Çok geçmiş olsun canım üzüldümSelam kizlar
Migrenim kacinci gun oldu bilmiyorum gecmiyor..
Sabah sucuklu tost
Aksam yaprak sarmasi
Lokmalarim resmen sayili bas agrisindan geberiyorum
Ne su ne cay yemekleri zorla yedim annem yaprak sarmasi yapmis onu tirikladim allahim normale donmek istiyorum optum
kesinlikle öyleAdana'da dondurma yemeden yaşamak büyük.imtihan zaten
hayranım senin menülerineKahvaltı
1 yumurtalı menemen
1kk peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
1 yumurtalı memenmenin yarışı
3 top.peynir
1 dilim ekmek
Akşam
6 kaşık sebze yemeği
3 kaşık.kiyma.kavurma
Salata
sende benim gibi taktımı takıyonAkşam yine aynı şeyleri yedim. 2 kabak 2 domatesle bu defa.
Ekmek yerine yarım paket form bisküvi.
aaa çok hoşuma gitti bugün meyve yememiştim zatenSafransari N nnnadal
kalori takip aplikasyonunda dondurma yiyecekseniz menünüzden bir bardak sütü ve bir porsiyon meyveyi çıkarın demiş. ona karşılık geliyor diyor yani.
dondurmayı bir bardak süt ve bir porsiyon meyve ile takas etme fikri benim hoşuma gitti.
kısır hiç masum değil canım ama benimde canım çekiyor bu hafta yapacam eşimde bugün kısır istediöğleden sonra:
iki porsiyon kısır
bolca asma yaprağı
bir kaşık tahin (tahin helvası yerine yedim)
geçmiş olsun canım inşallah biran önce geçerSelam kizlar
Sabah sucuklu tost
Aksam yaprak sarmasi
Ne su ne cay yemekleri zorla yedim annem yaprak sarmasi yapmis onu tirikladim allahim normale donmek istiyorum optum
Çok geçmişler olsun neren agriyor cnn orda iste Allah şifalar versin tez vakitte insSelam kizlar
Sabah sucuklu tost
Aksam yaprak sarmasi
sende benim gibi taktımı takıyon
Bende kabak çok severim.
Bir ara grupta herkes kabak yiyordu hatırladın mı? O zaman da demiştim canım çekti kabak alacağım diye. Ama alamadım, dün ilk yedim içimde gizli bir kabak sevgisi mi var anlamadım ki
Adam sonra buda kabak tadı verdi demesin sonraBende kabak çok severim.
2 gündür yiyordum.
Dün pazarda 1 tlydi.
Alacaktım, şimdi eşim söylenecek her hafta kabak mi yiyecez diye
Almadım, almadigima da pişman oldum. Öğlenleri yerdim..
Marketten alırım artık.
Sana diyorum ama bende dün sabah mantarlı omlet in içine 1 tane kabak koydum ne alakaysa akşamki sotelediğim sebze kabak ağırlıklıydı eşim yemedi sadece spagetti yedi akşamdan kalan soteden bugün yine yiyeceğim evdekilere nohut pilav düşünüyorum
Bir ara grupta herkes kabak yiyordu hatırladın mı? O zaman da demiştim canım çekti kabak alacağım diye. Ama alamadım, dün ilk yedim içimde gizli bir kabak sevgisi mi var anlamadım ki
Eşim hiç yemedi ki:))Adam sonra buda kabak tadı verdi demesin sonra
Demirlekeyi gerçekten bu konuda tebrik ediyorum.Ben de @demirleke gibiyim. Diyetteysem kendime ayrı yemek pişiririm hiç üşenmem. Eşim dün akşam yemeğe kalsaydı da ona kabak yedirmeyecektim, kabağı kendi zevkime göre yaptım çünkü.
Kızlar iyi çok şükür.Demirlekeyi gerçekten bu konuda tebrik ediyorum.
O hep kendine ayrı yemek yapıyor.
Ben ancak diyetteyken, o da orta yolu buluyor, ikimizin yiyeceği yemek yapıyorum çoğunlukla.
Kızlar nasılhayal_hatun . Tatil modundan.cikip, yaz okuluna alıştılar mi ?
cok guzelmisssOkuduğum kitaptan bir bölüm:
Eki Görüntüle 2288729
Neden aferinleri çöpe attın, ne oldu?Aferin leri cope attigim bir pazar yasiyorum
cok guzelmisss
Canım ben acikinca maydonoz alıyorum 15 sap felan. Saplarıyla birlikte yiyorum. Saplarıyla birlikte olunca baya çiğnemek gerekiyor. İştah azaltıyor gibi.Akşam yemeğinde bir kase türlü (patatessiz) ve bir kase yoğurt yedim.
Umarım günü böyle kapatırım (çok inanmadım kendime ama temenni işte)
rica ederim cnm bnde cok eglenmistim 2 gunde bitidim 1 sezonu
Belki de diyet yaptgin icin cok c birakiosumdir acliktan agriyordur basin cnmSelam kizlar
Sabah sucuklu tost
Aksam yaprak sarmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?