Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın

bu hafta kilom 300-400 gr iniyor çıkıyor, aynı kiloda duruyor. bu hafta misafirlikler vardı, nezaketen yemek gereken ortamlardı, olsun.

amaaaa spor hiç yapamadım. bence bunun yerimde saymamda etkisi var.

bu hafta yerinde sayanlardan olacağım muhtemelen. ama pes etmek yoookkk

cuma sabahından evvel 100 gr bile olsa vereceğim

azimli gördüm seni izole cim .
ben de spor asla ve asla yapamam . kışın böyle. zaten gün kısa . koşturmaca vs . spor yapmaya vakit yok.

Canım geçen hafta verdiğini korumak bile çok önemli bu hafta.

Bence de bu hafta korumada kal ki sana yetişelim

N nnnadal canım iyiki doğdun iyiki tanıdım seni. Doğum günün kutlu olsun.
sağol canım benim bencede iyiki doğmuşum ve sizi tanımışım
amin canım inşallah hepimiz sağlıkla büyütelim yavrularımızı
Senin kaplumbağalar kara kaplumbağası olmuş canımcım

N nnnadal cım doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle birlikte nice güzel yaşların olsun...
Sağol canım Allah razı olsun geçen sene ben yazmadan Svltr doğum günüm yazmıştı şaşırmıştım sen varmıydın hatırlayamadım arkadaşlığımızda nice senelere olsun inşallah

Kızlara katılıyorum geçen hafta verdiğini almadığın sürece süpersin ortalamada haftalık 1 kg üzeri oluyor zaten

Canım hoş geldin.
Beraberce hallederiz inşallah Ben artık kısa soluklu değil düzenli ve uzun sürede de olsa kalıcı vermek istiyorum.O nedenle 5-2diyeti yapıyorum 5 gün serbest 2 gün aç (max.600 kslori)O günlere de aç günüm diyorum.Bakalim yaza kadar olacak inşallah
Nice mutlu sağlıklı yılların olsun canım ❤❤❤

Sağol canım inşallah hepimiz için

Sersumcum daha önce de sormuştum aslında, serbest günün tamamen serbest mi yoksa onun da bir kalori sınırı var mı?

Selam kizlar

Sabah 1 omlet domates zeytin peynir salatalik kucuk bi tabak cay
Oglen 2 yemek kasigi kisir 3 yaprak sarmasi 1 dilim pirasali borek
Aksam pirasa yogurt 1dilim ekmek
1litre su
Yesilcay turk kahwesi

Kaciyorum hepinizi optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…