simdi gördüm.@demirleke cnimcim ozelden msj attim sana resim
elbette ki sayiyiruz. kalorisine bak sen bi.etimekleri ekmekten sayıyormuyuz ki yaa
kesinlikle öyle. evde olunca insan sürekli ağzına bir şeyler atıyor. evde olmayı bu açıdan hiç sevmiyorumBen de sabah kalktığımda sütlü neskafe içtim. İki lokma çocuklardan tost artmıştı onu attım ağzıma. Sonra öğün olarak bir kabak ve bir domatesi zeytinyağında soteledim. Yoğurtla karıştırarak yedim. Nefisti
Üşenmedim şimdi tekrar yapıyorum sonraki öğünler için:)) görselini atıyorum.
Bu arada 2 kayısı yedim. Evde olunca insan boş durmuyor habire ağzına birşeyler atıyor sanki :)
Aynen öyle canım bende şimdi dondurma yedim yemesem iyi olacaktı ama çok iyi geldi soğuk soğukBen de sabah kalktığımda sütlü neskafe içtim. İki lokma çocuklardan tost artmıştı onu attım ağzıma. Sonra öğün olarak bir kabak ve bir domatesi zeytinyağında soteledim. Yoğurtla karıştırarak yedim. Nefisti
Bu arada 2 kayısı yedim. Evde olunca insan boş durmuyor habire ağzına birşeyler atıyor sanki :)
Adana'da dondurma yemeden yaşamak büyük.imtihan zatenAynen öyle canım bende şimdi dondurma yedim yemesem iyi olacaktı ama çok iyi geldi soğuk soğuk
Akşam yine aynı şeyleri yedim. 2 kabak 2 domatesle bu defa.Ben de sabah kalktığımda sütlü neskafe içtim. İki lokma çocuklardan tost artmıştı onu attım ağzıma. Sonra öğün olarak bir kabak ve bir domatesi zeytinyağında soteledim. Yoğurtla karıştırarak yedim. Nefisti
Adana'da dondurma yemeden yaşamak büyük.imtihan zaten
öğleden sonra:öğlene doğru:
iki haşlanmış yumurta
2-3 dilim kaşar
14-15 zeytin
bir buçuk domates
bir salatalık
çay, türk kahvesi
O tahin illa ki yenilecek diyorsun yaniöğleden sonra:
iki porsiyon kısır
bolca asma yaprağı
bir kaşık tahin (tahin helvası yerine yedim)
Evet cnm bn de bliorum cok hos bir tespit bana da diyetisyen solemisti hatta o sade dondurma bile veriuorduSafransari N nnnadal
kalori takip aplikasyonunda dondurma yiyecekseniz menünüzden bir bardak sütü ve bir porsiyon meyveyi çıkarın demiş. ona karşılık geliyor diyor yani.
dondurmayı bir bardak süt ve bir porsiyon meyve ile takas etme fikri benim hoşuma gitti.
Bari bir dondurma mı yesemEvet cnm bn de bliorum cok hos bir tespit bana da diyetisyen solemisti hatta o sade dondurma bile veriuordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?