- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
canim görmedik mak.yiÇok sevindim senin adına.
Geçen seneden beri istiyordun, iyi arastirdin.
Çok iyi oldu. Biraz zaman kalır sana da.
Kullandıkça yorumlarını bekliyorum merakla.
Boyut normal çamaşır makinesi boyutu mu oluyor ?
kiz normal besleniyorum ki.Yazları yarım karpuz.getirip, bu benim öğle yemeğimizi diye yeni memurun önüne koydugunda ne diyecek bakalım
Güle güle kullanmak kısmet olsun.canim görmedik mak.yi
teknosaaa dan aldik.katalogdan.
duzgunce gelir insallah.
netten okuduum kadariyla daha buyuk.normal makinalardan
haftada 7 kez 8 kez calistiyorum 6 kg lik mak.nami
full dolu oluyor üstelik.o yuzden 17 kg aldim.alerjen vs de temizliyormus .buharli temizleme vs.
bakalim.
kısmet.
100 - 110 tl.Güle güle kullanmak kısmet olsun.
Haftada bu kadar camasira elektrik faturası kaç lira geliyor sorması ayıp
Günaydın hanımlar
Kahvaltim 1 krep arası peynir
Bitki çayı
Peynir
Ara
Türk kahvesi
@demirleke @aaadddaaa @Pamuk92 @BESTEKIZ @nnnadalokuyucuu yazarhanim35 nerelerdesiniz kızlar.
Günaydınlarben yatar. iyi geceler.
kpss icin neler yapiyorsun safran . konulari biliyorsun zaten demi.ekstra bir sey yapacak mısın ders üzerine.
kizinin ellerine salik canim
menu guzel
ben de merek ediyorum seni. hatalik 500 kalori olayini
Güle güle kullan..Ben 6 yıldır hoover in 9-6 kurutmalısını kullanıyorum ve çok memnunum..iyi ki almışım..Ev küçük ve kurutma alanı olmayınca kurtarıcı..Bana 9 a 6 yetiyor sen çok büyük almışsın ama 3 çocukla anca..yamadim size sanirim.dun LG kurutmali camasir mak. aldik
17 kg yikama 10 kg kurutma
yika ser . yika .yika . serecek yer bulamamak . kurutmak zor. ütü vs.
ütü istemiyor yorumlardan okuugum kaariyla.
umarim memnun kalirim..carsa.ba
persembe gelecekw galiba
Allah zihin açıklığı versin cicim.. Ben de lisans tamamlamaya girdim ben de öğrenciyim artık..Ders çalışıyorumGünaydınlar
Konular çok tanıdık zaten, okuyunca hemen hatırlıyorum. Kızın kreş saatinden dolayı dersaneye gidemiyorum. Evde video izleyerek çalışacağım artık.
YouTube de videoları olan bir bayan var. 82 puandan 95 puana çıkarmış kpss puanlarını. Hafta sonu onları izledim, notlar aldım kendimce. Öyle iste çalışmaya başladım bakalım. İnşallah bunda olur.
800 kalori de kurtarır günü . 500 olmasa da . 800 kalori de senin kilondaki biri için baya az sayılır . 400 gr gider günlük . öyle düşünüyorumGünaydın kızlar..
hastaneden artık rahatça girebiliyorum..Kendime özel odam var çok şükür..23 yıldan sonra bunu hakettim sanırım
Rahatça ders de çalışıyorum..
Dün 500 kalorilik günümdü yaa ben sonrasında azcık kaçırdım 800 kalori aldım..Ama bugün az alarak dengeleyeceğim..
sabah
peynirli omlet
domates salatalık
süzme peynir
1.5 ceviz
2 gün kurusu
hoş geldin şekerim . nerelerdesin . gel artık bak kış moduna girdik .günaydınlar herkese. sabahtan beri günaydın yazamadım.
herkesi merak ettim. ben gene aynıyım. bir gelip selam vereyim dedim.
inşallah canım...Ben de öyle umuyorum ama benim meto malum..Ama bu sefer pes etmek yok..Bunu sürekli yapmayı düşünüyorum..Hatta eşim gelince beraber uygulayacağız..800 kalori de kurtarır günü . 500 olmasa da . 800 kalori de senin kilondaki biri için baya az sayılır . 400 gr gider günlük . öyle düşünüyorum
Günaydın canımgünaydınlar herkese. sabahtan beri günaydın yazamadım.
herkesi merak ettim. ben gene aynıyım. bir gelip selam vereyim dedim.
şimdi diyetten bahsediyorduk .Ben yemeğe gidiyorum gelince yazarım
Geçmiş olsun canım iyisindir insallahSelam kızlar ben pazar günü tekrar diyete başladım bakalm umarım bu sefer daimi olacak
Bugün hastaneye gitmek için izin aldim o yüzden sabah dışarıda yaptım kahvaltımi
Sabah
1 tabak mercimek çorbası
1-1.5 saat kadar uyuyayım ondan sonra öğle yemeğimi de yerim
Sana da Allah zihin açıklığı versin canım.sağol canım..
Güle güle kullan..Ben 6 yıldır hoover in 9-6 kurutmalısını kullanıyorum ve çok memnunum..iyi ki almışım..Ev küçük ve kurutma alanı olmayınca kurtarıcı..Bana 9 a 6 yetiyor sen çok büyük almışsın ama 3 çocukla anca..
Allah zihin açıklığı versin cicim.. Ben de lisans tamamlamaya girdim ben de öğrenciyim artık..Ders çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?