- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
bence tüm gün çok ölçülü yemişsinBende yazdıklarıma ilave olarak
4 çatal balkabağı üzeri tahin
1.catal peynir tatlısı
Reglin ilk günü
Slm sersumcum ben geldim eklersin benide cnm!!!!!DUYURU !!!!!!
Yeni Liste yapma sırası
(1.sayfada da var unutan bakabilir)
18 Ekim 2019 sersum Liste Yaptı
25 Ekim 2019 A aaadddaaa Liste yaptı
1 Kasım 2019 @BESTEKIZ Liste yaptı
8 Kasım 2019 N nnnadal Liste yaptı
15 Kasım 2019izole
22 Kasım 2019hayal_hatun
29 Kasım 2019Safransari
6 Aralık 2019ficans
13 Aralık 2019aypare ackerman
20 Aralık 2019 @Aytenazmi
27 Aralık 2019 sersum
Hoşgeldin canimmmmaksama kadar yemicektim ama uyudum uyandim esime hazırlarken iyice doyurdum karnimi bugunluk sadece içecek var bu saatten sonra sabah 1 mil leslie yaptim
Haftasonu pek verimli olmasada sporla telafi ettim
Kimler gelmiş hoşgelmiş canım benim seni tekrar düzenli olarak aramızda görmek çok güzelSlm kizlar yediklerimi yazayım
1 dilim eksi mayali ekmek genisti
1 dilim Cecil peynir,
3 dilim patates kızartması
1 kase mevsim salata
3 zeytin,
1 kasik tulum peynir
Cay,cay,cay
hosgeldin cnm me un guzel.olmis pamukcum bu kez diyet niyeyiyle degil normal.beslenelim bir de kendini cok birakarak ilerleme.cnm snra birdaha yaoasin gelmezSlm kizlar yediklerimi yazayım
1 dilim eksi mayali ekmek genisti
1 dilim Cecil peynir,
3 dilim patates kızartması
1 kase mevsim salata
3 zeytin,
1 kasik tulum peynir
Cay,cay,cay
Uykusuzluk cok yirar insani ben uykisuzken enerji almak icin daha cok yerim geneldeMerhaba kızlar bugün kahvaltıda çocukların tostundan küçük bir parça kestim onu yedim üzerine sade kahve içtim öğlende uğraşmak istemedim evde bulgur pilavı vardı bir kaseye 5 kaşık pilav ve iki kaşık yoğurt yedim hiç diyetlik birşey yapasım yok şimdi içim bayıldı 2 tane mandalina yiyecem akşama brokoli çorbası taze fasulye ve bulgur pilavı var ama ben ne yerim bilmiyorum uykusuzum kendime gelemiyorum ama çocuklardan uyuyamıyorum da yarın doğru düzgün beslenirim inşallah
Diğer kebapçılara göre biraz pahalı ama dediğim gibi ikramlar kurtarıyor..ben de yemek ai sanmistim
ikramlari iyiymiş
pahali bir yer mi
Afiyet olsun canım..ben de ne zamandır kabak tatlısı yapmıyorum eşim geliyor haftaya yapayım bari..Kızım sevmez çünkü...Kahvaltı
2 krep
Bal kaymak
Ara
1 kaşık şekerle balkabağı pişirdim.
Hiç tatlı olmamıştı.
Üzerine tahin le yedim.
Eki Görüntüle 2553163
Akşam 17 Dr yedik
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 bardak ayran.
Şimdi nar yedim. Sanırım 1/4 nar kadar
Uyumadan muzlu süt yapicam evdekilere. Bende bir çay bardağı kadar içerim.
Geçmiş olsun..Zorlama bence ..Risk almaya değmez..Yavaş yürüyüş daha iyi sana ..Bende menümü paylaşayım
Kahvaltı yine kavurmalı yumurta artık içim kalkıyorum adını duyunca eşim istedi iki defa zorla aldım birşey yiyemedim kokusu dokundu
Üç saat sonra azıcık ekmeğe pekmez sürdüm yedim
Saat 5 gibi tavuklu mercimekli mısırlı salata yaptım ikitane de köftesi vardı birkaç tanede patatesli kızartması bir iki dilim ekmekle onu yedim aç değilime şuan biraz ceviz fındık falan yemeyi düşünüyorum acıkırsam biraz çorba yerim diz egzersizleri mı yapıcam kızı uyutuyordum şuan dizimde menisküs var lessie çok ağrıttı yürüyüş ve diz egzersizleri ile idare edicem diz eklemimin kasları güçlenen kadar nasıl ağrısı var anlatamam
Kolay gelsin canım..Günaydın kizlar , sınavlarım başladı çok stresli geçiyor bu sebeple yediklerim de karman corban oldu
Dün sabah 1 çay bardağı süt ,5 çiğ badem 4 kaşık yulaf ve 1 kuru incir yedim. Öğlen kantin kapalı idi ders çalışırken 1 paket Eti formun şeker ilavesiz tam çavdar unundan bisküvisi varmış ondan yedim.
Akşam da 5 mercimek köftesi 1 tam buğday lavasi yedim
Tamamdır canım..EkliyorumSlm sersumcum ben geldim eklersin benide cnm
cnm mihrenin olmasin sakin ben ilk ac kaldgimda farkettim migrenim varmis meger oyle boyle bir agri degildi hala daha cok kotu oluyorum migrendeSelam kızlar..
Kendime nazar ettim sanırım bugün aç günüm yine çok başım ağrıdı..
sabah
Knor şehriyeli çorba
öğlen
ton balıklı köy peynirli salata
Arada hindi salam yedim 2 tane de z.yağlı bulgurlu yaprak sarma
Akşam
tavuk ızgara
salata
Toplamda 650 kalori kadar...
Oo aksam.yemegin harikaymis cnm hepsni mi yedin ama cnku birZcik fazla gibi ama sabah ve oncesinde baya azalttmissin cok guzel gordumKahvaltı
2 yumurtalı omlet
1 kk peynir
4 zeytin
Maydonoz
Ara
Kahve, 1 gunkurusu
Öğlen
1 kase ayran aşı çorbası
Ara
1 hurma
1 küçük elma
Akşam
Direk resim paylasayim.
1/3 yufka ekmekle yaptım.Eki Görüntüle 2553484
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?