- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Benim kız 9 buçukta kursa gidiyor, 12 de almaya gidiyorum. Tam gunes vaktine denk geliyor. Ondan kıza aldım günlük kullanmak için uygun birseysağ ol safran cım
çok küçük . içindekiler bize yetmez . ben çoktan aldım . geçen bayramda tatile gittik çünkü.
evde dolu var . her yaz alıyorum 1-2 kutu. ertesi seneye de az da olsa kalıyor içinde.
Bende bunu kullanıyorum 8 senedir. Çok memnunum ondan hep aynı markada kaldım.Eki Görüntüle 2285088 Eki Görüntüle 2285089 Eki Görüntüle 2285090
bunları aldım . tokalon etkili değil ama diğerleri etkili. en üstteki yüz için aldım .
yine de buğday ten olduğum için çabuk kararıyorum .
leke olmaması için düzenli kullanmaya başladım 2-3 yıldır . dikkat ediyorum yani . lekeler var ufak tefek . sivilce sıktığım zaman güneşe çıkmıştım . tam burnumun üstünde .
Bilmiyorum canım bebekler için uygun muakşam süt almak için a101e gittik bende aldım o karbonattan
bidefa bizde kamyoncular derneğinde balık yemişti çok harikaydı ben normalde tatlı su balığını yemezdim ama öyle birşey yemem işim kiremitte pişirmişlerdi bide
ben bebeğede kullanabilir iyim bunu
Cnm bizde esimle nereye gitsek çocuklarda bizimle kimseye birakmadim zaten biraksamda aklım kalır esimle şöyle başbaşa bir yere gittiğimiz yer avmdeki kreşdün sabah kaltım . bir kaç meyve attım ağzıma.
gece uyuyamamıştım zaten .
ablam trafik kazası geçirdi.
işe gelmedim dün .
hastaneye gittik .
ama öncesinde evde karpuz yedim 5 dilim falan
2 domates
1 bardak süt ile kahve.
12 de evden çıktık . kızı kreşe bıraktım . abileri aldım yanıma.
4 gibi eve döndük . hastane çıkışı abiler acıktı.
çok harika bi yere götürdü eşim .
kamyoncular derneği. ( aile yeri varmış . ) daha önce gitmiş çok kez eşim arkadaşlarıyla. aile yerini görünce bizi de götürdü.
orda tavuk yedim . mangalda yapılmış . biber , domates , şalgam , ayran ,
hepsini açıkta getirdiler . doğa vs şahaneydi.
böyle yerlere bayılıyorum .
lüks restroranlardan gına geldi. evlilik yıldönümü vs gidiyoruz . pek gitmiyoruz dışarı yemeğe . onda da çocuklar oluyor yanımızda. evlilik yıldönümüne bile götürüyoruz . bi şey anlamıyoruz tabi yediğimizden içtiğimizden . bu yıl daha güzel geçer diye düşünüyorum . kızçem biraz daha büyüdü çünkü. daha huzur verir .
Evet lüzum çok yaptım ama bu seferde kas oluyorum yağdan iyidir gercibaya bi spor yapmışsın bugün canımcım
Tskler cnm aksam baya direndin geç saatte birşey yemedim sporda yaptım yatmadan ağırlık fln çalıştımekmek yerine sagliklo yaglar koyablirein aciktirmaz hem seni
Anladim cnim belki zihnen henuz hazir degilsindir uygulamaya ama.sporu baya yapmissin tebrikler cnm
Çok iyiymis heveslendim ama sipariş veremedim 3-4 gün annemlerdeyiz kargo ne zmn gelir bilemedigimden geldiğimde devam ederse verebilirim tsklerKızlar cosmetica da bu set 20 lira
Ben aldım da benim kıza almak isteyen olur diye sizle de indirim haberini paylaşmak istedimEki Görüntüle 2285047
Güzel bir film keyifliymis TVde net cekseydi acardim ogluma az biraz izledim
Kızartma cizzSlm kızlar yediklerimi yazayım
Sabah 09:00
2 çatal soslu kızartma,1 dilim ekmek,dom.salatalik,peynir,cay,1 tk t.yağ
Ara 11:00
1 salatalik,1 nektarı
Ogle13:30
2 kaşık taze fasulye2 kaşık pilav,salata,1 c.bar.cacık,3 z.yağlı sarma
Arada eltimle kahve içmeyi planliyirum buladigim var onu yıkayıp namaz kılıp makinaya çamaşır atıp ara öğün yaparım bugün havuz günüydü yürüdük ve oradaki parktada spor yaptım 09:40-12 arası hateketliydim oğlunda durmuyordu tepki topu bu surede yarim saat oturmusimdur
Gelince oğlanı berbere gönderdim kuzenleriyle adam akilli olsun trasi diye güzel kesmişler amerikandi subay oldu birde yanina çizik atmışlar yakismis
Kızım kurana geçti dun heyecanliydi ilk sayfayı çok güzel okudu maşallah kuran alucaktik kız kuran kursu var burada yatılı varmış orda aldık sevindi
Dolapta kalan yemekler bitti
Turlu yapma niyetindeyim sadece kabak yemeği yapsam yemez hepsi , türlüyü seviyorlar cacik ile yerler belki makarna da yaparım yanina kız istiyor ben yemiyorum diye yapmıyorum bugün yapabilirim
Gideyim de kalan isleri tamamlayim by
Kendime özel birşey hazirlamak istemiyorum sarfancim o yüzden evde ne varsa yiyorum ama aşırıya kacmamaya özen gösteri yorum dikkat ederim inşallahKızartma cizz
Sarma cizzz
Pilav cizzz
Kızın için çok sevindim canım. Devamı da gelir inşallah.
Benim kızım da 18. Harfi öğrendi. 2 dua, ve 8-10 bilgi öğrendi. Öğretmeni watsapi öğrendiklerini yazıyor, evde tekrar ediyoruz bizde. 1.5 ayda ne ogrenirse işte.
iyi yaptın canım . ara ara az az kullan .akşam süt almak için a101e gittik bende aldım o karbonattan
bidefa bizde kamyoncular derneğinde balık yemişti çok harikaydı ben normalde tatlı su balığını yemezdim ama öyle birşey yemem işim kiremitte pişirmişlerdi bide
ben bebeğede kullanabilir iyim bunu
maşallah kızçeme.Kızartma cizz
Sarma cizzz
Pilav cizzz
Kızın için çok sevindim canım. Devamı da gelir inşallah.
Benim kızım da 18. Harfi öğrendi. 2 dua, ve 8-10 bilgi öğrendi. Öğretmeni watsapi öğrendiklerini yazıyor, evde tekrar ediyoruz bizde. 1.5 ayda ne ogrenirse işte.
kendine özel hazırlayabilsen keşke pamukcum .Kendime özel birşey hazirlamak istemiyorum sarfancim o yüzden evde ne varsa yiyorum ama aşırıya kacmamaya özen gösteri yorum dikkat ederim inşallah
Maşallah senin kizcende iyi öğrenmiş bnm oğlana görede kurs olsa keşke ne ogrense kardir
memnunsun sanıyorum safran . hiç duymamıştım . çok etkili olmuyor benim aldıklarım sanki.Benim kız 9 buçukta kursa gidiyor, 12 de almaya gidiyorum. Tam gunes vaktine denk geliyor. Ondan kıza aldım günlük kullanmak için uygun birsey
Bende bunu kullanıyorum 8 senedir. Çok memnunum ondan hep aynı markada kaldım.
Eki Görüntüle 2285113
Bilmiyorum canım bebekler için uygun mu
Ben beyaz olduğum için zaten aşırı kararmak olmuyor. Benim. İçin önemli olan guneslekesinin olmaması.memnunsun sanıyorum safran . hiç duymamıştım . çok etkili olmuyor benim aldıklarım sanki.
ya da gerçekten güneşin alnında çok uzun zaman kaldıığımın için öyle oluyor .
kısa süreli kalmıyorum çünkü. kremi sürekli yenilesem de denize gir çık akıyor olabilir.
Baklavalar yenmis bugunSabah
1 yumurtalı salata
1 dilim ekmek
1 tk biber sos
Ara
Sütlü kahve 1 su bardağı
Öğlen
1 kase kabak çorbası
3 kaşık yoğurt
Ara
1 fıstıklı baklava
Akşam
4 kaşık kuru fasulye
Bahçede komşular oturmuştu. Kek, hamur kızartma, bisküvili pasta yapmışlardı. Evde kabak çorbası içip gittim tok olayım kaçamak yapmayayim diye. Çay içtim sadece.Baklavalar yenmis bugun
Ooo afiyet olsunnnSabah
1 yumurtalı salata
1 dilim ekmek
1 tk biber sos
Ara
Sütlü kahve 1 su bardağı
Öğlen
1 kase kabak çorbası
3 kaşık yoğurt
Ara
1 fıstıklı baklava
Akşam
4 kaşık kuru fasulye
Kuzu kulagida nesabah kahvaltı saat 10
1 domates 1 salatalık 4 yaprak kuzu kulağı
4 zeytin 2 galete yarım yumurta 2dilim kaşar peyniri
öğlen yemeği saat 3
canım çok isteyince yogurtlu salça sosolu makarna yarım tabak
akşam eşim yemeğe gelmicek 1 kase yogurt yarım dilim börekle kapatırım bugunu
spor yok zaten ev içinde kızımla cok koşturmaca bide parka gidince yetiyo
dün pazara gittim baya bi sebze aldım 2 gün evde yokum döner dönmez sebze ağırlıklı başlıcam insallah
Olsub bi sekilde elinden geleni yapmissin tam puanBahçede komşular oturmuştu. Kek, hamur kızartma, bisküvili pasta yapmışlardı. Evde kabak çorbası içip gittim tok olayım kaçamak yapmayayim diye. Çay içtim sadece.
Son anda bir komsum daha geldi, oğlu nişanlanmıştı, fıstıklı baklava getirdi. Yedim bir tane artık
Şimdi çok pişmanım. Akşam yemeğinin yanında 4 kaşık kuru fasulye 3 kaşık pirinç pilavı vardı, pirinç pilavını yemedim artık. Ama aynı kalori değil tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?