adaaa cım . sipariş mi verdin . yemek şeysinden . o kısmı kaçırmış olma ihtimalim nedircanim en fazla bikac gun ac kaliyorum bem asla ac kalamam cok bnde cok korkuyorum acliktam suanda yemeklerim geliyir ya ben onlarin yanina biseyler ekliyorum yoksa devam edemem saldiririm
Hahaha cok tatlisin kuzum hayir yemeklerin yanina ara ogunler ekliyorum fazladan
% 100adaaa cım . sipariş mi verdin . yemek şeysinden . o kısmı kaçırmış olma ihtimalim nedir
Bende 1 mile yapacaktım. 21 dk. Ama 17. Dk da bırakmak zorunda kaldım. Kalan 4 dk yı da akşam tamamlayacağımLeslie 3 mil yaptım
Her mil 15 dakika değil mi?Bende 1 mile yapacaktım. 21 dk. Ama 17. Dk da bırakmak zorunda kaldım. Kalan 4 dk yı da akşam tamamlayacağım
Böyle böyle alışkanlık edinecegim
Senin 3 mil kaç dkHer mil 15 dakika değil mi?
Hangi videosu o?
Evet cnm yemeklerim.geliyor bazen boyle yoruldugum cozutyugum ya da yemek hazirlamaya usendgim donemlerde almaya karar verdimadaaa cım . sipariş mi verdin . yemek şeysinden . o kısmı kaçırmış olma ihtimalim nedir
Canım eşinede alıyormusun sadece sana mı geliyor almıyorsan ona ne yapıyorsunEvet cnm yemeklerim.geliyor bazen boyle yoruldugum cozutyugum ya da yemek hazirlamaya usendgim donemlerde almaya karar verdim
45Senin 3 mil kaç dk
canım belirli kiloda belirli alışkanlıklar oluyor . yani biri 50 kilodaysa daha uzun süre aç kalabilir . sık yeme , ya da az yeme alışkanlıkları olduu için
ama belli kilonun üstündeysen . 70 civarları . beslenme alışkanlığı ve yeme miktarlarından dolayı birden kendini aç bırakmaması lazım diye düşünüyorum . az az sık yiyerek , porsiyon küçülterek dengeyi sağlaman lazım . az az kilo vererek gitmek daha doğru gibi. çok fazla aç bırakmışsın kendini. çok normal . ve migrenin de varmış . kendine özen gösteriyordun . öyle hatırlıyorum ben . nasıl böyle yaptın ki . çantana bi şeyler at dışarıda uzun kalacaksan canım
Açlığa zor dayanıyorum yazıyorsun ya canım, mesela ben şu anda aç kalmaktan çok korkuyorum. Aç kalırsam daha çok saldırırmışım gibi geliyor. Peki sende etkisi nasıl? Açlık çok zor ama aferin bana vücudum çok hafif filan mi diyorsun? Nasıl motive ediyorsun kendini?
Neyseki hastalığı atlamışsın bu ne yoğunluk böyle okulda ne ile görevlisin sanki çalışıyor gibisin hayırdır biz bilmeden işe mi başladın kız umarım dediğin gibi eksiye geçebilirim dün bende hastaydım pek birşey yiyemediğim için bugün ekside görünüyorum ama bugün yedim yarında doğum günüm oğlumla eşim pasta alacaktır diye tahmin ediyorum aslında almazlarsa benim için daha iyi olur yesem bir türlü yemesem olmaz tabi bu beni hemen artıya çıkarır gibi bakalım napçaz bende şimdi pırasa yapacamSaolun kizlar aksam 2 kerede daha istifra ettim suan sirtim ve bogazlarim agriyor ogurtmekten cok sikmisim kendimi hic sewmem kusmayi aglarim bagiririm kusarkenneyse bunu da atlattik bugun iyiyim allaha sulur ewde oldugum tek gun oldugu icin pazar gecesine kadar idare etsin die ewde temizlik yaptim camasir yikadim astim
Taze fasulye ayikladim sakladim dolapa mantar yemegi we pirasayi pisirdim karnibahar hasladim en azindan mutfak icin de kafam raht olsun diye.
Yani bugun hastalancak zamanim olmadi
N nnnadal cim amma denk geldi hem yogun hem hastalikli bir haftam oldu bu sana oi olucak kesin eksileri sen goruceksin ki gormege baslamissin.
Artik cantamda cubuk kraker leblebi uzum dut kurusu bisiler illa aticam ders olsun bana iyi ki warsiniz sabahtan beri oppsss site de sorun war yazio du nasil sinir oldum ya
Neyseki hastalığı atlamışsın bu ne yoğunluk böyle okulda ne ile görevlisin sanki çalışıyor gibisin hayırdır biz bilmeden işe mi başladın kız umarım dediğin gibi eksiye geçebilirim dün bende hastaydım pek birşey yiyemediğim için bugün ekside görünüyorum ama bugün yedim yarında doğum günüm oğlumla eşim pasta alacaktır diye tahmin ediyorum aslında almazlarsa benim için daha iyi olur yesem bir türlü yemesem olmaz tabi bu beni hemen artıya çıkarır gibi bakalım napçaz bende şimdi pırasa yapacam
yok cnm ona yemek yapiyorumCanım eşinede alıyormusun sadece sana mı geliyor almıyorsan ona ne yapıyorsun
Kizzzz dogum gunun mu geliyor seninnn bak sennnnNeyseki hastalığı atlamışsın bu ne yoğunluk böyle okulda ne ile görevlisin sanki çalışıyor gibisin hayırdır biz bilmeden işe mi başladın kız umarım dediğin gibi eksiye geçebilirim dün bende hastaydım pek birşey yiyemediğim için bugün ekside görünüyorum ama bugün yedim yarında doğum günüm oğlumla eşim pasta alacaktır diye tahmin ediyorum aslında almazlarsa benim için daha iyi olur yesem bir türlü yemesem olmaz tabi bu beni hemen artıya çıkarır gibi bakalım napçaz bende şimdi pırasa yapacam
Canım benim de dikkatimi çekti sabahHer mil 15 dakika değil mi?
Hangi videosu o?
Anlat canım sıkılmayaOzaman simdikten iyi ki dogdun sennn iyi ki dogdun sennnnnn
Walla okulda ogretmen sanirim beni cok sewdisurekli yardima cagiriyor bende isim olmadigi icin gidiyorum kiz anaokulunda ya stajerleri yok dewlet wermemis bu sene bu hafta kizilay haftasidi onun tasarimini yaptim sedye cadir yorgân yemek kaplari sinifi boyle hazirladim cocuklari afette kalmis da kizilay yardim ediyor gibi sedyelerde tasiyip cadirlarda yemek werdik falan cok guzeldi.
Ayrica ablam biraz rahatsiz ofise yardima cagiriyor ( daha once calistigim yer ) bugunden sonra cumartesiye kadar da orda olucam
Cumartesi pazarda nasip olursa koye zeytine gidicez babamlar yaslandi tek yetisemiyor
Iste habire sikmiyim die anlatmadim baya uzun olmus
Videoyu atsana. Ben 1 mil de yapmıştım 15 dakikaydı.Canım benim de dikkatimi çekti sabah
3 mil neden 45 tek 1 mil 20 diye düşündüm. Sonra dedim 1 mile de ısınma da var belki dedim.
2. VideoVideoyu atsana. Ben 1 mil de yapmıştım 15 dakikaydı.
Evet canım mil değil bu video.2. Video
Ama bunda 1 mil yazmıyor. Demek 21 dk lik milsiz bir videoymus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?