Bi kizim vardi bi oglum oldu simdi 3 yasini bitirdi hayat pek iyi geçti diyemem çok travmalar yaşadık eski ben değilim 3 yıl çok şey almış benden yaşlandığımi hissediyorum yaş 33 ama öyle isteeevet eskiden beri gelmiyormussun kk ya . nerelerdesin anlatsana.
neler yaptın .
neden gelemedin bu süre içinde.
senin gibi seylanın günlügü de hiç gelmedi 3 yıldır .
Aa ben hiç bilmiyordum veteriner olduğunu. Demirleke ile aynıymış desene :) ben de yeni gelenler sayesinde eskileri çözdüm resmen
Ayy ben soruyu görmeden yazdım, oyunu bozdum sanirimilahi hayal yaaa.
bir kişi daha vardı eşi veteriner . bil bakalım kim . günün sorusu.
Hoşgeldin arkadaşımKendimi tanitayim
Evli iki çocuk annesiyim
1.60 boy güncel kilomu bilmiyorum tartılmadım yakında 62 63 olabilir
Ben çok istemiştim ikiz ben ikizim küçük kardeşim de var ikiz benimde olma ihtimali yüksekti ikizimin ilk hamileliğide ikizdi :)) Allah bağışlasın kolaylık versin inşallah canımSlm kızlar
Çok güzel bir duygu ama o kadar zor ki, düşman başına desek yeridirama gülüşleri yorgunluğumu alıp götürüyor, şükürler olsun rabbime
Olsun ya oda güzel olur benim.eklemlerimde sorun var küçükken romatizma geçirdim iltihablı ondan kalma hasar varken menüsü oldum ama yinede ne bileyim annem ne mübarek kadınmış diyorumtek çocukla bak nasıl zorlanıyorsun hele ki ikiz .
Allah dağıına göre kar verirmiş . tek tek olması benim açımdan daha iyi oldu . küçükken ikiz çok zor . yani 1 kişi dağıtıp saçarken oluyor sana iki kişi . ekstra bi dağıtma , dökme, kurcalama, kırma...
Ziraat mühendisi kendisi alakası yok diyemeyiz insan biyolojisi bilgisinde ediniyorlar ya canım ondan hep araştırmalar makaleler okuyor bazen yeter diyorum napayım vakitmi var başka diyor oda haklı neyse mesela proteinin öneminden bahsetti vücut için çok önemli hücre yenilenmesi onarması için vücut en çok protein ister diyor aslında fazla protein alınca direk vücut öneminden dolayı depolamaya geçiyormuş açlık zamanında vücut en son proteini dindirir onu sindirmeye başlayınca da artık geri dönüşü yok o kişi için diyor elbise gibi düşünürsek sökülen yıpranan yerine kumaş aynı özellikte bulamazsan ne olur sahada sökülmeye başlar kullanamaz hale gelir atarsın insanda o saatten sonra ölür kurtarılamas diyorafiyet olsun . kakaolu bi bisküvi var . ben de onu çok beğeniyorum . Eki Görüntüle 2563564
çok severim .
eşinle hayvan beslenmesi üzerine konuşmuşsunuz ama hayvan ile insan hiç alakası yok kuzum .
eşin nerede çalışıyor .
Hoş bulduk canımHoşgeldin arkadaşım
Grupta 2-3 kişi haric herkes 1.60 boyunda
evet doğru hatırlıyorsun .@demirleke önceden sen 53 54 arasiydın ben 56 57 şimdiki hale bak sen kilo vermişsin ben de baya bi almışım aramizda daglarrrr var aslında geçen seneye kadar 58 59 dum bu sene çok hareketsiz kaldım birden çıktım
eşin biraz daha ayrıntılı inceliyor demek ki. biyolojisine kadar . ayrıntılı makale okuyor ne güzel .Ziraat mühendisi kendisi alakası yok diyemeyiz insan biyolojisi bilgisinde ediniyorlar ya canım ondan hep araştırmalar makaleler okuyor bazen yeter diyorum napayım vakitmi var başka diyor oda haklı neyse mesela proteinin öneminden bahsetti vücut için çok önemli hücre yenilenmesi onarması için vücut en çok protein ister diyor aslında fazla protein alınca direk vücut öneminden dolayı depolamaya geçiyormuş açlık zamanında vücut en son proteini dindirir onu sindirmeye başlayınca da artık geri dönüşü yok o kişi için diyor elbise gibi düşünürsek sökülen yıpranan yerine kumaş aynı özellikte bulamazsan ne olur sahada sökülmeye başlar kullanamaz hale gelir atarsın insanda o saatten sonra ölür kurtarılamas diyor
maşallah 6 aylık olmuş . ne güzel minnoşşBen kahvaltı yı şimdi yapıyorum aşıya gittik kızımın 6 aylık aşısı kızımın boyu 68 cm olmuş
Oğlumdan önce çalışıyordum o doğduktan sonra bıraktım evde olunca hareket de az oğlum hareketli aslında ama ışe gidince daha bi düzenli oluyor hayat yürüyordum servise kadar o da mecburi spor oluyorduevet doğru hatırlıyorsun .
şimdi 50-51 kilo arasındayım .
kızım vardı diye söyleyince hatırladım .
ikincisi sonradan olmuş
maşallah ona da .
travmalar geçmiştir inşallah . inşallah daha iyi olursun .
3 yaşındaki oğlun ile nasıl hareketsiz kaldın kuzum .
erkek çocuk rahat durmaz . seni de koşturur .
İşini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor bende takdir ediyorumeşin biraz daha ayrıntılı inceliyor demek ki. biyolojisine kadar . ayrıntılı makale okuyor ne güzel .
Evet canım elbise aldım giydirdim Çiçekli nasıl seviniyor inceliyor çiçeklerini:))maşallah 6 aylık olmuş . ne güzel minnoşş
canım benim . sıkma canını. inşallah hepsi geçer .Oğlumdan önce çalışıyordum o doğduktan sonra bıraktım evde olunca hareket de az oğlum hareketli aslında ama ışe gidince daha bi düzenli oluyor hayat yürüyordum servise kadar o da mecburi spor oluyorduTravma gecmedi ama ben alistim sanirim Allah can sagligi versin gerisi bos bu gune de sukur
İşini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor bende takdir ediyorum
oyyy . maşallah minnoşaaa. inceler tabi . çiçek bu . kızların dikkatini çeker . süslü.Evet canım elbise aldım giydirdim Çiçekli nasıl seviniyor inceliyor çiçeklerini:))
Bakalım nasip oğlan biraz daha büyüsün diye düşünüyorumcanım benim . sıkma canını. inşallah hepsi geçer .
çalışmak güzel haklısın . inşallah yeniden çalışırsın . ne zaman çalışmayı düşünüyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?