- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Bu çelişkiyi ben de yaşıyorum.yarin 1kucuk kase yesil mercimek yemegi goturecegim
sabah yine 2 yumurtali menemen yerim. işe gidene kadar yeniden acikiyorum.kahvalti yapmamin mantigi yok gibi oljyir.
ise giince bir seyler yesem daha iyi aslinda .
ama o zamanda yumurtami yiyemiyorum tabi.
daha kati gida olmak zorunda.dokulmeden. kokmadan ...
odamda biri daha var artik
bugun cok yogunduk
Ben 50 kilo olunca demek istedim ordaay cok guzelmis. evet o bayan da yutupta sarimsak koyduydu.
hatirladim
bizde de patayes 50 kg.
birazini dolaba koydum. 2 kg kadar
olapta durmuş patates cok lezzetli oluyor.
özllikle kizartmasi
tavsiye ederim
kullandikça olaba ilave ediuorum
sade patates yemegine de 1 tatli kasigi seker ilave edersen yine efso oluyor. senin tabirle...
evet haklisin ve geçmiş olsun. benim koca a hasta. boazi sisBu çelişkiyi ben de yaşıyorum.
Sabah iştahım olmuyor ama sonra acıkmaya başlıyorum. İşe ne götürebilirsin ki? Götüreceğin şeyler ara öğün gibi oluyor kahvaltı olmuyor. Çıkarıp yumurta yiyemiyorsun. Ben bugün greyfurtu bile zor yedim gribim diye kendimi biraz mazur göstermeye çalıştım ama olmuyor:)) giren çıkan vs.
hhahaBen 50 kilo olunca demek istedim orda
Patatesi dolaba nasıl koyuyorsun soyup doğrayarak mı? Sonrasında çözdürmeden mi kullanıyorsun? Hiç duymamışım bunu
efso’yu da ilk kez kullanmış olabilirim hayatımda
Zaten öyle yaptım.evet haklisin ve geçmiş olsun. benim koca a hasta. boazi sis
kizdan bulasti.kiz iyi şükür ama hastaligi babaya satti
odadan tecrit ettim kendisini
aksam yatmaan ve sabah klkinca havalandiriyorum odasini. hepsi uyurken.
kerahat vakti atmosverdeki en temiz hava yeryuzune iniyir hem. bunu yapmak lazim hep ama sabah cok telaseli oluyorum.
greyfurtu evde ayikla .kucuk bi kaba koy.
iş yerinde daha rahat yersin.
gecen havucu sabh soyup halka dilimledim.
iş yerinde atiştirdim . kitir kitir . ama sessiz yemek icin uğraştım yani.
meyveni de ogra gotur sen yine yaninda
eve geciyrosun demi oğlenleri
Hayir cnm 1 patates 80 kalori yani 1 dilim ekemk kalorisinde o nedenle bnce yemelisin mutlaka patatesten korkma.korkarsan kilo yaparPatates koymadım, eminim patatesli çok daha güzel olur ama 50 kilo olunca patatesli de yaparım
Karnabahar, brokoli, havuç, soğan, sarımsak, zeytinyağ, tuz baharat bu kadar.
Fırın poşetine koydum pişirdim.
güzeldi evet, süzme yoğurtla bi sarımsaklı yoğurt olsaydı efso olurdu. Sulanmış ev yoğurduyla çok sarmadı:)))
nolcak kiZaten öyle yaptım.
orda ayıklama soyma vs hiç yapamam.Ona rağmen çok tedirgin oldum.
öğlen eve geliyorum onda sıkıntı yok.
Olabilir evet. Ama her gün yapamam. Yani arada sırada olur ama her gün kahvaltımı işyerinde yapamam gibi geliyor. Çay simit yapanlar var evet. ama simit alışık olduğumuz bir şey. Haşlanmış yumurta yiyen görmedim mesela masasındanolcak ki
boş ver.
ye gitsin
hepimiz insanizyani.
bunu kim yadirgar ki.
yadirgayan da cok da fifi yani.
hiç umurunda olmasin.
ayip bi sey yapmiyorsun sonuçta.
bi seyler yemek ya da yerken yakalanmak samimi bir hal yaratir kanimca. ben de insanim ve yerim anlaminda .
ben tam agzima mama atinca bir ogrenci gelirse beni daha cok seviyorlar onu farkettim.
sincap gibi mamayla kalakaliyorsun ya .ondan.. hahaha .
daha sevecen yaklasiyirlar aniden...
O kadar karşı değilim canım patatese.Hayir cnm 1 patates 80 kalori yani 1 dilim ekemk kalorisinde o nedenle bnce yemelisin mutlaka patatesten korkma.korkarsan kilo yapar
Şımarttın beni sağol kuzum seviyorum seniNnnadalcim ya sen dogmasaydin ne yapardik biz nasil boyle bir tatlisla tanisablirdik ne mutlu bize iyiki seni tanidiknice mutlu yillara kuzummm
ficansss hosgeldin cnm o kadar uzun zamandir yoksun ki nerelerdesin canm
masallah cok guzel canim asla diyet yok ilk hedef ne kadar zamanda yeme bozuugu olmadigiyla.ilgileniyoruz yasak yok bisey yok
Ah canim yok ben kendim sectim 1100 kaloriyi ustelik bu eklemis halim vermek icin sectim ama baktim ki cok ac kaliyorum boyle giderse vermek degil alip saldiracagim o ndenle biseyler ekliyorum yanina ama vermek icin 1100 almam gerektigini bliyorum bnce vucut kaloriyle calisan biseu degil karatay ablamiz dogru demis
doğum günün kutlu olsun nadal cım .
nice nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun yavruşlarınızla inşallah .
sağlıkla büyüt inşallah hepsini.
dün kurabiye yaptım . akşam saat 9 da .
kocaman kaplumbağalar oldu.
7 adet çıktı.
Canım hoş geldin.
Beraberce hallederiz inşallahBen artık kısa soluklu değil düzenli ve uzun sürede de olsa kalıcı vermek istiyorum.O nedenle 5-2diyeti yapıyorum 5 gün serbest 2 gün aç (max.600 kslori)O günlere de aç günüm diyorum.Bakalim yaza kadar olacak inşallah
Nice mutlu sağlıklı yılların olsun canım❤❤❤
Şımarttın beni sağol kuzum seviyorum seni
Seni de gormek cok guzel cnm hallederiz kilolari ne kikolar verildi sen de yaoarsin menun de guzelmis afiyet olsunHoş bulduk adacım uzun süre gelemedim koşuşturmaca hep
Bundan sonra düzenli gelmeye çalışırım inşallah
Geçmişe de bakamadım sayfalar alıp başını gitmiş
Eskiler sizleri burada görmek çok güzel
Ellerine sağlık canım hamarat hatun:)
Hoş bulduk canım hallederiz değil mi yoksa durum fena yerinde bile saymıyorum artıyor sürekli
Senin de istediğin gibi olur inşallah canım
Liste yapılıyor mu ben de bildirim yapayım cuma
hoş geldin canım . lesli mi yapıyorsun . gel arada . özledik seni.Hoş bulduk adacım uzun süre gelemedim koşuşturmaca hep
Bundan sonra düzenli gelmeye çalışırım inşallah
Geçmişe de bakamadım sayfalar alıp başını gitmiş
Eskiler sizleri burada görmek çok güzel
Ellerine sağlık canım hamarat hatun:)
Hoş bulduk canım hallederiz değil mi yoksa durum fena yerinde bile saymıyorum artıyor sürekli
Senin de istediğin gibi olur inşallah canım
Liste yapılıyor mu ben de bildirim yapayım cuma
afiyet olsun . güzel ve sağlıklı menuBen de bugünkü menümü yazayım
Sabah muzlu pankek peynir zeytin çeyrek simit ceviz
Öğlen yarımşar mandalin ve elma
Akşam mantar çorbası pırasa kavurması yoğurt yarım avuç içi yufka
haşlanmış yumurta ben de görmedim .Olabilir evet. Ama her gün yapamam. Yani arada sırada olur ama her gün kahvaltımı işyerinde yapamam gibi geliyor. Çay simit yapanlar var evet. ama simit alışık olduğumuz bir şey. Haşlanmış yumurta yiyen görmedim mesela masasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?