Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah
Kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
Bal kaymak

Öğlen
Kalan kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

Ara
Kahve 1 gunkurusu
Çeyrek elma

Akşam
Yeşil mercimek yemeği..
Yoğurtlu Karnıbahar

1 kase sütlaç.

Çok sevindim senin adına.
Geçen seneden beri istiyordun, iyi arastirdin.
Çok iyi oldu. Biraz zaman kalır sana da.

Kullandıkça yorumlarını bekliyorum merakla.

Boyut normal çamaşır makinesi boyutu mu oluyor ?
canim görmedik mak.yi
teknosaaa dan aldik.katalogdan.
duzgunce gelir insallah.
netten okuduum kadariyla daha buyuk.normal makinalardan
haftada 7 kez 8 kez calistiyorum 6 kg lik mak.nami
full dolu oluyor üstelik.o yuzden 17 kg aldim.alerjen vs de temizliyormus .buharli temizleme vs.
bakalim.
kısmet.

Güle güle kullanmak kısmet olsun.
Haftada bu kadar camasira elektrik faturası kaç lira geliyor sorması ayıp

ben yatar. iyi geceler.
kpss icin neler yapiyorsun safran . konulari biliyorsun zaten demi.ekstra bir sey yapacak mısın ders üzerine.

ben yatar. iyi geceler.
kpss icin neler yapiyorsun safran . konulari biliyorsun zaten demi.ekstra bir sey yapacak mısın ders üzerine.
Günaydınlar
Konular çok tanıdık zaten, okuyunca hemen hatırlıyorum. Kızın kreş saatinden dolayı dersaneye gidemiyorum. Evde video izleyerek çalışacağım artık.

YouTube de videoları olan bir bayan var. 82 puandan 95 puana çıkarmış kpss puanlarını. Hafta sonu onları izledim, notlar aldım kendimce. Öyle iste çalışmaya başladım bakalım. İnşallah bunda olur.

kizinin ellerine salik canim
menu guzel
ben de merek ediyorum seni. hatalik 500 kalori olayini
sağol canım..
Güle güle kullan..Ben 6 yıldır hoover in 9-6 kurutmalısını kullanıyorum ve çok memnunum..iyi ki almışım..Ev küçük ve kurutma alanı olmayınca kurtarıcı..Bana 9 a 6 yetiyor sen çok büyük almışsın ama 3 çocukla anca..
Allah zihin açıklığı versin cicim.. Ben de lisans tamamlamaya girdim ben de öğrenciyim artık..Ders çalışıyorum

Günaydın kızlar..
hastaneden artık rahatça girebiliyorum..Kendime özel odam var çok şükür..23 yıldan sonra bunu hakettim sanırım
Rahatça ders de çalışıyorum..
Dün 500 kalorilik günümdü yaa ben sonrasında azcık kaçırdım 800 kalori aldım..Ama bugün az alarak dengeleyeceğim..

sabah

peynirli omlet
domates salatalık
süzme peynir
1.5 ceviz
2 gün kurusu

800 kalori de kurtarır günü . 500 olmasa da . 800 kalori de senin kilondaki biri için baya az sayılır . 400 gr gider günlük . öyle düşünüyorum

bu sabah kahvaltım
20 adet badem
1 avuç fındık
işe gelince yedim bi kısmını
2 kare bitter
yarım paket etiform.

öğlen için 3 kaşık kısır .
1 küçük kase kıymalı patates yemeğim var .
3 mandalina . 1 salatalık . bunlardan da yerim . yiyemediğim öğlenden sonraya ara öğün kalır .

günaydınlar herkese. sabahtan beri günaydın yazamadım.

herkesi merak ettim. ben gene aynıyım. bir gelip selam vereyim dedim.
hoş geldin şekerim . nerelerdesin . gel artık bak kış moduna girdik .

az önce bi hocanın pastası geldi. 1 dilim . yiyeceğim tabi. zayıfım nasılsa. bana serbest.

800 kalori de kurtarır günü . 500 olmasa da . 800 kalori de senin kilondaki biri için baya az sayılır . 400 gr gider günlük . öyle düşünüyorum
inşallah canım...Ben de öyle umuyorum ama benim meto malum..Ama bu sefer pes etmek yok..Bunu sürekli yapmayı düşünüyorum..Hatta eşim gelince beraber uygulayacağız..
günaydınlar herkese. sabahtan beri günaydın yazamadım.

herkesi merak ettim. ben gene aynıyım. bir gelip selam vereyim dedim.
Günaydın canım

Selam kızlar ben pazar günü tekrar diyete başladım bakalm umarım bu sefer daimi olacak

Bugün hastaneye gitmek için izin aldim o yüzden sabah dışarıda yaptım kahvaltımi

Sabah

1 tabak mercimek çorbası

1-1.5 saat kadar uyuyayım ondan sonra öğle yemeğimi de yerim

Geçmiş olsun canım iyisindir insallah

Sana da Allah zihin açıklığı versin canım.
Emeklilik öncesi tamamlaman iyi olmuş.
Hangi bölüm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…