- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
allahim bir havalar bir havalr sanki ejderhasi varSayalım canım ben 37’deyim mesela :)
eger ben zayiflarsam bosuna korkuyoruz demektir his bizim kuzen de 12 kilo verdi 3 ayda bu sekildeGünde 6 dilim ekmek
Demek ki ekmekten gereksiz korkuyoruz.
hosgeldin aramiza kilon cok cok kotu durumda degil biz kendimiz en uygun olani yaoiuoruz sende gun icinde menuleri paylasirsan eger yorum yapabilirizMrb kızlar bende aranıza katılabilirmiyim, tek başıma zayıflayamıyorum ve duygu olarak çok kötü durumdayım...
Ellerine saglik ficanscim06.12.2019 TARİHLİ KİLO BİLDİRİM LİSTEMİZ
KİLO VERENLER
BESTEKIZ % 2.25
Sarfansarı %1.16
Sersum % 1.131
İzole % 0,33
BİLDİRİM YAPANLAR
aaadddaaa 61.9
KİLO ALANLAR
ficans +%1.427
Nnadal % 1,13
hayal_hatun % 0.7
Listeye alınmamışım hatunlarallahim bir havalar bir havalr sanki ejderhasi var
eger ben zayiflarsam bosuna korkuyoruz demektir his bizim kuzen de 12 kilo verdi 3 ayda bu sekilde
hosgeldin aramiza kilon cok cok kotu durumda degil biz kendimiz en uygun olani yaoiuoruz sende gun icinde menuleri paylasirsan eger yorum yapabiliriz
Ellerine saglik ficanscim
Listeye girmen icin once kilo bikdirimi yapman gerekiyor bildirimden itibaren baz alarak bir hafta sonra listeye gireblirsin tabi bir de menu paylasmalisin bizimle bu surecte canimListeye alınmamışım hatunlar
Bende almadm canım eline sağlık bu arada güzel olmuş 60.3 kilom
Bende almadm canım eline sağlık bu arada güzel olmuş 60.3 kilom
06.12.2019 TARİHLİ KİLO BİLDİRİM LİSTEMİZ
KİLO VERENLER
BESTEKIZ % 2.25
Sarfansarı %1.16
Sersum % 1.131
İzole % 0,33
AYNI KALANLAR
aytenazmi
BİLDİRİM YAPANLAR
aaadddaaa 61.9
KİLO ALANLAR
ficans +%1.427
Nnadal % 1,13
hayal_hatun % 0.7
Keyfim hiç yoktu canım kusura bakmaBildirim formatında olmadığı için gözden kaçmış
Simdi listede biz yuzde hesapliyoruz ya o nedenle sen baslangic kilonu bildirdin dmi haftaya liste siralamasina girersin ne kadar kilo verdgini ya da aldgini gormek icin hesapliyoruz bugunku kilonu bslangic kilosu kabul edelimAslında kilo bildirirmi yapmıştım.motive açısından iyi hissederdim...bu arada 25 günlük bir diet uygulamayı düşünüyorum yarın itiibarıyla
Tmm arkadaşım inş vermiş olurumSimdi listede biz yuzde hesapliyoruz ya o nedenle sen baslangic kilonu bildirdin dmi haftaya liste siralamasina girersin ne kadar kilo verdgini ya da aldgini gormek icin hesapliyoruz bugunku kilonu bslangic kilosu kabul edelim
Günlükte sayfaya gelip menü bildirimi yapmanız gerekTmm arkadaşım inş vermiş olurum
Ellerine sağlık canım.06.12.2019 TARİHLİ KİLO BİLDİRİM LİSTEMİZ
KİLO VERENLER
BESTEKIZ % 2.25
Sarfansarı %1.16
Sersum % 1.131
İzole % 0,33
BİLDİRİM YAPANLAR
aaadddaaa 61.9
KİLO ALANLAR
ficans +%1.427
Nnadal % 1,13
hayal_hatun % 0.7
Canım en az 1 hafta düzenli menü bildirmen gerekir listeye girmek için..Listeye alınmamışım hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?