- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
bugün tartı günü olduğunu unutmuşummmKilo verenler
1.okuyucuu
2. N nnnadal
Kilo alanlar
hayal_hatun
Korumada olanlar
@demirleke
A aaadddaaa
Nerdesiniz kızlar
Safransari
izole
@Pamuk92
Tatilde olanlar
BESTEKIZ
sersum
pamukcum senin düzenli sporuna hayranım, bir kez daha dile getirmek istedim.
Tskler cnm sporu 1 ay düzenli yaptım bu ay ama yediklerini anca eritti herhalde kilo vermedim sıkılastim doğru sırtım karnim eskisi gibi değil birde halter çalışmıştım ara ara kollarında güçlendi sanki , yarin pazardan alışveriş yapıp hem diyet hem spor olacak inş.pamukcum senin düzenli sporuna hayranım, bir kez daha dile getirmek istedim.
biliyorsun diyetsiz spor yaparken kilo aynı kalsa da sıkılaşarak inceliyor insan. eski kıyafetlerini giydiğinde farkı göreceğine eminim.
Eh pazar alışverişinide halter sayabiliriz dimiTskler cnm sporu 1 ay düzenli yaptım bu ay ama yediklerini anca eritti herhalde kilo vermedim sıkılastim doğru sırtım karnim eskisi gibi değil birde halter çalışmıştım ara ara kollarında güçlendi sanki , yarin pazardan alışveriş yapıp hem diyet hem spor olacak inş.
Bu ara evde kavun ve birsürü meyve vardı o yüzden karpuz almadık ama eşime söyledim yarın gelirken karpuz alsın ben taşıyamam sen buzluğa attığın kavundan nasıl smothi yapacaksın senin mesajını okuduktan sonra kavun kestim dolabın arkasına dayanmış kavunun bir kısmı buzlanmış orasını kestim aklıma sen geldin buzluğa attım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
evet canım. cok güzel bilgiymiş
bu sabah güne yine 4 dilim karpuz ve yarım.seftali ile basladim.
hazir dogranmısti.
sabah kalkinca cok ac oluyorum .direk onlari yedim.
xkarpuz bitti.
bugun kahvaltida yarim kavun yedim.
menemen yedim.
kavun yarin biter yine karpuz aliriz.
siz de bol yiyin nadal cim.
sut yapar .
ve bol su barindiriyor zaten.
buzluga da attim dilimlenmis kavun. kışın smotthi yaparim insallah.
Kilo verenler
1.okuyucuu
2. N nnnadal
Kilo alanlar
hayal_hatun
Korumada olanlar
@demirleke
A aaadddaaa
Nerdesiniz kızlar
Safransari
izole
@Pamuk92
Tatilde olanlar
BESTEKIZ
sersum
cnim sabahki yarim ekmek tost disinda pek sakincasi yokmus keske az yeseydin tostu guzel olurduMenüde yazayım diyetlik değil ama belki utanırım
Kahvaltı
Yarım ekmek kaşarlı yağsız tost
1 fincan sade nescafe
Öğle
3 kaşık erişte
1 kase yoğurt
1 fincan sade nescafe
1 fincan lactamil
Akşam
3 köfte
1 büyük kase yağsız salata
Bnde cok ozledim yaa kizlar sizi bu aragünaydın arkadaşlarım
özledim sizi, haftaiçi görüşemedik
hafiften hasta olduğum için sabah uyanıp uyanıp geri uyumayla geçti. 11’de başağrısıyla yataktan kalktım.
kocaman bir bardak kahveyle güne başladım
Sadece meyve olsa iyide ben spor yapmak yerine kuruyemiş film yaptımSporlar yapilmi meyveler yenilmis masallah kizlar size
Tatilin nasıl gidiyor bol bol enerji moral depolama yap okullar açılınca ihtiyacın olacakcnim sabahki yarim ekmek tost disinda pek sakincasi yokmus keske az yeseydin tostu guzel olurdu
Bnde cok ozledim yaa kizlar sizi bu ara
canım günaydın .Bu ara evde kavun ve birsürü meyve vardı o yüzden karpuz almadık ama eşime söyledim yarın gelirken karpuz alsın ben taşıyamam sen buzluğa attığın kavundan nasıl smothi yapacaksın senin mesajını okuduktan sonra kavun kestim dolabın arkasına dayanmış kavunun bir kısmı buzlanmış orasını kestim aklıma sen geldin buzluğa attım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
düğün günü gelmiş çatmış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?