Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

cok hostu valla bak
senin adini karbon bestekiz koyacagim cok seviorsun

Yulaf ezmesini robotta cek canim baya ince olana kadar aynisi bnmki de onun direk makinede daha ince ogutulmusu o sekilde aldim sen evde halledersin direk
Canım düşündüm de, ama benim makine büyük, yulafım da az kalmış, çekip un haline getirmeyecek şimdi.

Yulafi sütle isladim şimdi. Gece kalkınca şişmiş olur. Yumurta peynir ekler pisiririm.

N nnnadal bugün nasılsın canım.
Evet nadalcim.bnde seni merak ediyorum annenin gelmesi seni baya rahatlatmistir nasil.gdiyor kac gun kalacak annen
N nnnadal
Sağolun canlarım bugün daha rahat hareket edebildim annemin burada olması gerçekten çok iyi oldu aksi takdirde kayınvalidemde kalacaktım bu da benim için daha sıkıntılı olacaktı oğlanlar babannede şimdilik sorun yok ama bugün kv doktora gitti onada ameliyat demişler o süreç nasıl olacak bilmiyorum annem 1 hafta daha burada haftaya cuma gidecek pansumanlarımı eşim yapıyor oda büyük rahatlık her eve bir sağlıkçı gerekliymiş ama hala karnım davul gibi şiş sanırım gitmesi biraz zaman alacak yemek yediğimde sancım ağrım oluyor buda iyimi kötümü bilemedim böylelikle daha az sade şeyler yiyorum

İyi olmana çok sevindim canım.
Annen gitmeye de toparlanirsin inşallah.
Kayinbaban emekli değil mi ?
Kaynanan ameliyat olduğunda o bakar artık.

Bende menümü yazayım
Sabah sucuklu yumurta üç yumurtayla eşimle beraber yedik
bir dilim peynir
domates
salatalık
havuç ve çay
iki dilim ekmek

Öğlen birşey yemedim saat 6 da kaynanam zorla yemek koydu hepsi katı zorla yedim
üç tane küçük biber dolması baya küçüktüler yanına iki kaşık bulgur pilavı ve salata şimdi acıktım bira sebze vardı yoğurt koydum yedim başım baya ağrıyor tansiyonum düşük galiba

Geçmiş olsun canım kendine dikkat et ani hareketlerden kaçın birde şuan fazla hareketin yok yediklerine dikkat et dokunuyor diyorsun hem inşallah en kısa sürede iyileşirsin

Canım düşündüm de, ama benim makine büyük, yulafım da az kalmış, çekip un haline getirmeyecek şimdi.

Yulafi sütle isladim şimdi. Gece kalkınca şişmiş olur. Yumurta peynir ekler pisiririm.
Tamam cnm birdakine cekip yaparsin smdi sutle islayinca lapa gbi olur o nedenle sevmemis olablirsin

Cnm kaynanain kendi cocuklari kizlari vs yok mu ona bakacak sen bu halinle ve 3 cocukla zor bakarsin

Sahur

1 kaşık yulaf, süt 2 yumurta, peynir ile omlet.

Dün sahirumu gece 1 gibi yaptım ilk. Normalde sabah 5. Buçukta yapıyordum. İnşaallah acikmam bugün.

Teşekkürler
34 yaşındayım, evliyim ☺

Hosbuldum
Boyum 1.56, kilom 62.6, yaşım 34.
Diyetisyene gidiyorum, listeye göre ilerliyorum 10 gündür.
ay çok sevindim, aşağı yukarı aynı boy ve kiloda 4 kişi olduk galiba. öyle olunca da motivasyon güzel oluyor.

ilk hedef elli’li kiloları görmek

A aaadddaaa ataksız 21 günü tamamladım.
22. Gün bugün. Umarım alışkanlık Sağlanmıştır :)
Coo sevindim cnm inanki cok icten sevindim buna buyuk bir basari kendine guven her zaman smdiki hedef 42 sonra da 63 yapiorsun ve bitiyor yani aslinda 3 tane 21 yapiliyor

Slm kizlar bnde bugun sabah yarim muz ile bikac kasik uogurt ile gune basladim eekenden
Sabah kahvaltim azcik sucuklu ve kasarli yumurta 2 dikim ekmek farkettim ki ekmegi birakmama bikac gun daha var
Ogeln arkadasimdaydim sagliklo kek yapmis bir dioim ondan 1 hurma ve 1 ceviz yedim
Aksam da kabak mucver ereviz salatasi ve borokoli corbasi icegim bikac cios yedim bir de aklimdayken yazim

Menüm:

Sabah
2 diyet kurabiye
Ihlamur

Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 tabak hünkar beğendi

Ara
Az şekerli Türk kahvesi

Akşam
Hamsi tava
Yeşillik
2 lokma patates
2 çay kaşığı fırında helva

Aferin bana çok iyi gidiyorum.
Normal insanlar gibi tadına bakıp bırakabiliyorum. Hiçbir şeyi kendime yasaklamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…