- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Ay canım kıyamam yaa
Leslie kas ağrısı yapmıyor bende hiç. Bacak filan çalışırsam ağrı oluyor Leslie ter attırıyor bende sadece. Sende neden öyle oldu bilemedim. Ters bir hareket mi yaptın anlamadım.
Acaba niyetlenmese miydin bilemedim.
Hem başın hem vücudun ağrıyacak zor olabilir.
Sağolun kızlar.sorma valla.oyle cnm
Gecmis olsin cnm kas agrisi ovmakla fakan da hafifler bu arada oruclu musun bugun
Keske fotograni cekseydim bakBalkabaklı pide nasıl oluyor merak ettim.
Annenin tarifleri değişik geliyor bana, geçen de tavuklu kerevizi sormuştum
Canım resim yok mu. Çok merak ettim gorunusuKeske fotograni cekseydim bakbizim burda bir esit pide hamuruna peynirli ispanakli balkabakli 3 cesit pide yapilir cok sewilir ozellikle zeytin zamani zeytinede goturuz.normal pide gibi degil bi alta hamur bi uste sonra tepside yumurta surmeden kesilio.
Soganni minim minik dogruosun tuz karabiberle iyice owup icine rendelenmis balkabagini atip zeytin yagla karistiriosun
Alta zeytinyagi ile gewsetip buyuttugun hamuru koyup tepsiyi kaplayana elinle buyutuosun kabagi koyup uzerine ayni sekil hamuru kapatiosun insallah anlatabildim.
Yok malesef birdaha yaparsak cekicem sozCanım resim yok mu. Çok merak ettim gorunusu
Yani su boregi olmasa tabiki muhtesem kapanis olabilirdiBen de menümü yazayım:
Sabah erken kalktım
2 kuru kayısı
1 kuru incir
4 tam ceviz
Kahvaltı
1 sucuklu yumurta
1 dilim Tam buğday ekmeği
5-6 yeşil zeytin
Az peynir (1/3 kk kadar)
2 kaşık ciğer kavurması
Çay
Akşam
1 kepçe çorba
2 yaprak sarma
1 dilim su böreği
4 kaşık tavuk sote
Ayran
Davetliydik canım ancak bu kadar oldu:)W
Yani su boregi olmasa tabiki muhtesem kapanis olabilirdihem sarma hem su boregi benim aksamki gibi hem pide hem pasta ikilime benzemis
Ah ah ben cok yattim o ac gecelerden kivrana kivrana ama uzun surmedi zatem diyetten nefret etmeme sebep olduGuzel menulerle sesim cikmio sanabilirsiniz acim die bogurerek aglamak uzereyim ama koca gobegimde gerginlik be yuzumdeki o sislik gittigi icin ha diyorum ha gayret bunu sen yapmazsan kimse yapamaz kimse gelip senden o 10 kiloyu alamaz malesef senin 50 binin yok yah aldirip vucut sekillendiremezsin tlc izledigin kadinlara ozenme ha geyretresmen uykuar haram acikmiyim die erkenden yatiyorum ama acliktan uyuyamiyorum .....
Çok aç kalmak bünyeyi kısır dingüye sokabilir öyünleri sıklaştırıp denesen daha iyi olmazmıGuzel menulerle sesim cikmio sanabilirsiniz acim die bogurerek aglamak uzereyim ama koca gobegimde gerginlik be yuzumdeki o sislik gittigi icin ha diyorum ha gayret bunu sen yapmazsan kimse yapamaz kimse gelip senden o 10 kiloyu alamaz malesef senin 50 binin yok yah aldirip vucut sekillendiremezsin tlc izledigin kadinlara ozenme ha geyretresmen uykuar haram acikmiyim die erkenden yatiyorum ama acliktan uyuyamiyorum .....
Bende oruç tutmayı istiyorum ama emziriyorum sütüm kesilecek diye tutamıyorumGünaydın hanımlar
Sahur
Yumurtalı kıymalı menemen
1 dilim ekmek
Bu beni tok tuttu bir gün önce, bu sahurda da aynısını yaptım.
Evde kavrulmuş kıyma var, kolay oluyor gece yapması. Menemeni de, kavanozlardakini kullanmaya başladım.
Evet canım sütünü etkiler. Daha sonra inşallah.Bende oruç tutmayı istiyorum ama emziriyorum sütüm kesilecek diye tutamıyorum
zaten adetime 1 hafta kala ve adetimden sonra 1 hafta giden migrenim baslamis bulunmakta cunku ilaclarima cok ara werdim cok uzgunumAh ah ben cok yattim o ac gecelerden kivrana kivrana ama uzun surmedi zatem diyetten nefret etmeme sebep oldusadece smdi onu da yapamiorum migrenim izin vermiyor cok acsan leblebi ye cnimcim
Çok aç kalmak bünyeyi kısır dingüye sokabilir öyünleri sıklaştırıp denesen daha iyi olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?