Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağ ol safran cım
çok küçük . içindekiler bize yetmez . ben çoktan aldım . geçen bayramda tatile gittik çünkü.
evde dolu var . her yaz alıyorum 1-2 kutu. ertesi seneye de az da olsa kalıyor içinde.
Benim kız 9 buçukta kursa gidiyor, 12 de almaya gidiyorum. Tam gunes vaktine denk geliyor. Ondan kıza aldım günlük kullanmak için uygun birsey
Bende bunu kullanıyorum 8 senedir. Çok memnunum ondan hep aynı markada kaldım.

Bilmiyorum canım bebekler için uygun mu

Sabah

2 Şekersiz Nescafe
Avuç içi kadar git mücver
3-4 dilim karpuz
3 hurma

Öğlen
Tavuklu hellim peynirli salata bir kase kadardı
3-4 çatal patlıcan yemeği
2-3 kaşık erik hoşafı

Şimdi sade soda

Cnm bizde esimle nereye gitsek çocuklarda bizimle kimseye birakmadim zaten biraksamda aklım kalır esimle şöyle başbaşa bir yere gittiğimiz yer avmdeki kreş çocukları 1 saat oraya bırakıp birlikte kahve iceriz gezeriz yinede aklımız onlarda olur zamanları dolmadan teftişe gideriz hemen şikayetçi değiliz bu durumdan
baya bi spor yapmışsın bugün canımcım
Evet lüzum çok yaptım ama bu seferde kas oluyorum yağdan iyidir gerci
ekmek yerine sagliklo yaglar koyablirein aciktirmaz hem seni

Anladim cnim belki zihnen henuz hazir degilsindir uygulamaya ama.sporu baya yapmissin tebrikler cnm
Tskler cnm aksam baya direndin geç saatte birşey yemedim sporda yaptım yatmadan ağırlık fln çalıştım
Kızlar cosmetica da bu set 20 lira
Ben aldım da benim kıza almak isteyen olur diye sizle de indirim haberini paylaşmak istedimEki Görüntüle 2285047
Çok iyiymis heveslendim ama sipariş veremedim 3-4 gün annemlerdeyiz kargo ne zmn gelir bilemedigimden geldiğimde devam ederse verebilirim tskler
Güzel bir film keyifliymis TVde net cekseydi acardim ogluma az biraz izledim

Slm kızlar yediklerimi yazayım
Sabah 09:00
2 çatal soslu kızartma,1 dilim ekmek,dom.salatalik,peynir,cay,1 tk t.yağ
Ara 11:00
1 salatalik,1 nektarı
Ogle13:30
2 kaşık taze fasulye2 kaşık pilav,salata,1 c.bar.cacık,3 z.yağlı sarma
Arada eltimle kahve içmeyi planliyirum buladigim var onu yıkayıp namaz kılıp makinaya çamaşır atıp ara öğün yaparım bugün havuz günüydü yürüdük ve oradaki parktada spor yaptım 09:40-12 arası hateketliydim oğlunda durmuyordu tepki topu bu surede yarim saat oturmusimdur
Gelince oğlanı berbere gönderdim kuzenleriyle adam akilli olsun trasi diye güzel kesmişler amerikandi subay oldu birde yanina çizik atmışlar yakismis
Kızım kurana geçti dun heyecanliydi ilk sayfayı çok güzel okudu maşallah kuran alucaktik kız kuran kursu var burada yatılı varmış orda aldık sevindi
Dolapta kalan yemekler bitti
Turlu yapma niyetindeyim sadece kabak yemeği yapsam yemez hepsi , türlüyü seviyorlar cacik ile yerler belki makarna da yaparım yanina kız istiyor ben yemiyorum diye yapmıyorum bugün yapabilirim
Gideyim de kalan isleri tamamlayim by

Kızartma cizz
Sarma cizzz
Pilav cizzz

Kızın için çok sevindim canım. Devamı da gelir inşallah.

Benim kızım da 18. Harfi öğrendi. 2 dua, ve 8-10 bilgi öğrendi. Öğretmeni watsapi öğrendiklerini yazıyor, evde tekrar ediyoruz bizde. 1.5 ayda ne ogrenirse işte.

Kendime özel birşey hazirlamak istemiyorum sarfancim o yüzden evde ne varsa yiyorum ama aşırıya kacmamaya özen gösteri yorum dikkat ederim inşallah
Maşallah senin kizcende iyi öğrenmiş bnm oğlana görede kurs olsa keşke ne ogrense kardir

iyi yaptın canım . ara ara az az kullan .
bi dönem ruşeym ve yulaf kepeği almıştık .
baya kutu kutu almıştım .
ama zamanla bitiyor . her gün yenen bi şey değil ama ara ara yense bile faydası vardır illa fucuda

maşallah kızçeme.
kendine özel hazırlayabilsen keşke pamukcum .
zor değil aslında.
karpuz detoksu yapamaz mısın . çok da keyifli karpuz kavun yemek . tavsiye ederim .

memnunsun sanıyorum safran . hiç duymamıştım . çok etkili olmuyor benim aldıklarım sanki.
ya da gerçekten güneşin alnında çok uzun zaman kaldıığımın için öyle oluyor .
kısa süreli kalmıyorum çünkü. kremi sürekli yenilesem de denize gir çık akıyor olabilir.

pamuk kızçene maşallah . kuran a geçmiş .
kuran hediye ediyorlar mı . bizim buralarda kurana geçen çocuğa cami kuran hediye eder hemen .

Ben beyaz olduğum için zaten aşırı kararmak olmuyor. Benim. İçin önemli olan guneslekesinin olmaması.

Dediğin gibi denize girmek çık sürekli yenilemek gerekiyor

Bnde menumu yazayim kizlar
Sabah 1 kaisk yulaf kepegi az sut ve 1 yunurta ile tuzku pankek yaptim 2 dilim ince sucuk
Ara
1 kare bitter ve kahve
Oglen
Dunku gibi ton baligini karnibahar kisirina aristirdim aksam da aynisini yedim 1 kase ve 1 kase cacik sadece aksam ictim cacigi
Ara
10 fistik 2 kare bitter

sabah kahvaltı saat 10
1 domates 1 salatalık 4 yaprak kuzu kulağı
4 zeytin 2 galete yarım yumurta 2dilim kaşar peyniri

öğlen yemeği saat 3
canım çok isteyince yogurtlu salça sosolu makarna yarım tabak

akşam eşim yemeğe gelmicek 1 kase yogurt yarım dilim börekle kapatırım bugunu

spor yok zaten ev içinde kızımla cok koşturmaca bide parka gidince yetiyo

dün pazara gittim baya bi sebze aldım 2 gün evde yokum döner dönmez sebze ağırlıklı başlıcam insallah

Baklavalar yenmis bugun
Bahçede komşular oturmuştu. Kek, hamur kızartma, bisküvili pasta yapmışlardı. Evde kabak çorbası içip gittim tok olayım kaçamak yapmayayim diye. Çay içtim sadece.

Son anda bir komsum daha geldi, oğlu nişanlanmıştı, fıstıklı baklava getirdi. Yedim bir tane artık

Şimdi çok pişmanım. Akşam yemeğinin yanında 4 kaşık kuru fasulye 3 kaşık pirinç pilavı vardı, pirinç pilavını yemedim artık. Ama aynı kalori değil tabi

Kuzu kulagida ne

Olsub bi sekilde elinden geleni yapmissin tam puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…