Kurallar icin ellerine saglik cnim
Sosis var mi diyetinde sersumcum yoksa bellu kurallar mi var sadece
Çok soğudu Ankara haklısın..Sabah işe giderken ellerimle direksiyonu zor tutuyorum soğuktanSelam kızlar
Ankara buz kızımın toplantısı vardı sabah eve gelince 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin dereotlu salata nar ve portakal suyu çay
Öğleden sonra sütlü Türk kahvesi yanında yarım kurabiye
Sağol canım ..Yok be güzelim benim mide zaten sakat..Arada azıyorAfiyet olsun Can'ım mideni mi üşüttün yoksa geçmiş olsun:)
Liste ciddi bir iştirCiddi korktum şimdi sanki sôzlüye kalkmış gibi hissettim
Tövbe çek kız yok aç gitme ozaman aç olursan özellikle insan abartıyor market işini:))şimdi protein ağırlıklı bir yemek hazırlayacağım.
evde eksik çok, markete gitmem lazım, özellikle gitmiyorum. gidersem bir puding bir tatlı bir bişey canım çekecek çünkü.
Yardım isterim anlamadığım birşey olursa zira ilk deneyimim olacak :)
Canım yok tabii ki ben kızıma yaptım azcık tattım..
Çok soğudu Ankara haklısın..Sabah işe giderken ellerimle direksiyonu zor tutuyorum soğuktan
Sağol canım ..Yok be güzelim benim mide zaten sakat..Arada azıyor
Liste ciddi bir iştir
ben de her sabah bir tartılırımBende hergün tartılma takıntısı var ama bir türlü önüne geçemedim ama moralim hep yüksek oluyor bu sayede
aynen canım, ben de bir başlatsam duramamAzıcık ucundan diyeceğim ama onunla kalmıyorsa hiç dokunma, ben durduramıyorum genelde☺
evet kesinlikleTövbe çek kız yok aç gitme ozaman aç olursan özellikle insan abartıyor market işini:))
yemekten önce:merhabalar:
sabah:
bol kremalı filtre kahve
sade filtre kahve
öğlen:
bol miktarda meyve (elma, portakal, mandalina)
iki fincan türk kahvesi
kolay kolay da meyve yemem, bugün bir aylık meyve yedim sanırım
akşam yemeğini protein ağırlıklı yerim artık.
bnde markete gttim evde eksikler vardi cok.sukur tamamladimşimdi protein ağırlıklı bir yemek hazırlayacağım.
evde eksik çok, markete gitmem lazım, özellikle gitmiyorum. gidersem bir puding bir tatlı bir bişey canım çekecek çünkü.
bnde de var malesef ama ben kilo.verince seviniorum alinca.uzukuorum.strest yapiorum.diyetisyen 1 hafta yasakladi ama.ben tartildim bunu yenmem lazim bana cok olumlu gelmiyorBende hergün tartılma takıntısı var ama bir türlü önüne geçemedim ama moralim hep yüksek oluyor bu sayede
ayy bayiliorum o starbuck kurabiyesine yani harika resmenKahvaltı
2 yumurtalı menemen
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
3 tuzlu kurabiye (şu minik çörekotu olandan)
1 Starbucks kurabiyesi (ama büyüklüğü yarışı kadar)
Akşam
1 tabak nohutlu bamya yemegi
Ben dun cikolta diye aglayacaktim sersumcu az kalsinSelam canlar...
2. öğünüm
Piliç dönerden iskender
pide yerine dukan krepi
şalgam suyu
Sade maden suyu ve 1 kare diyet çikolata..Regl bitti hala canım tatlı istiyor
liste hazırlıyorum. listenin dışına çıkmayacağımbnde markete gttim evde eksikler vardi cok.sukur tamamladim
Hadi bakalım.canim.liste hazırlıyorum. listenin dışına çıkmayacağım
Evet insan cok kotu krize giriyor bnde krize gririp bozacagimi anlayinca 1 dilim.ekmek yemedim 1 minik bitter yedim bu sekilde devamliligi saglafim bikac gune alisayim onu da yemeyecegim insallahSelam kizlar ay heyheylerimin ustunde oldugu bi gundeyim birazdan da arkadasa kahweye gidicem insallah bisi yapmamistir kizda tutturdu pasta diye bugun biskuwi pastasi yaptim meret bide guzel kokuyor catali bicagi yaladim nefsimi korledim napim ölemmi
Sabah 2 yumurtali omlet 8 zeytin 4 cewiz 1 cawdar ekmegi
Turkkahwesi
Oglen bir mandalina
Aksam tawuksote kozlenmis kirmizi biber patlican 1 dlm cawdar
Arkadasta da 1turk kahwezi ile geceyi kapamayi planliyorum
Canım insülin direnci için ilaç kullanmaya başladın mı ?Selam kizlar ay heyheylerimin ustunde oldugu bi gundeyim birazdan da arkadasa kahweye gidicem insallah bisi yapmamistir kizda tutturdu pasta diye bugun biskuwi pastasi yaptim meret bide guzel kokuyor catali bicagi yaladim nefsimi korledim napim ölemmi
Turkkahwesi
Oglen bir mandalina
Kesinlikle tatlım vücut gün içerisinde ne yaparsak yapalım illa ödem topluyor haftada bir detoks yapmak lazım aslındaben de her sabah bir tartılırım. motivasyon ve farkındalık oluyor. ama öyle aaa kilo aldım diye üzülmüyorum, o gün yediğinden içtiğinden günden güne yarım kilo bir kilo farketmesi normal geliyor.
Ben de duramıyorum tartıldım ben debnde markete gttim evde eksikler vardi cok.sukur tamamladim
bnde de var malesef ama ben kilo.verince seviniorum alinca.uzukuorum.strest yapiorum.diyetisyen 1 hafta yasakladi ama.ben tartildim bunu yenmem lazim bana cok olumlu gelmiyor
ayy bayiliorum o starbuck kurabiyesine yani harika resmen
Ben dun cikolta diye aglayacaktim sersumcu az kalsin
1 kare ve 1 ısırık süper ucuz atlatmışsın eferimSlm kilzar sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta bi kasik yulaf az peynir
Ara yarim kakaolu miz 1 ceviz
Oglen 2 kofte 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
Ara
Yarim diyet biskuvi bir bardak ayran
Aksam.cok cok az tavuk disaridaydik o nedenle guvenemedim yagina 1 dilim ekmek 1 barsak ayran
Smdi 1 kare bitter bir isirik kurabiye (krize girdim valla cuz yirttim)
Ahh bu akıl kaçmaları..Bende kızıma krep yaparken aklım.kaydi, akşam yemeğinde doymamistim.
Yarım krep arası peynir sarıp yedim.
Bol.su içeceğim yatana kadar
İyi yapmışın kız yala yala çatalı bıçağı bişey olmaz o kadardanSelam kizlar ay heyheylerimin ustunde oldugu bi gundeyim birazdan da arkadasa kahweye gidicem insallah bisi yapmamistir kizda tutturdu pasta diye bugun biskuwi pastasi yaptim meret bide guzel kokuyor catali bicagi yaladim nefsimi korledim napim ölemmi
Turkkahwesi
Oglen bir mandalina
Tatlım regl den tabii..ben resmen krize giriyorum 1 hafta önceden..Bir bardakta kefir içtim.
Artık birşey yememek için yatıyorum.. regl olucam bugün yarın, onun iştahı sanirim
Aboooowww senin genel haline uymamış bu..Ama yine de arada olur canım sonrası gelmesin yeter ki..Sabah
sütlü neskafe
bir top profiterol
Öğlen
2 yumurtadan Menemen
2 dilim esmer ekmek
Aralarda
Latte
2 sıkım çiğköfte
2 dilim ayva
Akşam (misafirlikte)
1 dilim börek
1 dilim bisküvili pasta
2 dilim portakal
Galiba benim için de yemeli içmeli bir gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?