Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Öğlen yemeğim

kıymalı ıspanak
yoğurt
cevizli erişte
armut
bunların kalorisi 585

Toplamda 840 kalori oldu

Akşamı az tutucam..

Öğlen yemeğim

kıymalı ıspanak
yoğurt
cevizli erişte
armut
bunların kalorisi 585

Toplamda 840 kalori oldu

Akşamı az tutucam..
evet . tamam canım . akşamı az tutman lazım . iş tempon yoğun ise harcarsın bi kısmını.
akşama da hafif bi çorba içsen olurdu. sebze çorba gibi.
ya da 1 tabak salata yanına.

Adı ne canım ?
Stayfit

Geldi bugun basladim herbelife cayim da war hapin yaninda da barsak calistirici hediyesi warmis eger diyet yapamiyorsaniz gun de 1 tane ondan da alabilirsiniz diyor ama ben simdilik karistirmam hepsini tek tek giderim ve boyle urunler ne kadar zararsiz olursa olsun bol su icmeli diyolar

Dun gunum war di az yedim ama ya hizmet etmekten yocek wakit kalmadi
Sabah da 1 dilim kek 1 dilim borek yeyip ilacimi ictim
Kahwemi
Ve suyumu ictim
Oglen 2 kuru incir 1 elma yedim
Aksama da firinda cupra war

Yarin okul da gorewliyim sinemaya goturcez kuzulari yarin aksama da kiymali patates yemegi ve bulgur pilawi yaptim allahim bu azmi almasin ben den ilac bisilere wesile olsun dilerim

Biraz sikinti tabi insallah iyi biridir hayirlisi olsun.kapi kitleme isi de zor olucak kitlesen bir kitlemesen bir turlu

Gule gule kullan

İnşallah sonuç alırsın canım kullandigina değer. 1 kutu bitir bakalım sonuç nasıl olacak. Bende sayfalarını inceledim şimdi.

sersum cnm masil sevndm anlatamam ayri odan olmasina
@sarfancim insallah gonlue gire olacak cnm insallah kaza irsin demedim dikkat ettiysen cnku zaten nasariyorsun o kismi kalanlar insallah gonlune gire olur

memnun kalırsın inşallah canım.
kızçenin dişlerinin tedavisi bitti mi. nasıl şimdi.

sersum cnm masil sevndm anlatamam ayri odan olmasina
@sarfancim insallah gonlue gire olacak cnm insallah kaza irsin demedim dikkat ettiysen cnku zaten nasariyorsun o kismi kalanlar insallah gonlune gire olur
ben de diyorum nasarıyorsun ne . nasa falan . uzay mı ne bu.

telden öyle oluyor benim de

Biraz sikinti tabi insallah iyi biridir hayirlisi olsun.kapi kitleme isi de zor olucak kitlesen bir kitlemesen bir turlu
dün çıktı. ben iceride yedim . her gün nasıl olur bilmem
eşim de kıskançlık yapıyor bu günlerde.

eğer odada yerim derse ben aşağıda yiycem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…