Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hepinize maşallah kızlar herkes bu ara iyi gidiyor benim biraz kaçamaklı ve düzensiz gidiyor o yüzden menü bildirimi yapmıyorum ama bir sonraki öğünde telafi ediyorum hergün yarım saat leslie yapıyorum bu hafta hiç tartılmadım kilo verdimmi bilmem ama inceldiğimi hissediyorum pantolonlarım buna şahit bu ara kocamda dikkat ediyor akşam yemeğinden sonra birşey yemiyoruz o yemeyince bende yemiyorum sıkıntı şu onun kilolar benden hızlı gidiyor bu duruma uyuz oluyorum sizi okuyunca bende motive oluyorum

Şekerim o iş hep öyledir:))
Yemekli misafirliklerde gözlemle istersen, hep erkekler yer ama kadınlar kilo alır

evde iş hiç bitmez ki kuzum .
ben de cumartesi pazar giremiyorum genellikle.

kıyır poğaçayı hiç bilmiyorum netten bakacağım ben d e.
hasta hasta nasıl ilgileneceksin . bu mamaları yapacaksın .

Bu sabah ılık yarım litre suyumu içtim sonra
1 domates 1 biber ve 1 yumurtalı menemenimi yedim yanında 1 dilim beyaz peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği ile birlikte şimdi çay içiyorum üstüne 700 ml su içtim şiştim

canım erkek metobolizmasi ile kadının aynı değil . onun hormonları yağlanmaya neden olmaz . kadının hormonları yağlanmaya neden olur . aynı yemeyin o yüzden . sen farklı yemelisin .
bu arada kız napıyor . süt durumu düzeldi mi . arttı mı. http://www.hurriyet.com.tr/kadinlar-neden-daha-kolay-kilo-aliyor-10328053

oy oy mide dolmuş . çoğusu su ile dolmuş . ama sağlıklı beslenmişsin .
keşke hiç bozmasan .
eve bisküvi çikolata almıyorsun değil mi artık . bi de künefe , baklava.

akşam gidince
1 yumurtalı 3 domatesli , soğanlı omlet

10 dilim karpuz . 2 dilim ekmek

parka çıkmadık . çünkü yağmur yağdı akşamüstü.
bugün de yağış bekleniyor . sel uyarısı yapıldı . ama şimdilik hava kapalı olsa da yağış yok .

Aynı yemiyorum zaten canım ben onun yediklerini yesem 100 kilodan aşağı inmem ama akşamları tatlı kuruyemiş meyve falan yiyorduk şimdi onları yemiyoruz

bu sabah kahvaltım yarım elma.
yarım bardak süt gerisi su ile türk kahvesi

öğlen 15 dilim karpuz
3 dilim ekmek

aslında ekmek yemeyip yumurta yiyecektim .
haşladım . ama evde bıraktım geldim . unuttum .
çok özenmiştim oysa.
telefonumu da evde bırakmışım . gerçekten kadının işi zor .
makarna haşladım . çocuklara sucuklu yumurta pişirdim . çöpü çıkardım .
kendi mamalarımı çantama koydum . kahve yaptım . yumurta haşlandı. ama işte ... yumurta ve telefon evde kaldı

Aynı yemiyorum zaten canım ben onun yediklerini yesem 100 kilodan aşağı inmem ama akşamları tatlı kuruyemiş meyve falan yiyorduk şimdi onları yemiyoruz
benim eşim de 86 kilo olmuş . ama hiç öyle görünmüyor .
göbeğim çıktı diyip duruyor . göbek falan da yok adamda .
şimdi kurbanda nasipse dalmaya gidecek . dalış giysisine sığmamak onun korkusu . anlıyorum da . bi şey demiyorum .

80-83 kilo arası genellikle . dalış kıyafetini o kiloya göre aldı

oy oy mide dolmuş . çoğusu su ile dolmuş . ama sağlıklı beslenmişsin .
keşke hiç bozmasan .
eve bisküvi çikolata almıyorsun değil mi artık . bi de künefe , baklava.
Baklava künefe yazın yemiyorum canım ara sıra çocuklar isteyince çikolata alıyorum ama onunda fazlasını alıp evde depolamıyorum elimin altında gözümün önünde olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…