Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Insallah bu son ayri yiliniz olsun serdumcum valla usenmezsen in bodruma al bnce kizinla susleyin o gun de gingerbrad kurabiyleri var zencefilli cok severim ondan alin suoer olur

Sersummm lütfen usemne git al ağacı kur.
1 ay Işıl Işıl evin havası degissin

Kahvaltı (öğlene doğru)
2 dilim tam buğday ekmeği ile kaşarlı sucuklu tost, Çay

Aralarda
1 portakal
1 salatalık
1 kupa sütlü kahve

2.Öğün (akşama doğru)
1 kuru patlıcan dolması (orta boy)
1 minik kuru biber dolması
5 yaprak sarma
1 kase yoğurt

Vee 3 mil Leslie yaptım. Sanırım dünü telafi ettim.

Yilbasindan konustuk ya esimle.film izleyelim dedik.neflikste sersumum dedigi.filme.bakarken yanda baska bir fim gordum cok tatliydi tam yeni yillik karli noelli bir film knight before chiristmas diye umarim.dogru yazdim
Bu arada aksam ictigim kis cayini cok begendim imkani olanlar deneyeblir hemen sizle.paylasmak istedim.chai tea reklam olur mi bilmem.nerde ictgimi soylesem

Meyveyi geç saatlere bırakm vücut harcayamadığı enerjiyi biriktirir zira meyvede fazlaca şeker var buda enerji demek oluyor ve direk göbekte yağlanmaya başlıyor

Bende menümü paylaşayım
Sabah erken saatlerde boğazım ağrıyordu iki bardak su içtim
Kahvaltı 10 gibiydi
Sahanda yumurta
yiyecek birşey bulamıyorum artık
Bir dilim peynir
7 tane zeytin
3 dilim ekmek
Birazda tahinli pekmez

Saat 3 gibi bir avuç fındık
3 tane hurma küçük

Saat 6 gibi 4 kaşık bulgur pilavı
İki kaşık türlü
4 kaşık yoğurt
4 dal marul
Yanında çay dayanamadım yine çaya
Akşam kaynanam geldi çay yanında bir avuçtan az fındık kırdığım için fazla yemedim bir avuçta patlamış mısır yanında çay

Al istanbuldan dan ayni cnm nerdeyse lamba yakacagim ayy o guzelim yazi bnde ozledim her yil boyle oluyoruz senle sersumcum
adanada yazdan gına geldi hep kışı severdim ama çocukların hastalık şeysinden kurtulamadığım için artık kışıda sevmiyorum
Nedense ben de bayılıyorum böyle kasvetli günlere burada da durum aynı sayılır
ben hiç sevmem eşimde bayılır bende ona hep kurtlar puslu havayı sever derim
ben film izlemeyi özledim ama akşamları en geç 9 buçukta TV kapanıyor çocukları yatırıyorum malum sobalı ev olunca toptan salona taşındık bu taşınma işinide sevmiyorum ev hiç toplanmıyor

canım ben diyecektim ama kızlar söylemiş zaten meyveyi akşam yemeğinden sonraya bırakma gün içinde tüket tatlıda yiyeceksen aynı şekilde yani şekerli şeyler
Slm kızlar iki dk uğrayıp gideyim eşim telefon aldı bugun yılbaşı hediyesi artık yediklerimi yazarım sizlere hergün
İşte buna çok sevindim ama ben hergün girip yediklerimi yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…