Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşam dan sonra çayla birkaç kakaolu bisküvi yedim nerdeyse şekersizdi kakaolu olduğu için di sanırım birkaç tanede fındık yerim eşimle protein karbonhidrat yağlar ve şekerler her neyse bilgi dolu bir sohbetti ziraat mühendisi hayvan beslemesi alanı zooteknist yani hayvan diyetisyeni de diyebiliriz :))) beynim yandı

Benim eşim veteriner hekim bazen benimle dalga geçiyor rasyon bizim işimiz diyor :)

Dereotu ye :) hemen etkin süper bir bitki
İnanılmaz motive oldum burayı gerçekten çok sevdim sizleri Çok sevdim benim aradığım kan can bu topikte yarın sabahtan itibaren yeni bir ben e günaydın diyeceğim Rabbim utandırmasın size hergün yazacağım emin olun çok da iyi spor yaparım hiç pişman olmayacaksınız beni aranıza aldığınıza

Bence sende geldiğine pişman olmayacaksın bak gör nasıl gidecek o gitmez dediğin kilocuklar ayyy seni gazlarken kendimide çok pis gaza geldim

Cnim benimm cok uzuldum uzulmene o kadar mi strest yaotin kusacak kadar senden onemli degil ara da vereblirsin esinden ogrenemiyorsan neyseki cicek almis ona cok sevindim
Bnde de dedim zaten sarfancim misafirlige gtmeden ke di kendine yemez kurabik diye bnde can skintisindan cok sararim yemege cok haklisin gecti bitti diyelim
Hasta olmussun nasilsin simdi iyi geldi mi bitkiler kuzum

Slm kızlar
Çok güzel bir duygu ama o kadar zor ki, düşman başına desek yeridir ama gülüşleri yorgunluğumu alıp götürüyor, şükürler olsun rabbime

ay merak ettim şu klaus filmini iyi mi.
diyetisyene başladın mı ne zaman başladın . geçen hafta duşunuyordun sanki.

yavaştan azaltabılırsın ekmeği. her gün bi dilim eksiltebilirsin menüden .
ekmek yerine ceviz , fındık , badem . bunlardan 1 avuç yesen ekmek gibi tok tutar .

çok sevindim . güzel günlerde büyüsün kedicik
Canım ikiz lerim var inanın onu bile zor yazıyorum
Allah yardımcın olsun . kaç yaşındalar . kolay değil işin .

tek çocukla bak nasıl zorlanıyorsun hele ki ikiz .
Allah dağıına göre kar verirmiş . tek tek olması benim açımdan daha iyi oldu . küçükken ikiz çok zor . yani 1 kişi dağıtıp saçarken oluyor sana iki kişi . ekstra bi dağıtma , dökme, kurcalama, kırma...

dün menüm

sabah
1 ayva
10 adet kadar çiğ badem

öğlen
4 küçük trabzor hurma
lorlu turşulu tariften yaptığım 1 kase mama
1 dilim ekmek

ara
1 avuç badem
1 dilim ekmek

akşam
1 kaşık bulgur pilavı
yarım elma , yarım muz
1 avuç tuzlu fıstık

kış çayı

kahve yapacaktım ama çok uykum geldi
yedikten sonra 20 dk kadar uyumuşum .

akşam da erken yattım . 11 de uyudum . şükür .
sa.ah zor kalktım . uykum çoktu.
bu akşam da erken yatabilmeyi umuyorum.

afiyet olsun . kakaolu bi bisküvi var . ben de onu çok beğeniyorum .
çok severim .

eşinle hayvan beslenmesi üzerine konuşmuşsunuz ama hayvan ile insan hiç alakası yok kuzum .
eşin nerede çalışıyor .

hoş geldin . her gelene kapımız açık .

menülerini bekliyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…