Mide bulantısı içinmiDereotu ye :) hemen etkin süper bir bitki
Yok iştah için mide bulantısı mı var canım kimyon iyi geliyor ona kimyon çayı yapınMide bulantısı içinmi
Benim eşim veteriner hekim bazen benimle dalga geçiyor rasyon bizim işimiz diyor :)Akşam dan sonra çayla birkaç kakaolu bisküvi yedim nerdeyse şekersizdi kakaolu olduğu için di sanırım birkaç tanede fındık yerim eşimle protein karbonhidrat yağlar ve şekerler her neyse bilgi dolu bir sohbetti ziraat mühendisi hayvan beslemesi alanı zooteknist yani hayvan diyetisyeni de diyebiliriz :))) beynim yandı
Onlar doktor zooteknist Lee diyetisyen:))) rasyon işinden pek anlamıyorlar ben bile bu ayrımı anlıyorum artıkBenim eşim veteriner hekim bazen benimle dalga geçiyor rasyon bizim işimiz diyor :)
canım boyumuz aynı, benimki 1.60 cm. şu ana dek en yüksek 68’i gördüm ve kendime ‘dur’ dedim ‘toparlan’. bu vücut da bu hayat da senin.
disiplinli bir şekilde kilo vermeye başladım ve o dönemde bu başlığı keşfettim. yıllardır şükrederim o güne. bu başlıktaki arkadaşlarımızla 12 kilo verdim.
sonra sıkıntılı bir dönemde gene aldım. gene bu başlıktaki arkadaşlarımızla 5 verdim.
buraya düzenli gir, günde bir kere bile olsa gel. ne zaman kötü hissetsen yaz. burada ihtiyacın olan desteği de motivasyonu da bulacaksın.
2020’ye harika başlyacağız. 2020’de ideal kilomuzda olacağız.
ille pilav yiyeceksen pirinç yerine bulgur.
akşam (belli bir ölçü ile) kuruyemiş, yoğurt, yumurta, seviyorsan et yiyebilirsin. bunlar uzun süre tok tüten ve glisemik indeksi düşük besinler. internette glisemik indeksi düşük besinlere bak canım.
glisemik indeksi yüksek olanlar yedikten kısa süre sonra acıktırır, yedikçe yedirir, yer yer yarım saat sonra gene acıkırsın.
sarfancim ara ogunun biraz fazla gbi olmus komusda miydin cnm bak onlari yeme benm gbi 6 dilim ekmek yekarbona ihtiyacin azalir ben onlari yiyemiorum kimse yemesimm
cnmcim suamda kacsin en son azcikcik almistin ama verirsin sana cok inaniyoruz
aliroz tabiki hosgeldin
Cnm oncelikle moralini bozma bozdukca yersin bir yerden baslaman lazim yarin besmele cek basla derim
Ikinci olarak oglen 1 kase sutlac yemissin hem kalorili hem pirincli hem sekerli hemde seni asla tok tutmaz
Aksam da hem pirimc hem milfoy var yani bunlar seni beslemedigi gibi seni aciktirir ve kilo aldiri yarindn itibarwn tam bugfay ekmegi ve ya arkadaslrin dedigi gibi bulgur koy ama cok degil her ogun mutlaka protein karbin salata ve yogurdun olsun aralarda meyve ve ceviz yersen tatli ihtiyacini bastirir sut de icebilirsin
Aramıza hoşgeldin üzüldükçe yersin yedikçe kilo veremezsin kilo veremedikçe yine üzülürsün bu kısır döngü böyle sürüp gider
Kilo vermemenin tek sebebi motivasyon eksikliği işte o da burda var
Beslenme düzeni oturtmak gerekli yani benim gibi ne bulursan götürme
Tatlı veya meyve yiyeceksen akşam yemeğinden sonra yeme.
Bol su iç.
Her gün tartılma cuma günleri bildirim yapıyoruz sadece o günler tartıl.
Günlük gelmeye çalış.
Menü bildirimi en büyük frenleme mekanizması. Ben bugün menü bildirecem diye yiyeceklerimi bile yemedim.
Arada detoks yapmakta iyi hissettiriyor.
Yeşil çay tüketmek vücuttan ödem attırıyor.
Sinirlenince mutfağa gitme spor yap öfkeni at.
Allahım bunları bile bile yapmayan şu aciz kulunada yapmayı nasip et
İnanılmaz motive oldum burayı gerçekten çok sevdim sizleri Çok sevdimDereotu ye :) hemen etkin süper bir bitki
Rasyon bilmeden tedaviyi nasıl yapacaklar çiftlikte çalışırken rasyonları hep veterinerler yapıyordu :)Onlar doktor zooteknist Lee diyetisyen:))) rasyon işinden pek anlamıyorlar ben bile bu ayrımı anlıyorum artık
Bence sende geldiğine pişman olmayacaksın bak gör nasıl gidecek o gitmez dediğin kilocuklar ayyy seni gazlarken kendimide çok pis gaza geldimİnanılmaz motive oldum burayı gerçekten çok sevdim sizleri Çok sevdimbenim aradığım kan can bu topikte yarın sabahtan itibaren yeni bir ben e günaydın diyeceğim Rabbim utandırmasın size hergün yazacağım emin olun çok da iyi spor yaparım hiç pişman olmayacaksınız beni aranıza aldığınıza
Aa ben hiç bilmiyordum veteriner olduğunu. Demirleke ile aynıymış desene :) ben de yeni gelenler sayesinde eskileri çözdüm resmenBenim eşim veteriner hekim bazen benimle dalga geçiyor rasyon bizim işimiz diyor :)
Cnim benimm cok uzuldum uzulmene o kadar mi strest yaotin kusacak kadar senden onemli degil ara da vereblirsin esinden ogrenemiyorsan neyseki cicek almis ona cok sevindimCanım hafta sonu evde yaptigim kurabiyeler, bugün canım çok sıkkındi, ondan ağzına tiktim öğlen bunları. Sonra eşim çiçekle eve gelince, düzeldi moralim.
Akşam misafirliğe gitmiştik, giderken gelirken de arabayı ben kullandım, bir kaç hatam oldu bagirmisti araba kullanırken. Eve gelince de ben kusmustum, canım sıkkındi. Gece 2-3 saat ancak uyuyabildim.
Sonra şükür öğlen çözüldü problem.
Şu araba kullanmayı bir ogrenseydim, durmadan geriliyoruz bu yuzden
Çok güzel bir duygu ama o kadar zor ki, düşman başına desek yeridirNe güzel ikiz büýutmek anneme hep imrenmişimdir gerçi birtane 6 aylık kızımdan evin çoğu işini yapamıyorum huzursuz olduğu için değil de huzurlu uyusun diye makine bile açamıyorum bazen ağlıyor sesinden duymayınca vicdan azabı çekiyorum bazen hep yanında yayltmamı istiyor gin büyü onla oynayıp yatıyoruz :) ikitane olsa nasıl yatarım acabao nedenle seni takdir ediyorum inşallah istediğin kiloya çabuk gelirsin
ay merak ettim şu klaus filmini iyi mi.ekmekten kurtulman gerekmiyor bncr cnm bir sra bnde ole dusundum ama karbon ihtiyaci artiyormus ben suanda diyetisyenm 6 dikim verdgi icin 6 yiyorum
Klausu bu aksam izleyecegim cnm acinca bu filmi gorrum.ordaki erkek oyuncuyu da cok seviordum ondan bunu izledim bu dedigim filmdeki basrol oyinciyu game of thones in spin off unda oynayacak
yavaştan azaltabılırsın ekmeği. her gün bi dilim eksiltebilirsin menüden .Kızlar merhaba dediğinizi dikkate alıcam yani meyveyi akşama bırakmıyorum, ben sabah 8 gibi bi bardak süt içtim, öğlen 1,30 gibi tavada balık ve yeşillik bir dilim buğday ekmek.yedimm yanı sıra su içmeye çalışıyorum genelde aklıma gelmez su.ve ekmek çok severim bir vaz geçebilsem.... Başarıcaz değil mi
çok sevindim . güzel günlerde büyüsün kedicikKızlar selam..Biz dün kızımla kedi sahiplendik..Kızım siyam istiyordu pet e sipariş etmiştik ama Ankara da bulamadı biz de pete verilmiş bir kediyi sahiplendik..ben uzun süredir engel oluyordum ama en sonunda eşim de ben de pes ettik..Kızımın psikoloğu sınav stresine iyi gelir dedi..bakalım baş edebilecek miyiz.Tüy olayı beni çok geriyor..yavrum pisicik de çok tatlı..Ve akıllı,temiz...Umarım alışırız..
onun için dün gelemedim..
Dün Akşam
kıymalı karnabahar
bu sabah
1 dilim kepek ekmeği arası
peynir
çeri
çayy
Öğlen
3-4 kaşık tarhana
taze fasulye borani
2-3 kaşık ankara tava
Allah yardımcın olsun . kaç yaşındalar . kolay değil işin .Canım ikiz lerim var inanın onu bile zor yazıyorum
tek çocukla bak nasıl zorlanıyorsun hele ki ikiz .Ne güzel ikiz büýutmek anneme hep imrenmişimdir gerçi birtane 6 aylık kızımdan evin çoğu işini yapamıyorum huzursuz olduğu için değil de huzurlu uyusun diye makine bile açamıyorum bazen ağlıyor sesinden duymayınca vicdan azabı çekiyorum bazen hep yanında yayltmamı istiyor gin büyü onla oynayıp yatıyoruz :) ikitane olsa nasıl yatarım acabao nedenle seni takdir ediyorum inşallah istediğin kiloya çabuk gelirsin
afiyet olsun . kakaolu bi bisküvi var . ben de onu çok beğeniyorum .Akşam dan sonra çayla birkaç kakaolu bisküvi yedim nerdeyse şekersizdi kakaolu olduğu için di sanırım birkaç tanede fındık yerim eşimle protein karbonhidrat yağlar ve şekerler her neyse bilgi dolu bir sohbetti ziraat mühendisi hayvan beslemesi alanı zooteknist yani hayvan diyetisyeni de diyebiliriz :))) beynim yandı
ilahi hayal yaaa.Aa ben hiç bilmiyordum veteriner olduğunu. Demirleke ile aynıymış desene :) ben de yeni gelenler sayesinde eskileri çözdüm resmen
hoş geldin . her gelene kapımız açık .İnanılmaz motive oldum burayı gerçekten çok sevdim sizleri Çok sevdimbenim aradığım kan can bu topikte yarın sabahtan itibaren yeni bir ben e günaydın diyeceğim Rabbim utandırmasın size hergün yazacağım emin olun çok da iyi spor yaparım hiç pişman olmayacaksınız beni aranıza aldığınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?