Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçen hafta başlamadan kilo bildirimi yapmıştım ama liste hakkında bilgide verdiniz kazananlar listesini mı hazırlıyoruz pek bilgi yokta

Kızlar her cuma dünki arkadaşımız N nnnadal ın hazırladığı gibi liste yapıyoruz..Herkes gün içi aşağıda vereceğim örnek gibi kilo bildiriyor liste yapma sırası ogün olan arkadaş(1. sayfamızda unutulursa diye var,ben de perşembeleri sırası geleni hatırlatıyorum) verileri toplayıp listeyi yapıyor..zaten size sıra gelene kadar her cuma yapılınca nasıl yapıldığına dair fikriniz olur..

kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyet:i5-2 Diyeti
başlangıç kilo:88kg
baş.tarihi:4 Ekim 2019
geçen hafta:87,1 kg
bu hafta:88 kg
fark:+900gr
yüzde:+%1.033
ilk hedef:79kg
spor:İş yerinde en az 7000 adım

Şeklinde oluyor..Yüzde hesaplamaya özellikle dikkat ediyoruz ki bunun formülü de 1. sayfamızda mevcut(Çünkü 60 kilo birinin verdiği 1000 gr ile 80 kilo birinin verdiği 1000gr aynı değil..Bunu yüzde belirliyor)
şu şekilde
kilo yüzdesi hesaplama
verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr

Son düzenleme:
iyi hafta sonları

bugün plan program ne varsa iptal ettim, dinleniyorum.

sabah: su. (çay kahve bile yapamadım yorgunluktan)

öğlen: saat 2 gibi
bir kupa türk kahvesi
incirli activia yoğurt
3 kaşık buğday kepeği

şimdi bunları yedim.

toparlanırsam dışarı çıkacağım. sadece gezme ve yürüyüş, kendime vakit ayıracağım. stresli bir hafta idi. zihnen dinlenmem lazım.

akşamüstü: saat 5 gibi
250 gr kaşar peynir
bir domates

bu akşam serbest zaman olacak. erkenden karnımı doyurdum, tokum. bundan sonraki yediklerimi yazmam ama abartmam da

Menümü yazayım:

Sabah 10 gibi
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
3 yeşil zeytin
Az peynir
Marul

1 saat sonra
1 tane tuzlu kurabiye
Kahve

saat 3’te
Dünkü sebze graten ve yoğurt yedim

şu anda hiç aç değilim ve bir kupa sütlü neskafe içiyorum

inşallah acıkmam

Ay cok kiskaniyorum sizin su kizinizla keyifleriniz masallah cnm
Ankara deyince simit geliyir bnm de aklima aspavaya bizde gidrriz oraya gekince daha once bahsetmistim afiyet olsun cnm

Kizlar bnde dinkendim sabah bikac is hallettim sabah 2 dilim ekmek 2 dilim oeynir 6 zeytin ve birazcik bal kaymak oglen esimle disaedaydik bir dilik pizza ve 1 ayran ixtim pizza dedigime bakmayin acayip ince bir de margarita yedi yani hic salam vs yoktu
Ara en sevdgimiz cikolataxiya gttik 3 catal tatli 1 cikolata ve kajve
Aka da sanirim kuru fasukye ve pilav yerim ya da blmiorum ki

Ay cok kiskaniyorum sizin su kizinizla keyifleriniz masallah cnm
Ankara deyince simit geliyir bnm de aklima aspavaya bizde gidrriz oraya gekince daha once bahsetmistim afiyet olsun cnm
Ahh canım sağol..Allahım sana da nasip eder inşallah
Ankara demek aspava ve simit demek şekerim..

Afiyet olsun canım...

Kızlar bu sabah 8 de kızım uyandırdı sabah canım birşey yemek istemedi saat 10 civarında dolabı açtım akşamdan kalan mercimek köftesi gözüme takıldı başka şey yesemde aklım onda olacak eninde sonunda yiyecektim hiç kasmadım onu yedim ama yanında ekmekte yedim yani ekmek arası ekmek gibi birşey oldu üzerine çay içtim eşime hiç dokunmadım sözde ne zaman isterse o zaman kalksın diyordum ama saat 1 olunca dayanamadım başına gittim saat 1 oldu haberin olsun dedim kalktı ben çocuklarla uğraşırken o kendine kahvaltı hazırladı çocuklarda toktu zaten sonra çocukları hazırla gezmeye gidelim dedi trip atacaktım vazgeçtim hazırlandık 3 te evden çıktık fuara gittik orada 1 tane sıkma yedim parka falan gittik saat 6 buçuk gibi eve geldik taze fasulye yiyecektim ama üst kattan 1 tabak lokma geldi çayla birlikte onlardan yedim akşam yemeğinden vazgeçtim daha da birşey yemem yemek açısından pek verimsiz oldu ama napalım bu günde böyle olsun işin kötüsü gün içinde telefonumu evde unutmuşum kaç adım attığımı bilemedim

Hala açıkmadin mi ?
Kurdun aklına kuzu dusureyim dedim

aspava ne ki
arastircam bunu

yarin kizin kreş kahvaltisi var. 3 cocujls gitmeyi panliuorum nasipse...

canim dogum gunun nasil gecti
kutladiniz mi
ne mamalar yedin
esin heduye almiş mi
merakli melahat gibi oldu...

aspava yazinca ankara da bir yer cikıyir
dürüm oluyir sanjrim orda . cok uzel görundü gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…