Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhabalar, üstünüzde bir olumsuz havadır esiyor sanki, hayrolsun. sağlık ve ferahlık diliyorum hepimize

hastalık tam anlamıyla geçmedi bir türlü, açıkçası stres iyileşmemi engelliyor. iyileşeceğim yok, diyetime tekrar döneyim bari diyorum.

Canım tekrar geçmiş olsun.
Her gün işe gidince dinlenemedin sanırım, hala gecmedi

Yok bitmedi 10-15 tane almıştım. Tek içimlik. Cafe crownun, choco latte diye bir şey çıkarmış çok beğendim. Doğru yazdım mı bilmiyorum ama:)
Bende bir bardak hediye veriyordu. Latte bardağı diye geçiyor, ayaklı cam kulplu. Ondan 10 tane almıştım. Eşim çok sevmişti, ona yapmıştım hep.

Bugun 1 lokma kek ve 1 lokma simit bir bardak ayran
60 kalorilik kitir uno yedim biraz da balik toplamda 400 kalori anca ama dum cok.yedim o nedenle
canım bu tüm gün yediklerini mi ama çok az değilmi
N nnnadal nasılsın canım. Ağrın sizin var mı ?
canım ara ara ağrım oluyor bugün öğle yemeğinden sonra ağrım oldu hiç yemekten olduğunu düşünmedim ilaç etkisi geçti sanmıştım akşam yemeğinden sonra yine çok ağrım olunca yemekten olduğunu anladım yarını daha hafif geçireceğim sadece çorba içmeyi planlıyorum

Tekrar ge mis olsun canim biraz peyriz yap belki rahatlarsin

Canım kolay mı bir organın eksildi.
İnşallah vücut hazırlanacak buna yavaş yavaş.

Menümü paylaşayım
Sabah ciğer kavurmalı yumurta
Bal ve kaymak bu ara bal kaymak yiyorum :)
Öğlen bir kase çorba biraz ekmek çok azdı
Ara öğün bir porsiyon meyve
Akşam 6 da bir porsiyon sebze haşlanmış yoğurtlu sonra da çay 9 civarıydı saat

İnşallah ilaç iyi gelir.
Bir kaç gün kızla kalman iyi olur, daha çabuk toparlanirsin.
Yoksa tez canlisim sen yatıp dinlenmezsin.
Ha ha ha beni çok iyi tanımışsın bugün hiç yatmadım birşey yapmadım ama yatınca sanki hep yatak battı kalkıp kalkıp gezindim evin içinde

Evet ben de öyle başladım latteye, yani o ilk hali ile. Şimdi onu sevmez oldum buna sardım:))
ayy esim de beyaz cikolatali latteyi o bardaklari olandan alirdi hep
Cnm az ama birgun once baya baya yemistim yazdim hatta krizim tuttu o nedenle az yedim

Merhabalar arkadaşlar
Ben de aranıza katılabilir miyim
hoşgeldin

boyun, kilon, yaşın, beslenme şeklin nedir?

ben 160 cm 60 kiloyum. bu hafta diyet yapamasam da diyetteyken düşük karbonhidratlı yüksek proteinli besleniyorum.

farklı kilolarda ve farklı diyetlerde arkadaşlarız. hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…