Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sorma valla.oyle cnm

Gecmis olsin cnm kas agrisi ovmakla fakan da hafifler bu arada oruclu musun bugun
Sağolun kızlar.
Leslie de bana da ağrı hiç olmazdı, gece ona bağladım ama şimdi uyanınca başka birşey sanırım dedim. Şükür uyandığımda geçmişti ağrısı.

Balkabaklı pide nasıl oluyor merak ettim.
Annenin tarifleri değişik geliyor bana, geçen de tavuklu kerevizi sormuştum
Keske fotograni cekseydim bak bizim burda bir esit pide hamuruna peynirli ispanakli balkabakli 3 cesit pide yapilir cok sewilir ozellikle zeytin zamani zeytinede goturuz.normal pide gibi degil bi alta hamur bi uste sonra tepside yumurta surmeden kesilio.

Soganni minim minik dogruosun tuz karabiberle iyice owup icine rendelenmis balkabagini atip zeytin yagla karistiriosun
Alta zeytinyagi ile gewsetip buyuttugun hamuru koyup tepsiyi kaplayana elinle buyutuosun kabagi koyup uzerine ayni sekil hamuru kapatiosun insallah anlatabildim.

Canım resim yok mu. Çok merak ettim gorunusu

Sahur
Kıymalı yumurtalı menemen
1 muz

İftar
1 tabak pırasa yemeği (pirincin göz kararı koydum. Çok olmuş, 2 kaşığını secebildim, tabagimdam ayırıp yedim. Yine de pirincliydi)
1 biber dolması

Üstüne
1 bardak sütlü kahve
1.5 kuru pasta.

Yatana kadar bol su içmeyi planlıyorum. 1.5 litre içerim insallah

Bende menümü yazayım
Sabah 2 tane haşlanmış yumurta
1 tane domates
1 tane salatalık
1 dilim peynir
İki dilim ekmek
Biraz bal ve kaymak
İki su bardağı ıhlamurlu rezene çayı

Saat 4 te bir porsiyon zeytinyağlı pırasa ve 3 tane köfte 2 dilim ekmek
Akşam 8 de
Yarım kase çorba yarım porsiyon köfteli türkü fırında ekmek yok sonra yarım mandalina ve bir avuç üzüm

Sabah
Yumurta ve genis kahwalti 2 dilim ekmek
Turk kahwesi
Ogle 3bucuk 1 elma

Aksam pideli kofte az pide li yaptim kendi tabagimi bi awuc kadar yanina 1 yumrta hasladim

1 form bitki cayi
Turk kahwesi 1 minik kare bitter

Kizlar yazarken her seferinde yazmiyorum ama butun cay kahwe vb iceceklerim sekersiz.ekmeklerim de tam bugday cawdar.

Hepinize ii geceler

Ben de menümü yazayım:

Sabah erken kalktım
2 kuru kayısı
1 kuru incir
4 tam ceviz

Kahvaltı
1 sucuklu yumurta
1 dilim Tam buğday ekmeği
5-6 yeşil zeytin
Az peynir (1/3 kk kadar)
2 kaşık ciğer kavurması
Çay

Akşam
1 kepçe çorba
2 yaprak sarma
1 dilim su böreği
4 kaşık tavuk sote
Ayran

Guzel menulerle sesim cikmio sanabilirsiniz acim die bogurerek aglamak uzereyim ama koca gobegimde gerginlik be yuzumdeki o sislik gittigi icin ha diyorum ha gayret bunu sen yapmazsan kimse yapamaz kimse gelip senden o 10 kiloyu alamaz malesef senin 50 binin yok yah aldirip vucut sekillendiremezsin tlc izledigin kadinlara ozenme ha geyret resmen uykuar haram acikmiyim die erkenden yatiyorum ama acliktan uyuyamiyorum .....

W
Yani su boregi olmasa tabiki muhtesem kapanis olabilirdi hem sarma hem su boregi benim aksamki gibi hem pide hem pasta ikilime benzemis

Ah ah ben cok yattim o ac gecelerden kivrana kivrana ama uzun surmedi zatem diyetten nefret etmeme sebep oldu sadece smdi onu da yapamiorum migrenim izin vermiyor cok acsan leblebi ye cnimcim

Çok aç kalmak bünyeyi kısır dingüye sokabilir öyünleri sıklaştırıp denesen daha iyi olmazmı

Günaydın hanımlar

Sahur
Yumurtalı kıymalı menemen
1 dilim ekmek

Bu beni tok tuttu bir gün önce, bu sahurda da aynısını yaptım.
Evde kavrulmuş kıyma var, kolay oluyor gece yapması. Menemeni de, kavanozlardakini kullanmaya başladım.

Bende oruç tutmayı istiyorum ama emziriyorum sütüm kesilecek diye tutamıyorum

Ah ah ben cok yattim o ac gecelerden kivrana kivrana ama uzun surmedi zatem diyetten nefret etmeme sebep oldu sadece smdi onu da yapamiorum migrenim izin vermiyor cok acsan leblebi ye cnimcim
zaten adetime 1 hafta kala ve adetimden sonra 1 hafta giden migrenim baslamis bulunmakta cunku ilaclarima cok ara werdim cok uzgunum
Çok aç kalmak bünyeyi kısır dingüye sokabilir öyünleri sıklaştırıp denesen daha iyi olmazmı

Gecenin 12 sinde napabilirim ki anca 2 kasik yogurt tarcinli falan okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…