Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah
Ceyrek awokada penir zeytin 2 dilim ekmek
Turk khwesi tadim tahilli fistikli bademli bar

Aksam
Mercimek corbasi
Tawuklu mantar 1kasik pilaw 1 dilim ekmem

Birazdan da turk kahwesi gunu kaparim

Bnde bu ara ne baya bir yedim 2 kg almisim toolamam lazim ama tiplmam lazim dedikce batiyorum daha cok yazayim simsi
1 simit peynir bikac dilim 10 zeytin
1 eti browni
2 kasik makarna 2 kasik et 1 kepce corba ve cacik
5 adet hosbes 1 kase misir 2 isirik borwni ve 1 tane tahinli minik kek uatelik tahine de batirip yedim

Canım çokta ipin ucu kaçmış gibi değildi
Ödem olabilir.
2 gün ödem detoksu yap, dersler de yok, zamanın varken

Adacım bana da çok abartılı gelmiyor yediklerin. Hatta seni görünce korkuyorum hiçbir şey yiyemeyecek miyim ilerde diye:)
Bence psikolojik olarak çok yiyorum kilo alacağım mesajı yolluyorsun beynine. Bugün için demiyorum ama önceki günlerde yediklerin bizle aynıydı, bugün de arada sırada olabilecek bir menü. Ama sen neredeyse her menünün altına çok yedim, hiç iyi değil menüm tarzı yorumlar yapıyorsun. Bence böyle yapmamaya özen göster kuzum, psikolojini rahat bırak biraz.

Hepiniz güzel dileklerde bulunmuşsunuz herkese teşekkür ederim kızlar yine ameliyat çok sıkıntılı geçmiş Dr çok uğraşmış safra kesesi çok iltihablıymış karın kısmım çürük gibi hissediyorum bide karnımın içi çok yapışıkmış çalışabilmek için içine bol bol hava basmışlar balon gibiyim

Haklisin cnm beynime yanlos msj yolliyorum bu bedenime guvenmemekten kaynaklaniyor sanirim cnku gercekten de cok yedim deyince kiko aliorum bu arafa daha devami var size yadiktan snra 1 paket misir koca oakaetten bir paket sufle yariya yakin peynirli samdvic 1 orta paket hosbes yarim cikolata da yedim yani anlayacagin dun baya bir yedim

aaaaaaaaaaa.
kuzum . çok geçmiş olsun .
atlattın çok şükür .

aslında çok yedim deyince kilo alındığı gibi . çok yedim dediğinde aslında yeme kapasiteni bildiğin için ve yediğin de o kapasitenin üzerinde olmuşsa . bunu bünye farkediyor ve sen de çok yedim diyorsun
yani vucudun da yediklerinin kalorisini vs sini kendinden hesaplıyor ve sana çok yediğinde onu söyletiyor olabilir .
insan olarak programlarımız çok

aaaaaaaaaaa.
kuzum . çok geçmiş olsun .
atlattın çok şükür .
Çok şükür canım taburcu oldum şimdi babannesinden kızımı almaya geldik kendi evime gideceğim annemde şuan kendi evimde abileri babannede kalacak kız benimle olacak eşim yarın işe başlıyor yarın akşam iş dönüşü duruma göre belki ortancayıda isteyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…