Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Herkes menü paylaşmış kusur kalmayım
Sabah
Limonlu yeşil çay

Kahvaltı
Pırasalı omlet
7 zeytin
Az tulum peyniri
2 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle
1 parça tavuk
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

1 kuru incir
1 sade nescafe

Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık ıspanak
1 kaşık yoğurt

1 mandalina
1 dilim elma

Alırız tabii ki
Çok teşekkür ederim :)

Benim beni frenleyecek şeylere ihtiyacım var özellikle sabah kalkınca müthiş açlık hissim oluyor hatta üstüne mide bulantısı oluyor ne yapmam gerek ki bu his ortadan kalksın.

70 kiloyum 158 cm boyum 28 yaşındayım. 2 kızım var. 5.5 yıllık evliyim Nisan da 6. Yılımız bitecek :)

43 kiloyla evlendim ilk kızıma 58 kiloyla hamile kaldım. 2015 ağustosta doğurdum. 69 kilo doguma girdim 1.5 yıl sonra 50 kilo ya düştüm. İkinci kızımı 61 kiloyla hamile kaldım 73 kiloyla doğurdum sadece 3 kilosu gitti geri hepsi kaldı kızım 15 aylık ama bir türlü zayiflayamiyorum neden ne için bilmiyorum çok üzülüyorum yemek yemekten kendimi alıkoyamıyorum

sabah: filtre kahve

öğlen:
sebzeli çorba
patatesli tavuk
salata
1 kase yoğurt
2 bardak ayran

akşam:
1 büyük tabak bamya yemeği
2 kase yoğurt
3 dilim tahıllı ekmek
2 tane etiform bisküvi

çay içiyorum, bu akşam kahve içmeyeceğim.

su: 2,5 litre oldu. hala içiyorum.

Aramıza hoşgeldin.
Sabahları kalktığınızda kahvaltıdan önce 2 bardak sirkeli, limonlu yada sade su midemizi doldurur. Kahvaltı da daha doyurucu olur.

Günlük menunuzu burada yazın, yazdikca siz de görürsünüz eksisisni artisini

hoşgeldin.

yediklerimi buraya yazarsan farkındalık kazanırsın ve sorumluluk hissedersin. yediğim şeyleri buraya yazacağım için, bazen buraya yazmaya utanacağımdan yemiyorum.

acıktığın için yemiyorsun. o anlık zevk için yiyorsun. kendini kontrol etmeyi öğrenmen önemli. o fazladan yediğin şeyi yemezsen sağlıklı olacaksın, istediğin kiloda olacaksın, yersen kilolu kalacaksın. bir dakika mutlu olup sonra saatlerce pişman olacaksın. değer mi?

bunları düşünüp kafanda karar verirsen çok rahat beslenme düzenini de oturursun, fazla kilolarını da verirsin.

bu başlıkta arkadaşlar çok motive edici ve yol gösterici. hepimiz birbirimize destek oluyoruz. çok kilo verdik. daha da vereceğiz. gel, hep birlikte eğlenerek zayıflayalım.

Sade su içmeyi denedim midem kalktı sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu peynir, 1 tam orta boy domates 2 carliston biber 1 küçük dilim tam buğday ekmeği 3 çatal patates kızartması azıcık ketçap mayonez.

Öğlen 1 kase pancar çorbası 1 kase sütlaç

Akşam 2 milföy böreği
4 kasik pirinç pilavı
3 kasik mantar sote 1 kase yoğurt

Son bir saat içinde gittim geldim iki-üç iki-üç derken bir avuç tuzlu fıstık yedim baktım gidişat iyi görünmüyor bir bardağa limon sıkıp su doldurdum şimdi onu içiyorum.
ayyyy afiyet olsun, ben de çok severim. proteini yüksek bir kuruyemiş, oldukça sağlıklı.

Hosbuldum dediğiniz doğru gerçekten ben neden kendimi bu kadar saldım bilmiyorum inşaAllah çok gayretli olacağım. Yukarıda menümü yazdım

ben de akşam yemeklerinde ne yiyorsun diye soracaktım. akşam yemeğini uzun süre tok tutacak besinlerden yaparsan sabah aşırı aç uyanmazsın. hazmı uzun ve glisemik indeksi düşük besinler seçmeyi deneyebilirsin.

akşam yemeğinde yediğin milföy ve pirinç glisemik indeksi yüksek besinler olduğu için seni acıktırır.

Alternatif ne yiyebilirim ki:/

Hosbuldum dediğiniz doğru gerçekten ben neden kendimi bu kadar saldım bilmiyorum inşaAllah çok gayretli olacağım. Yukarıda menümü yazdım
canım boyumuz aynı, benimki 1.60 cm. şu ana dek en yüksek 68’i gördüm ve kendime ‘dur’ dedim ‘toparlan’. bu vücut da bu hayat da senin.

disiplinli bir şekilde kilo vermeye başladım ve o dönemde bu başlığı keşfettim. yıllardır şükrederim o güne. bu başlıktaki arkadaşlarımızla 12 kilo verdim.

sonra sıkıntılı bir dönemde gene aldım. gene bu başlıktaki arkadaşlarımızla 5 verdim.

buraya düzenli gir, günde bir kere bile olsa gel. ne zaman kötü hissetsen yaz. burada ihtiyacın olan desteği de motivasyonu da bulacaksın.

2020’ye harika başlyacağız. 2020’de ideal kilomuzda olacağız.

Alternatif ne yiyebilirim ki:/
ille pilav yiyeceksen pirinç yerine bulgur.

akşam (belli bir ölçü ile) kuruyemiş, yoğurt, yumurta, seviyorsan et yiyebilirsin. bunlar uzun süre tok tüten ve glisemik indeksi düşük besinler. internette glisemik indeksi düşük besinlere bak canım.

glisemik indeksi yüksek olanlar yedikten kısa süre sonra acıktırır, yedikçe yedirir, yer yer yarım saat sonra gene acıkırsın.

sarfancim ara ogunun biraz fazla gbi olmus komusda miydin cnm bak onlari yeme benm gbi 6 dilim ekmek ye karbona ihtiyacin azalir ben onlari yiyemiorum kimse yemesimm
Dimi cnm güzel oldu

Dönüşüm muhteşem oldu :))) dermişim pek sıkı sayılmaz ama normaldede böyle besleniyorum artı çıkıyorum nedense yavas yavaş azaltıcam artık
cnmcim suamda kacsin en son azcikcik almistin ama verirsin sana cok inaniyoruz
Beni de alır mısınız
aliroz tabiki hosgeldin
Cnm oncelikle moralini bozma bozdukca yersin bir yerden baslaman lazim yarin besmele cek basla derim
Ikinci olarak oglen 1 kase sutlac yemissin hem kalorili hem pirincli hem sekerli hemde seni asla tok tutmaz
Aksam da hem pirimc hem milfoy var yani bunlar seni beslemedigi gibi seni aciktirir ve kilo aldiri yarindn itibarwn tam bugfay ekmegi ve ya arkadaslrin dedigi gibi bulgur koy ama cok degil her ogun mutlaka protein karbin salata ve yogurdun olsun aralarda meyve ve ceviz yersen tatli ihtiyacini bastirir sut de icebilirsin

Aramıza hoşgeldin üzüldükçe yersin yedikçe kilo veremezsin kilo veremedikçe yine üzülürsün bu kısır döngü böyle sürüp gider
Kilo vermemenin tek sebebi motivasyon eksikliği işte o da burda var
Beslenme düzeni oturtmak gerekli yani benim gibi ne bulursan götürme
Tatlı veya meyve yiyeceksen akşam yemeğinden sonra yeme.
Bol su iç.
Her gün tartılma cuma günleri bildirim yapıyoruz sadece o günler tartıl.
Günlük gelmeye çalış.
Menü bildirimi en büyük frenleme mekanizması. Ben bugün menü bildirecem diye yiyeceklerimi bile yemedim.
Arada detoks yapmakta iyi hissettiriyor.
Yeşil çay tüketmek vücuttan ödem attırıyor.
Sinirlenince mutfağa gitme spor yap öfkeni at.

Allahım bunları bile bile yapmayan şu aciz kulunada yapmayı nasip et

Canım hafta sonu evde yaptigim kurabiyeler, bugün canım çok sıkkındi, ondan ağzına tiktim öğlen bunları. Sonra eşim çiçekle eve gelince, düzeldi moralim.

Akşam misafirliğe gitmiştik, giderken gelirken de arabayı ben kullandım, bir kaç hatam oldu bagirmisti araba kullanırken. Eve gelince de ben kusmustum, canım sıkkındi. Gece 2-3 saat ancak uyuyabildim.

Sonra şükür öğlen çözüldü problem.

Şu araba kullanmayı bir ogrenseydim, durmadan geriliyoruz bu yuzden

Bende 1 bardak kefir içtim akşam yemeğinden sonra.

Bir çay kaşığı da bal zencefil zerdeçal, kaeabiber karışımı.
Bu sıralar öksürük başladı, bu karisim iyi geliyor. Günde 1-2 kaşık alıyorum.. bu hafta kilo veremezsem bundan olacak.

Ah canım benim ben sana demedimmi kocadan hoca olmaz işte en azından seninki hatasını farkedip çiçek almış benimki küssem ne fayda ne itiriyor ne bitiriyor uzattıkça uzatıyor bide sussun diye ben alttan alıyorum sırf bundan dolayı ehliyet cüzdan bekçiliği yapıyor bak aklıma geldi yine sinirlendim

Merak etme o kadar şey kilo vermene engel olmaz kafana öyle kodlama vereceğin varsa vermezsin şifa o sadece şifa

Dereotu ye :) hemen etkin süper bir bitki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…