Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızın maşallahı var dün sakindik sütte vardı keyifler yerindeydi agucuklar havada uçuşuyor şimdi ben yazarken o konuşuyor çok mutluu

Cnm geldik barcelonadayiz inan gece 3 ten beri ayaktayim sabah erkendi ucagimiz oluyorum tek kelimeyle size bir bakim dedim yatmadan
barcelona . ohhh. resim istiyorum .
nasıl geçiyor tatil .
yorgunluğu atlatmışsınızdır inşallah .
rehber ile mi gezeceksiniz . tur ile mi gittiydin .
kalabalık mısınız .

Safransari
canım geçmiş olsun . spora gidemiyorsun .
bugün nasılsın peki
Bugün daha iyiyim şükür. Gece öksürük krizi tutmayinca rahat uyudum uykumu aldım.

Akşam misafirim vardı, karı koca çocuk, güzel vakit geçirdik.

Bugün öğlen de 6 arkadaşım gelecek oturmaya. Birinin tayini çıktı. Gitmeden evimde ağırlamak istedim.

kıyır poğaçayı hiç bilmiyorum netten bakacağım ben d e.
hasta hasta nasıl ilgileneceksin . bu mamaları yapacaksın .
Poğaça ve ıslak keki 2 gün önce yaptım. Poğaça kabartma tozunu la yapılan bayatlamayan bir tarifti.
Dün Hira tatlısı yaptım.
Bugün de buzlukta sarmayı çıkardım pisirecem. .bir de makarna salatası yapicam.

Ya bunlar çok sevdiğim arkadaşlar. Hazırlık yapmak hiç yük gelmiyor.

Selam kizlar yarin sabahtan biyere gidicez ewe ugrmaadan ise gidicem o yuzden bugun tartildim 71.9 gram gram gidiyor walla delircem yarinda yazarim tekrar
73 ten ine ine 30 gundur bu kilo ya inebildim

Selam kizlar yarin sabahtan biyere gidicez ewe ugrmaadan ise gidicem o yuzden bugun tartildim 71.9 gram gram gidiyor walla delircem yarinda yazarim tekrar
Üzüldüm valla sana.
Ayda 1 kilo ediyor yani.
Ama burda bizimle devam ederek belki daha iyi verirsin. Arkadaşlar güzel yönlendirirler. Biliyorum rahatsızlığın var ama kaçamaklar da engel oluyor. İyi motive olmak lazım bu işe. Bir de öyle sarıl bakalım, belki ayda 3 kilo verirsin kim bilir.

Canım bende inan 15 gün oldu 1gram bile gitmedi hep aynı gösteriyo tartı

Canım bende inan 15 gün oldu 1gram bile gitmedi hep aynı gösteriyo tartı
eğer tartı 15 gündür oynamıyorsa illa kaçamakların oluyordur . illa ağzına bi şeyler atıyorsundur .
ya da yemeklerinde porsiyon küçültmelisin ya da yemeklerinden karbonhidratı çıkarıp protein ve daha çok sebzeye yönelebilirsin bir dönem . kilolar daha hızlı gidecektir.
porsiyonlarında sebze yemeklerini 8 yemek kaşıığı olarak ayarla.
yoğurdunu da 4 kaşık gibi.
çorbayı 1 kepçe
bol su . bol salatalık domates söğüş , karpuz da yine kalorisi düşük . aburcubur kaçamağı yapıyor musun bilmiyorum ya da tatlı isteklerin oluyorsa karpuz mutlaka bulundur evinde.

dogru diyorsun canımekmeği tam cıkardım ama kaçamaklar oluyo bu dediklerini uyguluyayım birde kurbana kadar biraz gitse

kızlar naber tatile çıkcam ya işler sarpasardı toparlamaya çalışıyorum..

sabah
simit çay yapabildim
öğlen 2 adet etimek attım ağzıma peynir yedim yanında
çay

500ml su içebildim bugün sadece

regl olmuşum birde

hadi öptüm sizi görüşürüzzz

kız nereye . geldin gittin hemen .
az yemişsin .
protein al . yine mi simit .
iki çift laf etmem lazım . dur hele.
ama bunlar diyetlik değil.

sabah:
bir haşlanmış yumurta
iki dilim kaşar
bir buçuk büyük domates
bir buçuk salatalık
15-20 yeşil zeytin
bir bardak buğday kepeği ile
bir kase yoğurt karışımı (pulbiberli)

sürekli çay kahve su

öğlen ne yedin .
sabah menüsü muhteşem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…