çok şeker kurabiyeler olmuşdoğum günün kutlu olsun nadal cım .
nice nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun yavruşlarınızla inşallah .
sağlıkla büyüt inşallah hepsini.
dün kurabiye yaptım . akşam saat 9 da .
kocaman kaplumbağalar oldu.
7 adet çıktı.
azimli gördüm seni izole cim .günaydın
bu hafta kilom 300-400 gr iniyor çıkıyor, aynı kiloda duruyor. bu hafta misafirlikler vardı, nezaketen yemek gereken ortamlardı, olsun.
amaaaa spor hiç yapamadım. bence bunun yerimde saymamda etkisi var.
bu hafta yerinde sayanlardan olacağım muhtemelen. ama pes etmek yoookkk
cuma sabahından evvel 100 gr bile olsa vereceğim
Canım geçen hafta verdiğini korumak bile çok önemli bu hafta.günaydın
bu hafta kilom 300-400 gr iniyor çıkıyor, aynı kiloda duruyor. bu hafta misafirlikler vardı, nezaketen yemek gereken ortamlardı, olsun.
Var 5.ayına giriyor kızım varAfiyet olsun guzel menu cnm senin cocuk varmi kusura bakma bnde arkadaslar gibi bazilari gelip hemen gttigi icin bilemiyorum
Bence de bu hafta korumada kal ki sana yetişelimgünaydın
Maşallah canimVar 5.ayına giriyor kızım var
sağol canım benim bencede iyiki doğmuşum ve sizi tanımışım
amin canım inşallah hepimiz sağlıkla büyütelim yavrularımızıdoğum günün kutlu olsun nadal cım .
nice nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun yavruşlarınızla inşallah .
sağlıkla büyüt inşallah hepsini.
dün kurabiye yaptım . akşam saat 9 da .
kocaman kaplumbağalar oldu.
7 adet çıktı.
Sağol canım Allah razı olsun geçen sene ben yazmadan
Kızlara katılıyorum geçen hafta verdiğini almadığın sürece süpersin ortalamada haftalık 1 kg üzeri oluyor zatengünaydın
bir seneden fazla oldu sizinle tanışalı ama bir dönem ara verip sonra tekrar geldimSağol canım Allah razı olsun geçen sene ben yazmadanSvltr doğum günüm yazmıştı şaşırmıştım sen varmıydın hatırlayamadım arkadaşlığımızda nice senelere olsun inşallah
Canım hoş geldin.Selam kızlar nasılsınız
Epeydir gelemiyorum koşturma telaşe derken kiloda alıp başını gitti
Tekrar başlamak istiyorum ama motive olamıyorum bir türlü
Ne yapmak gerektiğini bilip bunu uygulayamamak demoralize ediyor ama denemek istiyorum tekrar:)
Nice mutlu sağlıklı yılların olsun canımSağol canım Allah razı olsun geçen sene ben yazmadanSvltr doğum günüm yazmıştı şaşırmıştım sen varmıydın hatırlayamadım arkadaşlığımızda nice senelere olsun inşallah
Sağol canım inşallah hepimiz içinCanım hoş geldin.
Beraberce hallederiz inşallahBen artık kısa soluklu değil düzenli ve uzun sürede de olsa kalıcı vermek istiyorum.O nedenle 5-2diyeti yapıyorum 5 gün serbest 2 gün aç (max.600 kslori)O günlere de aç günüm diyorum.Bakalim yaza kadar olacak inşallah
Nice mutlu sağlıklı yılların olsun canım❤❤❤
Kolay gelsinKızlar bugün full ders çalıştım evde gelir yazarım menüyü
Sersumcum daha önce de sormuştum aslında, serbest günün tamamen serbest mi yoksa onun da bir kalori sınırı var mı?Canım hoş geldin.
Beraberce hallederiz inşallahBen artık kısa soluklu değil düzenli ve uzun sürede de olsa kalıcı vermek istiyorum.O nedenle 5-2diyeti yapıyorum 5 gün serbest 2 gün aç (max.600 kslori)O günlere de aç günüm diyorum.Bakalim yaza kadar olacak inşallah
Nice mutlu sağlıklı yılların olsun canım❤❤❤
Ben de yazmıştım diye hatırlıyorum amaSersumcum daha önce de sormuştum aslında, serbest günün tamamen serbest mi yoksa onun da bir kalori sınırı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?