Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

herkese merhaba nasılsınız
uzun zamandır kilo vermeye calısıyorum ama dengesız beslendiğim için veremiyorum
ıkı haftadır spora gidiyorum yemegı kısmadıgım için kilo verdiğimi düşünmüyorum ama sıkılastıgımı hıssedıyorumbeni de kabul ederseniz sizleri takip edip beslenmemi de düzene koymak istiyorum.
bu arada 33 yaşındayım 3 çocugum var ilk iki dogumdan sonra cok güzel kilo verdim sıkılastım ama üçüncü den sonra gitmedi maalesef.
bu aksam sadece salata ve yogurt yiyecegim ama yarın sabah tam anlamıyla baslıyorum

hoş geldin .
çocukların küçük mü. en son doğumunu ne zaman yapmıştın .
verirsin bence kilonu.
kaç kilosun şu an ve kaç olmak istiyorsun

Kizlar gurur duydum sizlerle ve kilo verme azminizle cok sevindim cidden biz bir olalim.hereey gekir elimizden
Kilo veremeyen arkdaslar uzulmeyin once teetleriniz yaptirin bazi degerleriniz dusuk olablir sonra bir gun saf protein diyetini mutlaka deneyin demirlekenin tavsiyelerini de uymanizi tavsiye ederim
@demirleke cnm bugun daha iyiyim baya uyumusum burada hava 10 da karariyor aksam o nedenle gun bir turlu bitmiyor biz turla gttik rehberimiz var o olmazsa olmaz ilk kez gttik gezemeyiz resim atacagim cnm ama resim atarken kucultmem gerekiyor suanda o kadar giremiyorum nete ama muhakka atacagim
Sabah kahvaltilarinda yicek biseyler bulabliyorum ama yurtdisinda hep vegan besleniorum bu nedenle de genelde pizza yiyoruz inanikmaz ince digerlerine dokunmuyorum malesef

Bugünkü menüm:
Öğlen yediğim kararık şey patlıcan çok kararmış niye bilemiyorum atmaya kıyamadım yedim valla:)

Eklentiler

• 304F3DB8-0DC3-46AA-B62A-4EB5A95AD75D.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 24
  • 0330351F-C522-484E-AABD-EC7286A6962B.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 23
  • E30A006F-A9A2-4F10-80C3-7C7B2987F937.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 29
öğlen:
üç dilim karpuz
üç kayısı
10-15 kiraz
bir avuç ayçekirdeği
çay, nescafe, türk kahvesi

akşam:
bir buçuk porsiyon patatesli yeşil fasülye
bir kase yoğurt
üç kaşık buğday kepeği
bol su ve çayla akşamı tamamlamaya çalışacağım.

umarım acıkmammmm

Sabah kahvaltim ve öğle yemeğim

Ekmek siyez buğday ekmeği

Eki Görüntüle 2288007

Ayran yaparsam yanıma da ayran alırım. İş yerine yakin alabileceğim bir yer yok cnku
eline sağlık. iş yerine götürmek için hazırladın değil mi? ben de önümüzdeki haftadan itibaren öğlen yemeklerini kendim hazırlamaya çalışacağım.

eline sağlık. iş yerine götürmek için hazırladın değil mi? ben de önümüzdeki haftadan itibaren öğlen yemeklerini kendim hazırlamaya çalışacağım.
Evet cnm
Çünkü bizim orada yemekleri hem az veriyorlar hemde sebze yemeği az olunca doyurmuyor yanına da makarna bulgur erişte vs olunca mecburen insan doymak için alıyor o zaman da diyet yapamıyor.

Akşam yemek hazırlarken çift porsiyon yap cnm birer tane orta boy kapağı sıkı saklama kabı aldın mı tamam
Salata mı yapıyorsun çift çift yap köfte mı kizartiyorsun ertesi gün öğlen için 3 tane daha fazla kızart

Sabah 1 yumurta
Oglen taze faulye
Aksam haraka

Herbelife cay da icemedim turk kahwesi bile icemedim yarin da boyle kosmali bi gun olucak ama bildirim yapmayi unutmak gog kendimi unuturum sizi unutmam sanirim son care su seker ilacini denemek kaliyor acaba tok tutma ozelligi war mi yarin eczaci arkadasa ugrayabilirsem sorarim ayrinti alirim belki.

Güzel menü. Yalnız haraka nedir bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…