Videoda yazıyor ama ekran resmi at bakalımKizlar bnde 3 mil mi yapiyordum acaba benmki 45 dakikaydi
Saol cnmAnlat canım sıkılmaya
Ne güzel sosyalsim bugünlerde.
Kızılay çadırı da çok güzel olmuş.
atamiorum malesef cnm cnku bu 3 veya 4 yil oncesine aittiVideoda yazıyor ama ekran resmi at bakalım
Cok guzel olmus sarfancim menunKahvaltı
2 yumurtalı omlet
Tulum.peyniri
4 zeytin
Ara
Türk kahvesi 1 hurma
Öğlen
1.5 kase ayran aşı çorbası
Ara
Yeşilçay
Bir küçük elma
Akşam
1 kase tarhana çorba
1 tabak besemal soslu karnibahar
Evet evet. Zaten her video benzer, bambaşka değil hiçbiri:)hayal_hatun canım aynı hareketler hep Leslie deki.
Canım gerçekten çok az bu menü.Cok yoruldum yine kursum vardi artik son d ersleri anlatirken canim cikti diyebilirim menuyu yazim sabah 1 dilim ekmek
1 dilim peynir coknaz menemen
Ara 10 fistik 1 adet humuslu etimek
Oglen tavuk salata
Ara 10 fistik yarim elma.ve leblebi azcik
Aksam
Cok cok az biftek dilimleri patlican soslu ve ayran smdi de 1 kasik findik ezmesi 1 kuru kayisi kahve ve fistik 3 adet valla bu son yediklerimle.tatli ohtiyacimi bastirdim yoksa ne var ne yok yerdim
ficansss hosgeldin cnm o kadar uzun zamandir yoksun ki nerelerdesin canmSelam kızlar nasılsınız
Epeydir gelemiyorum koşturma telaşe derken kiloda alıp başını gitti
Tekrar başlamak istiyorum ama motive olamıyorum bir türlü
Ne yapmak gerektiğini bilip bunu uygulayamamak demoralize ediyor ama denemek istiyorum tekrar:)
masallah cok guzel canim asla diyet yok ilk hedef ne kadar zamanda yeme bozuugu olmadigiyla.ilgileniyoruz yasak yok bisey yokMenüm:
Sabah 2 tam ceviz yiyip çıktım evden.
İki saat sonra sütlü neskafe içtim.
Öğlen 6 köfte, yoğurt ve salata yedim.
Akşam 1 büyük kase tavuk çorbası, 1 kase yoğurt ve iki çatal sütlü tatlı
Akşam çocuklara mandalina soyarken 2-3 dilim attım ağzıma.
Ah canim yok ben kendim sectim 1100 kaloriyi ustelik bu eklemis halim vermek icin sectim ama baktim ki cok ac kaliyorum boyle giderse vermek degil alip saldiracagim o ndenle biseyler ekliyorum yanina ama vermek icin 1100 almam gerektigini bliyorum bnce vucut kaloriyle calisan biseu degil karatay ablamiz dogru demisCanım gerçekten çok az bu menü.
Senin boy kilo yaş vs bilgilerini alarak mi menü hazırlıyorlar? Kilo vermek mi istiyorsun korumak mı ne bileyim sen ne dedin de az az gönderdiler hiç anlamadım
Teşekkür ederim adacım.ficansss hosgeldin cnm o kadar uzun zamandir yoksun ki nerelerdesin canm
masallah cok guzel canim asla diyet yok ilk hedef ne kadar zamanda yeme bozuugu olmadigiyla.ilgileniyoruz yasak yok bisey yok
Ah canim yok ben kendim sectim 1100 kaloriyi ustelik bu eklemis halim vermek icin sectim ama baktim ki cok ac kaliyorum boyle giderse vermek degil alip saldiracagim o ndenle biseyler ekliyorum yanina ama vermek icin 1100 almam gerektigini bliyorum bnce vucut kaloriyle calisan biseu degil karatay ablamiz dogru demis
Afiyet olsun guzel menu cnm senin cocuk varmi kusura bakma bnde arkadaslar gibi bazilari gelip hemen gttigi icin bilemiyorumBende menümü yazayım
Sabah 7 de
1 bardak süt
Bir avuç üzüm
Sütüm yok diye böyle yaptım
Kahvaltı
2 bardak çay
Yumurtalı kavurma
Ve bira peynir
2 dilim ekmek
Ara öğün
1 tane elma
Öğle yemeği
2 kaşık mısır
2 kaşık yeşil mercimek
1 Tane tavuk budu
1 tane havuç
3 dal marul
1 tutam dereotu
Hepsini salata yapıp yarısını yedim yarısını akşam yedim
Kalan salatadan sonra
2 tane yerli muz
3 kaşık yoğurt
Tarçın
Kendimce tatlı niyetine yedim
Bir biçimde lt su içtim daha içerim yatana kadar birde yayınlandıysa sütlü yapsam azıcık üzümle yoksa tarçınlı süt mü yapsam diye düşünüyorum
doğum günün kutlu olsun nadal cım .Neyseki hastalığı atlamışsın bu ne yoğunluk böyle okulda ne ile görevlisin sanki çalışıyor gibisin hayırdır biz bilmeden işe mi başladın kız umarım dediğin gibi eksiye geçebilirim dün bende hastaydım pek birşey yiyemediğim için bugün ekside görünüyorum ama bugün yedim yarında doğum günüm oğlumla eşim pasta alacaktır diye tahmin ediyorum aslında almazlarsa benim için daha iyi olur yesem bir türlü yemesem olmaz tabi bu beni hemen artıya çıkarır gibi bakalım napçaz bende şimdi pırasa yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?