Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aaa . öyle olmuyorum .
peynir karpuz , ya da peynir kavun . tok tutar mı ki seni.
Onuda denedim daha önce ama benim gibi açı doyurmuyor
Çeyrek ekmek 1 domates beyaz peynir ve dereotu ile sandviç yaptım şuan onu yiyorum üstüne de kahve içerim birazdan kızım uyudu
Oğluşum kalktı şimdi onu besleyeceğm
Açlık hissedince birkaç fındık yiyorum bu aralar ekmeğide sadece kahvaltıda yiyorum

az önce 2 dilim kepek ekmegine bol erik marmelatı döktügüm ve yarim seftali dogradigim ara öğünümü yedim

evde yarim waffle . yarim haşlanmış mısır yedim çıktım. otobüsü kaçırdim. 2. vasıtaya yetismek için taksiye bindim. bu ay 3 kez kaçtı otobüs.

Eklentiler

• FB_IMG_1563864509932.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 26
güzel canım . kendi yöntemini bulmuşsun. en önemlisi o.
acele etme .
ama yaz kilo vermek için en uygun mevsim. domates salatalik biber kavun karpuz bol.

Canım yazın daha geç yatıp kalkamıyorsundur ara öğün bol kalorili görünüyor ama görüntü güzel

az önce bir firma aradı . dün sepete koymuştum . kart bilgilerini de girip en son vazgecip odeme yapmamistim
neden vazgectiniz diye sordu

neyse siparis verdim az once

konya dan geliyirmus ürünler.
çiğ karabuğday unu 1 kg
çiğ karabuğday 1 kg
soya fasulyesi gdo suz 1 kg

fiyatlari da uygun geldi.

dün kitap aldım . büyük oğlumun öğretmeni okuması gereken kitaplar diye 3 kitap ismi vermişti.

küçük ağa . tağrık buğra.
bir kaç güne gelir umarım.

aslinda kalorisi düşüktür

senin icin hesaplattim internette

erik ezmesi .sekersi 60 kal.
kepek ekmegi 70 kal.
seftali .yarim.50 kal
hepsi 180 kal.
Çok değilmiş daha çoktur diye düşünüyordum erik ezmesi beklediğimden azmış ben sadece onu 200 kal civarında sanıyordum ama şekersizmiş

Günaydın kızlar bende sabah 5 dilim karpuz yedim ama sanki daha çok acıktırdı @demirleke canım sen karpuzla nasıl doyuyorsun
beni de asla tok tutmaz cnim aksine aciktirir
öğlen için 400 ml yoğurt . içine chia , 3 kaşık erik marmelatı, 1 şeftalı

domates (3 adet ) , maydonoz , dereotu, tuz

akşam 2 yumurtalı menemen düşünüyorum .
Tebrikler meyveci seni

sen neler yiyorsun . yazmıyorsun .

sersum da gelmiyor zatiii
Cnm tatildeyim ya o nedenle yazamiorum ama mesela bugun otelde acikbufede 1 dilim ekmek 1 tatli k tereyag ve 1 dilim peynir yedim yanina da az yogurt ve yulaf
Arada kahve ve 3 kuru kayisi yedim
Tatilardan uzak dueuyorum ya da 2 catal genelde do durma yiyorum sabahlari hep ayni pynir sue ekmek ve bal gbi seyler

otel derken...

orayı kaçırdım . daha fransadan yeni dönmedin mi ada.
leyleği havada gördün herhal bu sene.

çok pis kıskandım bak şimcik.

meğer onlar ciddi bir hastalığın ağrısıymış.

üzüntüden, içime atmaktan zona oldum. beni bu hale getirenleri yaradana havale ediyorum. başka bir şey demiyorum
aaa . canım geçmiş olsun .
bugün bahsettik zona dan
arkadaşın kızı var . 13 yaşında.
onda kolunda bi şeyler çıkmış . öncesinde çok yanma olmuş kolunda.
resmini çekmiş . zonaya benzettim .
doktora gidecekler bugün .
çok geçmiş olsun .
bu kızımız 13 yaşında . babasını 1 buçuk yıl önce kaybetti.
anne çalışıyor . 2 abla var . onlar da çok ilgilenmiyorlar kardeşleri ile. herkes kendi havasında.

anne ilgilenecek bıraz . inşallah toparlar yavrucuk. çok üzüldüm ona da.

nasıl bi tedavi uygulayacaklar sana izole cim . iğneden korkuyor . gitmek istemiyor kız .

ah canım yavrucuğum, Allah sabır ve güç versin ona.

canım doktor bana antiviral ve antibiyotik vermedi. ilaçların iyileşme sürecine bir etkisi yok dedi. yalnızca ağrı ve kaşıntı için ilaç verdi. tabii bunda benim yetişkin olmamın ve bağışıklık sistemimin güçlü olmasının etkisi var. kaşımamaya ve mikrop kaptırmamaya özen göstereceğim. inşallah fazla yayılmadan ve çabuk atlatırım ve bir daha tekrarlamaz.

yavrucuğa antiviral ve iltihap varsa antibiyotik verecektir. ama hiç korkmasın hep merhem ve su şeklinde ilaçlar. acil şifalar yavrumuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…