Ohh mis gibi ben o yabani semizotunu çok seviyorum manavdan alınanlar su gibi geliyorara öğün yapmamak lazım .
adet dönemine yakın ve adet döneminin ilk günleri ara öğün ister istemez yapıyorum .midem kazınıyor resmen .
herkesin bünyesi farklı ama.
alıştırmamak en iyisi.
ara öğün olarak kahve , çay . bitki çayı. su . salatalık . domates olabilir . ben öyle yapıyorum .
serada salatalıklar çıktı
giriyorum . alıyorum salatalık . biraz semizotu koparıp yiyorum .
çeşme de var serada .
semizotu yabani. özellikle ekilmedi ama her yıl oluyor . .
işe girdiğin zamanı hatırladım zaman akıyor rabbim gönlüne göre versin gönlündekini sana hayırlı etsinİnşallah canım. 1.5 sene bitmek üzere
tatildeyim canım bikaç gün. evde yiyorum.Canım ise evden mi götürüyorsun yemek, ev yakın mi yoksa iş yerine
İnş.cnmBende bu hafta spora hiç gitmedim.
Kendimi iyi hissetmiyorum.
Dün evde 21 dk Leslie yaptım. Bugün de 30 dk yaparım inşallah.
geçmiş olsun cnm usuttun galibaEvet canım.
Öksürük, balgam sökme çalışması. Burun akıntısı ve halsizlik.
Evde şimdi 25 dk Leslie yaptım. Duş alıp kızımı almaya gidecem.
Bu akşam misafirim var.
Akşam ıslak kek ve kiyir poğaça yaptım.
Bir de Hira tatlısı yapicam. Bunların 3 unu de ilk defa yapıyorum.
Ama akşam yemeyeceğim inşallah.
Yarın da tayini çıkan arkadaşı öğlen çayına davet ettim. 6 kişi gelecek. Bu yaptıklarım kalır zaten. Yanına yaprak sarması ve makarna salatası ekleyecegim.
Geçmiş olsun cnm menü az ve güzelKizlar tunaydin dun bir migren agrisi ile uyudum hala daha da gecmis degil hafif hafif sizliyor..yazamadim ilaclarimi icip uyudum...dun ki menumu bildiriyorum....
Sabah gec kalktim canim bisi istemedi
Sirkeli su
Oglen tawuk izgara salata ekmeksiz
Ara turk kahwesi yarim trilice
Aksam ekmeksiz 1 tabak corba 4dilim karbuz
Herbelife cay.
1bucuk litre su
Amin canım evet zaman çok çabuk akıyor 2 seneyi geçmiş ben gruba geleli :))Ohh mis gibi ben o yabani semizotunu çok seviyorum manavdan alınanlar su gibi geliyor
işe girdiğin zamanı hatırladım zaman akıyor rabbim gönlüne göre versin gönlündekini sana hayırlı etsin
öğleden sonra:sabah:
çay, kahve, türk kahvesi
öğlen:
üç dilim kaşar
iki kaşık lor
20 zeytin
bir domates
iki salatalık
bir bardak light kola
öğleden sonra meyve yerim gene. bugünlerde meyve yiyorum, sıcak havada serinletiyor. hem de sağlıksız yediğin dönemden sonra tatlıları ve aburcuburları bırakmakta geçiş süreci oluyor.
menü ve sunumundan daha okumadan senin olduğunu anladım desemara
sade soda
şekersiz Nescafe
öğlen tavuklu salata
3-4 yk nohut
2 kayısı
şekersiz Nescafe
Akşam yemeğim biraz geçe kaldı maalesef
Eki Görüntüle 2287543
spor ve egzersiz konusunda istikrarlılığına hayranım. her okuduğumda senden ilham alıyorum.Öğlen
2 dolma yoğurt ,
Ara kahve,cay,erik,kiraz
Ara has.misir
Aksam
Patlıcan salatası,yoğurt,fasulye
2 lt su
45 dk yürüyüş
30 dk leslie
Cnm geldik barcelonadayiz inan gece 3 ten beri ayaktayim sabah erkendi ucagimiz oluyorum tek kelimeyle size bir bakim dedim yatmadan
harikaCnm geldik barcelonadayiz inan gece 3 ten beri ayaktayim sabah erkendi ucagimiz oluyorum tek kelimeyle size bir bakim dedim yatmadan
HarikaaaaCnm geldik barcelonadayiz inan gece 3 ten beri ayaktayim sabah erkendi ucagimiz oluyorum tek kelimeyle size bir bakim dedim yatmadan
gözün gönlüm açıldıBugünkü menüm:
tesekkur ederim cnm anladgim kadariyla sen de kiko vermissin sanki yanlis grmediysem cok sevndmharika. iyi eğlenceler, iyi tatiller
Tesekkur ederim cnmHarikaaaa
İyi tatiller adacım...
evet canım, başlığa döndüğümden beri kilo verdim sizinle.tesekkur ederim cnm anladgim kadariyla sen de kiko vermissin sanki yanlis grmediysem cok sevndm
Sağol canım.gözün gönlüm açıldı
ben de aynıyım. bugün bozuyordum kendimi, bir kaçamak yaptım helvayla. sonra toparladım kendimi, durdurdumSağol canım.
Bu defa hepimiz kararlıyız
Ama ben biraz fay hattındayım her an depremler yaşayabilirim
Aman aman şeytan kulağına kurşun:))
İnşallah böyle gider.
Bir de sporu ekleyebilsem... aşırı yorgun oluyorum. Ne olacak bu halim bilmem, genç yaşta kocadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?