Hepimiz zaman zaman diyeti bozabiliyoruz, üstelik çok ciddi şekilde. Sen de takılma. Dürüm dediğine göre ya dışarda bir etkinlik yaptınız ya evde yakın bir akraba ile vs. Yani nutella kavanozunu eline alıp kaşık kaşık yemek gibi bir pişmanlık uyandırmamalı bence.
İki top dondurmamı yedim rahatladımAkşam yemeğinde bir kase türlü (patatessiz) ve bir kase yoğurt yedim.
Umarım günü böyle kapatırım (çok inanmadım kendime ama temenni işte)
Afiyet olsun canım.Evdeki fazla kayısılardan sorbe yaptım. Bence çok başarılı oldu. Ama biraz yumuşadığı için tekrar dondurucuya attım. Yarın yedikten sonra buraya yazarım. Eğer beğenirsem kalan tüm kayısıları dondurucuya atacak gibiyim:)) bir de yenmeyen bir muz vardı onu da denerim. Aşağıya görselini bırakıyorum.
Masum bir kaçamak olmusİki top dondurmamı yedim rahatladım
Canım bende geçen hafta şeftaliyle yapmıştım ya benim gözlemlediğim kadarıyla bunu bu şekilde yapıp buzluğa attıktan sonra 1-2 saat içinde yiyince güzel oluyor ertesi güne kalınca tadı gidiyor takur tukur buz yiyormuşsun gibi oluyor sanki sende dene bakalım oğlum bile anne bunun tadı kaçmış dedi bizdeEvdeki fazla kayısılardan sorbe yaptım. Bence çok başarılı oldu. Ama biraz yumuşadığı için tekrar dondurucuya attım. Yarın yedikten sonra buraya yazarım. Eğer beğenirsem kalan tüm kayısıları dondurucuya atacak gibiyim:)) bir de yenmeyen bir muz vardı onu da denerim. Aşağıya görselini bırakıyorum.
Şimdi mi söylenirCanım bende geçen hafta şeftaliyle yapmıştım ya benim gözlemlediğim kadarıyla bunu bu şekilde yapıp buzluğa attıktan sonra 1-2 saat içinde yiyince güzel oluyor ertesi güne kalınca tadı gidiyor takur tukur buz yiyormuşsun gibi oluyor sanki sende dene bakalım oğlum bile anne bunun tadı kaçmış dedi bizde
Ben geçen cilekli dondurma yaptım. Çilek yoğurt balla güzel olmuştuŞimdi mi söylenir
Dur hemen bakıyım ne durumda
Nadal söyleyince baktım.Ben geçen cilekli dondurma yaptım. Çilek yoğurt balla güzel olmuştu
Kızım bunda da karpuzlu istedi, karpuz ve balla yaptım, çok buzlu birşey oldu yiyemedi.
Canım ona hiç takılma.Ben geçen cilekli dondurma yaptım. Çilek yoğurt balla güzel olmuştu
Kızım bunda da karpuzlu istedi, karpuz ve balla yaptım, çok buzlu birşey oldu yiyemedi.
mesajını görür görmez yazdım ama geç kaldım ben yaptım 1 saat sonra servis ettim onlar çok güzeldi ertesi güne kalanlar pek başarılı değildiŞimdi mi söylenir
Dur hemen bakıyım ne durumda
canım diyetisyenin ne diyorKızlar öğlen diyetisyene gideceğim.
Sabah tartildim.
Eki Görüntüle 2289042
1 ay 5 günde 4.3 kg gitmis olarak görünüyor.
Şükürler olsun.
Ama bunun yağ oranı önemli.
Geçen hafta toplamda 1.9 du yağ kaybı.
Bu hafta da 2.3
Yani yaklaşık yarısı yağ kaybı yarışı kas kaybı.
Bu aslında başarısız bir diyet yaptığımızı gösteriyor.
afiyet olsun olması bir dert olmaması daha büyük dert bu reglnin yaaKahvaltım:
Eki Görüntüle 2289047
Şimdi de kahve içiyorum 2 kare çikolata ile.
Regl oldum az önce. Belliydi zaten iştah artışımdan
kesinlikle katılıyorum bazen cehalet mutluluk veriyorCanım ona hiç takılma.
Biz nerden ne veriyoruz haberimiz yok
Bilmeyince mutlusun. Zaten bildiğin de ne kadar doğru belli değil. O yüzden bence tebriği hak ediyorsun.
Spor salonu ne oldu, gidiyor musun ben mi kaçırdım.
Nadalcım sabah tattığımda hava serindi pek gitmemişti ama şimdi çocuklarla dışarı çıkıp geldik, hem aç hem susuz olunca soğuk soğuk daha çok beğendim. Ama benimkinde yoğurt yok, kayısıdan başka bir şey yok yani. O da etkili olabilir.mesajını görür görmez yazdım ama geç kaldım ben yaptım 1 saat sonra servis ettim onlar çok güzeldi ertesi güne kalanlar pek başarılı değildi
Evet canım sanırım yoğurt işin içine girince iyi olmuyor içine bal koydunmuNadalcım sabah tattığımda hava serindi pek gitmemişti ama şimdi çocuklarla dışarı çıkıp geldik, hem aç hem susuz olunca soğuk soğuk daha çok beğendim. Ama benimkinde yoğurt yok, kayısıdan başka bir şey yok yani. O da etkili olabilir.
İçine bir tatlı kaşığı limon ve bal koydum. Kayısıdan başka bir şey yok derken baskın bir şey yok demek istedim:)Evet canım sanırım yoğurt işin içine girince iyi olmuyor içine bal koydunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?