- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Evet canım hepsini yedimcnm mihrenin olmasin sakin ben ilk ac kaldgimda farkettim migrenim varmis meger oyle boyle bir agri degildi hala daha cok kotu oluyorum migrende
Oo aksam.yemegin harikaymis cnm hepsni mi yedin ama cnku birZcik fazla gibi ama sabah ve oncesinde baya azalttmissin cok guzel gordum
Akşamları menunu okuduğumda yarın İncirli activita yoğurt alayım diyorum, sonra unutuyorum.iyi akşamlar
sabah: filtre kahve, çay, bitki çayı
öğlen:
bulgurlu çorba
büyük porsiyon tavuk ızgara
büyüm porsiyon haşlanmış sebzeler
yoğurt
iki bardak ayran
filtre kahve, bitki çayı
akşam:
iki dilim az şekerli kek
iki bardak süt
bir avuç kuruyemiş
bir activia yoğurt
bol kremalı filtre kahve
su: iki litre. daha da içerim, çok susuzum gene
Canım hatırladığım kadarıyla yarışa niyetlendik ama ben hamile kaldım yarışamadık ama şimdi bomba gibiyim sana önce yetişir sonra geçerimSelam kızlar
Bir sürü alıntı yapmıştım ama sürekli reklam çıkıyor ekle diyince olmadı bir türlü
Kilo verenleri tebrik ediyorum haftaya hep beraber veririz inşallah
Nadalcim daha önce de senle yarışmış mıydık hatırlayamadım ama istersen tekrar yapabiliriz
Hafta sonu yorucu geçti evde değildim 2 günde
Bu sabah güne yürüyüşle başladım çok şükür
Kahvaltıda 2 yumurtadan omlet peynir zeytin
Ama öğleden sonra kahvenin yanında kaçamak oldu
ilerleyen saatlerde iki bardak süt ve üç kaşık tahin.iyi akşamlar
sabah: filtre kahve, çay, bitki çayı
öğlen:
bulgurlu çorba
büyük porsiyon tavuk ızgara
büyüm porsiyon haşlanmış sebzeler
yoğurt
iki bardak ayran
filtre kahve, bitki çayı
akşam:
iki dilim az şekerli kek
iki bardak süt
bir avuç kuruyemiş
bir activia yoğurt
bol kremalı filtre kahve
su: iki litre. daha da içerim, çok susuzum gene
Hosbuldum canimmmHoşgeldin canimmmm
Sagol canimcim helal olsun sana kuzum gectin beni ama cok sevinme yakinda 7 lere gelirim yine inşallah fazla vaktimi almaz diye düşünüyorumKimler gelmiş hoşgelmiş canım benim seni tekrar düzenli olarak aramızda görmek çok güzel
Hosbuldum canim iki ogun yapiyorum ic organları yormak istemiyorum yanlismi sence iki ogun arasi 8 saat ekmek,seker,unlu,paketli gida yok asagi eklicem yediklerimihosgeldin cnm me un guzel.olmis pamukcum bu kez diyet niyeyiyle degil normal.beslenelim bir de kendini cok birakarak ilerleme.cnm snra birdaha yaoasin gelmez
Uykusuzluk cok yirar insani ben uykisuzken enerji almak icin daha cok yerim genelde
Normal fiyat bence h.sonu disardaydik tatlisina sınırsız cayina kadar ictik 68 tl odedik 4 kisilik aile bilindik bir yerde.Diğer kebapçılara göre biraz pahalı ama dediğim gibi ikramlar kurtarıyor..
Öncesinde patates kızartması,salata,çiğköfte ve cacık geliyor,sona da dondurmalı helva ve künefe semaverde çay..
Tıka basa doyuyorsun ..30-40 civarı kişi başı..
Afiyet olsun canım..ben de ne zamandır kabak tatlısı yapmıyorum eşim geliyor haftaya yapayım bari..Kızım sevmez çünkü...
Geçmiş olsun..Zorlama bence ..Risk almaya değmez..Yavaş yürüyüş daha iyi sana ..
Kolay gelsin canım..
Tamamdır canım..Ekliyorum
Tmm cnm ins.27 Aralık canım liste sıran @Pamuk92
Geçmiş olsun minige dis çıkarma sureci sancılı oluyor ama inan bu durumlar gelip geçiyor uykusuzluklar Rabbim sıhhat versinBen geldim bu saatte menümü yazayım gideyim kızım rahatsız dişleri çıkıyor o nedenle bu saate kaldım birde eş olunca neyse
Sabah aç karnına bir tutam dereotu bir su bardağı su
Kahvaltı bir dilim peynir
3 dilim domates
Biraz tahin pekmez
İki bardak çay
İki dilim ekmek
Öğle vaktim baya geçmişti sağlık ocağına gidecektim tam hazırlandık kapıdan çıkarken kaynanam göndermedi misafirliğe gidecekmişiz yarın git sağlık ocağına dedi çevirdi komşuya gittik
Orada 3 kaşık kavurma
1 Kaşık mıhlama
İki kaşık patates haşlaması
Bir dilim kek
Akşam canım birşey istemedi bir avuç fındıkla çay içtim ama nedense bugün çok azdı sütüm kıza sor yetti bende onu doyurup uyuyunca bir bardak tahinli süt yaptım onu içtim
Bugün de böyle geçti
Yanlis diyemem kuzum herkrsin bedeni farkli ama senin sanki cok uzun acliklarin olamsina ragmen veremedin o u cok net hatirliorum mesela baska biri senin yaptigin surede normal diyet yapsaydi 4 ayda cok daha fazlasini veriyor olurdu ben 2 ogun degil de cok ac birakman sonucu metonun durmasina bagliyorum cnm aclik oruclarinda durdu bnce sankiHosbuldum canimmm
Sagol canimcim helal olsun sana kuzum gectin beni ama cok sevinme yakinda 7 lere gelirim yine inşallah fazla vaktimi almaz diye düşünüyorum
Seninle yine eskisi gibi diyet yapmayi özledim 80 e ineyim beraber yapariz
Hosbuldum canim iki ogun yapiyorum ic organları yormak istemiyorum yanlismi sence iki ogun arasi 8 saat ekmek,seker,unlu,paketli gida yok asagi eklicem yediklerimi
Normal fiyat bence h.sonu disardaydik tatlisina sınırsız cayina kadar ictik 68 tl odedik 4 kisilik aile bilindik bir yerde.
Kabak dun gördüm pazarda yapasim vardida tahin ceviz yoktu evde almadim tam anlamıyla yapmak istiyorum bende haftaya ins.
Tmm cnm ins.
Geçmiş olsun minige dis çıkarma sureci sancılı oluyor ama inan bu durumlar gelip geçiyor uykusuzluklar Rabbim sıhhat versin
Offf çok güzel görünüyor afiyet olsun....Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
1 kk peynir
4 zeytin
Maydonoz
Ara
Kahve, 1 gunkurusu
Öğlen
1 kase ayran aşı çorbası
Ara
1 hurma
1 küçük elma
Akşam
Direk resim paylasayim.
1/3 yufka ekmekle yaptım.Eki Görüntüle 2553484
Ayy adacım dün ben de düşündüm aynı şeyii..nasıl tanı koyacağım ..Nörolojiye mi gitmeliyim..Aç kalınca ve yedikten sonra da devam etti..Eşim şekrin ani düşüp ani yükseliyor ve sonra gene düşüyor ondan diyor..Bugün de hafif hafif var..Dün gece en son eşim için migren bantı almıştım onu yapıştırdım sızmışım..Şakaklarımdan geliyor...Sinüzit de olabilir..Geniz akıntım da var...cnm mihrenin olmasin sakin ben ilk ac kaldgimda farkettim migrenim varmis meger oyle boyle bir agri degildi hala daha cok kotu oluyorum migrende
Geçmiş olsun canım...Ben geldim bu saatte menümü yazayım gideyim kızım rahatsız dişleri çıkıyor o nedenle bu saate kaldım birde eş olunca neyse
Sabah aç karnına bir tutam dereotu bir su bardağı su
Kahvaltı bir dilim peynir
3 dilim domates
Biraz tahin pekmez
İki bardak çay
İki dilim ekmek
Öğle vaktim baya geçmişti sağlık ocağına gidecektim tam hazırlandık kapıdan çıkarken kaynanam göndermedi misafirliğe gidecekmişiz yarın git sağlık ocağına dedi çevirdi komşuya gittik
Orada 3 kaşık kavurma
1 Kaşık mıhlama
İki kaşık patates haşlaması
Bir dilim kek
Akşam canım birşey istemedi bir avuç fındıkla çay içtim ama nedense bugün çok azdı sütüm kıza sor yetti bende onu doyurup uyuyunca bir bardak tahinli süt yaptım onu içtim
Bugün de böyle geçti
Ayaga dikil basini dizlerine dogru eg basin zonklayip agriyorsa sinuzittir bende migren hastasiyim biliosunuz 2 ay once kadar di galiba sinuzit mis meger migrenle cok benziodu boyle ayirt et dedi dr. Geniz akintisi sadece yeterli olmuyorOfff çok güzel görünüyor afiyet olsun....
Ayy adacım dün ben de düşündüm aynı şeyii..nasıl tanı koyacağım ..Nörolojiye mi gitmeliyim..Aç kalınca ve yedikten sonra da devam etti..Eşim şekrin ani düşüp ani yükseliyor ve sonra gene düşüyor ondan diyor..Bugün de hafif hafif var..Dün gece en son eşim için migren bantı almıştım onu yapıştırdım sızmışım..Şakaklarımdan geliyor...Sinüzit de olabilir..Geniz akıntım da var...
Geçmiş olsun canım...
Evwt cnm norolojiye gitmelisin aclikta inanilmaz oluyorOfff çok güzel görünüyor afiyet olsun....
Ayy adacım dün ben de düşündüm aynı şeyii..nasıl tanı koyacağım ..Nörolojiye mi gitmeliyim..Aç kalınca ve yedikten sonra da devam etti..Eşim şekrin ani düşüp ani yükseliyor ve sonra gene düşüyor ondan diyor..Bugün de hafif hafif var..Dün gece en son eşim için migren bantı almıştım onu yapıştırdım sızmışım..Şakaklarımdan geliyor...Sinüzit de olabilir..Geniz akıntım da var...
Geçmiş olsun canım...
Tam olarak boyle beni iyi tanimissin cnm yine aclik orucu yapicaktim vazgeçtim cesaret edemedim boyle takılayim dedim cumaya kadar eksiye artiya göre degerlendiricemYanlis diyemem kuzum herkrsin bedeni farkli ama senin sanki cok uzun acliklarin olamsina ragmen veremedin o u cok net hatirliorum mesela baska biri senin yaptigin surede normal diyet yapsaydi 4 ayda cok daha fazlasini veriyor olurdu ben 2 ogun degil de cok ac birakman sonucu metonun durmasina bagliyorum cnm aclik oruclarinda durdu bnce sanki
Evet kuzum bir de diyet esittir ac kalmak.bilinci olusursa cobuk.skilir tekrar geri alablirsin sen boyle karatay git inanki vereceksin ac kalmadanTam olarak boyle beni iyi tanimissin cnm yine aclik orucu yapicaktim vazgeçtim cesaret edemedim boyle takılayim dedim cumaya kadar eksiye artiya göre degerlendiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?