- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Eline sağlık canım ama ben 700 gram değil 2100 gram verdim:)12 temmuz 2019 listemiz
kilo verenler:
hayal_hatun % -1,16 -700 gr
N nnnadal % -0,70-600 gr
@sarfansari % -0,48
BESTEKIZ % -0,42
@sabahvesen % -0,28
@Pamuk92 % -0,13
kilo alanlar:
okuyucuu % +0,49
bu hafta diyetdaş olalım
koruma döneminde olanlar:
A aaadddaaa
@demirleke
başlayanlar:
izole 54,0 kg
Ben de seni öptümEine saglik canim daha basarili bir hafta bizi bekler insallah 1.mizi gozlerinden operim
üç haftada verdiğini yazdığın için 3’e böldüm canımEline sağlık canım ama ben 700 gram değil 2100 gram verdim:)
Akıllısın vallaüç haftada verdiğini yazdığın için 3’e böldüm canım
akşam bol ekmekli kaçamağım oldusabah:
iki yumurta-haşlanmış
üç dilim kaşar
bir büyük domates
bir büyük salatalık
5 zeytin
pul biber
çay, türk kahvesi
önceki kiloyu üç hafta önce diye yazınca öyle anladım, seni üzdüysem çok üzülürümEsasında üç haftada kilo vermedim. Son bir haftada verdim. Ama çok saçma sapan yiyerek hızlıca aldığım kilolar olduğu için çabuk verdim. Asıl bundan sonra verirsem başarılı sayacağım kendimi. Çünkü beni bilenler bilir, bir hafta birinci olurum öteki hafta sondan birinci:))) dengesizim yani.....
Yok canım üzmedin sakın öyle düşünme. Hatta Ondan önce pratik zekan için tebrik ettim zaten seni:) konusu geldi diye beni tanımayanlara ön bilgi vermek istedimönceki kiloyu üç hafta önce diye yazınca öyle anladım, seni üzdüysem çok üzülürüm
oh rahatladım çok şükürYok canım üzmedin sakın öyle düşünme. Hatta Ondan önce pratik zekan için tebrik ettim zaten seni:) konusu geldi diye beni tanımayanlara ön bilgi vermek istedim
Ben alıştım dengesiz halime, siz de alışırsınız zamanla
Aynen ben işteoh rahatladım çok şükür
ben de bir dönem çok dikkat ediyorum, diyet spor... kilo veriyorum. sonra bir an geliyor umarsızca yiyorum. duygusal durumum çok etkiliyor.
Yok canım iyi değil.Senin de kilom çok.iyi canım şu anda.
+-2 de oluyor mutlaka sıkıntı yapma.
yaaa demek o kadar verdinn hayalcim masallh sana masallhEline sağlık canım ama ben 700 gram değil 2100 gram verdim:)
Ben de seni öptüm
Tam tikinircasina yeme bozuklugi diyirdum ki sen zaten uzmanisin artikAynen ben işte
Bir de tıkınma sorunu var bende.
Tat almadığım halde yemeye devam ediyorum. O anda ne bulursam çöplük gibi mideye dolduruyorum. Alakalı-alakasız. Birkaç öğüne sığabilecek miktarda yiyeceği 3-5 dakikada yiyorum. Binge eating disorder (tıkınırcasına yeme bozukluğu). Literatüre bile geçmiş düşünAllah düşmanımın başına vermesin:))
Valla ben de isterim@demirleke cnimcim ozelden msj attim sana resim
Ellerine sağlık canım güzel olmuş benim içinde verenlerde olmak mutluluk verici12 temmuz 2019 listemiz
kilo verenler:
N nnnadal % -0,70-600 gr
@sarfansari % -0,48
BESTEKIZ % -0,42
@sabahvesen % -0,28
@Pamuk92 % -0,13
kilo alanlar:
okuyucuu % +0,49
bu hafta diyetdaş olalım
A aaadddaaa
@demirleke
başlayanlar:
izole 54,0 kg
Canım bu hamilelikten sonra düşmedim geçen sene hamilelik öncesi 73e düşmüştüm ilk hedefimde 70ti ulaşamamıştım inşallah bu defa ulaşacağımvaridr eger poliistik gbiyse cnm ama sunu unutma misafir piknik vs hep ama hep olucak hayatimizda biz tutmayi ogrenmek zorundayiz baska caremiz yok
cokk ekmek varrrrrrrrr
300 gram gtmis ama 71 olmis yani gormussun en azindan tebrik ederim yavrun icin uzuldum gecmmis olsun tatilinize de sevndm
tamam cnm ben dger sayfayi resimlerimle mesgul etmemek icin demirlekeye attim direkValla ben de isterim
Kiz ben pamuga sormustum onu sana mi sormusum yoksa yanlislikla seninkini bliorum evet cnm pamuk 78 yazmisti sanki o 76 mi dusmustuCanım bu hamilelikten sonra düşmedim geçen sene hamilelik öncesi 73e düşmüştüm ilk hedefimde 70ti ulaşamamıştım inşallah bu defa ulaşacağım
12 temmuz 2019 listemiz
kilo verenler:
N nnnadal % -0,70-600 gr
@sarfansari % -0,48
BESTEKIZ % -0,42
@sabahvesen % -0,28
@Pamuk92 % -0,13
kilo alanlar:
okuyucuu % +0,49
bu hafta diyetdaş olalım
A aaadddaaa
@demirleke
başlayanlar:
izole 54,0 kg
varidr eger poliistik gbiyse cnm ama sunu unutma misafir piknik vs hep ama hep olucak hayatimizda biz tutmayi ogrenmek zorundayiz baska caremiz yok
cokk ekmek varrrrrrrrr
300 gram gtmis ama 71 olmis yani gormussun en azindan tebrik ederim yavrun icin uzuldum gecmmis olsun tatilinize de sevndm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?