Canım verirsin tabii ama spor daha hızlı vermeni sağlar.Selam kizlar
Sınavlarım geldi çattı birde dün moralim çok bozuk olunca gelemedim.
Dün yine 2 öğün beslendim. Sabah bir brezilya cevizi,2 yumurtadan lor peynirli omlet,1 mandalina ve 1 fincan leblebi yedim.
Akşam da 2 lahmacun bol yeşillik 1 ayran. Fakat dün günü çok erken kapattım sanırım saat 2 yoktu.
Bugün de sabah 2 yaprak galeta,2 Brezilya cevizi,1 mandalina yarım elma yedim
Akşam da 1 büyük tabak pırasa haşlaması ,yanına 1 bardak ayran ve 5 tane köfte yedim. Sporu aksattim malesef. Merak ediyorum bilgisi olan varmı,diyetime sadık kaldığım sürece spor yapmadan da vücudumda değişim olur mu. Mesela 40 bedenden 36ya düşer miyim
Bugün canim spor yapmak istemedi 500 ip atladim 1 saat sonra da 20dk pilates yapıcamCanım verirsin tabii ama spor daha hızlı vermeni sağlar.
Çok iyi canımSelam
Bugün akşam da kaçamaksız bitti şükür
Kavrulmuş tavuk ciğerli salata(büyükçene)
İçinde 4-5 siyah zeytin
4-5 kırmızı top biber turşusu ve
küp küp 10 gr kadar kaşar peynir vardı.
2 kaşık da yoğurt
çay çayyy
Bu öğün 340 kalori sabahkiyle toplam 634 kalori..
Aaa çok şaşırdım yazıda tamamen kendimi buldum benimki yeme bozukluğu değil tamamen iradesizlik diyordum meğer bende de var o şeyden“En yaygın görülen ve her yaş grubunda kendisini gösterebilen diğer bir yeme bozukluğu da Tıkınırcasına Yeme Bozukluğu’dur. Tıkınırcasına Yeme Bozukluğu bu konudaki yetersiz farkındalık yüzünden genellikle bir yeme bozukluğu olarak tanımlanmaktan çok kişinin kendisi tarafından “iradesizlik” olarak algılanır. Kişi diyet ve aşırı yeme döngüleri içinde gidip gelir. Kafasında devamlı diyet yapma ve kilo verme düşüncesi vardır yalnız bunu durmadan erteler. Bir gün diyete başlar, diyetinde olmayan bir şey yediği anda aşırı yeme atağı tetiklenebilir ve kısa bir zaman dilimi içinde normalde yediği yiyeceğin çok daha fazlasını, hızlı şekilde, gizlice tüketir. Sonrasında ise pişmanlık ve utanç hisseder. Yeme anında kontrolden çıkmışlık hissi duyulur. Yalnız atak sonrasında hissedeceği sıkıntıyı bilse bile kişi yeme atağı döngüsünden çıkmakta zorlanır. Kendisini iradesizlikle suçlar. Oysa kişinin irade sorunu değil yeme bozukluğu vardır.”
A aaadddaaa bunu feyza bayraktarın yazısından aldım.
Daha ne olsunBugün canim spor yapmak istemedi 500 ip atladim 1 saat sonra da 20dk pilates yapıcam
Böyle de etkili olur mu sence canim
Evet canım sağol..Uzun vade de etkili olacağını düşünüyorum..Bünyem ancak alıştı sanırım bugün ilk defa başım ağrımadı..Çok iyi canım
Az kalori alıyorsun ama dengeli alıyorsun 5 2 yapıyorsun diye hatırlıyorum
Bu yöntem bence de guzel bir yöntem. Ben de denemek istiyorum
Afiyet olsun
Vücudun adapte olmuş artık demek kiDaha ne olsun
Evet canım sağol..Uzun vade de etkili olacağını düşünüyorum..Bünyem ancak alıştı sanırım bugün ilk defa başım ağrımadı..
Sanırım evetVücudun adapte olmuş artık demek ki
Bende başlayayım madem senin gibi
Serbest günlerde de cozutmam yine abur cubur yemem sadece miktar olarak biraz artiririm bakalım. 1400/600 yapabilirim
Deneyelim bakalımSanırım evet
Hadi bakalım başarılarBen de 1400 ü aşmamaya çalışıyorum..
Canim menun çok güzelMenüm:
Sabah
2 diyet kurabiye
Çay
Öğlen
1 lahmacun
Ayran
Yeşillik
Ara
1 mandalina
Akşam
1 tabak etli nohut yemeği
2 kaşık fırında sebze (karnabahar-brokoli-havuç),
1 kaseden az yoğurt
Az önce de yeşil çayımı içtim.
Bu hafta hiç atak yaşamadım çok şükür.
Bakalım tartıda nasıl olacak, yarın için heyecanlıyım
oliur kuzenim sadece diyet yapti manken gibi oldu hic sporsuzSelam kizlar
Sınavlarım geldi çattı birde dün moralim çok bozuk olunca gelemedim.
Dün yine 2 öğün beslendim. Sabah bir brezilya cevizi,2 yumurtadan lor peynirli omlet,1 mandalina ve 1 fincan leblebi yedim.
Akşam da 2 lahmacun bol yeşillik 1 ayran. Fakat dün günü çok erken kapattım sanırım saat 2 yoktu.
Bugün de sabah 2 yaprak galeta,2 Brezilya cevizi,1 mandalina yarım elma yedim
Akşam da 1 büyük tabak pırasa haşlaması ,yanına 1 bardak ayran ve 5 tane köfte yedim. Sporu aksattim malesef. Merak ediyorum bilgisi olan varmı,diyetime sadık kaldığım sürece spor yapmadan da vücudumda değişim olur mu. Mesela 40 bedenden 36ya düşer miyim
Canim masallah harika bir menu vallahi ne guzel 3 ogun ben illaki surekli bisey atiorum agzima bnden iyisin kizzzzMenüm:
Sabah
2 diyet kurabiye
Çay
Öğlen
1 lahmacun
Ayran
Yeşillik
Ara
1 mandalina
Akşam
1 tabak etli nohut yemeği
2 kaşık fırında sebze (karnabahar-brokoli-havuç),
1 kaseden az yoğurt
Az önce de yeşil çayımı içtim.
Bu hafta hiç atak yaşamadım çok şükür.
Bakalım tartıda nasıl olacak, yarın için heyecanlıyım
Gerçekten mioliur kuzenim sadece diyet yapti manken gibi oldu hic sporsuz
Canim masallah harika bir menu vallahi ne guzel 3 ogun ben illaki surekli bisey atiorum agzima bnden iyisin kizzzzonemli olan atak yasamamak bnce
12 kilo verdi 2.5 yada 3 ayda cnm direk yag yaktigi icin harika bir bedeniz vardi biz spor yapti sandik ama hic yaomadi masabasi calisti diyetisyenle verdiGerçekten mi
Kaç kilo verdi? Nasıl beslendi
Çok merak ettim şimdi ya12 kilo verdi 2.5 yada 3 ayda cnm direk yag yaktigi icin harika bir bedeniz vardi biz spor yapti sandik ama hic yaomadi masabasi calisti diyetisyenle verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?