hoş geldin . evli , çocuklu ya da çalışan biri misin . kaç yaşındasınBende katılabilir miyim aranıza
hoş geldin . evli , çocuklu ya da çalışan biri misin . kaç yaşındasın
Hoşgeldin aramıza..BaşarılarBende katılabilir miyim aranıza
Sağol canımcımsersum cnm masil sevndm anlatamam ayri odan olmasina
@sarfancim insallah gonlue gire olacak cnm insallah kaza irsin demedim dikkat ettiysen cnku zaten nasariyorsun o kismi kalanlar insallah gonlune gire olur
Geçmiş olsun canım..Mevsimsel tamamen..Bu geçişler de ben de hep aynıyım..Faranjit tetikliyor..Ankara da buz oldu bir anda..Günaydınlar
Kahvaltımı haşlanmış yumurta ile yaptım 2 tane.
Bir parça da peynir.
Kızım da ben de de grip bende bir de boğaz ağrısı. Sabah kalkıp ilk ilhlamur demledim. Balla içiyoruz şimdi.
Gripten sanırım, 9 saat uyudum ama gözüm kapanıyor.
Öğlen buzlukta dolma yaptığım kabağın içi vardı, onu pişirip yogurtlayacagim.
Akşama lahmacun yapacağım. Günlük 2 dilim ekmek hakkımı akşam kullanacağım için, gün boyu ekmek tuketmeyecegim..
Gayet güzel.. Afiyet olsun..Bende bugün menüsünü yazayım erken yazınca tam uyuyorum :)
Sabah: 1 tam buğday ekmek
Az süzme peyniri
1 domates
1 salatalık
2 kornişon ev yapımı turşu
1 sivri biber
Öğle: çorba yoksa pulbiberli yoğurt
Ara: 1 muz
Akşam: fırın karnıyarık + cacık + turşu (ev yapımı tuzu az)
3 tl su
Filtre kahve
Yeşil çay
Spor yapılacak
Niyet ettiğim günlük programım budur bakalım gün sonu tekrar yazacağım
hoş geldin . 25 kg mı verdin . kaç kiloydun . kaç oldun .Hoşbulduk :) evliyim 1 çocuğum var 30 yaşındayım 25 kg verdim yakın zamanda ama arka arkaya kayıplar yaşadım ve psikolojik yeme ile geri aldım
aa ne güzel . baştan yazabiliyorsun yiyeceğin şeyleri. ben hiç planıma uymam mesela. sebze yemeği yiyeceğim diye niyetlenirim . yoğurtlu meyve yerim mesela .Bende bugün menüsünü yazayım erken yazınca tam uyuyorum :)
Az süzme peyniri
1 domates
1 salatalık
1 sivri biber
3 tl su
Filtre kahve
Yeşil çay
Spor yapılacak
Başınız sağolsun.Bende bugün menüsünü yazayım erken yazınca tam uyuyorum :)
Az süzme peyniri
1 domates
1 salatalık
1 sivri biber
3 tl su
Filtre kahve
Yeşil çay
Spor yapılacak
Kusura bakma lütfen şimdi gördüm. 30 yaş evliyim ve çocukluyum çalışıyorumBuyrun gelin tabi.
Yaş kaç, evli misiniz ?
Hoşgeldin aramıza..Başarılar
Sağol canımcım
Gayet güzel.. Afiyet olsun..
hoş geldin . 25 kg mı verdin . kaç kiloydun . kaç oldun .
başın sağ olsun . Allah size sabır versin .
aa ne güzel . baştan yazabiliyorsun yiyeceğin şeyleri. ben hiç planıma uymam mesela. sebze yemeği yiyeceğim diye niyetlenirim . yoğurtlu meyve yerim mesela .
Başınız sağolsun.
Harika bir menü olmuş. Umarım uyarsiniz
Canım bildirim gelmiyor mu sana ?Kusura bakma lütfen şimdi gördüm. 30 yaş evliyim ve çocukluyum çalışıyorum
TEşekkürler canım hedeflerimize ulaşırız inş.
Canım 119 ile başlamıştım 90 düşmüştüm ama işte bizi piskşkoji çok etkiliyor şimdi 121 kiloyumhayatımda gördüğüm en yüksek Rakamlar
Ben uyuyorum yazınca yoksa uyamıyorum önden yazmak iyi oluyor bana
Teşekkürler dostlar sağolsun. Sağol canım inş.
Kızlar ben bu yazılanları takip işinde başarısız olabiliyorum şimdiden söyleyeyim elimden geleni yapacağım amaç atladığım olursa kasıtlı değildir asla. 10 yıllık üyeyim ama yazılanları okurken takip konusundan çok eksiğim o yüzden sık sık girmeye çalışıyorum.
İnşallah canım..Başın sağolsun bu arada..sol üstteki çan şeklinde kim ne yapmış seni kim etiketlemiş cevap vermiş bildiriliyor..Çanın üstündeki sayılar bunu gösteriyor.üstüne tıklayınca çıkıyor kişiler sana mi yazmış yoksa sadece konuya mı cevap vermişTEşekkürler canım hedeflerimize ulaşırız inş.
Kızlar ben bu yazılanları takip işinde başarısız olabiliyorum şimdiden söyleyeyim elimden geleni yapacağım amaç atladığım olursa kasıtlı değildir asla. 10 yıllık üyeyim ama yazılanları okurken takip konusundan çok eksiğim o yüzden sık sık girmeye çalışıyorum.
Canım bildirim gelmiyor mu sana ?
Gün sonunda yediğinizde ilgili liste yazıyoruz. Böylelikle neler kacormisiz kontrol altında oluyor. Gün içinde de yaziyoruz, sonra konu konuyu açıyor.
İnşallah canım..Başın sağolsun bu arada..sol üstteki çan şeklinde kim ne yapmış seni kim etiketlemiş cevap vermiş bildiriliyor..Çanın üstündeki sayılar bunu gösteriyor.üstüne tıklayınca çıkıyor kişiler sana mi yazmış yoksa sadece konuya mı cevap vermiş
Öğlen yemeğim
tavuk ızgara
yoğurtlu buğday çorbası
trileçe
gün içi toplamda 828 kalori oldu..Yarına 500 kalori günüm..
Öğle yemeğim yoğurtlu kabak.
Ben de diyorum ki küçükken patlıcanı nasıl sevmezmisim, şimdi bayılıyorum :)Afiyet olsun kabak önceden hiç sevmezdim hele yoğurtlu. Annem çok sever bende şimdi alıştım kabağa aslında çokta güzel geliyor tadı. Gerçekten büyüdükçe damak tadımız değişiyor. En sevmediğim yoğurtlu kabak şimdi sevdiğim oldu :)
Canım senin beyaz eşyalardan mi kaynaklı bu kadar fazla geliyor. Şu AAA olanlardan degil mi ? Yazın neyse klima çalışıyor da, bu aylarda neden 400 geliyor. Fabrika mübarekKızlar bana 2 gündür hiç bildirim gelmedi bende kimse yazmıyor sanıyordum 10 sayfa birden birikmiş
@demirleke canım yeni makine hayırlı olsun memnuniyetini bizede yaz aklımızın bir kenarında dursun iyi olmuş almışsın ama elektrik faturana bayıldım benim çok geliyor ya bu ay 400 geldi önümüzdeki ay daha az bekliyorum klima çalışmıyor bu ay yazın 600 bile gördük belimizi fena büküyor
sersum canım odan olmasına sevindim vaktinde var öğrenciliği rahat yapacağına inanıyorum
Ben de diyorum ki küçükken patlıcanı nasıl sevmezmisim, şimdi bayılıyorum :)
Büyüdükçe damak tadı değişiyor demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?