Canım tekrar geçmiş olsun.merhabalar, üstünüzde bir olumsuz havadır esiyor sanki, hayrolsun. sağlık ve ferahlık diliyorum hepimize
hastalık tam anlamıyla geçmedi bir türlü, açıkçası stres iyileşmemi engelliyor. iyileşeceğim yok, diyetime tekrar döneyim bari diyorum.
Bende bir bardak hediye veriyordu. Latte bardağı diye geçiyor, ayaklı cam kulplu. Ondan 10 tane almıştım. Eşim çok sevmişti, ona yapmıştım hep.
Yok bitmedi 10-15 tane almıştım. Tek içimlik. Cafe crownun, choco latte diye bir şey çıkarmış çok beğendim. Doğru yazdım mı bilmiyorum ama:)
Evet ben de öyle başladım latteye, yani o ilk hali ile. Şimdi onu sevmez oldum buna sardım:))Bende bir bardak hediye veriyordu. Latte bardağı diye geçiyor, ayaklı cam kulplu. Ondan 10 tane almıştım. Eşim çok sevmişti, ona yapmıştım hep.
canım bu tüm gün yediklerini mi ama çok az değilmiBugun 1 lokma kek ve 1 lokma simit bir bardak ayran
60 kalorilik kitir uno yedim biraz da balik toplamda 400 kalori anca ama dum cok.yedim o nedenle
canım ara ara ağrım oluyor bugün öğle yemeğinden sonra ağrım oldu hiç yemekten olduğunu düşünmedim ilaç etkisi geçti sanmıştım akşam yemeğinden sonra yine çok ağrım olunca yemekten olduğunu anladım yarını daha hafif geçireceğim sadece çorba içmeyi planlıyorum
Tekrar ge mis olsun canim biraz peyriz yap belki rahatlarsincanım bu tüm gün yediklerini mi ama çok az değilmi
canım ara ara ağrım oluyor bugün öğle yemeğinden sonra ağrım oldu hiç yemekten olduğunu düşünmedim ilaç etkisi geçti sanmıştım akşam yemeğinden sonra yine çok ağrım olunca yemekten olduğunu anladım yarını daha hafif geçireceğim sadece çorba içmeyi planlıyorum
Menuler harika perfectttt alkissssMenüm:
Kahvaltı
2 diyet kurabiye
Çay
Ara
Latte
Öğlen
1 tabak barbunya (susuz)
1 kase yoğurt
Akşam
Az mercimek çorbası
Az Fırında balık-patates
Az salata
Bu akşam resmen aç kalktım sofradan
Canım kolay mı bir organın eksildi.canım bu tüm gün yediklerini mi ama çok az değilmi
Ha ha ha beni çok iyi tanımışsın bugün hiç yatmadım birşey yapmadım ama yatınca sanki hep yatak battı kalkıp kalkıp gezindim evin içindeİnşallah ilaç iyi gelir.
Bir kaç gün kızla kalman iyi olur, daha çabuk toparlanirsin.
Yoksa tez canlisim sen yatıp dinlenmezsin.
TabikiMerhabalar arkadaşlar
Ben de aranıza katılabilir miyim
ayy esim de beyaz cikolatali latteyi o bardaklari olandan alirdi hepEvet ben de öyle başladım latteye, yani o ilk hali ile. Şimdi onu sevmez oldum buna sardım:))
Cnm az ama birgun once baya baya yemistim yazdim hatta krizim tuttu o nedenle az yedimcanım bu tüm gün yediklerini mi ama çok az değilmi
hoşgeldinMerhabalar arkadaşlar
Ben de aranıza katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?