Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kizlar
Migrenim kacinci gun oldu bilmiyorum gecmiyor..

Sabah sucuklu tost
Aksam yaprak sarmasi

Lokmalarim resmen sayili bas agrisindan geberiyorum
Ne su ne cay yemekleri zorla yedim annem yaprak sarmasi yapmis onu tirikladim allahim normale donmek istiyorum optum

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm

Adana'da dondurma yemeden yaşamak büyük.imtihan zaten
kesinlikle öyle
Kahvaltı

1 yumurtalı menemen
1kk peynir
1 dilim ekmek

Öğlen
1 yumurtalı memenmenin yarışı
3 top.peynir
1 dilim ekmek

Akşam
6 kaşık sebze yemeği
3 kaşık.kiyma.kavurma
Salata
hayranım senin menülerine
Akşam yine aynı şeyleri yedim. 2 kabak 2 domatesle bu defa.
Ekmek yerine yarım paket form bisküvi.
sende benim gibi taktımı takıyon
aaa çok hoşuma gitti bugün meyve yememiştim zaten
öğleden sonra:
iki porsiyon kısır
bolca asma yaprağı
bir kaşık tahin (tahin helvası yerine yedim)
kısır hiç masum değil canım ama benimde canım çekiyor bu hafta yapacam eşimde bugün kısır istedi
geçmiş olsun canım inşallah biran önce geçer

Günü toptan yazayım
Kahvaltı
1,5 yumurta mantarlı omlet
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
Çay
2 kare çikolata

1 porsiyon dondurma

200 cc portakallı gazlı içecek

Akşam
1 porsiyon etli sotelenmiş sebze
Az spagetti
1 kase yoğurt

1 fincan sade nescafe
1 fincan yeşil çay

Bugün su içmeye doymuyorum sanırım 5 litreyi geçti

Çok geçmişler olsun neren agriyor cnn orda iste Allah şifalar versin tez vakitte ins

Bir ara grupta herkes kabak yiyordu hatırladın mı? O zaman da demiştim canım çekti kabak alacağım diye. Ama alamadım, dün ilk yedim içimde gizli bir kabak sevgisi mi var anlamadım ki
Bende kabak çok severim.
2 gündür yiyordum.
Dün pazarda 1 tlydi.
Alacaktım, şimdi eşim söylenecek her hafta kabak mi yiyecez diye
Almadım, almadigima da pişman oldum. Öğlenleri yerdim..
Marketten alırım artık.

Bir ara grupta herkes kabak yiyordu hatırladın mı? O zaman da demiştim canım çekti kabak alacağım diye. Ama alamadım, dün ilk yedim içimde gizli bir kabak sevgisi mi var anlamadım ki
Sana diyorum ama bende dün sabah mantarlı omlet in içine 1 tane kabak koydum ne alakaysa akşamki sotelediğim sebze kabak ağırlıklıydı eşim yemedi sadece spagetti yedi akşamdan kalan soteden bugün yine yiyeceğim evdekilere nohut pilav düşünüyorum

Ben de @demirleke gibiyim. Diyetteysem kendime ayrı yemek pişiririm hiç üşenmem. Eşim dün akşam yemeğe kalsaydı da ona kabak yedirmeyecektim, kabağı kendi zevkime göre yaptım çünkü.
Demirlekeyi gerçekten bu konuda tebrik ediyorum.
O hep kendine ayrı yemek yapıyor.
Ben ancak diyetteyken, o da orta yolu buluyor, ikimizin yiyeceği yemek yapıyorum çoğunlukla.

Kızlar nasıl hayal_hatun . Tatil modundan.cikip, yaz okuluna alıştılar mi ?

Ben kendime ayrı yemek yapmaya üşeniyorum aslında vakit bulamıyorum önce erteliyorum sonrada ekmek arasına peynir domates koyup geçiştiriyorum veya evdekilere ne yaptıysam ondan porsiyon küçültüp yiyorum hiç fırsatım olmuyor demirleke yi takdir ediyorum ama o sevmiyor ben makarna pilav veya hamurlu şeyleri çok seviyorum sanırım onunda etkisi var

Kahvaltı
1 kaşık sucuklu mantar kavurması
2 tane orta boy pankek
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim domates

1 çay bardağı portakallı gazlı içecek (leporta)
1 avuç fındık

Kızlar iyi çok şükür.
Okula alıştılar ama küçük her sabah pazarlık yapmaya devam ediyor:)

Bu arada kahvaltıya dışarı gittik. Normal bir kahvaltı yaptım ama beyaz ekmek yedim iki dilim kadar. Bir de bal-kaymak falan yedim. Yani çok da diyete uygun olmadı. Akşam telafi edeceğim inşallah.

Haftasonları fazla kasmayacağım sonra canım sıkılıyor. Hafta içi gibi bir düzen tutturamıyorum maalesef.

Akşam yemeğinde bir kase türlü (patatessiz) ve bir kase yoğurt yedim.
Umarım günü böyle kapatırım (çok inanmadım kendime ama temenni işte)
Canım ben acikinca maydonoz alıyorum 15 sap felan. Saplarıyla birlikte yiyorum. Saplarıyla birlikte olunca baya çiğnemek gerekiyor. İştah azaltıyor gibi.

A aaadddaaa canım let down izledim 4 bölüm. Eğlencelidi. Tavsiyen için teşekkürler. Devamı yarın
rica ederim cnm bnde cok eglenmistim 2 gunde bitidim 1 sezonu
Belki de diyet yaptgin icin cok c birakiosumdir acliktan agriyordur basin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…