Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı

2 yumurtalı peynirli omlet
6-7 küçük küp patates

Ara
Kahve, gunkurusu

Akşam
1 kase paça çorbası ( 3 te 1 ini kızıma yedirdim)
1 dilim ekmek
2 çiğ kofte

Sayalım canım ben 37’deyim mesela :)
allahim bir havalar bir havalr sanki ejderhasi var
Günde 6 dilim ekmek
Demek ki ekmekten gereksiz korkuyoruz.
eger ben zayiflarsam bosuna korkuyoruz demektir his bizim kuzen de 12 kilo verdi 3 ayda bu sekilde
Mrb kızlar bende aranıza katılabilirmiyim, tek başıma zayıflayamıyorum ve duygu olarak çok kötü durumdayım...
hosgeldin aramiza kilon cok cok kotu durumda degil biz kendimiz en uygun olani yaoiuoruz sende gun icinde menuleri paylasirsan eger yorum yapabiliriz
Ellerine saglik ficanscim

Listeye alınmamışım hatunlar

Aslında kilo bildirirmi yapmıştım.motive açısından iyi hissederdim...bu arada 25 günlük bir diet uygulamayı düşünüyorum yarın itiibarıyla

06.12.2019 TARİHLİ KİLO BİLDİRİM LİSTEMİZ

KİLO VERENLER

BESTEKIZ % 2.25
Sarfansarı %1.16
Sersum % 1.131
İzole % 0,33

AYNI KALANLAR

aytenazmi

BİLDİRİM YAPANLAR

aaadddaaa 61.9

KİLO ALANLAR

ficans +%1.427
Nnadal % 1,13
hayal_hatun % 0.7

Aslında kilo bildirirmi yapmıştım.motive açısından iyi hissederdim...bu arada 25 günlük bir diet uygulamayı düşünüyorum yarın itiibarıyla
Simdi listede biz yuzde hesapliyoruz ya o nedenle sen baslangic kilonu bildirdin dmi haftaya liste siralamasina girersin ne kadar kilo verdgini ya da aldgini gormek icin hesapliyoruz bugunku kilonu bslangic kilosu kabul edelim

Ellerine sağlık canım. .1. mizi ve herkesi kutlarım ..Burada olduğumuz için ,mücadelemiz için
Listeye alınmamışım hatunlar
Canım en az 1 hafta düzenli menü bildirmen gerekir listeye girmek için..

ÖNCELİKLE YENİ GELENLERE BİLGİ AMACIYLA İLK SAYFAMIZDA ANA KURALLARI YAZAYIM..

HEPİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM..LAKİN BİR ARAYA GELİP BURADA BULUNMAK DA BİR BAŞARIDIR BENCE.

CUMA GÜNLERİ LİSTEMİZ OLACAK..TABİİ ONUN İÇİNDE KURALLARIMIZ VAR..

KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-1 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 1 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..
7-kilo bildirim listesine sadece liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler alınır..

Kilo bildiriminde Formatımıza uyalım ve liste yapan arkadaşa kolaylık olsun diye yüzdeleri mutlaka hesaplayalım lütfen'!!

Örnek Format
Kilo bildirim formatı

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie

Duyuru!!!!!!!

Bu kurallar ve diğerleri 1. sayfamızda bulunuyor yeni gelen arkadaşlar önce 1. sayfamızı okusunlar lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…