- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Evet canım yıllık izin aldı. 2 haftalığına. 1 hafta hurda olacaklar insallahgözün aydın . bol muhabbetli olur eminim .
ablan hamile hem . yıllık izin mi aldı. çok dolu dolu geçer eminim .
A aaadddaaa @demirleke teşekkür ederim moral ve desteğiniz için.vermiş gibi odaklan canım .
hiç moral bozma.
aynı devam et yediklerine.
güzel besleniyordun çünkü.
tatil kaç gün surdu ki . ödem olma ihtimalı de yüksek . sen öyle düşünmesen de.
olsun . gayet güzel gitmiş ödem.A aaadddaaa @demirleke teşekkür ederim moral ve desteğiniz için.
işe döndüm, çok bozmadan devam etmeye çlışıyorum. arada bir ayardayım
hergün 200 - 300 gr ödem gidiyor tartıda. ama o tartıdaki gibi 54 kg değilmişim o kesin. bu sabah 57.1 kg çıktım. yani 1200 gr ödem gitmiş.
canını sıkmamaya çalışKizlar dun biraz yazip ciktim is te sikitilar war 1isten cikti pat die suan da da benim calisma saatlerimi falan etkilio onun iside bana kaldi.ama calisma saatlerimi gunlerimi etkilemesi demek benim isten cikmam demek cunku cocuguma bakan yok yarim gun kres e die anlasmistik onlarlada suan huzurum yok tatil e gitcez pazartesi hewes bile kalmadi cok uzgunum bu surecte diyet le ugrasamicam sanirim.ama tamamen de cozutmuyorum saglikli yemegecalisiyorum sadece bi duzen olmadigi icin yazmiyim dedim kafam cok kotu migrenim tuttu resmen....bugun konusucam isyerimdekilerle ben bundan baska sekilde calisamam sizede mani olmayayim gerekirse beni cikarip tam gun caliscak adam alin diye.baska tutlu icim rahat etmicek
Hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme herşeyde bir hayır vardırKizlar dun biraz yazip ciktim is te sikitilar war 1isten cikti pat die suan da da benim calisma saatlerimi falan etkilio onun iside bana kaldi.ama calisma saatlerimi gunlerimi etkilemesi demek benim isten cikmam demek cunku cocuguma bakan yok yarim gun kres e die anlasmistik onlarlada suan huzurum yok tatil e gitcez pazartesi hewes bile kalmadi cok uzgunum bu surecte diyet le ugrasamicam sanirim.ama tamamen de cozutmuyorum saglikli yemegecalisiyorum sadece bi duzen olmadigi icin yazmiyim dedim kafam cok kotu migrenim tuttu resmen....bugun konusucam isyerimdekilerle ben bundan baska sekilde calisamam sizede mani olmayayim gerekirse beni cikarip tam gun caliscak adam alin diye.baska tutlu icim rahat etmicek
canım kız 3 aylık ve sen 10 kilo vermişsin . bunu küçümsüyor musun .Hemen büyük zevkle kilo bildirimi yapayım çok şükür 3.hafta oldu her hafta 600 g gidiyor ayda yaklaşık 2, 5 kilo civarında yapar o da benim için iyi ben sizin gibi sıkı diyet yapamıyorum süt hemen azalıyor güne erken başlamak geç bitirmek gerekiyor enerji gerekiyor
Başlangıç tarihi 19 Nisan 2019 :94 kg
Bayramın sonu:87
Geçen hafta :84,8
Güncel kilom :84,2
Fark :600 g
Yüzde :0,707
Kızım 3 aylık oldu ve ben 10 kilo verebildim henüz daha yolum çok uzun siz yanımda oldukça eminim onlarda gidecek bekle beni @Pamuk92 çum geliyorum
Çok fark etmiş canım ama keşke sağlıkla verseydin bundada vardır bir hayır yüzdeni hesaplamamışsın hadi oda benden olsun %3,43Hayırlı sabahlar kızlar hayırlı cumalar
Rumuz: okuyucuu
Boy: 1.62cm
Geçen Hafta : 61.2 kg
Bu Hafta ; 59.1 kg
Fark: - 2.1 kg
Hastalıktan ötürü sanırım epey fark etti 1 hafta da
Canım ben kilo alma hakkımı baştan fazlasıyla kullandım ben ömerde çok daha hızlı verdiğim için 10 kilo az geliyor ama biliyorsun 1 buçuk ay 87de takıldım kaldım şimdiden sonra hızlı gider inşallahcanım kız 3 aylık ve sen 10 kilo vermişsin . bunu küçümsüyor musun .
süper vermişsin . harika bence.
emzirme döneminde kilo alınıyor normalde. sen vermişsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?