresi çıkar . nereye gitmek isterdin.
akşam süt almak için a101e gittik bende aldım o karbonattancanım içinde
domates
yoğurt
maydonoz
közlediğim patlıcanlar
tuz
canım benimkinin üzerinde yazıyor .
1 buçuk lt suya çay kaşığının yarısı kadar
çok kolay . koy haşlansın . tuttuğun gibi soyuluyor . eldiven kullandım . ellemedim hiç gibi . tencereye koyarken de soyarken de .
sonra doğra , zeytin yağı sarımsak tuz
çok basit .
bidefa bizde kamyoncular derneğinde balık yemişti çok harikaydı ben normalde tatlı su balığını yemezdim ama öyle birşey yemem işim kiremitte pişirmişlerdi bidedün sabah kaltım . bir kaç meyve attım ağzıma.
gece uyuyamamıştım zaten .
ablam trafik kazası geçirdi.
işe gelmedim dün .
hastaneye gittik .
ama öncesinde evde karpuz yedim 5 dilim falan
2 domates
1 bardak süt ile kahve.
12 de evden çıktık . kızı kreşe bıraktım . abileri aldım yanıma.
4 gibi eve döndük . hastane çıkışı abiler acıktı.
çok harika bi yere götürdü eşim .
kamyoncular derneği. ( aile yeri varmış . ) daha önce gitmiş çok kez eşim arkadaşlarıyla. aile yerini görünce bizi de götürdü.
orda tavuk yedim . mangalda yapılmış . biber , domates , şalgam , ayran ,
hepsini açıkta getirdiler . doğa vs şahaneydi.
böyle yerlere bayılıyorum .
lüks restroranlardan gına geldi. evlilik yıldönümü vs gidiyoruz . pek gitmiyoruz dışarı yemeğe . onda da çocuklar oluyor yanımızda. evlilik yıldönümüne bile götürüyoruz . bi şey anlamıyoruz tabi yediğimizden içtiğimizden . bu yıl daha güzel geçer diye düşünüyorum . kızçem biraz daha büyüdü çünkü. daha huzur verir .
ben bebeğede kullanabilir iyim bunuKızlar cosmetica da bu set 20 lira
Ben aldım da benim kıza almak isteyen olur diye sizle de indirim haberini paylaşmak istedimEki Görüntüle 2285047
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?