Nadalll aferin cnmmmm bak 3 kg gtmis sakin bozma yani ipin ucunu kacirma ver kurtul cok iyi masallah cnmRumuz nnnadal
Başlangıç 87
Geçen hafta 85,4
Güncel kilom 84,8
Fark 600 g
Yüzde 0,702
Spor beni çok mutlu ediyor inşallah senide mutlu eder cnmspor ve egzersiz konusunda istikrarlılığına hayranım. her okuduğumda senden ilham alıyorum.
İyi tatiller cnm tadını cikarCnm geldik barcelonadayiz inan gece 3 ten beri ayaktayim sabah erkendi ucagimiz oluyorum tek kelimeyle size bir bakim dedim yatmadan
Aslında 3 değil 10 gitti doğumdan sonra 94 küsürlerdeydim bayramdan sonra herkes Başlangıç bildirimi yaptığında 87ydim canım çok şükür gidiyorNadalll aferin cnmmmm bak 3 kg gtmis sakin bozma yani ipin ucunu kacirma ver kurtul cok iyi masallah cnm
Maşallah canimmmmAslında 3 değil 10 gitti doğumdan sonra 94 küsürlerdeydim bayramdan sonra herkes Başlangıç bildirimi yaptığında 87ydim canım çok şükür gidiyor
buraya 68 kg ile başlamıştım. kiminizin yolu uzun, kiminiz çok yol aldı, kiminizin hedefine az kaldı. hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruzBu ne ya bizim gruptada hepiniz çıtırsınız maşallah size grubun katanası benim şuan
Güzel menü. Yalnız haraka nedir bilemedim
Ben soracaktım hayalde sormuş haraka ne
Eline sağlık canım.12 temmuz 2019 listemiz
kilo verenler:
hayal_hatun % -1,16 -700 gr
N nnnadal % -0,70-600 gr
Safransari % -0,48
BESTEKIZ % -0,42
yazarhanim35 % -0,28
@Pamuk92 % -0,13
kilo alanlar:
okuyucuu % +0,49
bu hafta diyetdaş olalım
koruma döneminde olanlar:
A aaadddaaa
@demirleke
başlayanlar:
izole 54,0 kg
Kızına çok geçmiş olsunBurda bezelye ye haraka deriz
Ewet geldik hafta sonuna benim de telasim bitti ama 1 adet hasta kizim war okuldan aradilar kusuyormus babasi gitti aldi bende biraz erken geldim...insallah bu kadar la kalir..o hasta olunca bide hawa kapali yazliga gitmedik bu hafta.
Tatilimiz sonuclandi 22 temmuz 5 gece didim the roxy luxury moon hotel.cok heycanliyim ama hala kiza soylemediksaat basi gun sayar walla
Kilo bildirimi mi gec yapacagimi yazmistim dunden bildiridim hatta sorumsuzluk olmasin diye eklersiniz listenin yuzkarasi diyerekten
12 temmuz 2019 listemiz
kilo verenler:
hayal_hatun % -1,16 -700 gr
N nnnadal % -0,70-600 gr
Safransari % -0,48
BESTEKIZ % -0,42
yazarhanim35 % -0,28
@Pamuk92 % -0,13
kilo alanlar:
okuyucuu % +0,49
bu hafta diyetdaş olalım
koruma döneminde olanlar:
A aaadddaaa
@demirleke
başlayanlar:
izole 54,0 kg
Tesekkur ederim canim sanirim ishalde olcak karin agrisi basladi yatim saatir...Kızına çok geçmiş olsun
Şimdi daha iyidir inşallah
Tatilinin için hayırlı olsun. İnşallah çok eglenirsiniz
varidr eger poliistik gbiyse cnm ama sunu unutma misafir piknik vs hep ama hep olucak hayatimizda biz tutmayi ogrenmek zorundayiz baska caremiz yokbu yazın kılo vermek zor gelen giden misafırler piknikler yok ya bi türlü tam düzene sokamadım
ayrıca tiroidlerde kist varmış daha dr.göstermedim nası bi etkisi var ama acaba kılo vermeye falanda etkisi varmı
Bende bildirim yapıp cikayim pek iç açıcı değil ama cnm istemiyor hic diyet yapmak sporla gidiyor giden de
Rumuz: pamuk92
Gecen hafta 78.5
Güncel : 78.4
Fark -100 gr
olsun cnim verirsin yine belki de skildin ama ne diyecegim sen 76 ya kadar sumus muydun yoksa hedefin miydi ilk hedef yani
Aslında 3 değil 10 gitti doğumdan sonra 94 küsürlerdeydim bayramdan sonra herkes Başlangıç bildirimi yaptığında 87ydim canım çok şükür gidiyor
cokk ekmek varrrrrrrrrSabah
Sandwic
Çay
400ml su
Öğlen
Çorba
Peynirli salata
2 etimek
400ml su
Ara öğün
Peynirli salata
2 etimek
Akşam
Çorba
Bezelye
Yoğurt
300 gram gtmis ama 71 olmis yani gormussun en azindan tebrik ederim yavrun icin uzuldum gecmmis olsun tatilinize de sevndmBaslangic 73
Gecen hafta 72.2
Bu hafta 71.9
Giden fark 300gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?