Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Rasyon bilmeden tedaviyi nasıl yapacaklar çiftlikte çalışırken rasyonları hep veterinerler yapıyordu :)
evet katılıyorum . yem önemli .
eşim de yem konusunda bakar , ne yiyor vs .
bazi hayvanlar yemden hastalanıyor.
o zaman da tedavide önemli . ne kadar ilaç kullanırsa kullansın hayvan toparlamıyor .

ama zıraat mühendisi arkadaşı var . onun bilgileri daha ayrıntılı tabi yem konusunda.

bugün ne getirdim işe.

kahvaltım
evden çıkmadan 10 tane kadar tuzlu fıstık . ayak üstü yedim .
birazdan 1 yeşil elma yerim .
şimdi kahve içiyorum .

öğlen için
3 küçük trabzon hurma
salatalık turşusu
domates sos
1 dilim ekmek , 2 ceviz

akşam
eve gidince brokoli çorbası pişireceğim inşallah
ev insanları da, içer çünkü ne çorbası olduğunu anlamıyorlar
günü böyle kapatmayı umuyorum . inşallah .

geçen haftaki çoğu insanı 4 gün yatak döşek yatıran tonsisilit beni yatırmadı elhamdülillah .çok meyve yediğim için diye düşünüyorum .
bi tek yutkunma zorluğu yaşadım .
ateş , ağrım olmadı çok şükür .
antibiyotikten sonra 1 güne yutkunma zorluğu da geçti.

o yüzden . sabah ve öğlen öğününe mutlaka 1 porsiyon meyve ekliyoruz . kış kapıda. piliaaeeasss. siz de yapın . tavsiyemdir.nokta.

ay merak ettim şu klaus filmini iyi mi.
diyetisyene başladın mı ne zaman başladın . geçen hafta duşunuyordun sanki.
cnim evet 4 gun oldu baslayali hani senin kuzenindi sanirim onun gibi bol ekmek vardi 6 dilim bir de biskuvim var 7 dilim karbon ohtiyacimi bu sekilde saglayacakmisiz asla eksiltme dedi
ayy bnde severim kahveyle biskuvi yemeyeli baya oldu bu ara takinti cokie ve visneli kek tarzi seylerdi 4 gundur onlar da yok
gecmis gitmis dimi hastalik hatta hic gelmemis ne guzel sen kendine iyi bakiyorsun bu konuda dilekcim.masallah sana meyveyi de seviyorsun bana meyve 1 taneden fazasi yasak suanda
Herkese merhabalar bi kaç yıl önce ben de bu forumdaydım rumuzdan belki tanıyan olur doğumdu çocuklardı derken gelmeyeli baya oldu ama artık ben de araniza katılmak istiyorum tabi siz de isterseniz
Evet ben hatirladim cnm yeniden hosgeldin nasilsin iyi misin

Herkese merhabalar bi kaç yıl önce ben de bu forumdaydım rumuzdan belki tanıyan olur doğumdu çocuklardı derken gelmeyeli baya oldu ama artık ben de araniza katılmak istiyorum tabi siz de isterseniz
hoş geldin zeze
@demirleke senin esin veteriner değil miydi ben mi yanlis hatirliyorum
evet doğru hatırlıyorsun .
Kendimi tanitayim
Evli iki çocuk annesiyim
1.60 boy güncel kilomu bilmiyorum tartılmadım yakında 62 63 olabilir
nerde yaşıyordun .

@Seylanin Gunlugu iyi gezmeler canım Konya çok güzeldir ünlü bir yer var etli ekmeği müthiş her yerde güzel gerçi
evet eskiden beri gelmiyormussun kk ya . nerelerdesin anlatsana.
neler yaptın .
neden gelemedin bu süre içinde.
senin gibi seylanın günlügü de hiç gelmedi 3 yıldır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…