- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Canım düşündüm de, ama benim makine büyük, yulafım da az kalmış, çekip un haline getirmeyecek şimdi.cok hostu valla bak
senin adini karbon bestekiz koyacagim cok seviorsun
Yulaf ezmesini robotta cek canim baya ince olana kadar aynisi bnmki de onun direk makinede daha ince ogutulmusu o sekilde aldim sen evde halledersin direk
Sağolun canlarım bugün daha rahat hareket edebildim annemin burada olması gerçekten çok iyi oldu aksi takdirde kayınvalidemde kalacaktım bu da benim için daha sıkıntılı olacaktı oğlanlar babannede şimdilik sorun yok ama bugün kv doktora gitti onada ameliyat demişler o süreç nasıl olacak bilmiyorum annem 1 hafta daha burada haftaya cuma gidecek pansumanlarımı eşim yapıyor oda büyük rahatlık her eve bir sağlıkçı gerekliymiş ama hala karnım davul gibi şiş sanırım gitmesi biraz zaman alacak yemek yediğimde sancım ağrım oluyor buda iyimi kötümü bilemedim böylelikle daha az sade şeyler yiyorum
İyi olmana çok sevindim canım.Sağolun canlarım bugün daha rahat hareket edebildim annemin burada olması gerçekten çok iyi oldu aksi takdirde kayınvalidemde kalacaktım bu da benim için daha sıkıntılı olacaktı oğlanlar babannede şimdilik sorun yok ama bugün kv doktora gitti onada ameliyat demişler o süreç nasıl olacak bilmiyorum annem 1 hafta daha burada haftaya cuma gidecek pansumanlarımı eşim yapıyor oda büyük rahatlık her eve bir sağlıkçı gerekliymiş ama hala karnım davul gibi şiş sanırım gitmesi biraz zaman alacak yemek yediğimde sancım ağrım oluyor buda iyimi kötümü bilemedim böylelikle daha az sade şeyler yiyorum
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et ani hareketlerden kaçın birde şuan fazla hareketin yok yediklerine dikkat et dokunuyor diyorsun hem inşallah en kısa sürede iyileşirsinSağolun canlarım bugün daha rahat hareket edebildim annemin burada olması gerçekten çok iyi oldu aksi takdirde kayınvalidemde kalacaktım bu da benim için daha sıkıntılı olacaktı oğlanlar babannede şimdilik sorun yok ama bugün kv doktora gitti onada ameliyat demişler o süreç nasıl olacak bilmiyorum annem 1 hafta daha burada haftaya cuma gidecek pansumanlarımı eşim yapıyor oda büyük rahatlık her eve bir sağlıkçı gerekliymiş ama hala karnım davul gibi şiş sanırım gitmesi biraz zaman alacak yemek yediğimde sancım ağrım oluyor buda iyimi kötümü bilemedim böylelikle daha az sade şeyler yiyorum
Tamam cnm birdakine cekip yaparsin smdi sutle islayinca lapa gbi olur o nedenle sevmemis olablirsinCanım düşündüm de, ama benim makine büyük, yulafım da az kalmış, çekip un haline getirmeyecek şimdi.
Yulafi sütle isladim şimdi. Gece kalkınca şişmiş olur. Yumurta peynir ekler pisiririm.
Cnm kaynanain kendi cocuklari kizlari vs yok mu ona bakacak sen bu halinle ve 3 cocukla zor bakarsinSağolun canlarım bugün daha rahat hareket edebildim annemin burada olması gerçekten çok iyi oldu aksi takdirde kayınvalidemde kalacaktım bu da benim için daha sıkıntılı olacaktı oğlanlar babannede şimdilik sorun yok ama bugün kv doktora gitti onada ameliyat demişler o süreç nasıl olacak bilmiyorum annem 1 hafta daha burada haftaya cuma gidecek pansumanlarımı eşim yapıyor oda büyük rahatlık her eve bir sağlıkçı gerekliymiş ama hala karnım davul gibi şiş sanırım gitmesi biraz zaman alacak yemek yediğimde sancım ağrım oluyor buda iyimi kötümü bilemedim böylelikle daha az sade şeyler yiyorum
Akşam yaptım canım ama sütünü fazla koydum sanırım. Tavada donderirken dağıldı, ama tadı güzel oldu.Tamam cnm birdakine cekip yaparsin smdi sutle islayinca lapa gbi olur o nedenle sevmemis olablirsin
ay çok sevindim, aşağı yukarı aynı boy ve kiloda 4 kişi olduk galiba. öyle olunca da motivasyon güzel oluyor.Teşekkürler
34 yaşındayım, evliyim ☺
Hosbuldum
Boyum 1.56, kilom 62.6, yaşım 34.
Diyetisyene gidiyorum, listeye göre ilerliyorum 10 gündür.
İnşallah inşallah. 50 li rakamları görmek çok istiyorum. 59.9 bile çok motive edecek beni.ay çok sevindim, aşağı yukarı aynı boy ve kiloda 4 kişi olduk galiba. öyle olunca da motivasyon güzel oluyor.
ilk hedef elli’li kiloları görmek
Coo sevindim cnm inanki cok icten sevindim buna buyuk bir basari kendine guven her zaman smdiki hedef 42 sonra da 63 yapiorsun ve bitiyor yani aslinda 3 tane 21 yapiliyor
Canım kızı yok aynı şehirde olduğu tek oğluda benim kocam oluyor ama kp bakacak artık yapacak bir şey yok ben bakamamCnm kaynanain kendi cocuklari kizlari vs yok mu ona bakacak sen bu halinle ve 3 cocukla zor bakarsin
Aynen ilk hefeg 50leri görmek inşallahay çok sevindim, aşağı yukarı aynı boy ve kiloda 4 kişi olduk galiba. öyle olunca da motivasyon güzel oluyor.
ilk hedef elli’li kiloları görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?