Vereyim cnm hazie gekiyir ama yanina yaziyorlar icindekile tavuk gogsunu marine etmisler cnm baharatlar ve az zeytinyagi ve yigurt ile snra zeytini dilimlemisler buna hepsini karistirip firina vermislerdiAkşamki yemeği merak ettim tarif versene.
Gerçi yemeklerin hazır geliyordu değil mi?
Porsiyon olayına hayranım senin, az ve öz tüketiyorsun ne güzel.
Videoyu bilgisayardan açtım. TV altına koydum. Bir gözüm dizide, bir gözüm bilgisayardaOnu nasıl yaptın videoyu nerden açtın leslie de zaten müzik var peki o zaman diziyi nasıl izledin
Mmm kuru dolma cok severim adiyaman kizi olarak senmi yaptin eline sağlıkMenüm:
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Öğlen
Hünkar beğendi
Salata
Ara
Latte
Akşam
2 kuru patlıcan dolması
2 kuru biber dolması
1 çiğköfte
Havuç tarator (1 kase)
Cnm hemfikirim sana turk kahvesi disindakileri içiyorum ama tat aldigim yok sirf agzim boş kalmasın diye mecbur gibi tv karsisinda elisi yaparken falanŞu anda neskafe içiyorum.
Lezzet alıyor muyum bilmiyorum da.
Sırf birşeyler tüketmiş olmak için bunu seçtim. Sanki birşeyler yesem psikolojime iyi gelecek zannına kapıldım. Bunu seçtim. Çünkü biliyorum yemek de iyi gelmiyor, iyi olmayan psikolojiye hiçbir şey iyi gelmiyor...
Gule gule giy cnm güzeller esnekmi birde benimde ust bacak kalinlasti surekli bacak egzersizi yapiyorum mutfaktayken bile bi 30 tane yapiyorum lesliedeki gibi
Yok.yok tam sn sn sinde yaptım.
Hatta son esneme hareketlerini bile yaptım.
Geçen internetten pantolon siparişi vermiştim 2 tane. Görseldeki kız ip.ince olmasına.ragmen 38 beden giymiş. Dedim bende 42 sipariş vereyim de, bol olursa daraltirim. Dara çözüm yok, bola var malum.
Neyse bugün onlar geldi. 42 beden tam oturdu
Hatta şöyle 3-4 kilo versem ancak olacak.
O hırsla bugün lesli yaptım.
Cuma inşallah eksileri görürüm amin.Eki Görüntüle 2553822
Bende genrlde tv karşısında yapıyorum yoksa sıkılıyorum zaman gecmek bilmiyor yoksaOnu nasıl yaptın videoyu nerden açtın leslie de zaten müzik var peki o zaman diziyi nasıl izledin
Beden küçüktür muhtemelen bide senin boy kacki ben 80 kilo iken 44-46 oluyordu lcwde defactda 42 oluyordu sadeceYok artık kalıbı dardır onların ben 80 kiloyla 42 giyorum sen 60 la mümkün değil bu işte bir yanlışlık var yinede güzel beden etiketini kes ve unut güle güle giy
Birebir aynisini yapıyorum bende tablet yada esim pcyi evde biraktiysa onu tvnin altinda açıyorum :))))Videoyu bilgisayardan açtım. TV altına koydum. Bir gözüm dizide, bir gözüm bilgisayarda
Misafirlerin icin gayet güzel bir tatli bir tuzlu aman aman bende yapmıyorum artık ikramlikBnm de bugun bos gunum evdeyim aksam yarin okul pik igi var aksam da misafirlerim var bu nedenle sarma sarim diorim bir de kadayifli muhallebi bitti gitti 2 cesit misafirler iki kisi ama artik km gekirse geksin 2 cesidi gecmiorum genelde canlarim
Sabah 1 kasik yulaf az sut 1 yumurta ve peynirli sucukli krep yaotim cok seviorum bunu tok tutuyor 7 zeytin ve bikac minnak domates
Boyum 1.60 canım, hatta 1.59.Mmm kuru dolma cok severim adiyaman kizi olarak senmi yaptin eline sağlık
Cnm hemfikirim sana turk kahvesi disindakileri içiyorum ama tat aldigim yok sirf agzim boş kalmasın diye mecbur gibi tv karsisinda elisi yaparken falan
Gule gule giy cnm güzeller esnekmi birde benimde ust bacak kalinlasti surekli bacak egzersizi yapiyorum mutfaktayken bile bi 30 tane yapiyorum lesliedeki gibi
Bende genrlde tv karşısında yapıyorum yoksa sıkılıyorum zaman gecmek bilmiyor yoksa
Tvyi acip videoyu kisiyorum minik ses geliyor kick kick , :)))
Beden küçüktür muhtemelen bide senin boy kacki ben 80 kilo iken 44-46 oluyordu lcwde defactda 42 oluyordu sadece
Benim de yarın akşam misafirim var.Bnm de bugun bos gunum evdeyim aksam yarin okul pik igi var aksam da misafirlerim var bu nedenle sarma sarim diorim bir de kadayifli muhallebi bitti gitti 2 cesit misafirler iki kisi ama artik km gekirse geksin 2 cesidi gecmiorum genelde canlarim
Sabah 1 kasik yulaf az sut 1 yumurta ve peynirli sucukli krep yaotim cok seviorum bunu tok tutuyor 7 zeytin ve bikac minnak domates
Sarfanla benim mesajları harmanlayıp cevap vermişsinVereyim cnm hazie gekiyir ama yanina yaziyorlar icindekile tavuk gogsunu marine etmisler cnm baharatlar ve az zeytinyagi ve yigurt ile snra zeytini dilimlemisler buna hepsini karistirip firina vermislerdi
Ay sarfancim bana da cok cok yiyorum gbi geliyor sanki oyle hissediyorum nedense
Bu arada 42 asla ve asla olamazsin tabiki cnm
cok saglikli oluyor cnm kalorisi de dusuk sagol kuzumMisafirlerin icin gayet güzel bir tatli bir tuzlu aman aman bende yapmıyorum artık ikramlik
Saglikli olmus krebin yulaf ile denememistim eline sağlık
ohh ne guzel topikce birbirimizi olumlu sapiyoruzzzzBenim de yarın akşam misafirim var.
Bende 2 çeşit yapacağım.
Etimek tatlısı muhallebili
Ve patatesli börek.
demee ciddi olamazsin karistirmisim deseneSarfanla benim mesajları harmanlayıp cevap vermişsin
Tam senden beklenecek hareket@Pamuk92 dolmayı ben yapmadım Yardımcı kadına yaptırdım.
A aaadddaaa veSafransari Bence de bir tatlı bir tuzlu yeter. Ama ben ayıp olmasın diye yanına yine de salata türü bir şey daha yapıyorum. Üç çeşit yani.
Millet ne der mazallah
Benim için de temizlik büyük yük.cok saglikli oluyor cnm kalorisi de dusuk sagol kuzum
ohh ne guzel topikce birbirimizi olumlu sapiyoruzzzz
demee ciddi olamazsin karistirmisim desene
Tam senden beklenecek harekethayalcim valla bnde hep elalem ne der diye diye omuzlarima bir yuk almisim ki sorma suanda ne derlerse desinler umrumda bile degil yani biraz umrumda
Bu arada ne diyecegim ben mutfak islerini yemegi temizligi oyle cok severdim ki bugun anladim ki nefrer ediyorum hepsinden gercekten sen ne iyi ettin kadin tutarak nasil yuk etmissin dmi sende aslinda ben de mi tutsa diye dusunmuyir degilim
Evet cnm bana da hersey yuk oomaya basladi vallaBenim için de temizlik büyük yük.
Ayda bir bile biri gelse yardım için süper olur bana.
Yine de iyiyim canım yaa üç çeşit nedir ki millet 10 çeşit yapıyor :)cok saglikli oluyor cnm kalorisi de dusuk sagol kuzum
ohh ne guzel topikce birbirimizi olumlu sapiyoruzzzz
demee ciddi olamazsin karistirmisim desene
Tam senden beklenecek harekethayalcim valla bnde hep elalem ne der diye diye omuzlarima bir yuk almisim ki sorma suanda ne derlerse desinler umrumda bile degil yani biraz umrumda
Bu arada ne diyecegim ben mutfak islerini yemegi temizligi oyle cok severdim ki bugun anladim ki nefrer ediyorum hepsinden gercekten sen ne iyi ettin kadin tutarak nasil yuk etmissin dmi sende aslinda ben de mi tutsa diye dusunmuyir degilim
Yok 3 iyi ben sadece elalem.ne der kismi icin dedim onu canmYine de iyiyim canım yaa üç çeşit nedir ki millet 10 çeşit yapıyor :)
Düşün bir de ben sevmiyorum mutfak işini filan. Gerçekten yük, tüm kadınlara yük. Çoğu angarya bana sorarsan:) Kadın elim ayağım oldu resmen, para ile yapıyor ama ben yine de çok dua ediyorum:)
Memnun kalmana çok çok sevindim canım.Yine de iyiyim canım yaa üç çeşit nedir ki millet 10 çeşit yapıyor :)
Düşün bir de ben sevmiyorum mutfak işini filan. Gerçekten yük, tüm kadınlara yük. Çoğu angarya bana sorarsan:) Kadın elim ayağım oldu resmen, para ile yapıyor ama ben yine de çok dua ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?