Çok teşekkür ederim :)Alırız tabii ki
Aramıza hoşgeldin.Çok teşekkür ederim :)
Benim beni frenleyecek şeylere ihtiyacım var özellikle sabah kalkınca müthiş açlık hissim oluyor hatta üstüne mide bulantısı oluyorne yapmam gerek ki bu his ortadan kalksın.
70 kiloyum 158 cm boyum 28 yaşındayım. 2 kızım var. 5.5 yıllık evliyim Nisan da 6. Yılımız bitecek :)
43 kiloyla evlendim ilk kızıma 58 kiloyla hamile kaldım. 2015 ağustosta doğurdum. 69 kilo doguma girdim 1.5 yıl sonra 50 kilo ya düştüm. İkinci kızımı 61 kiloyla hamile kaldım 73 kiloyla doğurdum sadece 3 kilosu gitti geri hepsi kaldı kızım 15 aylık ama bir türlü zayiflayamiyorum neden ne için bilmiyorum çok üzülüyorum yemek yemekten kendimi alıkoyamıyorum
hoşgeldin.Çok teşekkür ederim :)
Benim beni frenleyecek şeylere ihtiyacım var özellikle sabah kalkınca müthiş açlık hissim oluyor hatta üstüne mide bulantısı oluyorne yapmam gerek ki bu his ortadan kalksın.
70 kiloyum 158 cm boyum 28 yaşındayım. 2 kızım var. 5.5 yıllık evliyim Nisan da 6. Yılımız bitecek :)
43 kiloyla evlendim ilk kızıma 58 kiloyla hamile kaldım. 2015 ağustosta doğurdum. 69 kilo doguma girdim 1.5 yıl sonra 50 kilo ya düştüm. İkinci kızımı 61 kiloyla hamile kaldım 73 kiloyla doğurdum sadece 3 kilosu gitti geri hepsi kaldı kızım 15 aylık ama bir türlü zayiflayamiyorum neden ne için bilmiyorum çok üzülüyorum yemek yemekten kendimi alıkoyamıyorum
Sade su içmeyi denedim midem kalktı sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu peynir, 1 tam orta boy domates 2 carliston biber 1 küçük dilim tam buğday ekmeği 3 çatal patates kızartması azıcık ketçap mayonez.Aramıza hoşgeldin.
Sabahları kalktığınızda kahvaltıdan önce 2 bardak sirkeli, limonlu yada sade su midemizi doldurur. Kahvaltı da daha doyurucu olur.
Günlük menunuzu burada yazın, yazdikca siz de görürsünüz eksisisni artisini
ayyyy afiyet olsun, ben de çok severim. proteini yüksek bir kuruyemiş, oldukça sağlıklı.Son bir saat içinde gittim geldim iki-üç iki-üç derken bir avuç tuzlu fıstık yedimbaktım gidişat iyi görünmüyor bir bardağa limon sıkıp su doldurdum şimdi onu içiyorum.
Aramıza hoşgeldin.
Sabahları kalktığınızda kahvaltıdan önce 2 bardak sirkeli, limonlu yada sade su midemizi doldurur. Kahvaltı da daha doyurucu olur.
Günlük menunuzu burada yazın, yazdikca siz de görürsünüz eksisisni artisini
Hosbuldum dediğiniz doğru gerçekten ben neden kendimi bu kadar saldım bilmiyorum inşaAllah çok gayretli olacağım. Yukarıda menümü yazdımhoşgeldin.
yediklerimi buraya yazarsan farkındalık kazanırsın ve sorumluluk hissedersin. yediğim şeyleri buraya yazacağım için, bazen buraya yazmaya utanacağımdan yemiyorum.
acıktığın için yemiyorsun. o anlık zevk için yiyorsun. kendini kontrol etmeyi öğrenmen önemli. o fazladan yediğin şeyi yemezsen sağlıklı olacaksın, istediğin kiloda olacaksın, yersen kilolu kalacaksın. bir dakika mutlu olup sonra saatlerce pişman olacaksın. değer mi?
bunları düşünüp kafanda karar verirsen çok rahat beslenme düzenini de oturursun, fazla kilolarını da verirsin.
bu başlıkta arkadaşlar çok motive edici ve yol gösterici. hepimiz birbirimize destek oluyoruz. çok kilo verdik. daha da vereceğiz. gel, hep birlikte eğlenerek zayıflayalım.
ben de akşam yemeklerinde ne yiyorsun diye soracaktım. akşam yemeğini uzun süre tok tutacak besinlerden yaparsan sabah aşırı aç uyanmazsın. hazmı uzun ve glisemik indeksi düşük besinler seçmeyi deneyebilirsin.Sade su içmeyi denedim midem kalktı sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu peynir, 1 tam orta boy domates 2 carliston biber 1 küçük dilim tam buğday ekmeği 3 çatal patates kızartması azıcık ketçap mayonez.
Öğlen 1 kase pancar çorbası 1 kase sütlaç
Akşam 2 milföy böreği
4 kasik pirinç pilavı
3 kasik mantar sote 1 kase yoğurt
Alternatif ne yiyebilirim ki:/ben de akşam yemeklerinde ne yiyorsun diye soracaktım. akşam yemeğini uzun süre tok tutacak besinlerden yaparsan sabah aşırı aç uyanmazsın. hazmı uzun ve glisemik indeksi düşük besinler seçmeyi deneyebilirsin.
akşam yemeğinde yediğin milföy ve pirinç glisemik indeksi yüksek besinler olduğu için seni acıktırır.
canım boyumuz aynı, benimki 1.60 cm. şu ana dek en yüksek 68’i gördüm ve kendime ‘dur’ dedim ‘toparlan’. bu vücut da bu hayat da senin.Hosbuldum dediğiniz doğru gerçekten ben neden kendimi bu kadar saldım bilmiyorum inşaAllah çok gayretli olacağım. Yukarıda menümü yazdım
ille pilav yiyeceksen pirinç yerine bulgur.Alternatif ne yiyebilirim ki:/
sarfancim ara ogunun biraz fazla gbi olmus komusda miydin cnm bak onlari yeme benm gbi 6 dilim ekmek yeKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Ara
2 minik kurabiye tuzlu
2 Starbucks kurabiyesi
1 küçük havuc
Aksam
Yeşil.mercimek yemeği az eristeli
3 kaşık havuç tarator
5-6 fıstık
1 çatal yaş pasta
Kuşburnu içiyorum simdi
cnmcim suamda kacsin en son azcikcik almistin ama verirsin sana cok inaniyoruzDimi cnm güzel oldu
Dönüşüm muhteşem oldu :))) dermişim pek sıkı sayılmaz ama normaldede böyle besleniyorum artı çıkıyorum nedense yavas yavaş azaltıcam artık
aliroz tabiki hosgeldinBeni de alır mısınız
Cnm oncelikle moralini bozma bozdukca yersin bir yerden baslaman lazim yarin besmele cek basla derimÇok teşekkür ederim :)
Aramıza hoşgeldin üzüldükçe yersin yedikçe kilo veremezsin kilo veremedikçe yine üzülürsün bu kısır döngü böyle sürüp giderÇok teşekkür ederim :)
Canım hafta sonu evde yaptigim kurabiyeler, bugün canım çok sıkkındi, ondan ağzına tiktim öğlen bunları. Sonra eşim çiçekle eve gelince, düzeldi moralim.sarfancim ara ogunun biraz fazla gbi olmus komusda miydin cnm bak onlari yeme benm gbi 6 dilim ekmek yekarbona ihtiyacin azalir ben onlari yiyemiorum kimse yemesimm
cnmcim suamda kacsin en son azcikcik almistin ama verirsin sana cok inaniyoruz
aliroz tabiki hosgeldin
Cnm oncelikle moralini bozma bozdukca yersin bir yerden baslaman lazim yarin besmele cek basla derim
Ikinci olarak oglen 1 kase sutlac yemissin hem kalorili hem pirincli hem sekerli hemde seni asla tok tutmaz
Aksam da hem pirimc hem milfoy var yani bunlar seni beslemedigi gibi seni aciktirir ve kilo aldiri yarindn itibarwn tam bugfay ekmegi ve ya arkadaslrin dedigi gibi bulgur koy ama cok degil her ogun mutlaka protein karbin salata ve yogurdun olsun aralarda meyve ve ceviz yersen tatli ihtiyacini bastirir sut de icebilirsin
Ah canım benim ben sana demedimmi kocadan hoca olmaz işte en azından seninki hatasını farkedip çiçek almış benimki küssem ne fayda ne itiriyor ne bitiriyor uzattıkça uzatıyor bide sussun diye ben alttan alıyorum sırf bundan dolayı ehliyet cüzdan bekçiliği yapıyor bak aklıma geldi yine sinirlendimCanım hafta sonu evde yaptigim kurabiyeler, bugün canım çok sıkkındi, ondan ağzına tiktim öğlen bunları. Sonra eşim çiçekle eve gelince, düzeldi moralim.
Akşam misafirliğe gitmiştik, giderken gelirken de arabayı ben kullandım, bir kaç hatam oldu bagirmisti araba kullanırken. Eve gelince de ben kusmustum, canım sıkkındi. Gece 2-3 saat ancak uyuyabildim.
Sonra şükür öğlen çözüldü problem.
Şu araba kullanmayı bir ogrenseydim, durmadan geriliyoruz bu yuzden
Merak etme o kadar şey kilo vermene engel olmaz kafana öyle kodlama vereceğin varsa vermezsin şifa o sadece şifaBende 1 bardak kefir içtim akşam yemeğinden sonra.
Bir çay kaşığı da bal zencefil zerdeçal, kaeabiber karışımı.
Bu sıralar öksürük başladı, bu karisim iyi geliyor. Günde 1-2 kaşık alıyorum.. bu hafta kilo veremezsem bundan olacak.
Dereotu ye :) hemen etkin süper bir bitkiÇok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?