Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eline sağlık canım ama ben 700 gram değil 2100 gram verdim:)
Eine saglik canim daha basarili bir hafta bizi bekler insallah 1.mizi gozlerinden operim
Ben de seni öptüm

Bugünkü menüm:

Kahvaltı:

Öğlen de hamburger menü yedim

Haydaa nerden çıktı demeyin
Öyle icap etti diyeyim kısaca.
Ama akşam hiçbir şey yemedim. Yoğurt salata gibi masum şeyler de dahil. Zaten acıkmadım da. Midem küçülmeye başlamışken tekrar o iştahlı günlere geri dönmek istemiyorum.
Yarından itibaren devam demiyorum yani; o menüyü yediğim andan itibaren devam

sabah:
iki yumurta-haşlanmış
üç dilim kaşar
bir büyük domates
bir büyük salatalık
5 zeytin
pul biber
çay, türk kahvesi
akşam bol ekmekli kaçamağım oldu olsun, bir haftadır irmik helvası dışında iyi gitmiştim, olur öyle arada diyorum

öğlen:
üç dilim karpuz
bir kase puding
bşr çay kaşığı pekmez

akşam:
yarım ekmek arası köfte
ketçap, mayonez
bir dilim tahin helvası
iki karnıyarık
çeyrek ekmek
bir kase yoğurt

Esasında üç haftada kilo vermedim. Son bir haftada verdim. Ama çok saçma sapan yiyerek hızlıca aldığım kilolar olduğu için çabuk verdim. Asıl bundan sonra verirsem başarılı sayacağım kendimi. Çünkü beni bilenler bilir, bir hafta birinci olurum öteki hafta sondan birinci:))) dengesizim yani.....

önceki kiloyu üç hafta önce diye yazınca öyle anladım, seni üzdüysem çok üzülürüm

önceki kiloyu üç hafta önce diye yazınca öyle anladım, seni üzdüysem çok üzülürüm
Yok canım üzmedin sakın öyle düşünme. Hatta Ondan önce pratik zekan için tebrik ettim zaten seni:) konusu geldi diye beni tanımayanlara ön bilgi vermek istedim
Ben alıştım dengesiz halime, siz de alışırsınız zamanla

oh rahatladım çok şükür

ben de bir dönem çok dikkat ediyorum, diyet spor... kilo veriyorum. sonra bir an geliyor umarsızca yiyorum. duygusal durumum çok etkiliyor.

oh rahatladım çok şükür

ben de bir dönem çok dikkat ediyorum, diyet spor... kilo veriyorum. sonra bir an geliyor umarsızca yiyorum. duygusal durumum çok etkiliyor.
Aynen ben işte
Bir de tıkınma sorunu var bende.
Tat almadığım halde yemeye devam ediyorum. O anda ne bulursam çöplük gibi mideye dolduruyorum. Alakalı-alakasız. Birkaç öğüne sığabilecek miktarda yiyeceği 3-5 dakikada yiyorum. Binge eating disorder (tıkınırcasına yeme bozukluğu). Literatüre bile geçmiş düşün Allah düşmanımın başına vermesin:))

Eline sağlık canım ama ben 700 gram değil 2100 gram verdim:)

Ben de seni öptüm
yaaa demek o kadar verdinn hayalcim masallh sana masallh
Tam tikinircasina yeme bozuklugi diyirdum ki sen zaten uzmanisin artik 3 gun normal insan gbi yiyip dorduncu gun ne bulduysan midene gomersin aksam mide fesadiyla uyursun fazla sekerden sizarsin gece boyumca da terlersen cok uzgunum ama icinde resmen metan gazi olusur karistirmaktan ertesi gun uyandigimda miden agzinda alev alev yanar ama sorun yoktur yine yieblirsin yani ahh ahh ne gunler onlar
Boyle yazdim cnku bu bozuklugu igrenc duygularla hatirlarsak eger beynimizde bu sekilde kodlarsak birdaha donmeyecegiz insallah

Canım bu hamilelikten sonra düşmedim geçen sene hamilelik öncesi 73e düşmüştüm ilk hedefimde 70ti ulaşamamıştım inşallah bu defa ulaşacağım

Valla ben de isterim
tamam cnm ben dger sayfayi resimlerimle mesgul etmemek icin demirlekeye attim direk
Canım bu hamilelikten sonra düşmedim geçen sene hamilelik öncesi 73e düşmüştüm ilk hedefimde 70ti ulaşamamıştım inşallah bu defa ulaşacağım
Kiz ben pamuga sormustum onu sana mi sormusum yoksa yanlislikla seninkini bliorum evet cnm pamuk 78 yazmisti sanki o 76 mi dusmustu

etimekleri ekmekten sayıyormuyuz ki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…