Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet kwsinlikle.oncelikli hedefimiz normal aliskanliklar edinmek bliyorum tartiyi takmamak cok cok zor diyet dusuncesi asla beyninden gitmiyor cok iyi biliyorum 2 gun takmasan 3. Gun diyete basliirsun onu da bliyorum inanki ama bu durum duzelmedigi surece yine 3 gun baslayip 5 gun yeme sureciyle devam edicek ve kiloya kiko katacagiz sen smdi diyet disinda birsey yiyince belki cok yedim saniyorsun ama menun cok guzel hic sorun yok canim merak etme
cok guzel afiyet olsun
aslinda cabuk kilo alan biri olarak beynine sinyal gonderme canim bellki o donem seni uzecek bisey olmus ve asiri yemissin o nednle almissin dir veririsin insallah
Afiyet olsun sersumsum vallahi ben suan 1100 kaloride cok acikorum senin 600 normal gerci 2 gun dayanilir i sallah ama belki de daynailmaz

Bnde dun sabah birek geldi somates ve 1 salatalik
Ara da balkabagi tatlisi
Oglen balik az ve salata
Ara 2 mandalin
Aksam kiymali mercimek ve 3 kasik bukdur ama ben 2 pankek arasi findik ezmesi de yedim bayilcaktim acliktan
Açlığa zor dayanıyorum yazıyorsun ya canım, mesela ben şu anda aç kalmaktan çok korkuyorum. Aç kalırsam daha çok saldırırmışım gibi geliyor. Peki sende etkisi nasıl? Açlık çok zor ama aferin bana vücudum çok hafif filan mi diyorsun? Nasıl motive ediyorsun kendini?

Aynen canım :)

kuzum gerçekten az kalori . nasıl dayanıyorsun .
ben de hayal gibi hoş beş yerine çerez , ceviz , badem. fındık yemeni tavsiye ederim . yanına 2-3 kurukayısı gibi

Cennet hurması dan puding yaptım içine 2kasik kakao ve yulaf atıp kahvaltıda yedim sabah. Akşama bir kase etli nohut yanına ayran bir dilim ekmek yer günü kaparim
çook severim trabzon hurmasını.
ben de yemeye başladım . 4 küçük yedim .
pazar günü de 2 tane yedim . bayılıyorum ona.

A aaadddaaa bir de bence para verme düşüncesi motive ediyor. O kadar para verdim. Uyayim bari diyorsun :)

Canım çayla yediğin bisküvi gofret tarzı şeyler yerine çiğ kuruyemiş yesen? Ya da şekerli istiyorsan kuru kayısı erik filan? Sadece kaloriye odaklanma sağlıklı olması da önemli.
kuzum gerçekten az kalori . nasıl dayanıyorsun .
ben de hayal gibi hoş beş yerine çerez , ceviz , badem. fındık yemeni tavsiye ederim . yanına 2-3 kurukayısı gibi
Kızlar 1 aydır dolapta duruyordu canım çekti yavvv

Afiyet olsun sersumsum vallahi ben suan 1100 kaloride cok acikorum senin 600 normal gerci 2 gun dayanilir i sallah ama belki de daynailmaz
Zor geliyor ama gittikçe alışacağım sanırım..Vazgeçmek yok...Ertesi günün hayaliyle yaşıyorum
Bnde dun sabah birek geldi somates ve 1 salatalik
Ara da balkabagi tatlisi
Oglen balik az ve salata
Ara 2 mandalin
Aksam kiymali mercimek ve 3 kasik bukdur ama ben 2 pankek arasi findik ezmesi de yedim bayilcaktim acliktan
Akşam güzelmiş canım..İnsan fena oluyor açlıktan yavv

Ben tahta kepçe koyuyorum ozamanda taşmıyor

canim en fazla bikac gun ac kaliyorum bem asla ac kalamam cok bnde cok korkuyorum acliktam suanda yemeklerim geliyir ya ben onlarin yanina biseyler ekliyorum yoksa devam edemem saldiririm
A aaadddaaa bir de bence para verme düşüncesi motive ediyor. O kadar para verdim. Uyayim bari diyorsun :)
Hahaha cok tatlisin kuzum hayir yemeklerin yanina ara ogunler ekliyorum fazladan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…