- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Çok sevindim canım.Kızlar ameliyat tan çıktım iyiyim çok şükür
Gecmis olsun ne amilyti bu kacirmisim ya allah sifa wersin canimKızlar ameliyat tan çıktım iyiyim çok şükür
Canm cok sukur cok gecmis olsun annen geldi miKızlar ameliyat tan çıktım iyiyim çok şükür
Geçmiş olsun canımKızlar ameliyat tan çıktım iyiyim çok şükür
Canım çokta ipin ucu kaçmış gibi değildiBnde bu ara ne baya bir yedim 2 kg almisim toolamam lazim ama tiplmam lazim dedikce batiyorum daha cokyazayim simsi
1 simit peynir bikac dilim 10 zeytin
1 eti browni
2 kasik makarna 2 kasik et 1 kepce corba ve cacik
5 adet hosbes 1 kase misir 2 isirik borwni ve 1 tane tahinli minik kek uatelik tahine de batirip yedim
Evet cnm yarin esimin dogum guni o gecsin oyle yaoacagim insallah hos yaocam dedikce yaoamiorumCanım çokta ipin ucu kaçmış gibi değildi
Ödem olabilir.
2 gün ödem detoksu yap, dersler de yok, zamanın varken
Adacım bana da çok abartılı gelmiyor yediklerin. Hatta seni görünce korkuyorum hiçbir şey yiyemeyecek miyim ilerde diye:)Bnde bu ara ne baya bir yedim 2 kg almisim toolamam lazim ama tiplmam lazim dedikce batiyorum daha cokyazayim simsi
1 simit peynir bikac dilim 10 zeytin
1 eti browni
2 kasik makarna 2 kasik et 1 kepce corba ve cacik
5 adet hosbes 1 kase misir 2 isirik borwni ve 1 tane tahinli minik kek uatelik tahine de batirip yedim
Canım meyve ye, seker isteğini meyveyle bastırmaya calisAy leblebi dolu agzima nutella kasiklarken buldum kendimi bu regl once mahfedio beni ama 1 haftayi cope atamam bunu yapamam
Haklisin cnm beynime yanlos msj yolliyorum bu bedenime guvenmemekten kaynaklaniyor sanirim cnku gercekten de cok yedim deyince kiko aliorum bu arafa daha devami var size yadiktan snra 1 paket misir koca oakaetten bir paket sufle yariya yakin peynirli samdvic 1 orta paket hosbes yarim cikolata da yedim yani anlayacagin dun baya bir yedimAdacım bana da çok abartılı gelmiyor yediklerin. Hatta seni görünce korkuyorum hiçbir şey yiyemeyecek miyim ilerde diye:)
Bence psikolojik olarak çok yiyorum kilo alacağım mesajı yolluyorsun beynine. Bugün için demiyorum ama önceki günlerde yediklerin bizle aynıydı, bugün de arada sırada olabilecek bir menü. Ama sen neredeyse her menünün altına çok yedim, hiç iyi değil menüm tarzı yorumlar yapıyorsun. Bence böyle yapmamaya özen göster kuzum, psikolojini rahat bırak biraz.
atma sakın çöpe kuzum . yediğin zaman ne olduğunu biliyorsun . anlık bi tat . sonra pişmanlık.Ay leblebi dolu agzima nutella kasiklarken buldum kendimi bu regl once mahfedio beni ama 1 haftayi cope atamam bunu yapamam
aaaaaaaaaaa.Hepiniz güzel dileklerde bulunmuşsunuz herkese teşekkür ederim kızlar yine ameliyat çok sıkıntılı geçmiş Dr çok uğraşmış safra kesesi çok iltihablıymış karın kısmım çürük gibi hissediyorum bide karnımın içi çok yapışıkmış çalışabilmek için içine bol bol hava basmışlar balon gibiyim
aslında çok yedim deyince kilo alındığı gibi . çok yedim dediğinde aslında yeme kapasiteni bildiğin için ve yediğin de o kapasitenin üzerinde olmuşsa . bunu bünye farkediyor ve sen de çok yedim diyorsunHaklisin cnm beynime yanlos msj yolliyorum bu bedenime guvenmemekten kaynaklaniyor sanirim cnku gercekten de cok yedim deyince kiko aliorum bu arafa daha devami var size yadiktan snra 1 paket misir koca oakaetten bir paket sufle yariya yakin peynirli samdvic 1 orta paket hosbes yarim cikolata da yedim yani anlayacagin dun baya bir yedim
Çok şükür canım taburcu oldum şimdi babannesinden kızımı almaya geldik kendi evime gideceğim annemde şuan kendi evimde abileri babannede kalacak kız benimle olacak eşim yarın işe başlıyor yarın akşam iş dönüşü duruma göre belki ortancayıda isteyebilirimaaaaaaaaaaa.
kuzum . çok geçmiş olsun .
atlattın çok şükür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?