Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kız ne oteli:) ben soracaktım dilek sormuş bile. Otele ne ara gittin?? İzmir’e annene gidecektin diye biliyorum ben.
meğer onlar ciddi bir hastalığın ağrısıymış.

üzüntüden, içime atmaktan zona oldum. beni bu hale getirenleri yaradana havale ediyorum. başka bir şey demiyorum
Aa canım çok geçmiş olsun.
Şaşırdım valla.
Nasıl bir tedavi süreci olacak, stresle bağlantısı ne merak ettim. Haberdar et bizi.
Allah şifa versin inşallah.

canım bu da uçuk gibi, yıllarca sinsi sinsi bekleyip, stresten vücut direnci düşünce çıkan bir hastalık. bu hastalıkta dudağında değil de vücudunda geniş bölgelerde sanki uçuklar çıkıyor. öyle zor bir durum.

bir yerdedn bulaşmıyor, vücudumuzda zaten var. çocukken geçirdiğimiz su çiçeğinin virüsünü vücudumuzda ömür boyu taşıyoruz ve böyle bir kez daha zona olarak çıkabiliyor.

hastalar genelde ömrümde bir kere geçirip kurtulurmuş. inşallah rahat atlatırım.

doktordan ve hastaneden aldım bilgileri

Geçmiş olsun canım inşallah tez geçer çok sıkıntı yaşamazsın

üzüntüden, içime atmaktan zona oldum. beni bu hale getirenleri yaradana havale ediyorum. başka bir şey demiyorum
ahh cnm ben orayi kacirmisim zona mi oldun kuzum annem de ayni senin gibi strestten zona oldu annem cok strestli gunler gecirmisti ama simdi duruldu gibi sana ne on erdi doktor
otel derken...

orayı kaçırdım . daha fransadan yeni dönmedin mi ada.
leyleği havada gördün herhal bu sene.

çok pis kıskandım bak şimcik.
cnim biz her yil izmire cesmeye oradan da bodruma geceriz simdi bodrumdayiz ondan otel dedim daha iyilerini sen yapicaksin insallah arkadasim az kaldi
Cnim izmire ailemin yanina gectik ordan cesmeye buradan da bodruma geldik cuma tekrar izmire donecegiz bizm heryilki tatil olayi bu sekilde

her yıl ki tatil olayı. bu şekilde

gerçekten tatilin tadını sen çıkarıyorsun adişko

aslinda kalorisi düşüktür

senin icin hesaplattim internette

erik ezmesi .sekersi 60 kal.
kepek ekmegi 70 kal.
seftali .yarim.50 kal
hepsi 180 kal.
Marmelat deyince bende bol kalorili sanıyordum meğer sekersizmis bende de var 1 kavanoz ama bol şekerli :))))kv yapmıştı 2 yıl önce duruyor hala dolapta

Cnm çok geçmiş olsun benim kızda ortaokulda ilk sene gecirmisti sınav stresinden kolları sırtı pütür pütür olmuştu minik sivilce gibi şeffaf bir krem vermişti kaşıntı için geçmişti şükür benim esimde ve çocuklarda cilt problemi var zaten çok sıkıntı libir durum değil korkma sakin

Sabah havuz vardı hızlı kahvaltı yaptik çıktık 1 dilim ekmek,biber salçası,peynir su
Arada ,6kiraz,karpuz2 dilim
Öğlen
1 servis kaşığı bamya yemeği,2 kaşık pilav,2 kaşık yoğurtlu kabak
Arada türk kahvesi,ciko( elticimle keyfikahve:))
Akşamda oglenin aynisi olur

Sen hele anlat düğün nasıl geçti

ahh cnm ben orayi kacirmisim zona mi oldun kuzum annem de ayni senin gibi strestten zona oldu annem cok strestli gunler gecirmisti ama simdi duruldu gibi sana ne on erdi doktor
doktor: aslında ilaçların hızlı iyileştirme etkisi yok, o nedenle ilaç yazmayacağım dedi. antiviral antibiyotik vb vermedi. yalnızca kaşıntı ve acı için ilaç yazdı.

aslında antiviral yani virüse karşı ilaç yazılıyor diye biliyordum ama doktora güvendim, umarım pişman olmam.

kendimi yormamaya ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. bölgeye sarımsak sürüyorum.

stresten uzak durmaksa imkansız. artık duygu yoğunluğumdan donukluk geldi, ağlayamıyorum bile. gözümden yaş gelmeden içime içime ağlıyorum sanki.

benim annem de geçirmişti 4-5 sene önce. annene çoook geçmiş olsun.

teşekkür ederim, içimi rahatlattın

kızına geçmiş olsun. sağlıkla yaşasın.

ben bundan sonra ömür boyu çekeceğim diye üzülmüştüm, ama doktor söyledi aslında genelde bir kere çıkarmış, bir daha tekrar etmezmiş.

her yıl ki tatil olayı. bu şekilde

gerçekten tatilin tadını sen çıkarıyorsun adişko
adisko yu sevdim canm sen de iyi cikariorsun ayvalikta ama yaaa
pamukcum cocuklar havuza giryir ya buyukler de yanlarinda girebliyirlar mi oyle olsa sende girerdin ne guzel
Güzel geçti cnmesim ilk kez bir düğüne geldi oda mutluydu hic sıkılmamis seviyordu zaten dayım gilleri
ne guzel dugun olmis btmis sana zayiflamissin da dediler mi cnm
cnm cok uzun suredir sresr halindesin bnce artik bir pskikoga gorunme zamani zman zaman bircogumuz boyle yapiyoruz ustelik artik sehir hastanelerinde ucretsiz pskiloglar var

Yok cnm sadece çocuklar için keşke bizde girsek koca havuzda 3-4 kız çocuk bizim grup az kız h.sonu istemediğimi için
Evet düğünde söyleyenler oldu zayıfladığımı sık görüştüğüm akrabalarım genelde

Kahvaltı
1 yumurta (biraz süt ve Mısır unuyla pişirdim)
1 kk peynir
5 zeytin
1 sb süt (1 çay kaşığı bal ile)

Öğlen
1 kase çorba
1 porsiyon et kavurma
Salata

Akşam
1 paket form bisküvi
1 tabak kabak yemeği
Salata, yoğurt

Birşeyler yiyesim var. Karnım da tok ama boşluktan mı bilmiyorum... can sıkıntısı, eğlence arayışı... boşlukları yemekle dolduramadığımı bile bile yine de istiyorum.

Yürüyüş yapma imkânın varsa yapabilirsin mutluda olursun seretonin salgilarsin park yakınsa kızları parka cikarabilirsin farklı bir oyalayıcı birşey yap bence bende aksam yemeği yerine bir büyük dilim etimek tatlısı yedim yeme isi bitti su cay kahve bu saatten sonra bir diyet programına uyamiyorum kabak yoğurt yapicam sizde 2 haftadır aldığım kabakları hep farklı şekilde kullandım adapte olamadim regl bitsinde öyle başlıyim diyorum

Dün ki menüm;

sabah;
simit
çay

800ml su

öğlen;
çorba
peynirli makarna
1 dilim karpuz

bol merdiven inip çıkmalı iş karnım şiş değil şükür ama abarttım bugün

türk kahvesi
300 ml su

akşam
mantar
1 bardak ayran

akşam 1 saat yüzme

sonra 2 bardak çay

kuzum . dikkat et olur mu. bak hep kendine zarar . geçmiş olsun .
artık olursun adepte . düğün de geçti.

hep gelebilirsin umarım .
yaz kursu başladı mı kızının .
8. sınıfa gidenlere okul yaz kursu yapıyor . 4 hafta . 8. sınıf konularına başladılar . test çözüyorlar vs. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…