Sen baya baya sardin bu diyet kurbiyelere canimKahvaltı
2 diyet kurabiye
Adaçayı
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
1 tabak karışık dolma (1 minik kuru patlıcan, 1 minik kuru biber dolması ve 6 yaprak sarma)
1 kase yoğurt
Ara
Latte
Akşam
1 büyük kase tarhana çorbası
1 su bardağı haşlanmış nohutla yaptığım salata
Akşam birşeyler içebilirim, bakalım...
Sorma:)Sen baya baya sardin bu diyet kurbiyelere canim
Hayırlı olsun kedınız bizimde var benimde tiye karşı hassasiyetim vardı aşılarını yaptırdık 5 aylık oldu eşim sanayide köpeğin ağzından almıstı iyilestı ve bizimle yasıyor gündüz bahçede gecede tasıma çantası var içine örtü ve kum kabı koyuyorum sıkıntı olmuyor kimlikte cıkarrttık adı kraker resminde atarım şuan telde resmi yokKızlar selam..Biz dün kızımla kedi sahiplendik..Kızım siyam istiyordu pet e sipariş etmiştik ama Ankara da bulamadı biz de pete verilmiş bir kediyi sahiplendik..ben uzun süredir engel oluyordum ama en sonunda eşim de ben de pes ettik..Kızımın psikoloğu sınav stresine iyi gelir dedi..bakalım baş edebilecek miyiz.Tüy olayı beni çok geriyor..yavrum pisicik de çok tatlı..Ve akıllı,temiz...Umarım alışırız..
onun için dün gelemedim..
Dün Akşam
kıymalı karnabahar
bu sabah
1 dilim kepek ekmeği arası
peynir
çeri
çayy
Öğlen
3-4 kaşık tarhana
taze fasulye borani
2-3 kaşık ankara tava
Maşallah canım.Yediklerimide ekleyip çıkmam gerek
Eki Görüntüle 2563407
Dimi cnm güzel olduYeni telefon ve muhteşem resimler
Dönüşüm muhteşem oldu :))) dermişim pek sıkı sayılmaz ama normaldede böyle besleniyorum artı çıkıyorum nedense yavas yavaş azaltıcam artıkMaşallah canım.
Sıkı bir dönüş oldu
Hımm ilginç ben de izliyeceğim bakalımekmekten kurtulman gerekmiyor bncr cnm bir sra bnde ole dusundum ama karbon ihtiyaci artiyormus ben suanda diyetisyenm 6 dikim verdgi icin 6 yiyorum
Klausu bu aksam izleyecegim cnm acinca bu filmi gorrum.ordaki erkek oyuncuyu da cok seviordum ondan bunu izledim bu dedigim filmdeki basrol oyinciyu game of thones in spin off unda oynayacak
limonla falan önemli olan durdurmuşsun kendini canımSon bir saat içinde gittim geldim iki-üç iki-üç derken bir avuç tuzlu fıstık yedimbaktım gidişat iyi görünmüyor bir bardağa limon sıkıp su doldurdum şimdi onu içiyorum.
Sağol canım..Ben de alışacağım artık..Bizimki sürekli evde..Ama temiz yavrum..kıyamıyor insanHayırlı olsun kedınız bizimde var benimde tiye karşı hassasiyetim vardı aşılarını yaptırdık 5 aylık oldu eşim sanayide köpeğin ağzından almıstı iyilestı ve bizimle yasıyor gündüz bahçede gecede tasıma çantası var içine örtü ve kum kabı koyuyorum sıkıntı olmuyor kimlikte cıkarrttık adı kraker resminde atarım şuan telde resmi yok
Sıkı dişini cnm bende az tuzlu fıstık yedım çay ile başkada birsey yok emegin boşa gitmesinSon bir saat içinde gittim geldim iki-üç iki-üç derken bir avuç tuzlu fıstık yedimbaktım gidişat iyi görünmüyor bir bardağa limon sıkıp su doldurdum şimdi onu içiyorum.
Alışıyor insan bende hiç alışamazdım sanıyordum alıstım ama yinede atam altında dolaştırmıyorumSağol canım..Ben de alışacağım artık..Bizimki sürekli evde..Ama temiz yavrum..kıyamıyor insan
Eki Görüntüle 2563426
Bizim bızdık bu
Aferin banalimonla falan önemli olan durdurmuşsun kendini canım
Alırız tabii kiBeni de alır mısınız
Di mi yaa... emeklerimiz boşa çıkmaz inşallahSıkı dişini cnm bende az tuzlu fıstık yedım çay ile başkada birsey yok emegin boşa gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?