- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Adını çok duydum ama hiçbir fikrim yok bu konuda. Hamile kalmak için yapılan kür mü bu? Bak sonra hamile falan kalmayımBu ay ozaman soğan kürü yapsana iyi gelir
Selam kızlar...
Akupunktur seansım tamam..700 gr gitmiş dr un tartısına göre ama tok ve öğleden sonra..Sabah tartılmıştım ben bana göre 1200 gr gitmiş..Olsun onunki de kötü değil..Hele benim metoya göre süper..Regl de dün bitti..
Dr haftaya ödüllerin ve kebeplar da başlayacak dedi..SevindimEkmek yemediğin zamanlar 2 şer kaşık pilav ve makarna yiyebilirsin aralarda da günkurusu ve ceviz verdi..kahvaltıya da gün aşırı zeytin verdi ama ben zaten yiyordum Bu arada ödev verdi günlük kaçamak yaparsan yazacaksın ne ve ne kadar dedi.. Tırstım
Öğlen
Kıymalı ıspanak
şehriye çorbası
yoğurt
Akşam
Çeyrek tavuk çevirme
1 kk kadar su böreği(ekmek yerine)
2 lahana sarması(kaçamak)
çay çayy
7000 adım
Yaaa masallah baya bir gormussun cnm darisi 58 lereGünaydın
Rumuz Sarfansari
Geçen hafta 60.1
Bu hafta 59.4
Fark 700 Gr
%1.16
Süpersin bravoGünaydın
Rumuz Sarfansari
Geçen hafta 60.1
Bu hafta 59.4
Fark 700 Gr
%1.16
Aramızda sadece 1.3 kilo var öyle bakhayal_hatun bizim kara listeyi de yayinlayayim
Eki Görüntüle 2562348
Sen maşallah 1 ayda 4.2 kilo vermişsin
Bende 1 ayda 1.8 kilo
İnşallah Aralik ayında sen ayni kiloyu verebilirsin , bende biraz daha fazla verebilirim.
Seninki ödemdir, ben o farkı 2.4 kilo olarak görüyorumAramızda sadece 1.3 kilo var öyle bak
Kizlar dayanamadim dayanamadim iyikide dayanamamisim bomba bende rakip ariyorum
Baslangic 73
Gecen hafta 75
Buhafta 73.5
Giden fark 2.25
Halaya bekliyorummmmmmm
Yok kız 1 kilo ödem yoktur. Yani inşallah vardır ama yokturSeninki ödemdir, ben o farkı 2.4 kilo olarak görüyorum
Baslangic 73
Gecen hafta 75
Buhafta 73.5
Giden fark 2.25
Halaya bekliyorummmmmmm
Baslangic 73
Gecen hafta 75
Buhafta 73.5
Giden fark 2.25
Halaya bekliyorummmmmmm
Korunurken kalmazsın ikizim şuan yapıyor adetim eskiye göre daha iyi dedi bende adet ağrısı azaltıyor diye kullanmıştım baya iyi geliyor sökülürson dua edersin bak :)))Adını çok duydum ama hiçbir fikrim yok bu konuda. Hamile kalmak için yapılan kür mü bu? Bak sonra hamile falan kalmayım
Maşallah nazar değmesin sonunda :))Kizlar dayanamadim dayanamadim iyikide dayanamamisim bomba bende rakip ariyorum
Baslangic 73
Gecen hafta 75
Buhafta 73.5
Giden fark 2.25
Halaya bekliyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?