Kızlar ya çok moralim bozuldu. Bir yere gittim iş görüşmesine neymiş prensip gereği çalışan kişilerle görüşmüyorlarmis. Geri çevirdiler resmen ama beni arayan kadına da çalıştığımı söyledim kırk kere.
Aynen canımOnlar kaybeder canım boşver
Daha hayırlı kapılar açılır insallahBilmiyorum cnm çok moralim bozuldu
teswkkurle4 cnimİyi tatiller canım simdiden
uzulme hayirlisi degilmis demekkiKızlar ya çok moralim bozuldu. Bir yere gittim iş görüşmesine neymiş prensip gereği çalışan kişilerle görüşmüyorlarmis. Geri çevirdiler resmen ama beni arayan kadına da çalıştığımı söyledim kırk kere.
sebze yemeği pek tok tutmadı, acıktım.öğleden sonra:
üç şeftali
bir kayısı
bir erik
iki dilim karpuz
akşam:
bir buçuk tabak bamya
bir buçuk kase yoğurt
bir buçuk yeşil biber
bir kaşık polen
balık yağı
gün boyu çay, kahve.
bu saatten itibaren çay kahve ile günü bitirmeyi planlıyorum. çok acıkırsam yoğurt yerim.
Selam canım,Slm diyetcanlar nasılsınız
Hic vakit bulamıyorum buraya girmeye diyete spora devam slm vereyim dedim
İnşallah canımDaha hayırlı kapılar açılır insallah
Bende öyle düşünüyorum artık canım napalimteswkkurle4 cnim
uzulme hayirlisi degilmis demekki
ah kuzum . kıyamam .Slm kızlar bugün çok yoğun geçti sabahtan temizlik yaptım öğleden sonra kvler geldi yemek yaptım akşam çay kahve muhabbet fasılları vardı benim oturmaya elim değmedi mutfak fenaydı topla yıka derken bu saat oldu bugün yoğunluktan sütüm bile olmadı kız çok ağladı dolaptaki sütler den çıkardım erittim içtide uyudu şimdi kuzucum fena yorgunum hemen yatacam diyecektim ama aklıma yarın için gömlek ütülemek geldi hemen ütüleyip yatayım bari hepinizi öptüm iyi geceler
ara öğün yapmamak lazım .Aralarda kahve içtiğim oluyor ama yanında hiçbir şey yemediğim için yazmıyorum.
Öyle çay filan da içmiyorum zaten.
İçersem bir kahve o kadar.
Ara öğün yapmak istemiyorum vücudum sık yemeye alışsın istemiyorum biliyorum ne kadar doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?