Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu çelişkiyi ben de yaşıyorum.
Sabah iştahım olmuyor ama sonra acıkmaya başlıyorum. İşe ne götürebilirsin ki? Götüreceğin şeyler ara öğün gibi oluyor kahvaltı olmuyor. Çıkarıp yumurta yiyemiyorsun. Ben bugün greyfurtu bile zor yedim gribim diye kendimi biraz mazur göstermeye çalıştım ama olmuyor:)) giren çıkan vs.

Ben 50 kilo olunca demek istedim orda
Patatesi dolaba nasıl koyuyorsun soyup doğrayarak mı? Sonrasında çözdürmeden mi kullanıyorsun? Hiç duymamışım bunu

efso’yu da ilk kez kullanmış olabilirim hayatımda

evet haklisin ve geçmiş olsun. benim koca a hasta. boazi sis
kizdan bulasti.kiz iyi şükür ama hastaligi babaya satti
odadan tecrit ettim kendisini
aksam yatmaan ve sabah klkinca havalandiriyorum odasini. hepsi uyurken.
kerahat vakti atmosverdeki en temiz hava yeryuzune iniyir hem. bunu yapmak lazim hep ama sabah cok telaseli oluyorum.

greyfurtu evde ayikla .kucuk bi kaba koy.
iş yerinde daha rahat yersin.
gecen havucu sabh soyup halka dilimledim.
iş yerinde atiştirdim . kitir kitir . ama sessiz yemek icin uğraştım yani.
meyveni de ogra gotur sen yine yaninda

eve geciyrosun demi oğlenleri

hhaha
evde cocuklardan duyuyorum ben de efso
heee sen 50 kilo olunca

patatsi oldugu gibi kabuguyla hic bir sey yapmadan posete koy.
buzdolabina koy. buzluk degil ama.
normal dolb kismina.
3 ya da 4 gune cok lezzetleniyor. kizartmada buyük fark atiyor lezzet olarak. cocuklar ve eşim coj yiyor . ben tadimlik . 5 ya da 6 adet aliyorum tabagimin kebarina

Zaten öyle yaptım.
orda ayıklama soyma vs hiç yapamam.Ona rağmen çok tedirgin oldum.
öğlen eve geliyorum onda sıkıntı yok.

Hayir cnm 1 patates 80 kalori yani 1 dilim ekemk kalorisinde o nedenle bnce yemelisin mutlaka patatesten korkma.korkarsan kilo yapar

Zaten öyle yaptım.
orda ayıklama soyma vs hiç yapamam.Ona rağmen çok tedirgin oldum.
öğlen eve geliyorum onda sıkıntı yok.
nolcak ki
boş ver.
ye gitsin

hepimiz insanizyani.
bunu kim yadirgar ki.
yadirgayan da cok da fifi yani.
hiç umurunda olmasin.
ayip bi sey yapmiyorsun sonuçta.
bi seyler yemek ya da yerken yakalanmak samimi bir hal yaratir kanimca. ben de insanim ve yerim anlaminda .
ben tam agzima mama atinca bir ogrenci gelirse beni daha cok seviyorlar onu farkettim.
sincap gibi mamayla kalakaliyorsun ya .ondan.. hahaha .
daha sevecen yaklasiyirlar aniden...

Olabilir evet. Ama her gün yapamam. Yani arada sırada olur ama her gün kahvaltımı işyerinde yapamam gibi geliyor. Çay simit yapanlar var evet. ama simit alışık olduğumuz bir şey. Haşlanmış yumurta yiyen görmedim mesela masasında

Hoş bulduk adacım uzun süre gelemedim koşuşturmaca hep
Bundan sonra düzenli gelmeye çalışırım inşallah
Geçmişe de bakamadım sayfalar alıp başını gitmiş
Eskiler sizleri burada görmek çok güzel

Ellerine sağlık canım hamarat hatun:)

Hoş bulduk canım hallederiz değil mi yoksa durum fena yerinde bile saymıyorum artıyor sürekli
Senin de istediğin gibi olur inşallah canım
Liste yapılıyor mu ben de bildirim yapayım cuma

Seni de gormek cok guzel cnm hallederiz kilolari ne kikolar verildi sen de yaoarsin menun de guzelmis afiyet olsun

hayal_hatun cnm isyerinde bikac kajvalti geldi aklima tam bugday ekmegine bol yesillikli oeynirli tost
Yine ekmek arasi bal kaymak yanina kahve ben cok yerim
Bir kaseye yulaf muz ceviz yogurtlu karisim gbi evdeyken de yunurta yersin
Bnm de farkettim de oyle bir akiskanligim var aksamdan normal bir sekilde ac yattiysam sabah hemen bir kahve az bal ekmek atiorum agzima ama sonradan kahvalti istiyorum aynen sizim gbi yanimda olmuyor bugun kahvaltimo direk yanima alacaktim ama bugun gecikti kahvaktim alamadim ama aksam ac yattiysam varya gece migrenim de tuttysa acliktan sabah kahvaltiya zor atiyirum kendimi

hoş geldin canım . lesli mi yapıyorsun . gel arada . özledik seni.

haşlanmış yumurta ben de görmedim .
görmek istemem açıkcası
öğlen arası kapı kapatılırsa yenir . ama aleni sevmem . daha alışıldık şeyler yenilsin uygun . simit . sandiviç. ceviz . fıstık , vs gibi. meyve de olur doğranmış .
akmayan kokmayan şeyler . ye canım .
çok kasma kendini. hayat kendini kasacak kadar uzun değil
ve gerçekten kendini biraz bıraksan , daha iyi olduğunu göreceksin . manevi olarak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…