Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

adaaa cım . sipariş mi verdin . yemek şeysinden . o kısmı kaçırmış olma ihtimalim nedir

Saolun kizlar aksam 2 kerede daha istifra ettim suan sirtim ve bogazlarim agriyor ogurtmekten cok sikmisim kendimi hic sewmem kusmayi aglarim bagiririm kusarken neyse bunu da atlattik bugun iyiyim allaha sulur ewde oldugum tek gun oldugu icin pazar gecesine kadar idare etsin die ewde temizlik yaptim camasir yikadim astim

Taze fasulye ayikladim sakladim dolapa mantar yemegi we pirasayi pisirdim karnibahar hasladim en azindan mutfak icin de kafam raht olsun diye.

Yani bugun hastalancak zamanim olmadi

N nnnadal cim amma denk geldi hem yogun hem hastalikli bir haftam oldu bu sana oi olucak kesin eksileri sen goruceksin ki gormege baslamissin.

Artik cantamda cubuk kraker leblebi uzum dut kurusu bisiler illa aticam ders olsun bana iyi ki warsiniz sabahtan beri oppsss site de sorun war yazio du nasil sinir oldum ya

Neyseki hastalığı atlamışsın bu ne yoğunluk böyle okulda ne ile görevlisin sanki çalışıyor gibisin hayırdır biz bilmeden işe mi başladın kız umarım dediğin gibi eksiye geçebilirim dün bende hastaydım pek birşey yiyemediğim için bugün ekside görünüyorum ama bugün yedim yarında doğum günüm oğlumla eşim pasta alacaktır diye tahmin ediyorum aslında almazlarsa benim için daha iyi olur yesem bir türlü yemesem olmaz tabi bu beni hemen artıya çıkarır gibi bakalım napçaz bende şimdi pırasa yapacam

Ozaman simdikten iyi ki dogdun sennn iyi ki dogdun sennnnnn
Walla okulda ogretmen sanirim beni cok sewdi surekli yardima cagiriyor bende isim olmadigi icin gidiyorum kiz anaokulunda ya stajerleri yok dewlet wermemis bu sene bu hafta kizilay haftasidi onun tasarimini yaptim sedye cadir yorgân yemek kaplari sinifi boyle hazirladim cocuklari afette kalmis da kizilay yardim ediyor gibi sedyelerde tasiyip cadirlarda yemek werdik falan cok guzeldi.

Ayrica ablam biraz rahatsiz ofise yardima cagiriyor ( daha once calistigim yer ) bugunden sonra cumartesiye kadar da orda olucam

Cumartesi pazarda nasip olursa koye zeytine gidicez babamlar yaslandi tek yetisemiyor

Iste habire sikmiyim die anlatmadim baya uzun olmus

Canım eşinede alıyormusun sadece sana mı geliyor almıyorsan ona ne yapıyorsun
yok cnm ona yemek yapiyorum
Kizzzz dogum gunun mu geliyor seninnn bak sennnn

Anlat canım sıkılmaya
Ne güzel sosyalsim bugünlerde.
Kızılay çadırı da çok güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…