- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
maşallah canım . yarın daha iyi olursun inşallah . ağrı falan var mı. nasılsınÇok şükür canım taburcu oldum şimdi babannesinden kızımı almaya geldik kendi evime gideceğim annemde şuan kendi evimde abileri babannede kalacak kız benimle olacak eşim yarın işe başlıyor yarın akşam iş dönüşü duruma göre belki ortancayıda isteyebilirim
Canım sabahtan beri ağrım yoktu ama şimdi ağrım artmaya başladı ilaçlarımı içtim umarım artmadan bitermaşallah canım . yarın daha iyi olursun inşallah . ağrı falan var mı. nasılsın
İnşallah ilaç iyi gelir.Canım sabahtan beri ağrım yoktu ama şimdi ağrım artmaya başladı ilaçlarımı içtim umarım artmadan biter
Geçmiş olsun canım ne oldu, önemli bir şey yok insallahCanım sabahtan beri ağrım yoktu ama şimdi ağrım artmaya başladı ilaçlarımı içtim umarım artmadan biter
Az gelmesini yediklerin fazla felsefe direncin düşmesin diye yeseydin keşke akşama kadar sonuçta birşey yemiyordumSahurum
1 yumurta ile salata
Akşam fazla kaçınca sahuru böyle yaptim
Canım o kadar doluydum ki, yatmadan önce yumurtanın salatasini yaptım. İçinde bir domates, bir havuç rendeledim, mor lahana, marul vardı. Yumurtayı da haslayip yattım. Zaten saat sabah 5 buçukta sahur yapıyorum. Kalkınca da salataya yumurta doğrayıp yedim.Az gelmesini yediklerin fazla felsefe direncin düşmesin diye yeseydin keşke akşama kadar sonuçta birşey yemiyordum
Neyse ki zaman doldu orucun için :)Canım o kadar doluydum ki, yatmadan önce yumurtanın salatasini yaptım. İçinde bir domates, bir havuç rendeledim, mor lahana, marul vardı. Yumurtayı da haslayip yattım. Zaten saat sabah 5 buçukta sahur yapıyorum. Kalkınca da salataya yumurta doğrayıp yedim.
Akşam 5 buçuk gibi de oruç açılıyor yani 12 saat var arada.
Evet canım son 14 dkNeyse ki zaman doldu orucun için :)
İyi geçiyor valla:)) sinemaya gittik bugün bulmaca kulesine. Dün de yine AVM’de dolanmıştık. Dışarı çıkmayınca geçmiyor zaman. Yarın çıkamayız ama, temizlik yemek vs ile geçer.hayal_hatun ne yapiyorsun, çocuklarla evde nasıl geçiyor ?
Ne güzel olmuş çocuklar için.İyi geçiyor valla:)) sinemaya gittik bugün bulmaca kulesine. Dün de yine AVM’de dolanmıştık. Dışarı çıkmayınca geçmiyor zaman. Yarın çıkamayız ama, temizlik yemek vs ile geçer.
Sen de güzel oruç tuttun allah kabul etsin.
Sağol canım.Safransari cnm 3 gundur oruclusun demeknallah kabul.etsin cnm benim bize de dua et.olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?