Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

maşallah canım . yarın daha iyi olursun inşallah . ağrı falan var mı. nasılsın

Dünkü menümü paylaşayım unutmadan
Sabah kavurmalı yumurta eşimle yedim
Kaymak ve bal yanında çay
İki dilim ekmekle

Saat 4 gibi adıktom dün kızım pek durmadı yemek yapamadm kendime önceki gün kü yemeğide akşam yeriz dedim yapamazsam eşim aç kalmasın dedim ve azıcık kaymak vardı süt pişirdim iki çatal balla yedim ekmekte ucundan işte yanına da çay içtim

Akşam yemeği saati 9a kaldı yarom kase çorba ile köfteli türlü yedim fırında yapmıştım yanında ekmek yemedim yarom mandalina yedim nedense bazen hiç yiyesim gelmiyor istemezsen psikolojim etkileniyor ve hiç yemek istemiyorum çok garip beynim ne isterse vücudum ona uyuyor onun için beyinden ne istediğinize karar vermek gerekiyor kilo vericem derseniz verirsiniz alıcam dersenizde alırsınız yedikleri ise takılmayın beyinde zayıflamaya odaklanon :) benim ki böylece çalışıyor

Az gelmesini yediklerin fazla felsefe direncin düşmesin diye yeseydin keşke akşama kadar sonuçta birşey yemiyordum
Canım o kadar doluydum ki, yatmadan önce yumurtanın salatasini yaptım. İçinde bir domates, bir havuç rendeledim, mor lahana, marul vardı. Yumurtayı da haslayip yattım. Zaten saat sabah 5 buçukta sahur yapıyorum. Kalkınca da salataya yumurta doğrayıp yedim.

Akşam 5 buçuk gibi de oruç açılıyor yani 12 saat var arada.

Neyse ki zaman doldu orucun için :)

hayal_hatun ne yapiyorsun, çocuklarla evde nasıl geçiyor ?
İyi geçiyor valla:)) sinemaya gittik bugün bulmaca kulesine. Dün de yine AVM’de dolanmıştık. Dışarı çıkmayınca geçmiyor zaman. Yarın çıkamayız ama, temizlik yemek vs ile geçer.

Sen de güzel oruç tuttun allah kabul etsin.

Ne güzel olmuş çocuklar için.
Benim kızım da sınamaya gitmek çok istiyor.
TRT çocuk izliyor, hani orada reklam çıkıyor ya sinemalarda diye
Ama bizim yaşadığımız yerde sinema yok
Götürmek kısmet olmuyor.

Şükür bugün 3. Gundu.
Bugün 1 saat uyudum öğleden sonra.
Tansiyonum düştü sanırım. Halsizlestim.
Ama çok şükür baş ağrısız iyi gidiyor.
Pazar günü kahvaltı daveti var, pazara kadar tutar, pazar 1 günlük mola veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…