Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet eskiden beri gelmiyormussun kk ya . nerelerdesin anlatsana.
neler yaptın .
neden gelemedin bu süre içinde.
senin gibi seylanın günlügü de hiç gelmedi 3 yıldır .
Bi kizim vardi bi oglum oldu simdi 3 yasini bitirdi hayat pek iyi geçti diyemem çok travmalar yaşadık eski ben değilim 3 yıl çok şey almış benden yaşlandığımi hissediyorum yaş 33 ama öyle istee

Slm kızlar

Çok güzel bir duygu ama o kadar zor ki, düşman başına desek yeridir ama gülüşleri yorgunluğumu alıp götürüyor, şükürler olsun rabbime
Ben çok istemiştim ikiz ben ikizim küçük kardeşim de var ikiz benimde olma ihtimali yüksekti ikizimin ilk hamileliğide ikizdi :)) Allah bağışlasın kolaylık versin inşallah canım

Olsun ya oda güzel olur benim.eklemlerimde sorun var küçükken romatizma geçirdim iltihablı ondan kalma hasar varken menüsü oldum ama yinede ne bileyim annem ne mübarek kadınmış diyorum

Ziraat mühendisi kendisi alakası yok diyemeyiz insan biyolojisi bilgisinde ediniyorlar ya canım ondan hep araştırmalar makaleler okuyor bazen yeter diyorum napayım vakitmi var başka diyor oda haklı neyse mesela proteinin öneminden bahsetti vücut için çok önemli hücre yenilenmesi onarması için vücut en çok protein ister diyor aslında fazla protein alınca direk vücut öneminden dolayı depolamaya geçiyormuş açlık zamanında vücut en son proteini dindirir onu sindirmeye başlayınca da artık geri dönüşü yok o kişi için diyor elbise gibi düşünürsek sökülen yıpranan yerine kumaş aynı özellikte bulamazsan ne olur sahada sökülmeye başlar kullanamaz hale gelir atarsın insanda o saatten sonra ölür kurtarılamas diyor

evet doğru hatırlıyorsun .
şimdi 50-51 kilo arasındayım .

kızım vardı diye söyleyince hatırladım .
ikincisi sonradan olmuş
maşallah ona da .
travmalar geçmiştir inşallah . inşallah daha iyi olursun .
3 yaşındaki oğlun ile nasıl hareketsiz kaldın kuzum .
erkek çocuk rahat durmaz . seni de koşturur .

eşin biraz daha ayrıntılı inceliyor demek ki. biyolojisine kadar . ayrıntılı makale okuyor ne güzel .

Oğlumdan önce çalışıyordum o doğduktan sonra bıraktım evde olunca hareket de az oğlum hareketli aslında ama ışe gidince daha bi düzenli oluyor hayat yürüyordum servise kadar o da mecburi spor oluyordu Travma gecmedi ama ben alistim sanirim Allah can sagligi versin gerisi bos bu gune de sukur

canım benim . sıkma canını. inşallah hepsi geçer .
çalışmak güzel haklısın . inşallah yeniden çalışırsın . ne zaman çalışmayı düşünüyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…