simit . sandviç .Dün ki menüm;
sabah;
simit
çay
800ml su
öğlen;
çorba
peynirli makarna
1 dilim karpuz
bol merdiven inip çıkmalı iş karnım şiş değil şükür ama abarttım bugün
türk kahvesi
300 ml su
akşam
mantar
1 bardak ayran
akşam 1 saat yüzme
sonra 2 bardak çay
mikemmel menü. maşallah sana . süpersin .Kahvaltı
1 yumurta (biraz süt ve Mısır unuyla pişirdim)
1 kk peynir
5 zeytin
1 sb süt (1 çay kaşığı bal ile)
Öğlen
1 kase çorba
1 porsiyon et kavurma
Salata
Akşam
1 paket form bisküvi
1 tabak kabak yemeği
Salata, yoğurt
Birşeyler yiyesim var. Karnım da tok ama boşluktan mı bilmiyorum... can sıkıntısı, eğlence arayışı... boşlukları yemekle dolduramadığımı bile bile yine de istiyorum.
Ellerine sağlık canım domatesleri doğrayarakmı yaptın yoksa blenderladınmıakşam gidince sos pişirdim . buranın pazarıydı.
3 buçuk kilo yumurta domates
1 kilo kıl biber (acı -tatlı karışık)
10 adet arnavut biberi (acı)
pişmesine yakın 1 baş sarımsak . 2 taşım daha kaynattıktan sonra (kaynarken) kavanozladım . kışlık hazırladım .
1 kavanozu ise kullanmak için ayırdım . vakumlatmadım .
bir kaç gün onu yemeyi düşünüyorum .
Eki Görüntüle 2291915
3 kavanoz kışlık olarak kaldırdım bi kenara
sağ ol nadal cımEllerine sağlık canım domatesleri doğrayarakmı yaptın yoksa blenderladınmı
Benimde yapmaya niyetim var kavonozlar tutunduktan sonra dolapta durmasına gerek yok dimisağ ol nadal cım
soyacakla soydum . doğradım . ince değil de orta kalınlık . uzun zamanımı almasın diye
bir de 1 bardak sıvı yağ koydum . biberleri önce kavurdum . onu yazmayı unutmuşum.
evet . güneş görmeyen bi dolapta tut .Benimde yapmaya niyetim var kavonozlar tutunduktan sonra dolapta durmasına gerek yok dimi
simit . sandviç .
sandviç daha masum sankı . simit yanında.
bilemedim .
gerçi gençsin . dinamiksin . yakarsın sen kalorileri
akşam gidince sos pişirdim . buranın pazarıydı.
3 buçuk kilo yumurta domates
1 kilo kıl biber (acı -tatlı karışık)
10 adet arnavut biberi (acı)
pişmesine yakın 1 baş sarımsak . 2 taşım daha kaynattıktan sonra (kaynarken) kavanozladım . kışlık hazırladım .
1 kavanozu ise kullanmak için ayırdım . vakumlatmadım .
bir kaç gün onu yemeyi düşünüyorum .
Eki Görüntüle 2291915
3 kavanoz kışlık olarak kaldırdım bi kenara
canim menun cok guzel bana da sk sk olur zaten sadece karnim acken yiyip kalksaydim suanda tig gibiydim hep tokken yediklerimde olayKahvaltı
1 yumurta (biraz süt ve Mısır unuyla pişirdim)
1 kk peynir
5 zeytin
1 sb süt (1 çay kaşığı bal ile)
Öğlen
1 kase çorba
1 porsiyon et kavurma
Salata
Akşam
1 paket form bisküvi
1 tabak kabak yemeği
Salata, yoğurt
Birşeyler yiyesim var. Karnım da tok ama boşluktan mı bilmiyorum... can sıkıntısı, eğlence arayışı... boşlukları yemekle dolduramadığımı bile bile yine de istiyorum.
cnim acaba yaoarken cok ski yaptin o nedenle mi uyamiyorsun hos zaten listeye uyma saglikli beslensen yeterli miktar kontro ile git istersen cnimYürüyüş yapma imkânın varsa yapabilirsin mutluda olursun seretonin salgilarsin park yakınsa kızları parka cikarabilirsin farklı bir oyalayıcı birşey yap bence bende aksam yemeği yerine bir büyük dilim etimek tatlısı yedim yeme isi bitti su cay kahve bu saatten sonra bir diyet programına uyamiyorum kabak yoğurt yapicam sizde 2 haftadır aldığım kabakları hep farklı şekilde kullandım adapte olamadim regl bitsinde öyle başlıyim diyorum
harika bir menu yine cnm afiyet olsunsabah
2 ceviz
4 dilim karpuz
yarım paket etiform
1 avuç yulaflı müsli
öğlen
2 dilim kepek ekmek üzerine dün akşam yaptığım sos . tarifi yazacağım birazdan .
8-9 dilim karpuz
1 nektari
akşam sanıyorum 2 yumurtalı menemen yerim.
Susam mideyi mahveder cnim bnde yiyememsimit mideme yasakmış yeni anladım artık mümkün olduğunca yemicem
Canım misafir vardı 1 haftadır.Kilo verenler
1.okuyucuu
2. N nnnadal
Kilo alanlar
hayal_hatun
Korumada olanlar
@demirleke
A aaadddaaa
Nerdesiniz kızlar
Safransari
@izole
@Pamuk92
Tatilde olanlar
@BESTEKIZ
sersum
Yediklerinde normal şartlar altında bile bir şey yok, bir de açık büfe diyorsun maşallah sana. Nefsini terbiye etmeyi öğrenmişsin canım sen.Ben de bugunkukeri yazim sabah 2 dikim ekmek peynir 1 tatli kasigii cikolata
Oglen patlicalil kiymali sebze 3 kasik pilav yogurt 1 dilim pide
Ara
1 top dondurma 1 kurabiye
Kizlar acikbufe oldgu icin nelerden vazgectigimi bilseniz bu kadar oluyor ancak
cnim benim neyi farkettim bliyor musun aslina bedenimiz istemiyir bunlari kendi hakine kalirsa midemiz o hamurislerini kabul etmiyor yani ozune birakirsak zatem mide almiyor agri yapiyor sislik yapiyor aci veriyor bir sekilde tepki veriyor bize ozel bir caba sarfetmeden sanirimYediklerinde normal şartlar altında bile bir şey yok, bir de açık büfe diyorsun maşallah sana. Nefsini terbiye etmeyi öğrenmişsin canım sen.
Bilmiyorum cnm burada yokkuzum . dikkat et olur mu. bak hep kendine zarar . geçmiş olsun .
artık olursun adepte . düğün de geçti.
hep gelebilirsin umarım .
yaz kursu başladı mı kızının .
8. sınıfa gidenlere okul yaz kursu yapıyor . 4 hafta . 8. sınıf konularına başladılar . test çözüyorlar vs. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?