Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Rumuz: Hayal Hatun

Geçen hafta: 57.9
Bu hafta: 58.9
Fark +++ 1 kg

Kilo alanlar yüzde hesaplamıyor değil mi?

Ben size demiştim bir hafta birinci olur öteki hafta sondan birinci olurum diye
Haftaya birinciyim görürsünüz

Menüde yazayım diyetlik değil ama belki utanırım
Kahvaltı
Yarım ekmek kaşarlı yağsız tost
1 fincan sade nescafe

Öğle
3 kaşık erişte
1 kase yoğurt

1 fincan sade nescafe

1 fincan lactamil

Akşam
3 köfte
1 büyük kase yağsız salata

Slmlar kızlar gerçekten vaktim olmuyor girmeye diyet miyet yok tu bu hafta spor 5 gün boyunca günde 1 saat yaptım 78.5 kiloyum 3 aşağı 5 yukarı ayniyim yarin beklediğimiz düğün var hayirlisiyla olur inş.musaid olunca ugrarim yine
Sevgili N nnnadal cim geleceğim inş.

günaydın arkadaşlarım

özledim sizi, haftaiçi görüşemedik

hafiften hasta olduğum için sabah uyanıp uyanıp geri uyumayla geçti. 11’de başağrısıyla yataktan kalktım.

kocaman bir bardak kahveyle güne başladım

pamukcum senin düzenli sporuna hayranım, bir kez daha dile getirmek istedim.

biliyorsun diyetsiz spor yaparken kilo aynı kalsa da sıkılaşarak inceliyor insan. eski kıyafetlerini giydiğinde farkı göreceğine eminim.

pamukcum senin düzenli sporuna hayranım, bir kez daha dile getirmek istedim.

biliyorsun diyetsiz spor yaparken kilo aynı kalsa da sıkılaşarak inceliyor insan. eski kıyafetlerini giydiğinde farkı göreceğine eminim.
Tskler cnm sporu 1 ay düzenli yaptım bu ay ama yediklerini anca eritti herhalde kilo vermedim sıkılastim doğru sırtım karnim eskisi gibi değil birde halter çalışmıştım ara ara kollarında güçlendi sanki , yarin pazardan alışveriş yapıp hem diyet hem spor olacak inş.

Eh pazar alışverişinide halter sayabiliriz dimi

Eki Görüntüle 2290579
@demirleke canım görünce aklıma hemen sen geldin

evet canım. cok güzel bilgiymiş
bu sabah güne yine 4 dilim karpuz ve yarım.seftali ile basladim.
hazir dogranmısti.
sabah kalkinca cok ac oluyorum .direk onlari yedim.
xkarpuz bitti.
bugun kahvaltida yarim kavun yedim.
menemen yedim.
kavun yarin biter yine karpuz aliriz.

siz de bol yiyin nadal cim.
sut yapar .
ve bol su barindiriyor zaten.
buzluga da attim dilimlenmis kavun. kışın smotthi yaparim insallah.

Bu ara evde kavun ve birsürü meyve vardı o yüzden karpuz almadık ama eşime söyledim yarın gelirken karpuz alsın ben taşıyamam sen buzluğa attığın kavundan nasıl smothi yapacaksın senin mesajını okuduktan sonra kavun kestim dolabın arkasına dayanmış kavunun bir kısmı buzlanmış orasını kestim aklıma sen geldin buzluğa attım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

cnim sabahki yarim ekmek tost disinda pek sakincasi yokmus keske az yeseydin tostu guzel olurdu
Bnde cok ozledim yaa kizlar sizi bu ara

canım günaydın .
elime meyve geçtikçe ayıklıyorum . şeftalı . doğruyorum . kiraz (çekirdeğini çıkarıyorum ) , muz soyup dilimliyorum . poşetliyorum .
hepsini karıştırıp dondurma gibi yaparım . kışın da lezzetli olur diye düşünüyorum .
eğer çok soğuk canım istemezse . çektikten sonra biraz beklerim eridikten sonra yerim .
yazın bile çok soğuk oluyor yerken .
karpuz da atmayı düşünüyorum . küçük doğrayıp . en azından smothi yapmaya lazım olur . yaz tatlarını özlerim diye düşündüm .
kışın greyfurt çok yiyorum . bir de bi dönem trabzon hurması çok oluyor buralarda . onu yiyorum çokça.

düğün günü gelmiş çatmış .
abiyeleri giyeceksiniz ana kız .
çok güzel geçer inşallah.
yine uğra.
spor yaptıysan sıkılaştın demek ki.

günaydın kızlar .
hafta sonu gayet güzel geçti. güzel beslendiğimi düşünüyorum .
spor da yaptım .
eşim evde sanıyordum pazar günü için . ama çalışıyormuş . o olmayınca spor yaptım . can sıkıntısından .
işler zaten çok .
dün zeytin yağlı biber dolması . kendime arşın börülce (zeytinyağlı)

daha sonra dışarı çıktık . 1 saat çarşıya indik .
dondurma yedik . pideciye girmek istedi çocuklar . ben de ucundan yedim pidenin
zaten karnım tok gittim .
ayran içtim .

eve gelince çay demledim . bir kaç bisküvi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…