Aramıza hoşgeldin umarım dilediğin kiloya istediğin zamanda ulaşırsınHoşbulduk :) evliyim 1 çocuğum var 30 yaşındayım 25 kg verdim yakın zamanda ama arka arkaya kayıplar yaşadım ve psikolojik yeme ile geri aldım
Evet bana olmadı ama bazen arkadaşlara da bildirim gelmiyormuş haklısın...Sağol canım dostlar sağolsun. Evet canım sonradan gelen özellik beğenilerde olunca bir kerede de siliniyor o yüzden bazen karışıyor ama uğraşacağım :) genelde okuyup konulara yazıyorum ama çok uzun vadeli yazıp takip etme işinde zayıfım öncedende bu nedenle sorunlar yaşadım aslınsa eski üye olunca da biliyordur kasıtlı bakmıyordur gibi algılandı.
Afiyet olsun nasıl bir program izliyorsun. Kaç gün 500 kcal yapıyorsun bende düşündüm aslında arada 500 kcal yapayım diye. Nasıl verimli oluyor mu?
Sağol canımcım..İnşallah başarılı bir öğrenci olurumKızlar bana 2 gündür hiç bildirim gelmedi bende kimse yazmıyor sanıyordum 10 sayfa birden birikmiş
@demirleke canım yeni makine hayırlı olsun memnuniyetini bizede yaz aklımızın bir kenarında dursun iyi olmuş almışsın ama elektrik faturana bayıldım benim çok geliyor ya bu ay 400 geldi önümüzdeki ay daha az bekliyorum klima çalışmıyor bu ay yazın 600 bile gördük belimizi fena büküyor
sersum canım odan olmasına sevindim vaktinde var öğrenciliği rahat yapacağına inanıyorum
Canım hepsi o Aaa olanlardan ama geçen ayda klima vardı bu ay klimayı kapattık sanırım bu ay az gelir ama kışada sıcak için yine klima olacak bizimki dumansız fabrikaBen de diyorum ki küçükken patlıcanı nasıl sevmezmisim, şimdi bayılıyorum :)
Büyüdükçe damak tadı değişiyor demek.
Canım senin beyaz eşyalardan mi kaynaklı bu kadar fazla geliyor. Şu AAA olanlardan degil mi ? Yazın neyse klima çalışıyor da, bu aylarda neden 400 geliyor. Fabrika mübarek
Aramıza hoşgeldin umarım dilediğin kiloya istediğin zamanda ulaşırsın
Evet bana olmadı ama bazen arkadaşlara da bildirim gelmiyormuş haklısın...
Sağol canım..ben daha 2 haftadır yapıyorum pazartesi perşembe olarak yapıyorum 500 kaloriyi ve 16 saatlik açlık..5-2 diyeti deniyor nete yazarsan çıkar incele istersen..ben yıllardır diyet yapmaktan o kadar sıkıldım ve onu ye bunu yemelerden o kadar bıktım ki bunu çok mantıklı ve sağlıklı buldum.Diyet değil sağlıklı beslenme biçimi zaten..Osman müftüoğlu 5-2 diyeti yazarsan videosu da var..
Cuma bildirim yapıyoruz canım.Kilomuzu en son ne zamana kadar bildirmemiz lazım. Cuma hep fazla çıkıyor yanı asıl verdiğim kiloyu dinlenip Cumartesi sabah tartıldığımda görüyorum
Cuma bildirim yapıyoruz canım.
Bu arada kilon fazla olduğu için Karatay dan da güzel sonuç alırsın. Hem 2 öğün çok yormaz seni ara öğün lerle.
Olur canımsersum muhtarcığım geldiğine göre yap yine bize liste bizde ona göre daha iyi motive oluruz
bmde kavanozlara yapiorum bu ara yemegimi canm sirt cantasinda goturuyorum ok iyi oluyorkahvaltımı işe getirdim . akşam kavanoza hazırladım şimdi az az yiyorum . göze batmadan
250 ml yoğut
3 kaşık yulaf
15 adet badem
2 kaşık nar
1 avuç kuru üzüm ( 15 adet kadar )
hosgeldn cnm cok uzuldum yasadiklarina sakin hayat enerjini umudunu kaybetme insukin direncin varmis insukin icin em iyi yontem karataydir inan banaHoşbulduk :) evliyim 1 çocuğum var 30 yaşındayım 25 kg verdim yakın zamanda ama arka arkaya kayıplar yaşadım ve psikolojik yeme ile geri aldım
Cnm seninki dogru olan cnku biz heo ezbere yapiorum vucudumuzu tanimioruz oysaki sen bedenini dinleyerek yiyirsun o yuzden zayifsin zaten bmm de haftalrdir yapmaya cabaladgim sey bu bedenim o an soyluyor aslinda tatli mi tuzlu mi eksi mi diye regl de istahim cok acikti yedim eyvah aldm dedim ama almamisim cnku bednim icin yediimde o yakiyoraa ne güzel . baştan yazabiliyorsun yiyeceğin şeyleri. ben hiç planıma uymam mesela. sebze yemeği yiyeceğim diye niyetlenirim . yoğurtlu meyve yerim mesela .
hosgeldn cnm cok uzuldum yasadiklarina sakin hayat enerjini umudunu kaybetme insukin direncin varmis insukin icin em iyi yontem karataydir inan bana
evet kavanoz iyi oluyor . sıcak koyunca kapatınca vakumlanıyor biraz . iş yerinde açmak sıkıntı oluyor arada. ama yine de daha sağlıklı s anırım öyle.bmde kavanozlara yapiorum bu ara yemegimi canm sirt cantasinda goturuyorum ok iyi oluyor
hosgeldn cnm cok uzuldum yasadiklarina sakin hayat enerjini umudunu kaybetme insukin direncin varmis insukin icin em iyi yontem karataydir inan bana
Cnm seninki dogru olan cnku biz heo ezbere yapiorum vucudumuzu tanimioruz oysaki sen bedenini dinleyerek yiyirsun o yuzden zayifsin zaten bmm de haftalrdir yapmaya cabaladgim sey bu bedenim o an soyluyor aslinda tatli mi tuzlu mi eksi mi diye regl de istahim cok acikti yedim eyvah aldm dedim ama almamisim cnku bednim icin yediimde o yakiyor
inşallah canım . söylediklerin gerçekleşsin inşallah . kısa zamandaKesinlikle çok iyi geliyor ama şu an için hazır değilim 2 öğüne şimdi bi geçiş süreci gibi olacak sonrası 2 öğün, tek öğün vs değiştirerek devam edeceğim.
Canım bazen toparlamak zor oluyor ama zor da olsa başardım artık hayat uzun değil çok çok kısa ve mutlu olacağım vücuduma sahip olarak hayatıma devam etmek istiyorum artık.
inşallah canım . söylediklerin gerçekleşsin inşallah . kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?