Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar hepinize günaydın ameliyat işi bitti annem gitti gripte azaldı regl de bitmeye yakın artık bugünden itibaren yine yeniden sağlıklı yaşam deyip güne başlıyorum umarım bu defa düzenli menü bildirimi yapabilirim sanki yazınca siz yanımdaymışsınız gibi oluyor kendimi durduruyorum bana iyi geliyorsunuz

evet kesinlikle izlenmesi gerekli bi dizi
biz sezonları bitirdiydik .
şimdi netten yeni bölüm eklendikçe açıp izliyoruz .
3. sezon 10 bölüm en son eklenmişti.
huzurlu bir dizi. ve ekşın bi arada

Sağol cnm
Pamukcum hayirli olsun cnm cok sevindim
Tşkler cnm bende sevindim
Filme bende bakayım adacım bende çok severim karlı noelli filmler i
Hayırlı olsun canım güle güle kullan
Tşkler cnm sağol
Tşkler cnm bende düzenli bildirim yapamayanlardanım denicem resimlerini çekip akşam üstü atarım akşamları giremem pek
Çok geçmiş olsun canım demek ameliyatıda oldun Rabbim şifa versin anneciğinde gitmiş yaza inş.gidersin sende

nasıl oldun nadal cım .
çocuklar ve eşin de hastaydı . dün okudum .
iyi misini biraz daha.
çocuklar nasıl . kız da mı grip olmuştu.
Canım kızla ortanca hafif geçirdi büyük olanda fena değildi ama eşimle beni fena sarstı çok şükür atlattık sayılır şimdi herkeste burun akıntısı kaldı

Canım kızla ortanca hafif geçirdi büyük olanda fena değildi ama eşimle beni fena sarstı çok şükür atlattık sayılır şimdi herkeste burun akıntısı kaldı
çok geçmiş olsun canım benim . neyse ki çocuklar hafif atlatmışlar
dikkat et kendine.
Öğlen ne yesem bilemedim siz ne yiyorsunuz napsam acep
öğlende turşulu lormu mama yedim . tarifi nette gördüydüm . turşu çok severim .
kendi yaptığım salatalık tursularını ve biber turşularını kullandım .
hazır satılan içi süzme yoğurt doldurulmuş turşulara benzedi tadı. ilk kez yaptım ama çok sevdim .
bir de 4 adet trabzon hurması. büyük değildi boyları . ondan 4 tane yedim .
1 dilim ekmek .

yedin mi bir şeyler nadalcım.

sabah kahvaltım . 10 adet kadar çiğ badem . 1 ayva.

Canım sabah pırasalı omlet 7 zeytin az tulum peyniri 1 dilim tam buğday ekmeği yemiştim şimdiye kadar hep çay içtim şimdi çocukları uyuttum mutfağa gidiyorum hala kararsızım yiyince yazarım

Kızlar merhaba dediğinizi dikkate alıcam yani meyveyi akşama bırakmıyorum, ben sabah 8 gibi bi bardak süt içtim, öğlen 1,30 gibi tavada balık ve yeşillik bir dilim buğday ekmek.yedimm yanı sıra su içmeye çalışıyorum genelde aklıma gelmez su.ve ekmek çok severim bir vaz geçebilsem.... Başarıcaz değil mi

Insallah bu son ayri yiliniz olsun serdumcum valla usenmezsen in bodruma al bnce kizinla susleyin o gun de gingerbrad kurabiyleri var zencefilli cok severim ondan alin suoer olur
İnşallah canım...ben de severim o kurabiyeleri...Bakalım bi çok karışık bodrum demişti eşim bi keresinde bi açar bakarım..Gerçi eşim karışık da dese o çok düzenlidir eminim çünkü eşim düzeni sever..
Sersummm lütfen usemne git al ağacı kur.
1 ay Işıl Işıl evin havası degissin
Bu kadar ısrara inip bakacağım canımmm...İkiniz için @aaadddaaa İnşallah kolay çıkabilecek bir yerdedir..
Slm kızlar iki dk uğrayıp gideyim eşim telefon aldı bugun yılbaşı hediyesi artık yediklerimi yazarım sizlere hergün
Güle güle kullan canım..
Ben de ona bakayım canım.Klausu beğendin mi..
Geçmiş olsun canım..
Canım bir de yediklerini bizim gibi liste halinde yazarsan daha kolay görünür ve bizler de yorum yapabiliriz..

Kızlar selam..Biz dün kızımla kedi sahiplendik..Kızım siyam istiyordu pet e sipariş etmiştik ama Ankara da bulamadı biz de pete verilmiş bir kediyi sahiplendik..ben uzun süredir engel oluyordum ama en sonunda eşim de ben de pes ettik..Kızımın psikoloğu sınav stresine iyi gelir dedi..bakalım baş edebilecek miyiz.Tüy olayı beni çok geriyor..yavrum pisicik de çok tatlı..Ve akıllı,temiz...Umarım alışırız..
onun için dün gelemedim..
Dün Akşam

kıymalı karnabahar

bu sabah

1 dilim kepek ekmeği arası
peynir
çeri
çayy

Öğlen

3-4 kaşık tarhana
taze fasulye borani
2-3 kaşık ankara tava

Canım ikiz lerim var inanın onu bile zor yazıyorum

ekmekten kurtulman gerekmiyor bncr cnm bir sra bnde ole dusundum ama karbon ihtiyaci artiyormus ben suanda diyetisyenm 6 dikim verdgi icin 6 yiyorum
Klausu bu aksam izleyecegim cnm acinca bu filmi gorrum.ordaki erkek oyuncuyu da cok seviordum ondan bunu izledim bu dedigim filmdeki basrol oyinciyu game of thones in spin off unda oynayacak

Canım ikiz lerim var inanın onu bile zor yazıyorum
Ne güzel ikiz büýutmek anneme hep imrenmişimdir gerçi birtane 6 aylık kızımdan evin çoğu işini yapamıyorum huzursuz olduğu için değil de huzurlu uyusun diye makine bile açamıyorum bazen ağlıyor sesinden duymayınca vicdan azabı çekiyorum bazen hep yanında yayltmamı istiyor gin büyü onla oynayıp yatıyoruz :) ikitane olsa nasıl yatarım acabao nedenle seni takdir ediyorum inşallah istediğin kiloya çabuk gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…