cok guzel bir menu bnce harikasin bozma olur mu olumsuz bir durumla karsilassan da bozma o ayri bu ayri cnku biri kotu olursa diherini de kotu yapip genellemeyelim bnceMenümü bildiriyorum:)
cnm o zamana kadae yrisi gitmis olur bnce evdeki tartina gore 5 vermis olursun diye dusunuyorum ama orada alma lutfen sadece koru cnku bliosun ki vermek cok zoe oluyorSenin de 2 gündür menüler güzel canim.
Yumurta bence çok kalorili olmamış, protein almış olmuşsun iyi olmuş hatta.
Evet canım sabirsizim sanırım bu konuda.
Bir de kurban bayramında memlekete gidecem, ben 10 gün kadar kalicam sonra eşim 20 günlüğüne gelecek.
Oraya gittiğimde biraz vemis olmak istiyirum. Çünkü 1 ay çok uzun. Orda ister istemez alabilirim.
cnim kaik hesabi soykeyim 2 dolu kasik 1 dilim ekmek eder sen ona gore haesp et bir de sen de karnibahar kisirini denesene harika oluuor ve sebze yiyosun sadeceKızlar şimdi ben de size bir şey soracağım. Öğlen için kinoa kısırı yaptım sabah. Yeşillikleri öğlen doğrayıp yiyeceğim. Sorum şu ki kinoa haşlanmış haliyle bir bardak etti. Hepsi çok mu olur yarısını mı yemeliyim? Kinodaki kaloriyi tam bilmiyorum. Yanında sadece bir bardak ayran veya ev yapımı meyve suyu içeceğim. Meyve suyum konserve, tadına bakmadım şekerli ise içmem. Yani ben şeker koymadım da kavanozlarken konulmuş olabilir.
Cevaplarınızı bekliyorum
Karnabahar kış sebzesi diye onu psikolojik olarak hafızamdan sildimcok guzel bir menu bnce harikasin bozma olur mu olumsuz bir durumla karsilassan da bozma o ayri bu ayri cnku biri kotu olursa diherini de kotu yapip genellemeyelim bnce
cnm o zamana kadae yrisi gitmis olur bnce evdeki tartina gore 5 vermis olursun diye dusunuyorum ama orada alma lutfen sadece koru cnku bliosun ki vermek cok zoe oluyor
cnim kaik hesabi soykeyim 2 dolu kasik 1 dilim ekmek eder sen ona gore haesp et bir de sen de karnibahar kisirini denesene harika oluuor ve sebze yiyosun sadece
Yoo 4 kasik yapablirsin cok rahat ben olcu olarak dedimKarnabahar kış sebzesi diye onu psikolojik olarak hafızamdan sildim
O halde 2 kaşık yeter. Ama iki kaşık kinoa ile doyulur mu yaw
Eh cok ii ozmanaslinda az vermiosun sarfancim iyi veriyorsun bnce ustelik kikon da az sen kesinlikle siyetisyen tartisini baz alma kendi tartina gire de baya verdin zaten cnm lutfen moralini bozma
soyluyorum hazir misin3.5 yilda verdim ben o kiloyu bazen evime geldi yemekler bazen cokk unlu diyetisyenlere gittim ayca kaya gibi bazense psikologa
Bilmem bliyor musun ama kilo verirken once yaglar gider ve yaglarin gttgi yere hemen su dolar bu nedenle sen kilo veremedim sanirsin bir sure sonra sen diyete devam etrikce oraya yeni yaglar eklemedikce yani bu bolgedeki su da birden saliniverir bir de bakarsin bir gunde 1 kg veya yarim kilo gtmia kilo vermek bu sekilde gerceklesiyir o nedenle farketmislerdir
Karnabahar kış sebzesi diye onu psikolojik olarak hafızamdan sildim
O halde 2 kaşık yeter. Ama iki kaşık kinoa ile doyulur mu yaw
eğer muhlama yaparsan . içine bol tereyağı ve yağlı peynir koyman lazım . o zaman 1 kaşık yemen yeterli . çünkü kalori tavan oluyor .Mısır ekmeği yüksek kalorili diye konuşulmuştu, burda mı yoksa başka bir topikte mi hatırlamıyorum. O yüzden aklımda öyle kalmış.
Evet sadece 1 yemek kaşığı idi. O da dökülecek diye yumurtaya kattım, güzel oldu valla
Doğal meyveli soda olmuş . Afiyet olsun
Yok canım ton balığını karıştırmam artık. Dün öyle yemiştim bugün böyle.Kinoa (Pişmiş) Kaç Kalori | Besin Değeri | Diyetkolik
Kinoa (Pişmiş) kaç kaloridir? Kinoa (Pişmiş)'nin besin değerleri nelerdir? Sağlıklı yaşam ve kilo kontrolü için Kinoa (Pişmiş)'nin makro ve mikro değerlerini keşfedin.www.diyetkolik.com
içine dereotu maydonoz marul salatalık domates doğrayacaksan eğer .
220 kalori bi şey değil öğlen menüsü için
ama ton balık yapacaksan . ton balık koyma. kaloriyi arttırma.
1 su bardağı ve yeşillik . nefis olur .
yanına 1 bardak ayran da olur bence.
1 çay kaşığı kadardı canım. Abartmadm yanioy !!! ekmek reçelli...
Karnibahardan da kısır yapıyorlarYok canım ton balığını karıştırmam artık. Dün öyle yemiştim bugün böyle.
Aynen kısır gibi yapacağım bulgur yerine kinoa koyacağına ama miktarı kestiremedim.
bi şey değilmiş o zaman . afiyet olsun .1 çay kaşığı kadardı canım. Abartmadm yani
afiyet olsun pek güzel görünüyor.
Biliyorum canım ama onu kışa sakladımKarnibahardan da kısır yapıyorlar
afiyet olsun pek güzel görünüyor.
ekmeği tam çekmemişsin ama. çok gibi ekmek . bilemedim
evet cnm benim de yazin cok sk duser bir de diyet yaoimca insan halsiz oluyrUyandigimdan beri zor ayakta duruyorum.
Gözlerim.kapaniyor hem başlıktan hem de sıcakta tansiyonum düşük sanırım.
Şimdi sebze yemeği yeyip, tuzlu bir ayran icecegim
Ne guzel gorunuyor yemegin oyke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?