Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben de sabah kalktığımda sütlü neskafe içtim. İki lokma çocuklardan tost artmıştı onu attım ağzıma. Sonra öğün olarak bir kabak ve bir domatesi zeytinyağında soteledim. Yoğurtla karıştırarak yedim. Nefisti
Üşenmedim şimdi tekrar yapıyorum sonraki öğünler için:)) görselini atıyorum.
Bu arada 2 kayısı yedim. Evde olunca insan boş durmuyor habire ağzına birşeyler atıyor sanki :)

Eklentiler

• 00977F18-E297-4CD4-9D9C-00C1DD4A126E.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 37
kesinlikle öyle. evde olunca insan sürekli ağzına bir şeyler atıyor. evde olmayı bu açıdan hiç sevmiyorum

evde sürekli çay kahve içiyorum bunun önüne geçebilmek için.

Aynen öyle canım bende şimdi dondurma yedim yemesem iyi olacaktı ama çok iyi geldi soğuk soğuk

Akşam yine aynı şeyleri yedim. 2 kabak 2 domatesle bu defa.
Ekmek yerine yarım paket form bisküvi.

Adana'da dondurma yemeden yaşamak büyük.imtihan zaten
Safransari N nnnadal
kalori takip aplikasyonunda dondurma yiyecekseniz menünüzden bir bardak sütü ve bir porsiyon meyveyi çıkarın demiş. ona karşılık geliyor diyor yani.

dondurmayı bir bardak süt ve bir porsiyon meyve ile takas etme fikri benim hoşuma gitti.

listemizi hazırlayacağım

sersum sanki bir iki hafta bildirim yapamayacağını yazmıştın, öyle hatırlıyorum. bu hafta gelebilecek misin?

empatik_ BESTEKIZ bildiriminizi bekliyorum
internetim yoktu dun bakamadım geç kaldım sanırım dün ki kilom 71.7ydi olmadı haftaya yazarım artık

Evet cnm bn de bliorum cok hos bir tespit bana da diyetisyen solemisti hatta o sade dondurma bile veriuordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…