Bugün sökülmeye başladım iyiyim aslında ama araştıracağımKorunurken kalmazsın ikizim şuan yapıyor adetim eskiye göre daha iyi dedi bende adet ağrısı azaltıyor diye kullanmıştım baya iyi geliyor sökülürson dua edersin bak :)))
cnm tebrik ederim harikasin ama sakin verdim diye diyetini bozma sakin bir de diyetisyen sana tartilma dememis miydi bakimKizlar dayanamadim dayanamadim iyikide dayanamamisim bomba bende rakip ariyorum
Baslangic 73
Gecen hafta 75
Buhafta 73.5
Giden fark 2.25
Halaya bekliyorummmmmmm
Sarfancim kastan vermek cok kolay bisey degil bize hep oyle ogrettiler ama degil mesela 64 ile baslamistin onu baz alarak hic olcu aldin mi cnmYa ben kastan veriyorum sanırım, yada vücudumda 4-5 kilo ödem var ordan gidiyor.
Vücudumun herhangi bölgesinde bu kadar bir eksilme olmuyor çünküEki Görüntüle 2562423
amin insallah canim tesekkur ederim
Tebrik ederim canım harikaaa
Bak demiştim bu listeyle 2 haftada 4-5 kilo verirsin diye
hosgeldin efendim starti werioruz ozmanGeldim
cok yakinmis kilolarimiz artik2 haftalık yürüttüğüm çalışmalar bende de meyvelerini başlıyor. Geç olsun güç olmasın. 75 kilo başladığım serüvene 73,3 ile devam etmekteyim.
Walla bu sefer seytaninbacagini kirdim galiba yok yok hayatta koy wermem gun gun tartilip takinti haline getirmem ya her hafta 1kere yeter istecnm tebrik ederim harikasin ama sakin verdim diye diyetini bozma sakin bir de diyetisyen sana tartilma dememis miydi bakim
Sarfancim kastan vermek cok kolay bisey degil bize hep oyle ogrettiler ama degil mesela 64 ile baslamistin onu baz alarak hic olcu aldin mi cnm
Sayalım canım ben 37’deyim mesela :)
Günde 6 dilim ekmekKizlar menumde cok ekemk goreceksin ama bilin ki kafadan yapmiorum
Sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeyyin bolll yeseillik
Ara 1 yesil elma 1 ceviz
Ogle 2 dilim ekmek ton balikli salata 3 kasik yogurt
Ara yarim paket form 1 cay bardagi auran
Aksam tavuk sebze 2 dilim ekemk ve yogurt olacak ins
Regldendir oo reglll...Bence gayet normal..Günaydınlar herkese...
Rumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6
Geçen hafta: 57.7
Bu hafta: 58.1
Fark: +++ 400 g
Yüzde: + 0,7
İyi yine ucuz atlattım
Yok kızz spiralle ben de yaptım bişey olmaz hem de kilo verdiriyor bakAdını çok duydum ama hiçbir fikrim yok bu konuda. Hamile kalmak için yapılan kür mü bu? Bak sonra hamile falan kalmayım
Olsun canım üzülme düzelir..Günaydın kızlar
Bu hafta da artıdayım
Geçen hafta 77.1
Bu hafta 78.2
+++1100 gr
Frk +%1.427
Bildirimlerinizi bekliyorum arkadaşlar öğleden sonra akşama doğru yaparım listeyi
Ayy bu sefer olacak sanırım ficansımmMaşallah canım süpersinben de düşünmüyor değilim akupunkturu, yapamıyorum olmuyor hep bir ileri bir geri
Maşallah canım 59 gelmiş gerisi de gelir..Günaydın
Rumuz Sarfansari
Geçen hafta 60.1
Bu hafta 59.4
Fark 700 Gr
%1.16
oooooo süpperrrr....MaşallahKizlar dayanamadim dayanamadim iyikide dayanamamisim bomba bende rakip ariyorum
Baslangic 73
Gecen hafta 75
Buhafta 73.5
Giden fark 2.25
Halaya bekliyorummmmmmm
Tabii hoşgeldin..Kendini tanıt kilonu söyle hedefini belirle ve her gün menü paylaş bize katılırsın..Başarılar..Mrb kızlar bende aranıza katılabilirmiyim, tek başıma zayıflayamıyorum ve duygu olarak çok kötü durumdayım...
Tartilma gunu cuma ilk sayfada ayrintilarimiz yaziyor herkes kendine en uygun listeyi yapior hosgeldinTartılma günü ne zaman... Ve sizin uyguladığınız bir liste ve önerdiğiniz detoks var mı rc etsem
Regldendir oo reglll...Bence gayet normal..
Yok kızz spiralle ben de yaptım bişey olmaz hem de kilo verdiriyor bak
Olsun canım üzülme düzelir..
Ayy bu sefer olacak sanırım ficansımmCanım benim bi 3-4 hafta geçsin sonucu görelim adres veririm sana da..
Maşallah canım 59 gelmiş gerisi de gelir..
oooooo süpperrrr....Maşallah
Bende almadm canım eline sağlık bu arada güzel olmuş 60.3 kilom06.12.2019 TARİHLİ KİLO BİLDİRİM LİSTEMİZ
KİLO VERENLER
BESTEKIZ % 2.25
Sarfansarı %1.16
Sersum % 1.131
İzole % 0,33
BİLDİRİM YAPANLAR
aaadddaaa 61.9
KİLO ALANLAR
ficans +%1.427
Nnadal % 1,13
hayal_hatun % 0.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?