Kızın maşallahı var dün sakindik sütte vardı keyifler yerindeydi agucuklar havada uçuşuyor şimdi ben yazarken o konuşuyor çok mutluucanım erkek metobolizmasi ile kadının aynı değil . onun hormonları yağlanmaya neden olmaz . kadının hormonları yağlanmaya neden olur . aynı yemeyin o yüzden . sen farklı yemelisin .
bu arada kız napıyor . süt durumu düzeldi mi . arttı mı. http://www.hurriyet.com.tr/kadinlar-neden-daha-kolay-kilo-aliyor-10328053
barcelona . ohhh. resim istiyorum .Cnm geldik barcelonadayiz inan gece 3 ten beri ayaktayim sabah erkendi ucagimiz oluyorum tek kelimeyle size bir bakim dedim yatmadan
Bugün daha iyiyim şükür. Gece öksürük krizi tutmayinca rahat uyudum uykumu aldım.
Poğaça ve ıslak keki 2 gün önce yaptım. Poğaça kabartma tozunu la yapılan bayatlamayan bir tarifti.kıyır poğaçayı hiç bilmiyorum netten bakacağım ben d e.
hasta hasta nasıl ilgileneceksin . bu mamaları yapacaksın .
Ekmeklerim tam bugdayli chia li incelerden ama haklisin onun yerine baska bisi eklesem ii oluraz öz yemişsin .
ekmeği zayıflama döneminde yemesen daha iyi olacak diye düşündüm bestekız cım.
Üzüldüm valla sana.Selam kizlar yarin sabahtan biyere gidicez ewe ugrmaadan ise gidicem o yuzden bugun tartildim 71.9 gram gram gidiyor walla delircem yarinda yazarim tekrar
73 ten ine ine 30 gundur bu kilo ya inebildim
Canım bende inan 15 gün oldu 1gram bile gitmedi hep aynı gösteriyo tartıSelam kizlar yarin sabahtan biyere gidicez ewe ugrmaadan ise gidicem o yuzden bugun tartildim 71.9 gram gram gidiyor walla delircem yarinda yazarim tekrar
73 ten ine ine 30 gundur bu kilo ya inebildim
eğer tartı 15 gündür oynamıyorsa illa kaçamakların oluyordur . illa ağzına bi şeyler atıyorsundur .Canım bende inan 15 gün oldu 1gram bile gitmedi hep aynı gösteriyo tartı
dogru diyorsun canımekmeği tam cıkardım ama kaçamaklar oluyo bu dediklerini uyguluyayım birde kurbana kadar biraz gitseeğer tartı 15 gündür oynamıyorsa illa kaçamakların oluyordur . illa ağzına bi şeyler atıyorsundur .
ya da yemeklerinde porsiyon küçültmelisin ya da yemeklerinden karbonhidratı çıkarıp protein ve daha çok sebzeye yönelebilirsin bir dönem . kilolar daha hızlı gidecektir.
porsiyonlarında sebze yemeklerini 8 yemek kaşıığı olarak ayarla.
yoğurdunu da 4 kaşık gibi.
çorbayı 1 kepçe
bol su . bol salatalık domates söğüş , karpuz da yine kalorisi düşük . aburcubur kaçamağı yapıyor musun bilmiyorum ya da tatlı isteklerin oluyorsa karpuz mutlaka bulundur evinde.
daha az yersen daha hızlı gider .dogru diyorsun canımekmeği tam cıkardım ama kaçamaklar oluyo bu dediklerini uyguluyayım birde kurbana kadar biraz gitse
Yetti canım :) kardeşime doğramistim kalanı da kendim aldım tekrar yarisini dogramk istemedim :)ay ay çok güzel menu. domatesin pek az kuzum . yetti mi bu mamalar .
çorbayı anladım da diğeri ne anlamadım okuyucu cum
kız nereye . geldin gittin hemen .kızlar naber tatile çıkcam ya işler sarpasardı toparlamaya çalışıyorum..
sabah
simit çay yapabildim
öğlen 2 adet etimek attım ağzıma peynir yedim yanında
çay
500ml su içebildim bugün sadece
regl olmuşum birde
hadi öptüm sizi görüşürüzzz
harikasınnnn, fotografını çekmediğin menünün bile fotografını çekmişsin, efsanesinSabahtan beri ve öyle yemegim. Öğle yemeğine ek 3-4 çatal kıymalı türlü yedim şimdi de şekersiz çay. Yarın akşam üstü yine yazlık eve kaçacagim hazır pazartesi de tatil
Eki Görüntüle 2287836
Eki Görüntüle 2287837
öğlen ne yedin .sabah:
bir haşlanmış yumurta
iki dilim kaşar
bir buçuk büyük domates
bir buçuk salatalık
15-20 yeşil zeytin
bir bardak buğday kepeği ile
bir kase yoğurt karışımı (pulbiberli)
sürekli çay kahve su
sabah saat 10 civarı yediğim için sabah+öğlen yemeği gibi oldu canım.öğlen ne yedin .
sabah menüsü muhteşem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?