hoş geldin .herkese merhaba nasılsınız
uzun zamandır kilo vermeye calısıyorum ama dengesız beslendiğim için veremiyorum
ıkı haftadır spora gidiyorum yemegı kısmadıgım için kilo verdiğimi düşünmüyorum ama sıkılastıgımı hıssedıyorumbeni de kabul ederseniz sizleri takip edip beslenmemi de düzene koymak istiyorum.
bu arada 33 yaşındayım 3 çocugum var ilk iki dogumdan sonra cok güzel kilo verdim sıkılastım ama üçüncü den sonra gitmedi maalesef.
bu aksam sadece salata ve yogurt yiyecegim ama yarın sabah tam anlamıyla baslıyorum
8-4 bucuk. ve 2 buçuk yasındalar daha once verdim ama simdi cabuk pes ediyorum. su an 72 kiloyum ilk hedefim 65 sonra 60hoş geldin .
çocukların küçük mü. en son doğumunu ne zaman yapmıştın .
verirsin bence kilonu.
kaç kilosun şu an ve kaç olmak istiyorsun
kız nereye . geldin gittin hemen .
az yemişsin .
protein al . yine mi simit .
iki çift laf etmem lazım . dur hele.
ama bunlar diyetlik değil.
öğlen:sabah:
bir haşlanmış yumurta
iki dilim kaşar
bir buçuk büyük domates
bir buçuk salatalık
15-20 yeşil zeytin
bir bardak buğday kepeği ile
bir kase yoğurt karışımı (pulbiberli)
sürekli çay kahve su
harikasınnnn, fotografını çekmediğin menünün bile fotografını çekmişsin, efsanesin
eline sağlık. iş yerine götürmek için hazırladın değil mi? ben de önümüzdeki haftadan itibaren öğlen yemeklerini kendim hazırlamaya çalışacağım.Sabah kahvaltim ve öğle yemeğim
Ekmek siyez buğday ekmeği
Eki Görüntüle 2288007
Ayran yaparsam yanıma da ayran alırım. İş yerine yakin alabileceğim bir yer yok cnku
Evet cnmeline sağlık. iş yerine götürmek için hazırladın değil mi? ben de önümüzdeki haftadan itibaren öğlen yemeklerini kendim hazırlamaya çalışacağım.
Akşam yemek hazırlarken çift porsiyon yap cnm birer tane orta boy kapağı sıkı saklama kabı aldın mı tamameline sağlık. iş yerine götürmek için hazırladın değil mi? ben de önümüzdeki haftadan itibaren öğlen yemeklerini kendim hazırlamaya çalışacağım.
çok iyi fikir, uygulayacağım. teşekkür ederimAkşam yemek hazırlarken çift porsiyon yap cnm birer tane orta boy kapağı sıkı saklama kabı aldın mı tamam
Salata mı yapıyorsun çift çift yap köfte mı kizartiyorsun ertesi gün öğlen için 3 tane daha fazla kızart
Güzel menü. Yalnız haraka nedir bilemedimSabah 1 yumurta
Oglen taze faulye
Aksam haraka
Herbelife cay da icemedim turk kahwesi bile icemedim yarin da boyle kosmali bi gun olucak ama bildirim yapmayi unutmak gog kendimi unuturum sizi unutmamsanirim son care su seker ilacini denemek kaliyor acaba tok tutma ozelligi war mi yarin eczaci arkadasa ugrayabilirsem sorarim ayrinti alirim belki.
Rica ederim cnm :)çok iyi fikir, uygulayacağım. teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?