Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kizlar , sınavlarım başladı çok stresli geçiyor bu sebeple yediklerim de karman corban oldu
Dün sabah 1 çay bardağı süt ,5 çiğ badem 4 kaşık yulaf ve 1 kuru incir yedim. Öğlen kantin kapalı idi ders çalışırken 1 paket Eti formun şeker ilavesiz tam çavdar unundan bisküvisi varmış ondan yedim.
Akşam da 5 mercimek köftesi 1 tam buğday lavasi yedim

Merhaba kızlar bugün kahvaltıda çocukların tostundan küçük bir parça kestim onu yedim üzerine sade kahve içtim öğlende uğraşmak istemedim evde bulgur pilavı vardı bir kaseye 5 kaşık pilav ve iki kaşık yoğurt yedim hiç diyetlik birşey yapasım yok şimdi içim bayıldı 2 tane mandalina yiyecem akşama brokoli çorbası taze fasulye ve bulgur pilavı var ama ben ne yerim bilmiyorum uykusuzum kendime gelemiyorum ama çocuklardan uyuyamıyorum da yarın doğru düzgün beslenirim inşallah

Selam kızlar

Bir sürü alıntı yapmıştım ama sürekli reklam çıkıyor ekle diyince olmadı bir türlü
Kilo verenleri tebrik ediyorum haftaya hep beraber veririz inşallah
Nadalcim daha önce de senle yarışmış mıydık hatırlayamadım ama istersen tekrar yapabiliriz
Hafta sonu yorucu geçti evde değildim 2 günde
Bu sabah güne yürüyüşle başladım çok şükür
Kahvaltıda 2 yumurtadan omlet peynir zeytin
Ama öğleden sonra kahvenin yanında kaçamak oldu

Slm kizlar yediklerimi yazayım
1 dilim eksi mayali ekmek genisti
1 dilim Cecil peynir,
3 dilim patates kızartması
1 kase mevsim salata
3 zeytin,
1 kasik tulum peynir
Cay,cay,cay
hosgeldin cnm me un guzel.olmis pamukcum bu kez diyet niyeyiyle degil normal.beslenelim bir de kendini cok birakarak ilerleme.cnm snra birdaha yaoasin gelmez
Uykusuzluk cok yirar insani ben uykisuzken enerji almak icin daha cok yerim genelde

ben de yemek ai sanmistim

ikramlari iyiymiş
pahali bir yer mi
Diğer kebapçılara göre biraz pahalı ama dediğim gibi ikramlar kurtarıyor..
Öncesinde patates kızartması,salata,çiğköfte ve cacık geliyor,sona da dondurmalı helva ve künefe semaverde çay..
Tıka basa doyuyorsun ..30-40 civarı kişi başı..
Afiyet olsun canım..ben de ne zamandır kabak tatlısı yapmıyorum eşim geliyor haftaya yapayım bari..Kızım sevmez çünkü...
Geçmiş olsun..Zorlama bence ..Risk almaya değmez..Yavaş yürüyüş daha iyi sana ..
Kolay gelsin canım..
Slm sersumcum ben geldim eklersin benide cnm
Tamamdır canım..Ekliyorum

Selam kızlar..
Kendime nazar ettim sanırım bugün aç günüm yine çok başım ağrıdı..
sabah

Knor şehriyeli çorba

öğlen

ton balıklı köy peynirli salata

Arada hindi salam yedim 2 tane de z.yağlı bulgurlu yaprak sarma

Akşam

tavuk ızgara
salata

Toplamda 650 kalori kadar...

Menüm:

Sabah
2 diyet kurabiye
Ihlamur

Ara
Latte

Öğlen
Nohut salatası (1 bardak haşlanmış nohut, domates, salatalık, marul, roka)
1 kuru biber dolması
1 kuru patlıcan dolması
(Kuru olduğu için küçüklerdi, maksimum 3 yemek kaşığı pilav kadardır tüm hepsi)

Ara
Sade kahve, soda

Akşam
1 büyük kase tarhana çorbası
Koca bir kase havuç tarator (2-3 kase varmıştır:))

cnm mihrenin olmasin sakin ben ilk ac kaldgimda farkettim migrenim varmis meger oyle boyle bir agri degildi hala daha cok kotu oluyorum migrende
Oo aksam.yemegin harikaymis cnm hepsni mi yedin ama cnku birZcik fazla gibi ama sabah ve oncesinde baya azalttmissin cok guzel gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…