Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Menümü yazayım bu arada bu akşam erken bırakma işini sevdim hem erken bildirimde yapabiliyorum hemde sabah kalkınca karnında hazımsızlık şişkinlik olmuyor
Sabah bal kaymak
Yumurta birtane haşlanmış
iki dilim ekmek
5 tane zeytin aslında 9 tane koydum yiyemedim kız kucağımda kahvaltılarını vazgecilmezi :)
Bir dilim peynir koydum yarısını anca yiyebildim
İki bardak çay

Saat 4 te tane küçük elma detox suyy hazıradm ondan kalan elmalar kabukları soyulmuş

Saat 6da kahvaltıdan yumurta
peynir ve zeytin kaldı onları yedim
İki dilim ekmek

kalan zamanda detox suyunu tüketicem

Kahvaltı
2 diyet kurabiye
Adaçayı

Öğlen
1 kase tarhana çorbası
1 tabak karışık dolma (1 minik kuru patlıcan, 1 minik kuru biber dolması ve 6 yaprak sarma)
1 kase yoğurt

Ara
Latte

Akşam
1 büyük kase tarhana çorbası
1 su bardağı haşlanmış nohutla yaptığım salata

Akşam birşeyler içebilirim, bakalım...

Sen baya baya sardin bu diyet kurbiyelere canim

Bnde yazayim sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin 1 dilim peynir bol.yesillik
Ara yari kakaolu muz 1 ceviz
Oglen ton balikli salata 1 bardk ayran 2 dilim ekmek
Ara yarim paket diyet biskuvi bir bardak ayran
Aksam
Yine balik salata 3 kasik yogurt 1.5 dilim ekmek

Sen baya baya sardin bu diyet kurbiyelere canim
Sorma:)
Evde kahvaltı yapmıyorum çünkü. İşyerinde de çok pratik oluyor. Mesela sen ne yemişsin? Yumurta zeytin yeşillik vs. Bunlar evde yeniyor da işyerinde olmuyor maalesef. Benİm de sabah iştahım olmuyor, bir de koşturmaca çok oluyor evde. O yüzden yapıp dondurucuya atıyorum, ikişer ikişer götürüyorum:)) sarfanın tarifi de aklımda, inşallah onu da deneyeceğim.

Hayırlı olsun kedınız bizimde var benimde tiye karşı hassasiyetim vardı aşılarını yaptırdık 5 aylık oldu eşim sanayide köpeğin ağzından almıstı iyilestı ve bizimle yasıyor gündüz bahçede gecede tasıma çantası var içine örtü ve kum kabı koyuyorum sıkıntı olmuyor kimlikte cıkarrttık adı kraker resminde atarım şuan telde resmi yok

Hımm ilginç ben de izliyeceğim bakalım

Sağol canım..Ben de alışacağım artık..Bizimki sürekli evde..Ama temiz yavrum..kıyamıyor insan

Bizim bızdık bu

Son bir saat içinde gittim geldim iki-üç iki-üç derken bir avuç tuzlu fıstık yedim baktım gidişat iyi görünmüyor bir bardağa limon sıkıp su doldurdum şimdi onu içiyorum.
Sıkı dişini cnm bende az tuzlu fıstık yedım çay ile başkada birsey yok emegin boşa gitmesin
Sağol canım..Ben de alışacağım artık..Bizimki sürekli evde..Ama temiz yavrum..kıyamıyor insan
Eki Görüntüle 2563426
Bizim bızdık bu
Alışıyor insan bende hiç alışamazdım sanıyordum alıstım ama yinede atam altında dolaştırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…