Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ohh mis gibi ben o yabani semizotunu çok seviyorum manavdan alınanlar su gibi geliyor
İnşallah canım. 1.5 sene bitmek üzere
işe girdiğin zamanı hatırladım zaman akıyor rabbim gönlüne göre versin gönlündekini sana hayırlı etsin

Bende bu hafta spora hiç gitmedim.
Kendimi iyi hissetmiyorum.
Dün evde 21 dk Leslie yaptım. Bugün de 30 dk yaparım inşallah.
İnş.cnm
geçmiş olsun cnm usuttun galiba
Programın güzelmiş iki gün üst üste misafir mantıklı yiyeceklerde kalır benim bir arkadaşta bizi kahvaltı ya çağırmıştı kaç yil önce birkaç ta farklı kişi çağırmıştı aradan çıksın diye sözü varmista o yüzden pek arkadaş gidiş gelişlerim yok gidiyorsan çağırmak zorundasın çünkü
Geçmiş olsun cnm menü az ve güzel

hayal_hatun cum yogunlugumun sebebi annemdeydik birkaç gün orada da zaten hic teli elime almaya firsatim olmuyor eve geldim sil supur yıka katla sürekli bir yemek hazırlama telasesi oglanda disariya alisti gun icinde 3 saat fln p.tesi pazar vardi sali annem doktora geldi onunla ilgilendim buginde esim gidip gifip geliyor kısa sureli islerini yapıp surekli masa topla koltuk duzelt cay,kahve servisi öyle iste cnm

Sabah gec kalktim
Sirkeli su
Corba tawuk salata 3 dilim ekmek
Aksam
Corba 2dilim ekmek karpuz

Aralarda herbelife ictim

öğleden sonra:
büyük bir tabak meyve (kayısı, kiraz, karpuz)
2-3 kaşık tahin
büyük kase yoğurt

akşam:
et haşlama

kaçamak:
bir kase dolusu peynirli irmik helvası

helvayı canım istedi, meyveyle vesaireyle kendimi kandıramadım. madem böyle, bari canımın çektiğini yiyeyim de boş yere başka başka şeyler yemeyeyim dedim, yedim.

gözün gönlüm açıldı
Sağol canım.
Bu defa hepimiz kararlıyız
Ama ben biraz fay hattındayım her an depremler yaşayabilirim
Aman aman şeytan kulağına kurşun:))
İnşallah böyle gider.
Bir de sporu ekleyebilsem... aşırı yorgun oluyorum. Ne olacak bu halim bilmem, genç yaşta kocadım valla

ben de aynıyım. bugün bozuyordum kendimi, bir kaçamak yaptım helvayla. sonra toparladım kendimi, durdurdum

spora da başlarız. her akşam yürüyüşe başlarken yazacağım ben, o zaman motive oluyorum. sizinle yürüyormuşum gibi hissediyorum.

güçlüyüz. başaracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…