Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bu yazın kılo vermek zor gelen giden misafırler piknikler yok ya bi türlü tam düzene sokamadım
ayrıca tiroidlerde kist varmış daha dr.göstermedim nası bi etkisi var ama acaba kılo vermeye falanda etkisi varmı

spor ve egzersiz konusunda istikrarlılığına hayranım. her okuduğumda senden ilham alıyorum.
Spor beni çok mutlu ediyor inşallah senide mutlu eder cnm
Cnm geldik barcelonadayiz inan gece 3 ten beri ayaktayim sabah erkendi ucagimiz oluyorum tek kelimeyle size bir bakim dedim yatmadan
İyi tatiller cnm tadını cikar

Güzel menü. Yalnız haraka nedir bilemedim
Ben soracaktım hayalde sormuş haraka ne

Burda bezelye ye haraka deriz

Ewet geldik hafta sonuna benim de telasim bitti ama 1 adet hasta kizim war okuldan aradilar kusuyormus babasi gitti aldi bende biraz erken geldim...insallah bu kadar la kalir..o hasta olunca bide hawa kapali yazliga gitmedik bu hafta.

Tatilimiz sonuclandi 22 temmuz 5 gece didim the roxy luxury moon hotel.cok heycanliyim ama hala kiza soylemedik saat basi gun sayar walla

Kilo bildirimi mi gec yapacagimi yazmistim dunden bildiridim hatta sorumsuzluk olmasin diye eklersiniz listenin yuzkarasi diyerekten

Kızına çok geçmiş olsun
Şimdi daha iyidir inşallah
Tatilinin için hayırlı olsun. İnşallah çok eglenirsiniz

Kızına çok geçmiş olsun
Şimdi daha iyidir inşallah
Tatilinin için hayırlı olsun. İnşallah çok eglenirsiniz
Tesekkur ederim canim sanirim ishalde olcak karin agrisi basladi yatim saatir...

Direk peyrize basladim zaten birde mide bulantisi surupu witamin ve prebiotik aldim insallah illede drluk olmayiz.

bu yazın kılo vermek zor gelen giden misafırler piknikler yok ya bi türlü tam düzene sokamadım
ayrıca tiroidlerde kist varmış daha dr.göstermedim nası bi etkisi var ama acaba kılo vermeye falanda etkisi varmı
varidr eger poliistik gbiyse cnm ama sunu unutma misafir piknik vs hep ama hep olucak hayatimizda biz tutmayi ogrenmek zorundayiz baska caremiz yok
Bende bildirim yapıp cikayim pek iç açıcı değil ama cnm istemiyor hic diyet yapmak sporla gidiyor giden de
Rumuz: pamuk92
Gecen hafta 78.5
Güncel : 78.4
Fark -100 gr
Sabah
Sandwic
Çay
400ml su

Öğlen
Çorba
Peynirli salata
2 etimek

400ml su

Ara öğün
Peynirli salata
2 etimek

Akşam
Çorba
Bezelye
Yoğurt
cokk ekmek varrrrrrrrr
Baslangic 73
Gecen hafta 72.2
Bu hafta 71.9
Giden fark 300gram
300 gram gtmis ama 71 olmis yani gormussun en azindan tebrik ederim yavrun icin uzuldum gecmmis olsun tatilinize de sevndm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…