evet kesinlikle izlenmesi gerekli bi diziCanım geçen sene hep film.izledim. bu sene de hep dizi izledim.
Tavsiye edeceğim çok dizi var ama ama sana kısa olanlardan tavsiye edeyeyim.
Bunu @demirleke de A aaadddaaa da izledik çok beğendim.
Arada açar bir bölüm seyredersin.
Anne with an E dizinin ismi.
Film aklıma gelince onu da yazarım.
7. Koğuşu bende izlemek çok istiyorum. Ama malesef bulunduğumuz yerde sinema yok.
Canım çocuklar varken de izlenebilir mievet kesinlikle izlenmesi gerekli bi dizi
biz sezonları bitirdiydik .
şimdi netten yeni bölüm eklendikçe açıp izliyoruz .
3. sezon 10 bölüm en son eklenmişti.
huzurlu bir dizi. ve ekşın bi arada
biz çocuklarla izledik .Canım çocuklar varken de izlenebilir mi
Sağol cnmhayırlı olsun
Tşkler cnm bende sevindimPamukcum hayirli olsun cnm cok sevindim
Filme bende bakayım adacım bende çok severim karlı noelli filmler iYilbasindan konustuk ya esimle.film izleyelim dedik.neflikste sersumum dedigi.filme.bakarken yanda baska bir fim gordum cok tatliydi tam yeni yillik karli noelli bir film knight before chiristmas diye umarim.dogru yazdim
Bu arada aksam ictigim kis cayini cok begendim imkani olanlar deneyeblir hemen sizle.paylasmak istedim.chai tea reklam olur mi bilmem.nerde ictgimi soylesem
Tşkler cnm sağolHayırlı olsun canım güle güle kullan
canım ben diyecektim ama kızlar söylemiş zaten meyveyi akşam yemeğinden sonraya bırakma gün içinde tüket tatlıda yiyeceksen aynı şekilde yani şekerli şeyler
İşte buna çok sevindim ama ben hergün girip yediklerimi yazamıyorum
Tşkler cnm bende düzenli bildirim yapamayanlardanım denicem resimlerini çekip akşam üstü atarım akşamları giremem pekKızlar hepinize günaydın ameliyat işi bitti annem gitti gripte azaldı regl de bitmeye yakın artık bugünden itibaren yine yeniden sağlıklı yaşam deyip güne başlıyorum umarım bu defa düzenli menü bildirimi yapabilirim sanki yazınca siz yanımdaymışsınız gibi oluyor kendimi durduruyorum bana iyi geliyorsunuz
nasıl oldun nadal cım .Canım çocuklar varken de izlenebilir mi
Fırsat bulup bende 3. Sezonu izleyeyim.tavsiye ederim .
Canım kızla ortanca hafif geçirdi büyük olanda fena değildi ama eşimle beni fena sarstı çok şükür atlattık sayılır şimdi herkeste burun akıntısı kaldınasıl oldun nadal cım .
çocuklar ve eşin de hastaydı . dün okudum .
iyi misini biraz daha.
çocuklar nasıl . kız da mı grip olmuştu.
çok geçmiş olsun canım benim . neyse ki çocuklar hafif atlatmışlarCanım kızla ortanca hafif geçirdi büyük olanda fena değildi ama eşimle beni fena sarstı çok şükür atlattık sayılır şimdi herkeste burun akıntısı kaldı
öğlende turşulu lormu mama yedim . tarifi nette gördüydüm . turşu çok severim .Öğlen ne yesem bilemedim siz ne yiyorsunuz napsam acep
Canım sabah pırasalı omlet 7 zeytin az tulum peyniri 1 dilim tam buğday ekmeği yemiştim şimdiye kadar hep çay içtim şimdi çocukları uyuttum mutfağa gidiyorum hala kararsızım yiyince yazarımçok geçmiş olsun canım benim . neyse ki çocuklar hafif atlatmışlar
dikkat et kendine.
öğlende turşulu lormu mama yedim . tarifi nette gördüydüm . turşu çok severim .
kendi yaptığım salatalık tursularını ve biber turşularını kullandım .
hazır satılan içi süzme yoğurt doldurulmuş turşulara benzedi tadı. ilk kez yaptım ama çok sevdim .
bir de 4 adet trabzon hurması. büyük değildi boyları . ondan 4 tane yedim .
1 dilim ekmek .
yedin mi bir şeyler nadalcım.
sabah kahvaltım . 10 adet kadar çiğ badem . 1 ayva.
Bem ton balikli salata yedim 2 dilim ekmek 1 bardak ayran ile cnmÖğlen ne yesem bilemedim siz ne yiyorsunuz napsam acep
İnşallah canım...Insallah bu son ayri yiliniz olsun serdumcum valla usenmezsen in bodruma al bnce kizinla susleyin o gun de gingerbrad kurabiyleri var zencefilli cok severim ondan alin suoer olur
Bu kadar ısrara inip bakacağım canımmm...İkiniz için @aaadddaaaSersummm lütfen usemne git al ağacı kur.
1 ay Işıl Işıl evin havası degissin
Güle güle kullan canım..Slm kızlar iki dk uğrayıp gideyim eşim telefon aldı bugun yılbaşı hediyesi artık yediklerimi yazarım sizlere hergün
Ben de ona bakayım canım.Klausu beğendin mi..Yilbasindan konustuk ya esimle.film izleyelim dedik.neflikste sersumum dedigi.filme.bakarken yanda baska bir fim gordum cok tatliydi tam yeni yillik karli noelli bir film knight before chiristmas diye umarim.dogru yazdim
Bu arada aksam ictigim kis cayini cok begendim imkani olanlar deneyeblir hemen sizle.paylasmak istedim.chai tea reklam olur mi bilmem.nerde ictgimi soylesem
Geçmiş olsun canım..Canım kızla ortanca hafif geçirdi büyük olanda fena değildi ama eşimle beni fena sarstı çok şükür atlattık sayılır şimdi herkeste burun akıntısı kaldı
Canım bir de yediklerini bizim gibi liste halinde yazarsan daha kolay görünür ve bizler de yorum yapabiliriz..Kızlar merhaba dediğinizi dikkate alıcam yani meyveyi akşama bırakmıyorum, ben sabah 8 gibi bi bardak süt içtim, öğlen 1,30 gibi tavada balık ve yeşillik bir dilim buğday ekmek.yedimm yanı sıra su içmeye çalışıyorum genelde aklıma gelmez su.ve ekmek çok severim bir vaz geçebilsem.... Başarıcaz değil mi
Canım ikiz lerim var inanın onu bile zor yazıyorumİnşallah canım...ben de severim o kurabiyeleri...Bakalım bi çok karışık bodrum demişti eşim bi keresinde bi açar bakarım..Gerçi eşim karışık da dese o çok düzenlidir eminim çünkü eşim düzeni sever..
Bu kadar ısrara inip bakacağım canımmm...İkiniz için @aaadddaaaİnşallah kolay çıkabilecek bir yerdedir..
Güle güle kullan canım..
Ben de ona bakayım canım.Klausu beğendin mi..
Geçmiş olsun canım..
Canım bir de yediklerini bizim gibi liste halinde yazarsan daha kolay görünür ve bizler de yorum yapabiliriz..
ekmekten kurtulman gerekmiyor bncr cnm bir sra bnde ole dusundum ama karbon ihtiyaci artiyormus ben suanda diyetisyenm 6 dikim verdgi icin 6 yiyorumKızlar merhaba dediğinizi dikkate alıcam yani meyveyi akşama bırakmıyorum, ben sabah 8 gibi bi bardak süt içtim, öğlen 1,30 gibi tavada balık ve yeşillik bir dilim buğday ekmek.yedimm yanı sıra su içmeye çalışıyorum genelde aklıma gelmez su.ve ekmek çok severim bir vaz geçebilsem.... Başarıcaz değil mi
Klausu bu aksam izleyecegim cnm acinca bu filmi gorrum.ordaki erkek oyuncuyu da cok seviordum ondan bunu izledim bu dedigim filmdeki basrol oyinciyu game of thones in spin off unda oynayacakİnşallah canım...ben de severim o kurabiyeleri...Bakalım bi çok karışık bodrum demişti eşim bi keresinde bi açar bakarım..Gerçi eşim karışık da dese o çok düzenlidir eminim çünkü eşim düzeni sever..
Bu kadar ısrara inip bakacağım canımmm...İkiniz için @aaadddaaaİnşallah kolay çıkabilecek bir yerdedir..
Güle güle kullan canım..
Ben de ona bakayım canım.Klausu beğendin mi..
Geçmiş olsun canım..
Canım bir de yediklerini bizim gibi liste halinde yazarsan daha kolay görünür ve bizler de yorum yapabiliriz..
Ne güzel ikiz büýutmek anneme hep imrenmişimdir gerçi birtane 6 aylık kızımdan evin çoğu işini yapamıyorum huzursuz olduğu için değil de huzurlu uyusun diye makine bile açamıyorum bazen ağlıyor sesinden duymayınca vicdan azabı çekiyorum bazen hep yanında yayltmamı istiyor gin büyü onla oynayıp yatıyoruz :) ikitane olsa nasıl yatarım acabaCanım ikiz lerim var inanın onu bile zor yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?