- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
evet kwsinlikle.oncelikli hedefimiz normal aliskanliklar edinmek bliyorum tartiyi takmamak cok cok zor diyet dusuncesi asla beyninden gitmiyor cok iyi biliyorum 2 gun takmasan 3. Gun diyete basliirsun onu da bliyorum inanki ama bu durum duzelmedigi surece yine 3 gun baslayip 5 gun yeme sureciyle devam edicek ve kiloya kiko katacagiz sen smdi diyet disinda birsey yiyince belki cok yedim saniyorsun ama menun cok guzel hic sorun yok canim merak etmeAa öyle mi diyorsun?
Zaten ne yersem yiyeyim pişman olmamak istiyorum. Şu anda aslında öncelikli hedefim düzgün ve düzenli beslenmek, saçma sapan yemeyi kesmek. Şükür 5-6 gündür iyi gidiyor. Ama işte bir yandan da kilo vermeye takıyorum kafayı. Takmamalıyım. O zaman yasakçı zihniyet devreye giriyor, bir kaçamak yapsam sen zaten başaramazsın diyor içimden bir ses, bu da işte tıkınmaya yol açıyor kısır döngüye giriyorum.
cok guzel afiyet olsunGünaydın kizlar. Dünkü menümü vereyim hemen
Sabah :1 fincan leblebi 1 çay bardağı ceviz ,1 bardak süt,3 hindi füme ,1 domates yarım yumurta
Akşam:1 kase mercimek çorbası,1 bardak ayran, yoğurtlu sebze haşlaması bir tabak
100 ip+40 squat+50 mekik+50 makas+30sn plank yapıldı
aslinda cabuk kilo alan biri olarak beynine sinyal gonderme canim bellki o donem seni uzecek bisey olmus ve asiri yemissin o nednle almissin dir veririsin insallahMerhaba evet ben geldiğimde siz yoktunuz tanisamadik ben çabuk kilo alan bir insanim çok değil 3 ay öncesi 58.6 kg idim 40gunde 10 kg alarak 68 e sonra da 70e çıktım ve start verip diyete başladım kendi cabamla 65lere geldim şimdi yine eski kiloma dönmek için çabalıyorum :)
Afiyet olsun sersumsum vallahi ben suan 1100 kaloride cok acikorum senin 600 normal gerci 2 gun dayanilir i sallah ama belki de daynailmazGünaydın kızlar..
Dün akşam 620 kaloride dur diyecekken fazladan 200 kalori alarak 820 kalori ile kapadım yine günü..600 kalori bile az geliyor bana bünye daha tam alışamadı heralde ki sürekli başım ağrıyor aç günlerimde
Spora gelince şuanda sadece mesaiye gidip gelmek bile beni mahfediyor.1.5-2 saatim yolda geçiyor iş yerinde de en az 7000 adım atıyorum..Eve gelince pert tabii..
Bu sabah(saat 7 de)
Kaşarlı omlet
roka salatalık domates
peynir zeytin
İş yerine gelince çayla 4 hoşbeş(saat:9.30)..Toplamda 407 kalori
Açlığa zor dayanıyorum yazıyorsun ya canım, mesela ben şu anda aç kalmaktan çok korkuyorum. Aç kalırsam daha çok saldırırmışım gibi geliyor. Peki sende etkisi nasıl? Açlık çok zor ama aferin bana vücudum çok hafif filan mi diyorsun? Nasıl motive ediyorsun kendini?Bnde dun sabah birek geldi somates ve 1 salatalik
Ara da balkabagi tatlisi
Oglen balik az ve salata
Ara 2 mandalin
Aksam kiymali mercimek ve 3 kasik bukdur ama ben 2 pankek arasi findik ezmesi de yedim bayilcaktim acliktan
Aynen canım :)evet kwsinlikle.oncelikli hedefimiz normal aliskanliklar edinmek bliyorum tartiyi takmamak cok cok zor diyet dusuncesi asla beyninden gitmiyor cok iyi biliyorum 2 gun takmasan 3. Gun diyete basliirsun onu da bliyorum inanki ama bu durum duzelmedigi surece yine 3 gun baslayip 5 gun yeme sureciyle devam edicek ve kiloya kiko katacagiz sen smdi diyet disinda birsey yiyince belki cok yedim saniyorsun ama menun cok guzel hic sorun yok canim merak etme
cok guzel afiyet olsun
aslinda cabuk kilo alan biri olarak beynine sinyal gonderme canim bellki o donem seni uzecek bisey olmus ve asiri yemissin o nednle almissin dir veririsin insallah
Afiyet olsun sersumsum vallahi ben suan 1100 kaloride cok acikorum senin 600 normal gerci 2 gun dayanilir i sallah ama belki de daynailmaz
kuzum gerçekten az kalori . nasıl dayanıyorsun .Günaydın kızlar..
Dün akşam 620 kaloride dur diyecekken fazladan 200 kalori alarak 820 kalori ile kapadım yine günü..600 kalori bile az geliyor bana bünye daha tam alışamadı heralde ki sürekli başım ağrıyor aç günlerimde
Spora gelince şuanda sadece mesaiye gidip gelmek bile beni mahfediyor.1.5-2 saatim yolda geçiyor iş yerinde de en az 7000 adım atıyorum..Eve gelince pert tabii..
Bu sabah(saat 7 de)
Kaşarlı omlet
roka salatalık domates
peynir zeytin
İş yerine gelince çayla 4 hoşbeş(saat:9.30)..Toplamda 407 kalori
çook severim trabzon hurmasını.Cennet hurması dan puding yaptım içine 2kasik kakao ve yulaf atıp kahvaltıda yedim sabah. Akşama bir kase etli nohut yanına ayran bir dilim ekmek yer günü kaparim
A aaadddaaa bir de bence para verme düşüncesi motive ediyor. O kadar para verdim. Uyayim bari diyorsun :)Açlığa zor dayanıyorum yazıyorsun ya canım, mesela ben şu anda aç kalmaktan çok korkuyorum. Aç kalırsam daha çok saldırırmışım gibi geliyor. Peki sende etkisi nasıl? Açlık çok zor ama aferin bana vücudum çok hafif filan mi diyorsun? Nasıl motive ediyorsun kendini?
Canım çayla yediğin bisküvi gofret tarzı şeyler yerine çiğ kuruyemiş yesen? Ya da şekerli istiyorsan kuru kayısı erik filan? Sadece kaloriye odaklanma sağlıklı olması da önemli.
Kızlar 1 aydır dolapta duruyordu canım çekti yavvvkuzum gerçekten az kalori . nasıl dayanıyorsun .
ben de hayal gibi hoş beş yerine çerez , ceviz , badem. fındık yemeni tavsiye ederim . yanına 2-3 kurukayısı gibi
Zor geliyor ama gittikçe alışacağım sanırım..Vazgeçmek yok...Ertesi günün hayaliyle yaşıyorumAfiyet olsun sersumsum vallahi ben suan 1100 kaloride cok acikorum senin 600 normal gerci 2 gun dayanilir i sallah ama belki de daynailmaz
Akşam güzelmiş canım..İnsan fena oluyor açlıktan yavvBnde dun sabah birek geldi somates ve 1 salatalik
Ara da balkabagi tatlisi
Oglen balik az ve salata
Ara 2 mandalin
Aksam kiymali mercimek ve 3 kasik bukdur ama ben 2 pankek arasi findik ezmesi de yedim bayilcaktim acliktan
kizima bundan aldık biz.yatak için uygun ve kaliteli nereden alınır
fikri olan var mı.
Daha önce de dikkatimi çekmişti ondan yazdım başkanKızlar 1 aydır dolapta duruyordu canım çekti yavvv
İşte o daha önceki 1 ay öncedir..Daha önce de dikkatimi çekmişti ondan yazdım başkan
Bak belgeleri çıkarırımİşte o daha önceki 1 ay öncedir..
Bilmem sanmıyorum :) tanışırızhoş geldiniz . tanışmış mıydık
Ben tahta kepçe koyuyorum ozamanda taşmıyorAblam da işte dinleniyorum der.
Demirleke geçen züccaciye de süt taşı gördüm. Bu ne işe yarıyor dedim. Süt kaynatorken içine konuluyormus tasmiyirmus.
Ben süt kaynatirken ocağın alarmını 18 dk ya ayarlarim. 18 dk da kopuklenme başlamış olur sonra başında bekleyerek kaynatirdim taşımamak için.
Bu taşı aldığından beri 2 kez kaynattim 2 sinden de her ihtimale karşı başında bekledim ama hiç tasma olmuyor. Şiddetle tavsiye ederim. 5 liralık bir taş.
Ozaman niyetinde ısrarcı ol :)Üzülme kız bugün yine niyetindeyim hem bak niyet bile yetiyor galiba bugün tartıda inmişim bide yapsam neler olur bilmem @BESTEKIZ
canim en fazla bikac gun ac kaliyorum bem asla ac kalamam cok bnde cok korkuyorum acliktam suanda yemeklerim geliyir ya ben onlarin yanina biseyler ekliyorum yoksa devam edemem saldiririmAçlığa zor dayanıyorum yazıyorsun ya canım, mesela ben şu anda aç kalmaktan çok korkuyorum. Aç kalırsam daha çok saldırırmışım gibi geliyor. Peki sende etkisi nasıl? Açlık çok zor ama aferin bana vücudum çok hafif filan mi diyorsun? Nasıl motive ediyorsun kendini?
Hahaha cok tatlisin kuzum hayir yemeklerin yanina ara ogunler ekliyorum fazladan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?