- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Teşekkür ederim canımmenü ve sunumundan daha okumadan senin olduğunu anladım desem
afiyet olsun, çok sağlıklı ve hafif görünüyor.
Şekerim o iş hep öyledir:))Hepinize maşallah kızlar herkes bu ara iyi gidiyor benim biraz kaçamaklı ve düzensiz gidiyor o yüzden menü bildirimi yapmıyorum ama bir sonraki öğünde telafi ediyorum hergün yarım saat leslie yapıyorum bu hafta hiç tartılmadım kilo verdimmi bilmem ama inceldiğimi hissediyorum pantolonlarım buna şahit bu ara kocamda dikkat ediyor akşam yemeğinden sonra birşey yemiyoruz o yemeyince bende yemiyorum sıkıntı şu onun kilolar benden hızlı gidiyor bu duruma uyuz oluyorum sizi okuyunca bende motive oluyorum
az öz yemişsin .Sabah gec kalktim
Sirkeli su
Corba tawuk salata 3 dilim ekmek
Aksam
Corba 2dilim ekmek karpuz
Aralarda herbelife ictim
evde iş hiç bitmez ki kuzum .hayal_hatun cum yogunlugumun sebebi annemdeydik birkaç gün orada da zaten hic teli elime almaya firsatim olmuyor eve geldim sil supur yıka katla sürekli bir yemek hazırlama telasesi oglanda disariya alisti gun icinde 3 saat fln p.tesi pazar vardi sali annem doktora geldi onunla ilgilendim buginde esim gidip gifip geliyor kısa sureli islerini yapıp surekli masa topla koltuk duzelt cay,kahve servisi öyle iste cnm
çorbayı anladım da diğeri ne anlamadım okuyucu cum
Benimki yediğini gösteriyor evlenirken 80 kiloydum bu sabah tartıld 97 kilo geldi ama yinede 2 kilo vermiş onların metoları bize göre çok daha hızlı çalışıyorŞekerim o iş hep öyledir:))
Yemekli misafirliklerde gözlemle istersen, hep erkekler yer ama kadınlar kilo alır
kıyır poğaçayı hiç bilmiyorum netten bakacağım ben d e.Evet canım.
Öksürük, balgam sökme çalışması. Burun akıntısı ve halsizlik.
Evde şimdi 25 dk Leslie yaptım. Duş alıp kızımı almaya gidecem.
Bu akşam misafirim var.
Akşam ıslak kek ve kiyir poğaça yaptım.
Bir de Hira tatlısı yapicam. Bunların 3 unu de ilk defa yapıyorum.
Ama akşam yemeyeceğim inşallah.
Yarın da tayini çıkan arkadaşı öğlen çayına davet ettim. 6 kişi gelecek. Bu yaptıklarım kalır zaten. Yanına yaprak sarması ve makarna salatası ekleyecegim.
ay ay çok güzel menu. domatesin pek az kuzum . yetti mi bu mamalar .ara
sade soda
şekersiz Nescafe
öğlen tavuklu salata
3-4 yk nohut
2 kayısı
şekersiz Nescafe
Akşam yemeğim biraz geçe kaldı maalesef
Eki Görüntüle 2287543
tebrik ederim . çok iyi gidiyorsun . sağlıklı besleniyorsun . maşallah diyim ..Bugünkü menüm:
canım erkek metobolizmasi ile kadının aynı değil . onun hormonları yağlanmaya neden olmaz . kadının hormonları yağlanmaya neden olur . aynı yemeyin o yüzden . sen farklı yemelisin .Hepinize maşallah kızlar herkes bu ara iyi gidiyor benim biraz kaçamaklı ve düzensiz gidiyor o yüzden menü bildirimi yapmıyorum ama bir sonraki öğünde telafi ediyorum hergün yarım saat leslie yapıyorum bu hafta hiç tartılmadım kilo verdimmi bilmem ama inceldiğimi hissediyorum pantolonlarım buna şahit bu ara kocamda dikkat ediyor akşam yemeğinden sonra birşey yemiyoruz o yemeyince bende yemiyorum sıkıntı şu onun kilolar benden hızlı gidiyor bu duruma uyuz oluyorum sizi okuyunca bende motive oluyorum
oy oy mide dolmuş . çoğusu su ile dolmuş . ama sağlıklı beslenmişsin .Bu sabah ılık yarım litre suyumu içtim sonra
1 domates 1 biber ve 1 yumurtalı menemenimi yedim yanında 1 dilim beyaz peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği ile birlikte şimdi çay içiyorum üstüne 700 ml su içtim şiştim
Aynı yemiyorum zaten canım ben onun yediklerini yesem 100 kilodan aşağı inmem ama akşamları tatlı kuruyemiş meyve falan yiyorduk şimdi onları yemiyoruzcanım erkek metobolizmasi ile kadının aynı değil . onun hormonları yağlanmaya neden olmaz . kadının hormonları yağlanmaya neden olur . aynı yemeyin o yüzden . sen farklı yemelisin .
bu arada kız napıyor . süt durumu düzeldi mi . arttı mı. http://www.hurriyet.com.tr/kadinlar-neden-daha-kolay-kilo-aliyor-10328053
benim eşim de 86 kilo olmuş . ama hiç öyle görünmüyor .Aynı yemiyorum zaten canım ben onun yediklerini yesem 100 kilodan aşağı inmem ama akşamları tatlı kuruyemiş meyve falan yiyorduk şimdi onları yemiyoruz
Baklava künefe yazın yemiyorum canım ara sıra çocuklar isteyince çikolata alıyorum ama onunda fazlasını alıp evde depolamıyorum elimin altında gözümün önünde olmuyoroy oy mide dolmuş . çoğusu su ile dolmuş . ama sağlıklı beslenmişsin .
keşke hiç bozmasan .
eve bisküvi çikolata almıyorsun değil mi artık . bi de künefe , baklava.
Baklava künefe yazın yemiyorum canım ara sıra çocuklar isteyince çikolata alıyorum ama onunda fazlasını alıp evde depolamıyorum elimin altında gözümün önünde olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?