Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bugün yedim valla :))

sabah kahvaltısı 10 da
2 kepekli galeta
2 kaşık kuymak
1 domates 1dilim peynir
sekersisz çay

öğlen 16:00
komşuda gelin mevlidi vardı orda cok kaçırmadım ama yedim

akşam 19:30
2 kaşık türlü
2 kaşık yogurt
yarım ıspanaklı pide

daha çay içeceğimm yanına dayanamazsam azıcık pasta yiyeceğim:)))

sebze yemeği pek tok tutmadı, acıktım.
akşam üstü: bir kase yoğurda 4-5 kaşık buğday kepeği karıştırdım.

çay, kahve, türk kahvesi, bitki çayı devam

Slm kızlar bugün çok yoğun geçti sabahtan temizlik yaptım öğleden sonra kvler geldi yemek yaptım akşam çay kahve muhabbet fasılları vardı benim oturmaya elim değmedi mutfak fenaydı topla yıka derken bu saat oldu bugün yoğunluktan sütüm bile olmadı kız çok ağladı dolaptaki sütler den çıkardım erittim içtide uyudu şimdi kuzucum fena yorgunum hemen yatacam diyecektim ama aklıma yarın için gömlek ütülemek geldi hemen ütüleyip yatayım bari hepinizi öptüm iyi geceler

ah kuzum . kıyamam .
yorulunca süt iyice azalır . biliyorum . benim de misafirim olduğunda hiç oturmazdım . o zaman süt çok azalıyor işte.
bol bol dinlenmeye bak bundan sonra.
sanki kendimizi o kadar yormasak nolcak .
şimdiki aklım olsa o kadar yapmazdım belki ama yine de duramayanlardanım ben de. bi şey olmaz kafasındayım .

ama çok yanlış .

bugün dinlen canım. bol karpuz ye . süt hemen artacak.

ara öğün yapmamak lazım .
adet dönemine yakın ve adet döneminin ilk günleri ara öğün ister istemez yapıyorum .midem kazınıyor resmen .
herkesin bünyesi farklı ama.
alıştırmamak en iyisi.
ara öğün olarak kahve , çay . bitki çayı. su . salatalık . domates olabilir . ben öyle yapıyorum .
serada salatalıklar çıktı
giriyorum . alıyorum salatalık . biraz semizotu koparıp yiyorum .
çeşme de var serada .
semizotu yabani. özellikle ekilmedi ama her yıl oluyor . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…