dün marketten güllü puding aldım .
güllü şeyleri çok severim .
gül kokusunu da .
açık süt olduğu için yarı yarıya su ile yaptım . paket üzerindeki tarifi.
tencereye koyunca şöyle bi karıştırdım ocağa koymadan . bi sürü şeker vardı tencere dibinde.
başka tencereye aktardım karışımı. şeker diğer tencerenin dibinde kaldı . fazla şekerden kurtuldum .
az şekerli harika bi tatlı oldu. yalnız 2 bardak süt , 3 bardak su ile yaptım . tarif 2,5 bardak süt olarak yazılmıştı.
fazla sıvı koyduğum için 3 kaşık nişasta ekledim . öyle pişirdim.
akşam 1 bardak yedim .
sabah 1 bardak daha yedim .
2 bardak kaldı,.
markete gidince yine almayı düşünüyorum . çok sevdim .
cumartesi günü kurabiye yaptım .
pazar akşamı bitti.
2 bardak kavrulmuş fındık
1 çay bardağı zeytin yağı
1 kaşık süt kaymağı
1 yumurta sarısı
pudra şekeri .(göz kararı)
1 çay kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı chia tohumu
2 bardak un
1 yk. tereyağı
hepsini karıştırdım . harika oldu.
evdekiler yine istiyormuş .
tekrar yapacağım en kısa zamanda.
abur cubur aramadılar hafta sonu. bi tek dondurma yediler günde 1-2 kez .
bu sabah kahvaltım .
1 bardak güllü puding
2 bisküvi
işe gelince süt ile kahve içtim . evde yaptım . yarı süt yarı su ile türk kahvesi . 400 ml . yarısını da öğlenden sonra içerim .
1 bardak çay aldım kantinden . onu içtim .
öğlen yemeğim .
1 büyük kavanoz arşın börülce yemeği , zeytin yağlı
20 dilim kavun ( bu kez şekeri az çıktı kavunun . tatsız biraz )
dün marketten güllü puding aldım .
güllü şeyleri çok severim .
gül kokusunu da .
açık süt olduğu için yarı yarıya su ile yaptım . paket üzerindeki tarifi.
tencereye koyunca şöyle bi karıştırdım ocağa koymadan . bi sürü şeker vardı tencere dibinde.
başka tencereye aktardım karışımı. şeker diğer tencerenin dibinde kaldı . fazla şekerden kurtuldum .
az şekerli harika bi tatlı oldu. yalnız 2 bardak süt , 3 bardak su ile yaptım . tarif 2,5 bardak süt olarak yazılmıştı.
fazla sıvı koyduğum için 3 kaşık nişasta ekledim . öyle pişirdim.
akşam 1 bardak yedim .
sabah 1 bardak daha yedim .
2 bardak kaldı,.
markete gidince yine almayı düşünüyorum . çok sevdim .
ellerine saglik cnim gul deyince aklima geldi fransa da meshurdu parfumler bizden gul aliyorlar ispartadan 6 ton gulden 1 lt parfum cikiyormus bizim kullandiklarimizin hicbiri gercek parfum degilmis oradan minik bir parfum aldim cok baska kokuyor
cnm cok sukur guzel gdiyor yaz mevsimininoyle seviyorum ki tatil keske hic bitmese okullar acilmasa
ellerine saglik cnim gul deyince aklima geldi fransa da meshurdu parfumler bizden gul aliyorlar ispartadan 6 ton gulden 1 lt parfum cikiyormus bizim kullandiklarimizin hicbiri gercek parfum degilmis oradan minik bir parfum aldim cok baska kokuyor