Insallah bu son ayri yiliniz olsun serdumcum valla usenmezsen in bodruma al bnce kizinla susleyin o gun de gingerbrad kurabiyleri var zencefilli cok severim ondan alin suoer olurBen de bugün gidip arabanın antifrizini ölçtürdüm.Eşim biz yeni aldık bakımlarını biz yaptırmadık içim rahat etmiyor baktır demişti..neyse varmış..Oradan da Mi.rosa gittim alışveriş yaptım..Yeni yıl süslerini gördüm almamak için zor tuttum kendimi zira dediğim gibi bodrumda bir sürü var saklı..Seneye inşallah..
Bana yeni yıl yaklaşırken bir kıpırtı heyecan geliyor..Sanıeım çocukluğumdaki yeniyıl kutlamalarımızı sülalenin biraraya gelmesini özledim..Bu yıl eşim olmadan 3. yeni yıla girişimiz olacakTabii o da ayrı bir hüzün veriyor...Sağlık olsun
iştee böyle
Öğlen dışarıda yedim ama kaçamaksız
hamsi
salata
şalgam suyu
İlacı ne zaman içiyorsun canım ?Ewet canim
Sersummm lütfen usemne git al ağacı kur.Ben de bugün gidip arabanın antifrizini ölçtürdüm.Eşim biz yeni aldık bakımlarını biz yaptırmadık içim rahat etmiyor baktır demişti..neyse varmış..Oradan da Mi.rosa gittim alışveriş yaptım..Yeni yıl süslerini gördüm almamak için zor tuttum kendimi zira dediğim gibi bodrumda bir sürü var saklı..Seneye inşallah..
Bana yeni yıl yaklaşırken bir kıpırtı heyecan geliyor..Sanıeım çocukluğumdaki yeniyıl kutlamalarımızı sülalenin biraraya gelmesini özledim..Bu yıl eşim olmadan 3. yeni yıla girişimiz olacakTabii o da ayrı bir hüzün veriyor...Sağlık olsun
iştee böyle
Öğlen dışarıda yedim ama kaçamaksız
hamsi
salata
şalgam suyu
teşekkür ederimYok canım blendır değil rondo
markette mi satılıyor canım?ben direk cekilmisini aliorum cok un gbi ufak yaoacaksam cnm
teşekkür ederimCanım sendeki daha çok sıvıları karıştırmak çorbaları püre yapmak için kullanılır. Karıları toz haline getirmek için böyle birşey almalısın Eki Görüntüle 2562977
Evet cnm ama her markette degil macro centerlarda var ya da alip cektirebliyordun sanirim biryerlerdenmarkette mi satılıyor canım?
Sabah aksam tok dedi dr. Canimİlacı ne zaman içiyorsun canım ?
hayırlı olsunSlm kızlar iki dk uğrayıp gideyim eşim telefon aldı bugun yılbaşı hediyesi artık yediklerimi yazarım sizlere hergün
Meyveyi geç saatlere bırakm vücut harcayamadığı enerjiyi biriktirir zira meyvede fazlaca şeker var buda enerji demek oluyor ve direk göbekte yağlanmaya başlıyorKızlar bol sohbetler çok fazla sohbete dahil olamıyorum malum tanımaya çalışıyorum okuyorum ama yazılanları...menüm. Sabah, tam buğday ekmeğine sandaviç bol su saat 09 da..... öğlen 12.30 da eşimle tekrar bir kahvaltı omlet, peynir ve biraz kaçamak ekmekakşam ise 6 gibi düşünüyorum şuan patlıcan közlüyorum bol sarımsak yoğurtlama yapıcam ve Çorba....... Yatmadan evvel mwyva..
Hayırlı olsun canım güle güle kullanSlm kızlar iki dk uğrayıp gideyim eşim telefon aldı bugun yılbaşı hediyesi artık yediklerimi yazarım sizlere hergün
adanada yazdan gına geldi hep kışı severdim ama çocukların hastalık şeysinden kurtulamadığım için artık kışıda sevmiyorumAl istanbuldan dan ayni cnm nerdeyse lamba yakacagim ayy o guzelim yazi bnde ozledim her yil boyle oluyoruz senle sersumcum
ben hiç sevmem eşimde bayılır bende ona hep kurtlar puslu havayı sever derimNedense ben de bayılıyorum böyle kasvetli günlereburada da durum aynı sayılır
ben film izlemeyi özledim ama akşamları en geç 9 buçukta TV kapanıyor çocukları yatırıyorum malum sobalı ev olunca toptan salona taşındık bu taşınma işinide sevmiyorum ev hiç toplanmıyorGeçen sene bu zamanlar cildirasiya Noel filmi izlemek.istiyirdum. neden bilmiyorum onları süslemeleri görmek çok.hosuma gitmişti. 5-6 tane izlemiştim. Burda da paylaşmıştım izledikleri mi.
Bu sene de aynı istek doğdu. Zaman bulursam izleyeceğim.
canım ben diyecektim ama kızlar söylemiş zaten meyveyi akşam yemeğinden sonraya bırakma gün içinde tüket tatlıda yiyeceksen aynı şekilde yani şekerli şeylerKızlar bol sohbetler çok fazla sohbete dahil olamıyorum malum tanımaya çalışıyorum okuyorum ama yazılanları...menüm. Sabah, tam buğday ekmeğine sandaviç bol su saat 09 da..... öğlen 12.30 da eşimle tekrar bir kahvaltı omlet, peynir ve biraz kaçamak ekmekakşam ise 6 gibi düşünüyorum şuan patlıcan közlüyorum bol sarımsak yoğurtlama yapıcam ve Çorba....... Yatmadan evvel mwyva..
İşte buna çok sevindim ama ben hergün girip yediklerimi yazamıyorumSlm kızlar iki dk uğrayıp gideyim eşim telefon aldı bugun yılbaşı hediyesi artık yediklerimi yazarım sizlere hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?